View Full Version : Zinga
Колеги ровейки се в разни фороми попаднах на това http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=375961&sid=03061c558e68c4391154e504d8cfab81 някой ползвал ли и нещо подобно и може ли да даде някакво мнение :please:
Добро е няма да сбъркаш ,ако го вземеш.За какво ще го ползваш ,ако не е тайна?
Точно този не съм ползвал. С повечето цинкови основи и грундове малко трудно се работи в домашни условия. Какво имам предвид - трябва непрекъснто да се разбърква, за целта си има специални миксери. Ако не ти е за нещо много голямо имам вкъщи малко алуминиев силикат. По принцип той е за нанасяне след цинкова основа, но става и за директно нанасяне.
един приятел си е кърпил колата отдолу и се чудим с кво да я намажем другия вариант дето го гледахме e няква боя protecta която уж е 3 в 1 става въпрос да се намаже преди боди лака ,който е гумен кое според вас е по добро :)
Баща ми мажеше едно време ладата с едно черно малко като гумено покритие или по-скоро като дзифт на вид,но не знам как се казва,но беше доволен от него.
шагрен му се вика на това с което се маже
протекта не става ако ще се нанасят слоеве отгоре
ако няма да карате колата 20 години е все тая с кво ще се намаже
мене идеята ми е с какво да се намаже преди това гуменото дайте няква идея ,не за 20 години ама да искара няколко зими момчето даде 700 лева за кърпене :) това зингата става ли за отдолу протекта май не е мвого подходющт