PDA

View Full Version : Предложение за бал

D-I-V-A-K-A
09-05-2009, 14:13
Колеги, предложението ми е следното, понеже приятелката ми на 26-ти Май има бал и на мен ми мина през акъла да се съберем и да напълним всяко свободно място с нашите кукли и да накараме всички да :shocking: , а и да и направим бала наистина незабравимо изживяване. Ако има желаещи, срещата ще е в 16:00 на 26-ти май на паркинга на кино Арена запад. Има вариант Alfredo да я кара и съм сигурен, че ще бъде едно уникално изживяване както за нея така и за останалите (100% съм сигурен, че ще се забавляваме много) Благодаря предварително на всички откликнали :respect:

За сега се сабираме: Очаква се голяма част от люлинската група да дойде, но незнам точно кой и за това записвам тези за които знам.

Alfredo - Сигурен +6
Lulinracing - Сигурен
Bonev - Сигурен
Antiluup - Сигурен
Marian - Сигурен
Tsveti - Сигурна
Piticar - Сигурен
Diapper - 99% Сигурен
Detelazurno - Сигурен
Mitko_155 - ?
Linkestis - Сигурен
Digitalundgrd -Сигурен
Pave - ?
EMo0o - Сигурен
proper - ?
SSwin4o - Сигурен
MUROMAN - Зависи от бирата (Значи сигурен)

nikolova05
09-05-2009, 19:34
:upsidedwnsmiley:Аз защо разбрах, че е на 22.05?

Bonev
09-05-2009, 19:39
Аз съм с Вас!!!!!:respect:
Предполагам и че голямаТА част от Западната част ще се включат в АЛФА шествието. ПРИКАНВАМ ВСИЧКИ КОЛЕГИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ, ЧЕ БЪДЕ ВЕСЕЛО. НЕКА СИ ПОКАЖЕМ ХУБАВИЦИТЕ И ДА НАПРАВИМ ТОЗИ ДЕН НА АБИТЮРЕНТКАТА НЕЗАБРАВИМ!!!!!!!!!!!!!!!

AntiLuuP
09-05-2009, 21:57
Звучи весело... видяло се е ще трябва да измия и колата :D :D :D
От кое даскало е ?

SandoOne
09-05-2009, 22:15
Колеги, предложението ми е следното, понеже приятелката ми на 26-ти Май има бал и на мен ми мина през акъла да се съберем и да напълним всяко свободно място с нашите кукли и да накараме всички да :shocking: , а и да и направим бала наистина незабравимо изживяване. Ако има желаещи, срещата ще е някъде към 16:30 на 26-ти май, но ще оточня допълнително къде ще се съберем, зависи от това колко хора желаят да дойдат. Има вариант Alfredo да я кара и съм сигурен, че ще бъде едно уникално изживяване както за нея така и за останалите (100% съм сигурен, че ще се забавляваме много) Благодаря предварително на всички откликнали :respect:
Колега и мойта жена има тогава Бал ......
:)

AntiLuuP
09-05-2009, 23:00
Колега и мойта жена има тогава Бал ......
:)
И нашия беше на 26 и са тая година май ще се събираме тогава целия клас .. целия целия ... пак ще сме само лудаците ... Важното е че сме 3ма алфисти от тоя клас ....

D-I-V-A-K-A
10-05-2009, 12:40
Звучи весело... видяло се е ще трябва да измия и колата :D :D :D
От кое даскало е ?

От 3-то. Благодаря, че изявявате желание и смятам, че наистина ще стане голям купон. Аз мисля, че паркингат на кино Арена запад е подходящо място да се съберем, защото всеки я знае къде се намира и има много място където да се съберем. Естествено бирата ще е от мен ;)

Alfredo
10-05-2009, 12:51
От 3-то. Благодаря, че изявявате желание и смятам, че наистина ще стане голям купон. Аз мисля, че паркингат на кино Арена запад е подходящо място да се съберем, защото всеки я знае къде се намира и има много място където да се съберем. Естествено бирата ще е от мен ;)

Брат , само да ти кажа , че на арената всяка година по баловете е МАЗАЛО - по добре да се съберем на друго място и да минем от там да съберем погледите ...:big_love:

Mitko_155
10-05-2009, 13:37
Ако приемате и ФИАТ-и може и аз да се присъединя.:-)

SandoOne
10-05-2009, 15:30
И нашия беше на 26 и са тая година май ще се събираме тогава целия клас .. целия целия ... пак ще сме само лудаците ... Важното е че сме 3ма алфисти от тоя клас ....

E ми нали сме от едно даскало били сме заедно в Кемпински аз ще съм с братовчеда на жената той има ЦЛК - 200 та с него ще хойме алфата мисля да я остава че жената с нея не иска ....... :) иначе вие на 26 ти май в кой хотел сте или заведение

AntiLuuP
10-05-2009, 15:36
E ми нали сме от едно даскало били сме заедно в Кемпински аз ще съм с братовчеда на жената той има ЦЛК - 200 та с него ще хойме алфата мисля да я остава че жената с нея не иска ....... :) иначе вие на 26 ти май в кой хотел сте или заведение
E да май там бяхме ... :drunk::prescription: . . .
А колкото до нас не се знае въобще дали някой нещо ще организира да се съберем класа ...
А като стана дума за големи площи паркинга на Фитнс Славия е прилично голям ....
А тва 3то къде се намира ... :roll: :blush:

SandoOne
10-05-2009, 15:42
E да май там бяхме ... :drunk::prescription: . . .
А колкото до нас не се знае въобще дали някой нещо ще организира да се съберем класа ...
А като стана дума за големи площи паркинга на Фитнс Славия е прилично голям ....
А тва 3то къде се намира ... :roll: :blush:

Знам за второ е то 3 то Справочник (http://www.sofiadnes.com/modules.php?m=guide) > ... и още (http://www.sofiadnes.com/modules.php?m=guide&grid=11) > Учебни заведения (http://www.sofiadnes.com/modules.php?m=guide&cat=28)

http://www.sofiadnes.com/img/t_r2_c8.jpghttp://www.sofiadnes.com/ikoni/6.jpg3 СОУ "Марин Дринов" http://www.sofiadnes.com/img/t_r2_c12.jpghttp://www.sofiadnes.com/img/t_r7_c8.jpg

тел: 22-18-73 / 22-16-61

Сори за спама колегата ми е съученик

D-I-V-A-K-A
10-05-2009, 16:12
Брат , само да ти кажа , че на арената всяка година по баловете е МАЗАЛО - по добре да се съберем на друго място и да минем от там да съберем погледите ...:big_love:

Да прав си ;) То стига да има желаещи, ще се измисли къде да се съберем. На мен Арена-та ми дойде на ум, защото паркингите са 2 и са големи и има място ама това е най-малкият проблем ;) Ще се измисли :) Най-важното е да стане весело ;-)

digitalundgrd
11-05-2009, 15:50
3-то да не е това до техникума ХЕНРИ ФОРД? Приятелката ми живее на близо в квартала, така че може и аз да дойда, ако съм свободен :)

D-I-V-A-K-A
11-05-2009, 15:57
3-то да не е това до техникума ХЕНРИ ФОРД? Приятелката ми живее на близо в квартала, така че може и аз да дойда, ако съм свободен :)

Да точно там е ;)

Linkestis
11-05-2009, 15:57
Трето весело :) точно то е,аз съм на 100 метра от там.Да вземем да се запознаем,че то може и приятелката ти да познавам

marian
11-05-2009, 16:00
Повечето колеги от Люлин ще присьстваме:th_up:

digitalundgrd
11-05-2009, 16:01
Е няма как да не си ме виждал тогава...Аз съм всеки ден там с колата...На пицарията на ъгъла (АНКОНА) често засичам алфи (една червена 156, дори и 166-ци - може и някои от твоите да са били)...Иначе приятелката ми живее до блока със солариума почти на Т-образното (нагоре като тръгнеш от АНКОНА)...

D-I-V-A-K-A
11-05-2009, 16:02
Е няма как да не си ме виждал тогава...Аз съм всеки ден там с колата...На пицарията на ъгъла (АНКОНА) често засичам алфи (една червена 156, дори и 166-ци - може и някои от твоите да са били)...Иначе приятелката ми живее до блока със солариума почти на Т-образното (нагоре като тръгнеш от АНКОНА)...

Е аз съм срещу солариума и колата ми е зад блока (Червена 146-ца ТИ)

D-I-V-A-K-A
11-05-2009, 16:03
Повечето колеги от Люлин ще присьстваме:th_up:

Благодаря за голямата подкрепа и желание :)

digitalundgrd
11-05-2009, 16:05
То там спира на улицата, по която върви 77 една 147-ца близнак на моята, но е с други джанти...Нея засичал ли си я?? Баси 3-ма алфисти от форума, спираме в радиус от 100 - 200 метра и да не сме се засичали до сега?! Днес към 6:00 ще ходя към приятелката....Ако искате да направим една среща да се запознаем поне :)

Linkestis
11-05-2009, 16:06
Виждал съм и двамата,доста често седя в пицарията :)

D-I-V-A-K-A
11-05-2009, 16:06
То там спира на улицата, по която върви 77 една 147-ца близнак на моята, но е с други джанти...Нея засичал ли си я?? Баси 3-ма алфисти от форума, спираме в радиус от 100 - 200 метра и да не сме се засичали до сега?! Днес към 6:00 ще ходя към приятелката....Ако искате да направим една среща да се запознаем поне :)

Може, аз и тебе съм те засичал май ама незнаех, че си от форума. Да разчитам ли, че и ти ще дойдеш?

digitalundgrd
11-05-2009, 16:07
и двамата? Мен и колегата ДИВАКА или мен и приятелката ми :)
Ако на 26ти не изникне нещо ще дойда!

Linkestis
11-05-2009, 16:08
и двамата? Мен и колегата ДИВАКА или .... :)

Теб и Дивака :th_up:

digitalundgrd
11-05-2009, 16:09
и не свиркааш ах ти!! ;)

D-I-V-A-K-A
11-05-2009, 16:10
:th_up: Колеги очаквам да дойдете, стига да имате желани и възможност разбира се ;)

Linkestis
11-05-2009, 16:12
Аз не обещавам,че съм с дете и не се знае какво ще е положението...ако имам възможност ще доида макар и за малко.Поне да отсрамим положението че вярно сме на 100-на метра и не се познаваме

tsvety
11-05-2009, 16:25
Ако беше събота или неделя щях да осигура и двете алфи от подписа ми. Но тъй като е вторник ще успия да дойда само със зверчето - 145-чката.

Ще следа темата да видя къде ще се събираме

piticar
11-05-2009, 19:44
:th_up: ОК

mordohy
12-05-2009, 01:58
[quote=Mitko_155;477158]Ако приемате и ФИАТ-и може и аз да се присъединя.:-)[/quote
Глутницата бяха прекалено заети с организационни въпроси,за това ще ти отговоря аз!
За братята ни от Фиат винаги има запазени места и са добре дошли!:cheers:

bad_bat
12-05-2009, 10:42
а не става ли някой ако има от WestSide с някоя по-лачена "кукла" направо да ме кара към Ал. Невски и там да се съберем :drunk:
аз съм от Строителния и тая година педалите от общината не разрешиха да се съберем на паркинга пред националния стадион, така че ще сме на Невски...
А още нямам подсигурена кола (не е проблем с на шефа Ленд Крузера, ама друго си е с някое ГТВ фейслифт малко съм нагъл за фейс лифт, ама ми е любимия модел):pp:

detelazurno
12-05-2009, 12:00
Хей D-I-V-A-K-A, ти да не паркираш до линията? Аз всеки ден минавам от там и гледам една 146-ца...има и триъгълните лепенки над страничните мигачи. А и живея близко-предпоследната сприка на 10-ката. Обаче в 99% от случаите когато минавам съм под прикритие с Реното. А по темата....ако нищо не изкочи за деня на събитието ще дойда :)

Alfredo
12-05-2009, 12:15
а не става ли някой ако има от WestSide с някоя по-лачена "кукла" направо да ме кара към Ал. Невски и там да се съберем :drunk:
аз съм от Строителния и тая година педалите от общината не разрешиха да се съберем на паркинга пред националния стадион, така че ще сме на Невски...
А още нямам подсигурена кола (не е проблем с на шефа Ленд Крузера, ама друго си е с някое ГТВ фейслифт малко съм нагъл за фейс лифт, ама ми е любимия модел):pp:

Бал ли имаш ??

D-I-V-A-K-A
12-05-2009, 17:49
Хей D-I-V-A-K-A, ти да не паркираш до линията? Аз всеки ден минавам от там и гледам една 146-ца...има и триъгълните лепенки над страничните мигачи. А и живея близко-предпоследната сприка на 10-ката. Обаче в 99% от случаите когато минавам съм под прикритие с Реното. А по темата....ако нищо не изкочи за деня на събитието ще дойда :)

Да бате аз съм ;) И ако не изкочи нищо те очаквам ;) Иначе ако ме видиш някога при колата, нищо не пречи да се запознаем ;)

detelazurno
12-05-2009, 18:03
Да бате аз съм ;) И ако не изкочи нищо те очаквам ;) Иначе ако ме видиш някога при колата, нищо не пречи да се запознаем ;)

Естесвено...ако те видя ще спра. Аз даже съм те виждал веднъж, но в движение. Засякохме се на гадното кръстовище горе и ти ме пусна да мина, че беше яко трафик и чаках като поп, но пак бях под прикритие с Реното. Тогава те запомних, защото видях, че имаш лепенки над мигачите и после ти мернах колата още няколко пъти до линията и все да питам кой е и все забравям :)

diapper
12-05-2009, 18:08
+ още 1 кола,но не е на 100% ще кажа допълнително :)

bad_bat
13-05-2009, 13:26
Бал ли имаш ??

да, а после някои ми се съскат, че пиша като 17-18 годишен (аз съм си на толко) :dunno:

по принцип брат ми ми беше обещал, че Боби33 ще ме вози някакво GTV фийслифт, ама май се разсъхна работата

AntiLuuP
13-05-2009, 14:30
по принцип брат ми ми беше обещал, че Боби33 ще ме вози някакво GTV фийслифт, ама май се разсъхна работата
Ооо тва GTV не е просто GTV ... засичал съм и на живо ... уникално е .... а и надписа 3.2 не е от илиянци ...

Bonev
13-05-2009, 14:33
Е в крайна сметка колко човека се събираме?
Изброй в първия пост записаните. МЕН МЕ БРОЙ!!!

AntiLuuP
13-05-2009, 15:10
Е в крайна сметка колко човека се събираме?
Изброй в първия пост записаните. МЕН МЕ БРОЙ!!!
До 26 има време може да се навият още индивиди ...

Bonev
13-05-2009, 15:19
До 26 има време може да се навият още индивиди ...

Да де, ама не е лошо да се видиме засега кои сме.

pave
16-05-2009, 10:48
ако мога да се измъкна по рано от работо бройте и мен.само че по натам ще кажа.

mirchozo
17-05-2009, 20:40
Ей :bravo: момци, добре сте го замисли, дано си изкарате весело. Цъкнете някой друга снимка ако може, къде на абитуриентките, къде на алфите, пък може и заедно.

SandoOne
17-05-2009, 23:35
Колега сори аз нема да мога ако не беше на 26 с удовлствие ама и аз на бал ще хода на 26 ти иначе щеше още един люлински индивид да дойде :)

AntiLuuP
19-05-2009, 13:58
Абе хора баси ташака ... колата нещо се е разтропала или е полуоската с каретата или скоростите.... ;( ((( Даже не я карам че не ми се рискува да не стане нещо в движение ... със Сашо (Лисан) се уговорихме чак за сряда 27 - до тогава е фул при него .... Ужас пак 1 седмица с любимия градски транспорт :(

The_Game
20-05-2009, 01:36
На моя бал бяхме наредили няколко алфи аз в последната и преди хотела където трябваше да слезна изпъдиха всички други коли, че много калабалък и стана едно голямо НИЩО :D

Иначе с обиколката около града на доста народ хванахме окото, за което съм страшно благодарен на всички колеги които се присъединиха :)

Наистина чувството беше уникално :notworthy:

Alfredo
20-05-2009, 01:51
На моя бал бяхме наредили няколко алфи аз в последната и преди хотела където трябваше да слезна изпъдиха всички други коли, че много калабалък и стана едно голямо НИЩО :D

Иначе с обиколката около града на доста народ хванахме окото, за което съм страшно благодарен на всички колеги които се присъединиха :)

Наистина чувството беше уникално :notworthy:

Това значи, че ще присъстваш нали ?

detelazurno
20-05-2009, 11:31
Аз от известно време все се каня да попитам какъв е плана. Събираме се отиваме до училището, после до ресторанта и после кой от къде е, така ли? Защото както и The_Game е написал аз мисля, че ще ни разпръснат като стигнем до ресторанта.

pave
20-05-2009, 11:44
няма да мога да дойда. днес шефа ми съобщи, че заминаваме в командировка.искаше ми се да се съберем ама другия път ще участвам и аз.

Alfredo
20-05-2009, 12:37
Аз от известно време все се каня да попитам какъв е плана. Събираме се отиваме до училището, после до ресторанта и после кой от къде е, така ли? Защото както и The_Game е написал аз мисля, че ще ни разпръснат като стигнем до ресторанта.

Аз мисля, че ще е мн. яко да се съберем в колона и да караме в близка дистанция без да позволяваме някой друг да се намести в колоната - почти е невъзможно, но дори някой да се навре между нас - ще го изхвърлим от пътя и така :BIGsmile:

Иначе идеята е като на всеки бал ... Първо се взима мацката, после с останалите от класа й заедно към даскалото, после към класната им, и накрая към ресторанта...

Идеята е да й спомогнем за едно незабравимо преживяване на този специялен за нея ден, а междувременно да си направим готиното шоу заедно ...

Аз мисля, че ще е доста весело и че никой няма да съжалява ако присъства !

detelazurno
20-05-2009, 13:33
Аз мисля, че ще е мн. яко да се съберем в колона и да караме в близка дистанция без да позволяваме някой друг да се намести в колоната - почти е невъзможно, но дори някой да се навре между нас - ще го изхвърлим от пътя и така :BIGsmile:

Иначе идеята е като на всеки бал ... Първо се взима мацката, после с останалите от класа й заедно към даскалото, после към класната им, и накрая към ресторанта...

Идеята е да й спомогнем за едно незабравимо преживяване на този специялен за нея ден, а междувременно да си направим готиното шоу заедно ...

Аз мисля, че ще е доста весело и че никой няма да съжалява ако присъства !

Аз предлагам да прокараме закон всяка година да има по 1-2-ма от форума чиито приятелки да завършват, че да можем всяка година да правим по един такъв Алфа кордон :)

digitalundgrd
20-05-2009, 18:12
Дивак, пиши ме и мене в списъка на 26-ти :) :)

wallbanger
20-05-2009, 19:35
И аз бих дошъл за каузата , но съм на работа както обикновено :( Дано се съберете повечко , чакаме снимков материал .

SandoOne
20-05-2009, 19:58
И аз бих дошъл за каузата , но съм на работа както обикновено :( Дано се съберете повечко , чакаме снимков материал .

Случайно да не бачкаш на еврофутбола или там паркираш щото секи път като мина там виждам същата алфа от аватара имам предвид в Люлин 10 до Принцесата

wallbanger
20-05-2009, 20:03
Случайно да не бачкаш на еврофутбола или там паркираш щото секи път като мина там виждам същата алфа от аватара имам предвид в Люлин 10 до Принцесата
Там живея .

SandoOne
20-05-2009, 20:09
Там живея .

Ясно значи сме съседи и аз съм в Тази част :) щото твойта алфа се познава за това ми направи впечатление :)

marian
20-05-2009, 21:46
Време е автора на темата да даде малко по подробна информация!

Bonev
22-05-2009, 09:23
Време е автора на темата да даде малко по подробна информация!

И аз мисля, че е време за подробна информация, за да можем на си направим плановете. Все пак сме на работа!!!:idea2:

digitalundgrd
22-05-2009, 09:36
Колеги, предложението ми е следното, понеже приятелката ми на 26-ти Май има бал и на мен ми мина през акъла да се съберем и да напълним всяко свободно място с нашите кукли и да накараме всички да :shocking: , а и да и направим бала наистина незабравимо изживяване. Ако има желаещи, срещата ще е в 16:00 на 26-ти май на паркинга на кино Арена запад. Има вариант Alfredo да я кара и съм сигурен, че ще бъде едно уникално изживяване както за нея така и за останалите (100% съм сигурен, че ще се забавляваме много) Благодаря предварително на всички откликнали :respect:

човека е написал ...

Bonev
22-05-2009, 09:42
човека е написал ...

Човека наистина е написал, но подочух че е имало промени в плановете. Идеята ми е да потвърди мероприятието, за да знаем със сигурност дали да си взимаме почивни дни. Днес е петък и аз лично ако не си пусна днес отпуската ще пропусна във вторник.

digitalundgrd
22-05-2009, 09:44
Е, ако има някаква промяна...наистина да пише последно дата,час и място на срещата... :)

п.с. Той май си е позабравил темата ми се струва...

Bonev
22-05-2009, 09:44
Е, ако има някаква промяна...наистина да пише последно дата,час и място на срещата... :)

п.с. Той май си е позабравил темата ми се струва...

За това говорех...:idea2:

Alfredo
22-05-2009, 11:55
Аз ще отговоря вместо дивака:

Промени няма , срещата остава в 16:00 часа пред кино арена запад - аз предлагам обаче колегите от West Side да се съберем на Лукойл-а преди тунела на люлин в 15:30 и да отидем на куп пред арената , а не да се търсим там ...

Същото ще предложа и на останалите колеги - да се съберат някъде и да дойдат заедно, защото аз предполагам , че ще е голяма лудница пред арената тогава ...

Alfredo
22-05-2009, 12:02
Междудругото уговорил съм се с още 5-6 колеги да присъстват на бал-а , но те не пишат много във форума ...

Може да се запише Alfredo + 6

D-I-V-A-K-A
22-05-2009, 12:49
Планът е следният:
В 16:00 се срещаме пред кино Арена от там отиваме да я вземем (тя е на 2 минути път) след това отиваме към даскалото да напълним сичко с алфи. След това към класната и накрая се отива към рестуранта.

Благодаря на всички колеги който изявиха желание за това събитие :)

MUROMAN
22-05-2009, 17:09
Дивак ще раздаваш ли Безакохолна бира на корем и аз да идвам?:big_beer:

yo
22-05-2009, 22:42
Дивак ще раздаваш ли Безакохолна бира на корем и аз да идвам?:big_beer:

Безалкохолната бира е първата крачка към надуваемата кукла :bouncing_smiley: :pokey::

Иначе добре сте го замислили!:clapping::hehehm:

EMo0o
22-05-2009, 23:09
Щом е от 3-то весело и аз съм там 100% :)

AntiLuuP
22-05-2009, 23:09
Antiluup - Сигурен

Колега нещо не си прочел след тва че колата изпуши и за лош късмет лисан ще ме вземе чак на 27ми ... Ако мога по някакъв начин да я направя преди тва ще е добре .... Ако не може би с един друг колега ще дойда Емо :?

EMo0o
22-05-2009, 23:10
Колега нещо не си прочел след тва че колата изпуши и за лош късмет лисан ще ме вземе чак на 27ми ... Ако мога по някакъв начин да я направя преди тва ще е добре .... Ако не може би с един друг колега ще дойда Емо :?

Няма може би .. аз съм там , с тебе ще се чуеме ;)

AntiLuuP
22-05-2009, 23:14
Няма може би .. аз съм там , с тебе ще се чуеме ;)
Ми начи отново съм сигурен :drunk::drunk:

digitalundgrd
22-05-2009, 23:17
Дано само НЕ ВАЛИ!!! :depressed: :please:

detelazurno
22-05-2009, 23:18
Дивак...махни ми тоя въпросителен дето си го сложил ;) Пиши ме направо сигурен, трябва да напълним паркинга все пак :)

AntiLuuP
22-05-2009, 23:22
Дори и да вали дъжда е летен т.е. кратък ...

EMo0o
22-05-2009, 23:25

То верно , че ще е по-хубаво , ама да не сме от захар :D

detelazurno
22-05-2009, 23:26
Дори и да вали дъжда е летен т.е. кратък ...

Абе не е съвсем така. На моя бал валя почти през цялото време. Ама и да вали какво от това? Важното е купон да става. Аз друго си мислих. Да вземем да се барнем всички с малко по-официални дрешки, а? (само дето не знам дали още си влизам в костюма де)

AntiLuuP
22-05-2009, 23:29
Абе не е съвсем така. На моя бал валя почти през цялото време. Ама и да вали какво от това? Важното е купон да става. Аз друго си мислих. Да вземем да се барнем всички с малко по-официални дрешки, а? (само дето не знам дали още си влизам в костюма де)
Аз влизам ама не благодаря.... все пак ние не сме абитуриентите .. най- много да си сложа обувки не маратонки :gangstah:

digitalundgrd
22-05-2009, 23:29
Абе не за друго ама няма да можем да си отворим прозорците и да викаме :) ахахахха

Относно костюмите...ще вземат да ни сбъркат с Хабитюренти....ХАХАХА Аз ще съм спортно елегантен хихихи :)

detelazurno
22-05-2009, 23:33
Абе не за друго ама няма да можем да си отворим прозорците и да викаме :) ахахахха

Относно костюмите...ще вземат да ни сбъркат с Хабитюренти....ХАХАХА Аз ще съм спортно елегантен хихихи :)

Бреййййй, мислиш ли? Както казах на моя бал валя ама викове и крясъци през прозорците имаше в изобилие ;) А иначе и да ни сбъркат лошо няма ;) Аз няма да откажа още дин бал. Новите ми съученици бързо ще ги опозная ;)

Linkestis
22-05-2009, 23:38
Колега,със сигурност ще доида на Арената и при блока на приятелката ти.За после не съм сигурен...

EMo0o
22-05-2009, 23:42
Колега,със сигурност ще доида на Арената и при блока на приятелката ти.За после не съм сигурен...

На теб ти е близо :) Точно ще сме 2 кораба :clapping:

digitalundgrd
22-05-2009, 23:44
Бреййййй, мислиш ли? Както казах на моя бал валя ама викове и крясъци през прозорците имаше в изобилие ;) А иначе и да ни сбъркат лошо няма ;) Аз няма да откажа още дин бал. Новите ми съученици бързо ще ги опозная ;)

Е, то както е тръгнало ще вземем да влезем и в ресторанта и после на диско с випуска а ? :photo: :big_beer: хихи

detelazurno
22-05-2009, 23:49
Е, то както е тръгнало ще вземем да влезем и в ресторанта и после на диско с випуска а ? :photo: :big_beer: хихи

Е, ресторанта......може и там ама виж после за дискотеката не е лоша идея ;) А щом няма да сме официални аз тогава ще си джиткам по кратки гащи и тениска :) Btw ти нещо не се обаждаш в темата за футбола. Да не те загубихме и теб от спортната кауза?

digitalundgrd
22-05-2009, 23:55
Мне...ВИка му се Работа + Сесия в Медицинска Академия = Никакво свободно време :(

AntiLuuP
23-05-2009, 00:52
Мне...ВИка му се Работа + Сесия в Медицинска Академия = Никакво свободно време :(
Я .... и доктори ли имаме из форума :clapping::stretcher:

digitalundgrd
23-05-2009, 00:56
Аха :) Все още проекто доктор, надявам се след 2 години вече и дипломиран :)

AntiLuuP
23-05-2009, 01:13
Аха :) Все още проекто доктор, надявам се след 2 години вече и дипломиран :)
Ами А да дано... каква област?

EMo0o
23-05-2009, 11:15
Я .... и доктори ли имаме из форума :clapping::stretcher:

То си пише под ника :grin:

mirchozo
23-05-2009, 21:46
Ей момци цъкнете някой снимка да ви се порадваме.

detelazurno
23-05-2009, 21:54
Ей момци цъкнете някой снимка да ви се порадваме.

Задължително. И аз днес тъкмо се бях сетил да си взема фотоапарата :)

AntiLuuP
24-05-2009, 01:47
То си пише под ника :grin:
Е то пише ама кой да чете подробностите .... :oops:

detelazurno
24-05-2009, 19:52
Btw на кой паркинг-отзад или отпред?

digitalundgrd
24-05-2009, 20:12
Ей ще бъде много яко! Вчера бях на Бал в Бургас :)

Между другото КЪДЕ е "класната" и КОЙ е "ресторанта" ???

SSwin4o
25-05-2009, 01:47
на мене вчера ми беше бала :) с удоволствие бих дошъл и на този бал :) ако колегите от уест саид приемат и волуяк от тяхната западна част и ако ме искат може и аз да доида лукоила? :P

Alfredo
25-05-2009, 09:40
на мене вчера ми беше бала :) с удоволствие бих дошъл и на този бал :) ако колегите от уест саид приемат и волуяк от тяхната западна част и ако ме искат може и аз да доида лукоила? :P

Нямаш абсолютно никакъв проблем - ще те чакаме на лукойл-а ...

Alfredo
25-05-2009, 09:42
Btw на кой паркинг-отзад или отпред?

Не е уточнено на кой паркинг , но се предполага да се спре, така че да се виждат алфите от улицата и съответно който доиде пръв, спира някъде и другите като го видят спират и те до него и така ще е лесно да се намерим като сме само алфи ...

digitalundgrd
25-05-2009, 10:02
По-добре е на този паркинг, който се вижда от булеварда...Има повече паркоместа (по-широк е)...А и е по-удобно да стигнем до абитюрентката по големия булевард, отколкото през разбитите улички на квартала до болницата...

marian
25-05-2009, 10:03
Аз няма да сьм в БГ.и отпадам:no:

proper
25-05-2009, 10:34
Аз живея точно в блоковете срещу Арена (между АЛ.Стамболийски и Т.Александров) и ми е супер близко. Ще направя всичко възможно да дойда, че по това време още имам доста работа.
Той Алфредо ми писа и ще държа контакт с него за срещата.

Вчера бяхме на бала на Ели (Алфаманиячка) и видях, колко се радваше, така че ако съм свободен...съм там :)

D-I-V-A-K-A
25-05-2009, 11:40
Ей ще бъде много яко! Вчера бях на Бал в Бургас :)

Между другото КЪДЕ е "класната" и КОЙ е "ресторанта" ???

Класната се намира в Люлин, но не занм точно в кой микрорайон, а хотелът е Родина :)

D-I-V-A-K-A
25-05-2009, 11:48
Безалкохолната бира е първата крачка към надуваемата кукла :bouncing_smiley: :pokey::

Иначе добре сте го замислили!:clapping::hehehm:

Аз точно това се чудех каква бира да взема, ама след като всички сте шофьори май наистина ще е безалкохолна. :-)

digitalundgrd
25-05-2009, 11:50
Е и на количка и фанта/спрайт няма да се мръщим :) Стига да са студени :) хехехе

D-I-V-A-K-A
25-05-2009, 11:51
По-добре е на този паркинг, който се вижда от булеварда...Има повече паркоместа (по-широк е)...А и е по-удобно да стигнем до абитюрентката по големия булевард, отколкото през разбитите улички на квартала до болницата...

Да на предният паркинг ще се събираме, за да може да се виждат колите и по-лесно да се ориентират колегите.

detelazurno
25-05-2009, 12:09
Класната се намира в Люлин, но не занм точно в кой микрорайон, а хотелът е Родина :)

Ейййййй....баси кефа :) И аз едно време бях в Родина :)
А относно пиенето....за доктора само вода, той още не е изтрезнял от Бургаския бал :stretcher: А аз най-много се радвам на студена вода, че много лесно прегрявам :big_heat:

dido76bg
25-05-2009, 12:09
Пуснете някоя снимка на паркинга и точния час. Ако мога да се измъкна от работа, ще доида...

D-I-V-A-K-A
25-05-2009, 12:10
Е и на количка и фанта/спрайт няма да се мръщим :) Стига да са студени :) хехехе

Кажете ми какво предпочитате, за да знам какво да взема [бира (безалкохолна) или безалкохолно] ;)

D-I-V-A-K-A
25-05-2009, 12:12
Пуснете някоя снимка на паркинга и точния час. Ако мога да се измъкна от работа, ще доида...

Като отиваш към Арена от центъра, паркингът се вижда (огромен е, а и първо се минава покрай него, за да стигнеш до арената), а събирането, ще е в 16:00

digitalundgrd
25-05-2009, 12:13
А относно пиенето....за доктора само вода, той още не е изтрезнял от Бургаския бал :stretcher:

хахаха аз там не пих много ( на биричка бях) щото бях пак шофер :devil:

А за ДИВАКА, батко квото донесеш няма да го върнем :bouncing_smiley: :drinking: :pizza:

detelazurno
25-05-2009, 12:18
хахаха аз там не пих много ( на биричка бях) щото бях пак шофер :devil:

А за ДИВАКА, батко квото донесеш няма да го върнем :bouncing_smiley: :drinking: :pizza:

Е то па оставаше и друго да кажеш ;)
Иначе стига се хвърляли човека само в разходи.....само дето меню не му поискахте. Отиваме да напълним паркигна и да се изкефим, не да се напиваме. Все пак ще шофираме! :)

P.S.: Ами балони?! :balloon:

digitalundgrd
25-05-2009, 12:20
Така е ;) То не пречи след като изпратим абитюрентката да се метнем в някое заведение да полеем...с безалкохолно :)

D-I-V-A-K-A
25-05-2009, 12:21
Е то па оставаше и друго да кажеш ;)
Иначе стига се хвърляли човека само в разходи.....само дето меню не му поискахте. Отиваме да напълним паркигна и да се изкефим, не да се напиваме. Все пак ще шофираме! :)

Аз така или иначе ще взема нещо, но по-добре вие да кажете какво, че все пак да се изпие, а не да остава. За бира незнам дали пиете всички, а за безалкохолно е сигурно, няма човек, който да не пие.

detelazurno
25-05-2009, 12:30
Така е ;) То не пречи след като изпратим абитюрентката да се метнем в някое заведение да полеем...с безалкохолно :)

I agree :devil:

Аз така или иначе ще взема нещо, но по-добре вие да кажете какво, че все пак да се изпие, а не да остава. За бира незнам дали пиете всички, а за безалкохолно е сигурно, няма човек, който да не пие.

Ами аз лично всякакви безалкохолни освен вода не пия :) Бира пия, но предпочитам да я оставим за после ако отидем някъде, но може по една малка колкото за наздраве да си кажем. Всякъкъв друг алкохол при наличието на колата ще откажа твърдо. Така, че аз съм лесен. За мен не се притеснявай :)

dido76bg
25-05-2009, 12:55
Като отиваш към Арена от центъра, паркингът се вижда (огромен е, а и първо се минава покрай него, за да стигнеш до арената), а събирането, ще е в 16:00

След районното някъде преди или след сфетофара...

D-I-V-A-K-A
25-05-2009, 13:00

Значи, като подминеш районното има едно кръстовище, подминаваш го, стигаш един пешаходен светофар, подминаваш го и след около 40-50 метра има пряка в дясно, за да влезнеш в паркинга.

detelazurno
25-05-2009, 13:53

Трявба да стигнеш точно в оградения от кръгчето паркинг :)

SSwin4o
25-05-2009, 23:33
ок момци в 15:10 и 20 ще съм на лукоила след тунела ;) след като свършим с шествието и изпратим абитурентката ще везма един прятел и отиваме у тях да ми слага музиката на колата :)

venko
25-05-2009, 23:40
и снимки да пуснете после

D-I-V-A-K-A
26-05-2009, 00:27
и снимки да пуснете после

Непременно :) Благодаря на всички колеги за желанието и подкрепата, задължен съм ви.

Alfredo
26-05-2009, 08:46

Ехх Ачо аччооо , хотела не е Родина а Радисън - в Родина не се правят балове ...

digitalundgrd
26-05-2009, 09:21
Леле мале :) По жълтите павета ли ще минаваме!?? или през сточна гара и нагоре към паметника левски? :)

detelazurno
26-05-2009, 09:51
Ехх Ачо аччооо , хотела не е Родина а Радисън - в Родина не се правят балове ...

Правят се бре! Моят бал беше точно в Родина. Зимната градина в Родина посреща завършващи :)

Светльо, жълтите павета са много по за предпочитане отколкото кръговото на Руски паметник. Единственото за което може да не ти харесат жълтите павета е, че камерите са повечко и ще са яко на щрек. Ама и това има лек-вчера видях едим мерцедес който си беше вързал 3 балона плътно за задния номер и нищо не се виждаше от него :hehe:

digitalundgrd
26-05-2009, 10:35
ххехехе при мен няма как да ги вържа там...но ще пробвам :) аххахаха

Bonev
26-05-2009, 10:40
За съжеление аз няма да мога да се измъкна по-рано от работа. Стана нещо непредвидено и по-рано от 17:00 ч едва ли ще успея да дойда. Ще се обадя на Вики да ми каже докъде сте стигнали и да се включа в движение.

SSwin4o
26-05-2009, 10:40
ако е в радисан ..... чудесно моя бал беше там страхотно е ;)

detelazurno
26-05-2009, 10:53
ххехехе при мен няма как да ги вържа там...но ще пробвам :) аххахаха

Е и той нямаше ама си беше поиграл да прекара връзките зад пластмасовия държач на номера :) Чакай да се съберем пък тия неща на място ще ги мислим ;)

D-I-V-A-K-A
26-05-2009, 11:15

Е как да не е Родини бе брат? Точно там трябва да се отиде. Какъв Радисън те гони пък тебе?

D-I-V-A-K-A
26-05-2009, 11:18
За съжеление аз няма да мога да се измъкна по-рано от работа. Стана нещо непредвидено и по-рано от 17:00 ч едва ли ще успея да дойда. Ще се обадя на Вики да ми каже докъде сте стигнали и да се включа в движение.

Бонев, няма проблем когато се освободиш тогава даже ако искаш на ЛС ще ти дам моя телефон, защото нали той ще кара ;)

Bonev
26-05-2009, 11:20
Бонев, няма проблем когато се освободиш тогава даже ако искаш на ЛС ще ти дам моя телефон, защото нали той ще кара ;)

Дай го на лично или ми клипни. Моя е на подписа ми.

soldier
26-05-2009, 11:38
Абе дайте инфо аз мога към 18:30-19 часа да се присъединия в колоната :devil:

detelazurno
26-05-2009, 12:48
Абе дайте инфо аз мога към 18:30-19 часа да се присъединия в колоната :devil:

Е какво инфо повече от това :) Никой не може да ти каже със сигурност къде точно ще сме по това време. Ти моя телефон нали го имаш. Ако решиш да идваш звънкаш и аз ще ти кажа къде сме :)

dido76bg
26-05-2009, 15:48
:( за жалост ми се развали идването....
Весело изкарване и успехи на абитуриентката...
:cheers::band:

soldier
26-05-2009, 19:35
Е какво инфо повече от това :) Никой не може да ти каже със сигурност къде точно ще сме по това време. Ти моя телефон нали го имаш. Ако решиш да идваш звънкаш и аз ще ти кажа къде сме :)

Падна ми батерията на телефона и нямаше как да ти звънна. Отидох на Руски паметник седях от 18:40 до 19:10 и единствената алфа дето мина беше на Емо, но той отпраши на някъде :guillotine:
Та така

SSwin4o
26-05-2009, 20:06
еми яко се получи аз бях единствената 145-ца :)..... отнесох псувните на един с опел като затворих едното платно при един ляв завои да може наща колона да се изнесе :) иначе беше мно забавно и ефектно

detelazurno
26-05-2009, 20:15
Падна ми батерията на телефона и нямаше как да ти звънна. Отидох на Руски паметник седях от 18:40 до 19:10 и единствената алфа дето мина беше на Емо, но той отпраши на някъде :guillotine:
Та така

Аууууу....много тъпо сме се разминали. Трябваше да влезнеш пред родина направо. Аз по едно време си погледнах телефона да видя дали не си звънял и часът беше 18:42, а ние вече бяхме пред Родина. След малко ще пусна линк към снимките които аз направих. Приканвам всички други, които са снимали да пуснат по едно линкче.

detelazurno
26-05-2009, 20:27
Ето линк към снимките:
http://picasaweb.google.com/detelazurno/AlfaGraduationDay#

pacho_kardana
26-05-2009, 20:29
Беше мн готино!Ето малко снимки:
2011820119201202012120122

2012320124201252012620129

2013020131201322013320134

2013520136201372013820139

2014020141201422014320144

2014520146201472014820149

pacho_kardana
26-05-2009, 20:46
201502015120152

2015320154201552015620157

2015820159201602016120162

2016420165201662016720168

2016920170201712017220173

2017420175201762017720178

soldier
26-05-2009, 20:50
Аууууу....много тъпо сме се разминали. Трябваше да влезнеш пред родина направо. Аз по едно време си погледнах телефона да видя дали не си звънял и часът беше 18:42, а ние вече бяхме пред Родина. След малко ще пусна линк към снимките които аз направих. Приканвам всички други, които са снимали да пуснат по едно линкче.

Еми шанс, аз не очаквах да мога да спра пред хотела и за това направо на Руски и се оглеждах, мислих да се разходя пеша, ма кво стана и ми избяга от главата тая идея. Тъпа работа, ма кво да правиш, до година пак :th_up:

venko
26-05-2009, 20:53
като гледам по снимките е минало много готино браво!

SSwin4o
26-05-2009, 20:57
понеже днеска от балоните ми хвръкна антената някои да знае от къде мога да си зема нова

marian
26-05-2009, 21:04
понеже днеска от балоните ми хвръкна антената някои да знае от къде мога да си зема нова
:rotfl::rotfl::rotfl:

detelazurno
26-05-2009, 21:05
Еми шанс, аз не учаквах да мога да спра пред хотела и за това направо на Руски и се углеждах, мислих да се разхода пеша, ма кво стана и ми избяга от главата тая идея. Тъпа работа, ма кво да правиш, догодина пак :th_up:

Аз точно това бях казал някъде по-рано в темата. Да прокараме един закон, който задължава измежду собствениците имаме някой завършващ или поне нечий приятел, приятелка, брат, сестра и т.н.

като гледам по снимките е минало много готино браво!

Някъде 10-12 коли бяхме. Получи се доста добре. Само пред хотела вече малко се поразпръснахме защото в кръговото всеки влезна както може, а пред самия хотел беше ограничено мястото за паркиране.

Еми виж в някоя морга или пък в раздела продава има доста алфи които се разпродават на части. Btw само моите балони ли оцеяха бре? Като гледам май на всички им се скупаха или хвръкнаха. Май само Alfredo успя да запази няколко. А през още колко минахме по пътя.....Ако ти се случи да си по-назад в колоната ще бъдеш бомбардиран от балони :)

mirchozo
26-05-2009, 21:15
Ей браво, още една яка абитуриентка и мноооого алфи, баси кефа....Браво момци, евала за алфа "съпорта", наште коли може да не са толкова скъпи като разни джипки, но когато се появят некъде определено пада серизоно заглеждане.Красота...

Linkestis
26-05-2009, 21:33
Пълна излагация от моя страна!!!!!
В 5 и 10 бях там ама само мерцедеси и бмв-та/на арена/,явно съм ви изпуснал...газ към предполагаемия блок на момичето и там няма никои.Газ към родина и там само една Алфа 146,ама като не съм сигурен..и се прибрах като посран.
За пореден път се излагам така за среща от форума.
Освен да помоля да ми простите,друго незнам какво да кажа....

detelazurno
26-05-2009, 21:54
Пълна излагация от моя страна!!!!!
В 5 и 10 бях там ама само мерцедеси и бмв-та/на арена/,явно съм ви изпуснал...газ към предполагаемия блок на момичето и там няма никои.Газ към родина и там само една Алфа 146,ама като не съм сигурен..и се прибрах като посран.
За пореден път се излагам така за среща от форума.
Освен да помоля да ми простите,друго незнам какво да кажа....

Споко. Ние няма за какво да ти се сърдим. А срещата беше 16:00. Няма да се притесняваш. Догодина ще намерим пак някой и ще дойдеш и ти :)

Linkestis
26-05-2009, 22:03
Лошото е че зна че беше в 4 часа.Но не успях по-рано...все се надявах да ви хвана ама....:-|

digitalundgrd
26-05-2009, 23:07
Малко да конспектирам за колегите, които не успяха да дойдат...:

Общо взето малко объркано стана след като се събрахме на АРЕНА към 4и30 и пихме безалкохолно и безалкохолна бира...
Първо отидохме до училището, а се оказа че хората от класа се събирали на ОРИОН...Газ към Орион, след това поседяхме на ОРИОН малко...поснимахме се, но така и хора от класа не видяхме (поне аз)...След кратка справка по телефона се оказа, че се чакали вече при КЛАСНАТА, която беше в неопределен блок в Люлин 5....Е разбрахме накрая, че въпросния е 545...ГАЗ на там...Поседяхме и пред класната...Там за първи път видях някакви абитюренти..., но КЛАСНА не видях :( хахаха. И изведнъж тръгнахме обратно към училището (3-то)...Там естествено направихме фурор...само чувах как всички обсъждат нашата колона и си говорят " еее гледайте, гледайте само АЛФИ и почват да ги броят 1-2-3-4-....) хахахахах
След като ни поразгони полицията, че задръстихме пред училището само с Алфа Ромео..., се паркирахме около него...Там викане ( У-А 1.2.3.4.5...12) итн... Някви хвърляха димки, колегата ДИВАКА пръска с шампанско... И дойде време да ходим към хотел РОДИНА...
Прегрупирахме се пак...и в колона тръгнахме....там на кръговото на руски паметник всеки се спаси както може и паркира...Последваха отново снимки, викане, итн итн... След около 30 мин като поседяхме и абитюрентката я изпратихме, решихме да си ходим...и хванахме кой от къде е :)
Таа така...супер беше, до сега не съм присъствал на такива клубни мероприятия (в които да караме плътно,в колона и да не пускаме никой между нас)...Чувството е невероятно! Всеки ти прави път и поздравява с клаксон, с махане на ръка итн :)

Гледахме да не нарушаваме много правилата и всичко беше в РАЗУМНИТЕ граници!

SSwin4o
26-05-2009, 23:46
Малко да конспектирам за колегите, които не успяха да дойдат...:

Общо взето малко объркано стана след като се събрахме на АРЕНА към 4и30 и пихме безалкохолно и безалкохолна бира...
Първо отидохме до училището, а се оказа че хората от класа се събирали на ОРИОН...Газ към Орион, след това поседяхме на ОРИОН малко...поснимахме се, но така и хора от класа не видяхме (поне аз)...След кратка справка по телефона се оказа, че се чакали вече при КЛАСНАТА, която беше в неопределен блок в Люлин 5....Е разбрахме накрая, че въпросния е 545...ГАЗ на там...Поседяхме и пред класната...Там за първи път видях някакви абитюренти..., но КЛАСНА не видях :( хахаха. И изведнъж тръгнахме обратно към училището (3-то)...Там естествено направихме фурор...само чувах как всички обсъждат нашата колона и си говорят " еее гледайте, гледайте само АЛФИ и почват да ги броят 1-2-3-4-....) хахахахах
След като ни поразгони полицията, че задръстихме пред училището само с Алфа Ромео..., се паркирахме около него...Там викане ( У-А 1.2.3.4.5...12) итн... Някви хвърляха димки, колегата ДИВАКА пръска с шампанско... И дойде време да ходим към хотел РОДИНА...
Прегрупирахме се пак...и в колона тръгнахме....там на кръговото на руски паметник всеки се спаси както може и паркира...Последваха отново снимки, викане, итн итн... След около 30 мин като поседяхме и абитюрентката я изпратихме, решихме да си ходим...и хванахме кой от къде е :)
Таа така...супер беше, до сега не съм присъствал на такива клубни мероприятия (в които да караме плътно,в колона и да не пускаме никой между нас)...Чувството е невероятно! Всеки ти прави път и поздравява с клаксон, с махане на ръка итн :)

Гледахме да не нарушаваме много правилата и всичко беше в РАЗУМНИТЕ граници!

да с изключение на няколко червени светофара едно блокиране на насрещното движение сичко беше в рамките на закона

detelazurno
26-05-2009, 23:51
да с изключение на няколко червени светофара едно блокиране на насрещното движение сичко беше в рамките на закона

+ превишена скорост и неправилно престрояване. Не мисля обаче, че сме застрашили някой и че сме шофирали безрасъдно спрямо другите коли. Все пак ще се прекръстим по няколко пъти да не почнат след няколко месеца да пристигат честитки от камерите :)

digitalundgrd
26-05-2009, 23:55
Ахахах аз още след първия червен започнах с кръстенето :) мУхахах

SGB
27-05-2009, 00:16
Като гледам бая голяма атракция сте били :-) . Жалко че днес не ми беше свободен деня и не можах да се включа в колоната :-( .

detelazurno
27-05-2009, 00:49
Албумчето е ъпдейтнато. Добавени са още 81 снимки :)

Alfredo
27-05-2009, 06:58
Единственото за което ме е яд е , че трябваше по груби сметки да сме към 25-30 алфи поне .... а то се оказахме 15-тина от които няколко си тръгнаха от самото начало ...

MaDHaCkEr
27-05-2009, 14:20
Като гледам бая голяма атракция сте били :-) . Жалко че днес не ми беше свободен деня и не можах да се включа в колоната :-( .

Еми всичко нас гледаше... беше голема лудница :)

MaDHaCkEr
27-05-2009, 14:27
Албумчето е ъпдейтнато. Добавени са още 81 снимки :)

братле качи някаде архив на всичките снимки да може да се свалят наведнъж :) че така ще ме заболи пръстето :P

detelazurno
27-05-2009, 18:56
братле качи някаде архив на всичките снимки да може да се свалят наведнъж :) че така ще ме заболи пръстето :P

Хайде от мен да мине, ще ти облекча болките в пръста :) Това са всички снимки с които разполагам + няколко клипчета:

http://rapidshare.com/files/237824700/Alfa_Graduation_Day__26.05.09_.part1.rar.html

http://rapidshare.com/files/237825260/Alfa_Graduation_Day__26.05.09_.part2.rar.html

http://rapidshare.com/files/237816581/Alfa_Graduation_Day__26.05.09_.part3.rar.html

P.S.: Дивак, очакваме включване от теб със снимки :)

Bonev
27-05-2009, 19:06
БРАВО!!! Много добре е станало! Хубава абитюрентка с хубави момци и Алфи...
Съжелявам, че не можах да присътвам на мероприятието, но не можах да се измъкна по-рано от работа. Надявам се да ми простите, наистина ми се идваше!

AntiLuuP
27-05-2009, 21:26

Важното е че ние бяхме след първите... с теб и емо... А мисля че от безалкохолната бира ти остана най доволен ....:cheers::drunk::drunk:
Абе свежо беше яд ме е че мойта беше "болна" и намяше как да се кара... хубавото е че днес я оправих и ра3цепих гумите от каране .....
Но благодарение на Емо0 ... и а3 бях там и се радвах ....

soldier
27-05-2009, 22:06
Важното е че ние бяхме след първите... с теб и емо... А мисля че от безалкохолната бира ти остана най доволен ....:cheers::drunk::drunk:
Абе свежо беше яд ме е че мойта беше "болна" и намяше как да се кара... хубавото е че днес я оправих и ра3цепих гумите от каране .....
Но благодарение на Емо0 ... и а3 бях там и се радвах ....

Да разбирам ли че ти си бил в колата на Емо към 7 часа на руски? Щото той беше с някой, който ме загледа мен и алфата

Linkestis
27-05-2009, 22:12
Да разбирам ли че ти си бил в колата на Емо към 7 часа на руски? Щото той беше с някой, който ме загледа мен и алфата

Може и аз да съм бил :) Ама беше към 7 без 15

soldier
27-05-2009, 22:23
Може и аз да съм бил :) Ама беше към 7 без 15

Беше колата на Емо, с него имаше още едно момче с черни очила

digitalundgrd
27-05-2009, 23:16

Безалкохолната бира беше на ниво :waving: , ама следващия път ще пропусна...Предпочитам си истинската хихихи

detelazurno
27-05-2009, 23:18
Безалкохолната бира беше на ниво :waving: , ама следващия път ще пропусна...Предпочитам си истинската хихихи

"Не питай старило, питай патило". Хората са го казали много отдавна, но няма кой да слуша ;)

MaDHaCkEr
28-05-2009, 20:05
"Не питай старило, питай патило". Хората са го казали много отдавна, но няма кой да слуша ;)

Брат нещо последния архив ми дава грешка... пиши ми на скайпа да ми ги пратиш ;) :drunk:

Edit: Опрай се ;) при мене е била грешката ;)

digitalundgrd
28-05-2009, 20:12
Айде бре ДИВАК къде отидоха твойте снимки :)

MaDHaCkEr
28-05-2009, 20:22
Айде бре ДИВАК къде отидоха твойте снимки :)

хахах като изтрезнее сигурно ще ги качи :drunk::pp: толкова много папараци имаше и толкова малко снимки сега :( :pp:

digitalundgrd
28-05-2009, 20:28
Е аз уж небрежно щраках пък май най-много матрял събрах...80-90 снимки и 20-25 клипа :)

MaDHaCkEr
28-05-2009, 20:40
Е аз уж небрежно щраках пък май най-много матрял събрах...80-90 снимки и 20-25 клипа :)

А ти няма ли да ги качваш? :P айде давай да гледаме :)

digitalundgrd
28-05-2009, 20:59
Е мойте са качени в папката на detelazurno....Още същия ден си ги разменихме и решихме всичките снимки да ги метнем на неговата страница :)

MaDHaCkEr
28-05-2009, 21:08
аааа ясно ;) е да така е най-добре :)

detelazurno
28-05-2009, 21:27

Ама сега ще си ги мерим ли, че нещо не разбрах?! :chair: Мойте пък са 81 снимки и 2 клипа :butt: А дивака ако го чакате да изтрезнее..... Всеки ден като минавам покрай тях му гледам колата там ама днеска като минах ми се стори по-трайно паркирана някак си :big_beer:

digitalundgrd
28-05-2009, 21:42
Аха прав си! Аз нали всеки ден съм в отсрещния на него блок и му наблюдавам колата...От 3-4 дни не е мърдала! :)

detelazurno
28-05-2009, 21:48
Аха прав си! Аз нали всеки ден съм в отсрещния на него блок и му наблюдавам колата...От 3-4 дни не е мърдала! :)

Ц-ц-ц-ц....всеки ден там киснеш и не се oбаждаш, а ;) А ти какво толкова правиш там? Да не си забърсал някоя мацка....щото ако е така ще те разбера и ще ти простя :Tease:

digitalundgrd
28-05-2009, 21:49
Тъй вярно...От 5 години все съм там почти всеки ден :)

detelazurno
28-05-2009, 21:53
Тъй вярно...От 5 години все съм там почти всеки ден :)

5 години?!?!?!? Абе момче, ти кога ще живееш бре? :) А къде я криеш колата, че не я виждам?

digitalundgrd
28-05-2009, 21:59
между блоковете в квартала, така че постоянно да я държа под око :)

Linkestis
28-05-2009, 22:19
digitalundgrd,ти днес не беше ли в Арената по обед

digitalundgrd
28-05-2009, 22:25
В арената точно не...Но в квартала бях! :) Къде си ме засякъл, ако съм бил аз де... :)

П.с. Има една кола БЛИЗНАК на моята в квартала...Същия цвят, същия салон, но е с други джанти пак 17-ки....Само, че не са и затъмнени стъклата ;)

Linkestis
28-05-2009, 22:27
В арената точно не...Но в квартала бях! :) Къде си ме засякъл, ако съм бил аз де... :)

Почти бях сигурен че си ти,джантите бяха като твоите/подобни/.Нарочно спрях плътно да да вземем да се запознаем.Но явно не си бил ти

П.с. Има една кола БЛИЗНАК на моята в квартала...Същия цвят, същия салон, но е с други джанти пак 17-ки....Само, че не са и затъмнени стъклата ;)
Значи него съм затапил на Арена :)

digitalundgrd
28-05-2009, 22:29
Почти бях сигурен че си ти,джантите бяха като твоите/подобни/.Нарочно спрях плътно да да вземем да се запознаем.Но явно не си бил ти

Мнее значи не съм бил аз :( Не съм припарвал към паркинга на АРЕНА...Само профучавах покрай Киното по булеварда посока центъра...Иначе Моята е СА3738, така най-добре ще ме разпознаваш :smartass:

detelazurno
28-05-2009, 22:40
между блоковете в квартала, така че постоянно да я държа под око :)

Егоист!
Колата да му е под око, приятелката да му е под око.....2 дини под една мишница не става. Остави ни и ние нещо да видим :smile:

AntiLuuP
01-06-2009, 12:05
Напълно възможно с раирана бяла тениска и черни очила големи... а точно п отва време минахме през руски ... бягахме от задръствания :BIGsmile:

Alfredo
03-06-2009, 03:03
отзвук от темата

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35281

bad_bat
03-06-2009, 11:25
между другото, бях на 1 метър от зелено- лилавия хамелеон GTV и не видях кога момчето се качи и изкара колата, видях го как потегля от паркинга на Славия (там се събрахме за класната) и нямаше време кога да му се обадя...
следващия път задължително ще му кажа някоя приказка :blush:

Alfredo
21-06-2009, 20:46
Клип-а от бал-а ...

http://4storing.com/lunf9m/c7329685fcdfbaef088b41924f93dafb.html

digitalundgrd
21-06-2009, 21:11
ЕВАЛА :) Да се видим накрая в действие :)

AntiLuuP
21-06-2009, 21:56
Клип-а от бал-а ...

http://4storing.com/lunf9m/c7329685fcdfbaef088b41924f93dafb.html

Е ок ама как да сваля клипа, дава ми само да го гледам :? :oops:

Alfredo
21-06-2009, 22:18
Е ок ама как да сваля клипа, дава ми само да го гледам :? :oops:

Не може да го сваляш - скаип-а ми е Alfredo_gtv ако искаш намери ме - аз ще ти го пратя ...

Mitko_155
22-06-2009, 13:11
Ееее.. супер е било съжалявам че не успях да дойда и аз .

Alfredo
22-06-2009, 14:19
Който иска да си изтегли клип-а да ми пише - скаип-а ми е Alfredo_gtv