View Full Version : треа ми човек с делл инспирон 1525
Stefan Caromov
12-05-2009, 13:58
Начи ново 20 сия . Алфадиага не ще да ми генерира ключ ,защото машината била твйрде различна от тази ,на която е генериран код първия път .
Писах им две писма на тия ,още нямам отговор 10 дни вече.
Затва търся човек от софия ,с такъв лаптоп - dell inspiron 1525 ,за да се опитам да си аткивирам алфадиага на неговия лаптоп и да си сваля от там римуувъл код . Ше се радвам ако помогнете .
Благодаря предварително
AntiLuuP
12-05-2009, 23:18
Аз имам някъв делл ама нз точно ква му е подробността ... има лека забележка в резултат на падане нещо дефектира и паля от дъжд на вятър през високосна ... носих го в делл и ми казаха по добре да си взеа друг .... ако ти се занимава ... мога да услужа .. проблема му е докато запали след тва работи .... Ама само да не е тая седмица че изпуших с тия курсови проекти и задачи и разни подобни ...
Stefan Caromov
12-05-2009, 23:24
Аз имам някъв делл ама нз точно ква му е подробността ... има лека забележка в резултат на падане нещо дефектира и паля от дъжд на вятър през високосна ... носих го в делл и ми казаха по добре да си взеа друг .... ако ти се занимава ... мога да услужа .. проблема му е докато запали след тва работи .... Ама само да не е тая седмица че изпуших с тия курсови проекти и задачи и разни подобни ...
треа се видим и да се опитам да си излъжа алфадиага
AntiLuuP
13-05-2009, 00:24
Само дано не ти е спешно че изпушвам яко тая седмица до 5тък ще е тежко и след тва ще поолекне и може да измислим нещо ...
ако имаш път към русе заванни имам такъв лаптоп колега!
Stefan Caromov
13-05-2009, 14:18
ако имаш път към русе заванни имам такъв лаптоп колега!
Много ти благодаря ,на си адски далече от мен ::))
Нещо София ,или софия област
Stefan Caromov
13-05-2009, 18:49
Колеги ,благодаря ви за отзивчивостта ,но тия от алэадиаг ми пратиха нов код.Така че вече нямам нужда от делла.
Моля темата да се изтрие