View Full Version : разбиха ми колата
днес по обят ми разбиха колата пред офиса. нямам думи просто.да им исахнат ръцете на тия.да ги трашни нещо.дано тос от горе да гледа и да ги съди мамкаим и боклуци.
Еххх..ма.. им стара...нещо взеха ли?
И моита.
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=17023&d=1240522459
Кофти истории са тези работи,дано наистина да има възмиздие някога.Съветвам да не се оставят панелите,телевизорчета,якета,чанти и др. неща в колата,защото явно крадците са толко гладни че вече и през деня тарашат майка им мръсна.Аз за една година вече 3 прозореца сменях и то се пред блока,вече като отивам къмколата и очаквам пак да е счупен-свиква се:cry:
да зеха навигацията която струва много. да им исахне сичко майка им боклуци
преди време на един пациент Петър Лъджев мъ разбиваха хюндая 3 поредни пъти в квартал Изток. накрая пич се нервира и се изръси луди пари за защитно фолио на стъклата. въпросната екстра представлява фолио което извършва ролята на лека бронировка и не позволява в стъклото да се пробие дупка. Троши се но фолиото го държи и не може да бръкнат вътре.......четвъртия път си намери на задната седалка тротоарна плочка затиснала цялото задн стъкло...без дупка...нема спасение!
Furious 155
13-05-2009, 17:56
да зеха навигацията която струва много. да им исахне сичко майка им боклуци
Съболезновяния колега, аз така веднъж забравих моята навигация и после голямо бягане направих да стигна навреме, преди някой да я хареса!
да си земат колкот искат ковчези и лекарства за колкото са били. изкарали са голям късмет,че не са ги осетили колегите от офиса или че аз съм закаснял с 15 мин. спирането до колата си.нямаше да ги търсят.
Имам чуството че има някаква хайка,тука в нашия квартал за 2 седмици изпищяха над 30 човека.... а един приятел даже го повториха,полицията каза ''емиии освен да ги дебнете на смяни и да ги пребиете маи няма какво друго да се направи" :no:
lubo_red
13-05-2009, 18:57
Имам чуството че има някаква хайка,тука в нашия квартал за 2 седмици изпищяха над 30 човека.... а един приятел даже го повториха,полицията каза ''емиии освен да ги дебнете на смяни и да ги пребиете маи няма какво друго да се направи" :no:
:big_whoops: ебаси и полицаите...па те не могат ли да ги дебнат и после да ви оставят да ги "бивнете":bash:
Eй да го е*а, ако ти е Гарминка начи си минал назад с около 5 стотака :shocking: което са много, и не броим за джам евентуално :oops: Адски неприятно.
Аз за това си свалям панела на СД-то а под него блесва табелка с надпис : SECURITY :grin:
Единственото което могат да ми земат е един химикал и топката за ск.лост която още не съм сменил, а и чистачката, за която дадох 50лв. :???:
преди време на един пациент Петър Лъджев мъ разбиваха хюндая 3 поредни пъти в квартал Изток. накрая пич се нервира и се изръси луди пари за защитно фолио на стъклата. въпросната екстра представлява фолио което извършва ролята на лека бронировка и не позволява в стъклото да се пробие дупка. Троши се но фолиото го държи и не може да бръкнат вътре.......четвъртия път си намери на задната седалка тротоарна плочка затиснала цялото задн стъкло...без дупка...нема спасение!
Моита беше с фолио.Шанс.Иначе сичко става в стъкълца и няма изчистване.
Furious 155
13-05-2009, 19:12
е ние защо им плащаме заплатите на тия??? :spam_laser:
tokata_pz_flex
13-05-2009, 19:14
Лоша работа ... моята стоя 24 часа отключена в Студ. град тази нощ ... и е оцеляла .
Мама им мръсна....Да им изсъхнат ръцете......мама им
На мен така лятото на 2008 спрях до МОЛ София в една пряка,където постоянно има патрулни коли и когато си затръгвах: натискам си алармата отключвам я но ми направи впечатление че не изпищя.Качвам се вътре седалката ми дръпната назад и музиката ми я няма.....Човека спокоино си е седял вътре и си е разглабял....Абе хора без съвест....Да им изсъхнат на всичките ръцете...от глад да умрат..........
Моита беше с фолио.Шанс.Иначе сичко става в стъкълца и няма изчистване.
ама с такова защитно фолио?!? това значи че са я блъскали зверски бе човек! това спира паве....е не голямо но спира
аз пак в студентски сам си оставял колата със свален преден прозорец и нищо
да гармин последния модел 850 лв. реве ми се. а както почети сички знаят,4е в събота смялх и джантите на хубавия ни път и много ми дойде.някак си изпаднах в депресия. и тес от застраховката ми се правят на интересни и като заведа третата щета от днес и ще ми закрият полицата и ще трябва да си търся друга конпания за авто каско.
DiStefano
13-05-2009, 20:52
да гармин последния модел 850 лв. реве ми се. а както почети сички знаят,4е в събота смялх и джантите на хубавия ни път и много ми дойде.някак си изпаднах в депресия. и тес от застраховката ми се правят на интересни и като заведа третата щета от днес и ще ми закрият полицата и ще трябва да си търся друга конпания за авто каско.
застрахован ли беше ?!
The_Game
13-05-2009, 21:04
аз пак в студентски сам си оставял колата със свален преден прозорец и нищо
Aма ти чупиха прозорец нали.
То и аз съм си оставял колата в студ.град за цяла седмица напълно отключена цяло щастие че не я надушиха.
То пред кръчмите пред нас не вярвам, че някой ще се осмели да влезне в отключена кола.
да като го купих и веднага там с билешките и фактурата и го застраховаха, денс извиках и полицията снимаха зимаха отпечатъци и сега чакам да ми дадът бележка и да ходя при застрахователите.
nachkata
13-05-2009, 21:18
Колеги не сте единствени оня ден се простих с паинер за 400 лева болен съм нямам думи.
santo_traficante
13-05-2009, 21:40
махайте стоиките за навигациите от стъклата.
че чупят и проверяват да не е в жабката ...
Mind_Control
13-05-2009, 21:41
А аз бях останал с впечатлението, че тия неща са намалели.. Явно кризата е подтикнала отново наркоманчетата да вършеят.
явно не и са излезли сериозно на пазара. аз се чудя като е пуснат тас навигация и няма ли да е засекът каде е и да утидат там намясто. нали се пак се конектва към сателите джипиес приемник.
toshko69
13-05-2009, 22:10
днес по обят ми разбиха колата пред офиса. нямам думи просто.да им исахнат ръцете на тия.да ги трашни нещо.дано тос от горе да гледа и да ги съди мамкаим и боклуци.
Лошо колега ,хич не е приятно.Не е само в София е така и при нас в Плевен е същата работа,някои наркоманчета пропаднаха много тежко и са станали абсолютно безкруполни,за една доза са готови на всякакви чудеса.А такива като нас олекват в пари и хабят нерви.Такива елементи като този дето ти е разбил колата и бой му е малко,с камъка на шията и става храна за рибите
все още немога да го проумея и да легна спокоен да заспа. и постоянно се чудя за колата какво става с нея нищо,че днес е оставих на платен паркинг 70 лв. за месец.
AntiLuuP
13-05-2009, 22:23
Мама им мръсна....Да им изсъхнат ръцете......мама им
На мен така лятото на 2008 спрях до МОЛ София в една пряка,където постоянно има патрулни коли и когато си затръгвах: натискам си алармата отключвам я но ми направи впечатление че не изпищя.Качвам се вътре седалката ми дръпната назад и музиката ми я няма.....Човека спокоино си е седял вътре и си е разглабял....Абе хора без съвест....Да им изсъхнат на всичките ръцете...от глад да умрат..........
Ооо познато гадно чувсто горе долу на същото място ме сполетя същото преди няколко месеца и то по светло и отново пред патрулка ... от тогава не съм ходил в мола :dark2: А аз само като видях спрасканото табло и липсващото Цд си казах че ако си купи хероинче с парите ще пукне от свръхдоза много се нервирах ама ми мина ... :spam_laser:
SandoOne
13-05-2009, 22:26
кажете ми как ще я свалят тя не е толкова лесна за махане деба мама им деба
Какви навигации и Сд-та...вчера в Нови Искър намираме на сутринта гаража на дедото разбит. Вътре 35 годишната му жигула. Апашите задигнали некви медни парчета, които се търкаляха последните 2 години и стари акумулатори. Е това, ако не е дъното....остава вратите на гаража да свалят.
p.s. поне бидона с виното беше непокътнат, че що пот съм хвърлил!
Колеги пипнете ли такъв - да няма прошка... - бои ли ..с въздушна ли се тая.. . От ся нататък видя ли нещо подозрително, гърмя и хич не ме интересува, мама им мързелива и наркоманска...
Навсякъде са почнали да вилнеят боклуците, по апартаменти и офиси също са плъзнали, а полицията бездейства! Жалка история, не знам как може да се опазим... :shocking:
Mда, изглежда наистина има ескалация на тези неща. :brickwall:
Полицията бездейства и вика "оправяйте се", ама ако вземеш да натрошиш някой такъв боклук, ще те осъдят после като стой, та гледай! :angry1:
само бой ще ги оправя и тва е. ако бях ги видял щях да му счупя и двете ръце.в бесъзнание щях да го вкарам.без никакво замисляне колеги на месо иначе няма да се оправят само да ги забележиш.
ако хвана някой да вилнее около колата ми или апартамента ми, бия бия и няма даже да званя на полицията, по добре да му счупя краката и толкова, вбаси майката, гепиха ми капачките на джантите, едни дънки от простира посред бял ден, антената на колата посред бял ден на оживена улица, е кво ще направя бия и си заминавам и толкова
firedragon
14-05-2009, 10:09
Какви навигации и Сд-та...вчера в Нови Искър намираме на сутринта гаража на дедото разбит. Вътре 35 годишната му жигула. Апашите задигнали некви медни парчета, които се търкаляха последните 2 години и стари акумулатори. Е това, ако не е дъното....остава вратите на гаража да свалят.
p.s. поне бидона с виното беше непокътнат, че що пот съм хвърлил!
Това много прилича на кражба на ония черните:native: .И на мен ми разбиха колата и взеха радиото,сега е точно под прозореца и ако видя някой да прави нещо по нея жална му майка слизам и го почвам без да го питам какъв е и от къде е :jason2:
Mind_Control
14-05-2009, 15:41
явно не и са излезли сериозно на пазара. аз се чудя като е пуснат тас навигация и няма ли да е засекът каде е и да утидат там намясто. нали се пак се конектва към сателите джипиес приемник.
Няма начин. GPS навигацията е един пасивен приемник на сигналите от сателитите и нищо повече. Сателитите изпращат сигнали за местоположението си и времето, а навигацията ги улавя и изчислява според координатите на сателитите и времето на изпращане на сигнала къде се намирате вие.
мерси за разясняването колега.дано да има бог отгоре и да гледа и да наказва.
Mind_Control
14-05-2009, 21:36
мерси за разясняването колега.дано да има бог отгоре и да гледа и да наказва.
Незнам дали е бог или не, но определено има някакво равновесие в природата.. Ще им се върне. А най- малкото , което може да те успокои е, че ти си изкарал тия пари и пак ще ги изкараш, а те ще крадат, но късметът няма да е вечно с тях, някой все ще ги докопа някъде.
toshko69
14-05-2009, 23:42
Незнам дали е бог или не, но определено има някакво равновесие в природата.. Ще им се върне. А най- малкото , което може да те успокои е, че ти си изкарал тия пари и пак ще ги изкараш, а те ще крадат, но късметът няма да е вечно с тях, някой все ще ги докопа някъде.
Ние не чакахме да го наказва господ един Плевенски идиот,избрахме си произволно един от мръсните наркомани и му дадохме бойна задача в мирно време,до другия ден да разбере кой разби на един колега бмв-то иначе го отнася той,получихме името на извършителя и му се случи незабравима за него случка,а полицайте наистина не им се бачка по тия кражби,завеждат срещу неизвестен и ако излезе нещо излезе,ако не пийваш една водица,
AntiLuuP
14-05-2009, 23:43
Така е ... живота е един писоар .. ти пикаеш той всичко ти връща ...
А каското не застраховат ли подобни екстри :?
застраховано е.чакам протокола от 4-то и да ходя при застрахователите. да видим какво ще стане.
AntiLuuP
15-05-2009, 13:45
застраховано е.чакам протокола от 4-то и да ходя при застрахователите. да видим какво ще стане.
Успех колега , дано го изплатят!
Дори и най-елементарният гармин има защита.
Моя има пин - ако го заключиш може да се отключи само ако се намира на определено място където си вкарал настройките.
Дори и най-елементарният гармин има защита.
Моя има пин - ако го заключиш може да се отключи само ако се намира на определено място където си вкарал настройките.
Абе то и да е защитен те вече са разбили колата и са го взели ...
По-добре тия неща дето могат да се махат да не стоят в купето че тия наркоманчета мамка им мръсна. На една колежка бяха й разбили колата заради една торбичка с миризливи маратонки, ходила на фитнес.
И моята количка го отнесе, още миналия месец де.
Не беше откраднато нищо, а и в колата имаше единствено на детето столчето. С оригиналната музика съм си. Не съм и спирал така, че някой нарочно да го е счупил. А стъклото струваше 157лв. в АутоИталия, дойде след 3 седмици. В Кобра щеше да дойде най-рано след 4 седмици и струва 72лв. с монтажа. Но кой го знае какво е.
http://photo-zona.net/images/user31517/album18277/large/1242662828_miqi7932_alfastyklo2.JPGhttp://photo-zona.net/images/user31517/album18277/large/1242662826_zmac5429_alfastyklo1.JPG
Няма изчистване.Винаги излизат стъкалца от някаде.
Няма изчистване.Винаги излизат стъкалца от някаде.
Така е, а съм я чистил няколко пъти лично. Вече почнах да се замислям да сваля седалките.
А по-лошото е, че в релсите където върви стъклото е останало парченце. Много внимателно чистих и пак е останало. Ама засега и без това се движа на климатик та ще го правя някой ден.
Аз имах шанс че съм със фолио и не се пръснаха много стъкла из колата.Иначе като сменях купе намерих доста стъкалца от преди.От всякъде излизат мама им..............
вече оспях да им дам сички докоменти на тия и сякви допълнителни безмислени огледи по колата. сега чакам 15 дена да видя сумата преведена по сметката ми. дано да не съм много разочарован.