Log in

View Full Version : разбиха ми колата

pave
13-05-2009, 17:19
днес по обят ми разбиха колата пред офиса. нямам думи просто.да им исахнат ръцете на тия.да ги трашни нещо.дано тос от горе да гледа и да ги съди мамкаим и боклуци.

trouble
13-05-2009, 17:25
Еххх..ма.. им стара...нещо взеха ли?

164 td
13-05-2009, 17:26
И моита.
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=17023&d=1240522459

monimsl
13-05-2009, 17:35
Кофти истории са тези работи,дано наистина да има възмиздие някога.Съветвам да не се оставят панелите,телевизорчета,якета,чанти и др. неща в колата,защото явно крадците са толко гладни че вече и през деня тарашат майка им мръсна.Аз за една година вече 3 прозореца сменях и то се пред блока,вече като отивам къмколата и очаквам пак да е счупен-свиква се:cry:

pave
13-05-2009, 17:54
да зеха навигацията която струва много. да им исахне сичко майка им боклуци

bouncer
13-05-2009, 17:55
преди време на един пациент Петър Лъджев мъ разбиваха хюндая 3 поредни пъти в квартал Изток. накрая пич се нервира и се изръси луди пари за защитно фолио на стъклата. въпросната екстра представлява фолио което извършва ролята на лека бронировка и не позволява в стъклото да се пробие дупка. Троши се но фолиото го държи и не може да бръкнат вътре.......четвъртия път си намери на задната седалка тротоарна плочка затиснала цялото задн стъкло...без дупка...нема спасение!

Furious 155
13-05-2009, 17:56
да зеха навигацията която струва много. да им исахне сичко майка им боклуци

Съболезновяния колега, аз така веднъж забравих моята навигация и после голямо бягане направих да стигна навреме, преди някой да я хареса!

pave
13-05-2009, 18:24
да си земат колкот искат ковчези и лекарства за колкото са били. изкарали са голям късмет,че не са ги осетили колегите от офиса или че аз съм закаснял с 15 мин. спирането до колата си.нямаше да ги търсят.

acko88
13-05-2009, 18:41
Имам чуството че има някаква хайка,тука в нашия квартал за 2 седмици изпищяха над 30 човека.... а един приятел даже го повториха,полицията каза ''емиии освен да ги дебнете на смяни и да ги пребиете маи няма какво друго да се направи" :no:

lubo_red
13-05-2009, 18:57
Имам чуството че има някаква хайка,тука в нашия квартал за 2 седмици изпищяха над 30 човека.... а един приятел даже го повториха,полицията каза ''емиии освен да ги дебнете на смяни и да ги пребиете маи няма какво друго да се направи" :no:
:big_whoops: ебаси и полицаите...па те не могат ли да ги дебнат и после да ви оставят да ги "бивнете":bash:

ancho
13-05-2009, 19:05
Eй да го е*а, ако ти е Гарминка начи си минал назад с около 5 стотака :shocking: което са много, и не броим за джам евентуално :oops: Адски неприятно.

Аз за това си свалям панела на СД-то а под него блесва табелка с надпис : SECURITY :grin:

Единственото което могат да ми земат е един химикал и топката за ск.лост която още не съм сменил, а и чистачката, за която дадох 50лв. :???:

164 td
13-05-2009, 19:08
преди време на един пациент Петър Лъджев мъ разбиваха хюндая 3 поредни пъти в квартал Изток. накрая пич се нервира и се изръси луди пари за защитно фолио на стъклата. въпросната екстра представлява фолио което извършва ролята на лека бронировка и не позволява в стъклото да се пробие дупка. Троши се но фолиото го държи и не може да бръкнат вътре.......четвъртия път си намери на задната седалка тротоарна плочка затиснала цялото задн стъкло...без дупка...нема спасение!

Моита беше с фолио.Шанс.Иначе сичко става в стъкълца и няма изчистване.

Furious 155
13-05-2009, 19:12

е ние защо им плащаме заплатите на тия??? :spam_laser:

tokata_pz_flex
13-05-2009, 19:14
Лоша работа ... моята стоя 24 часа отключена в Студ. град тази нощ ... и е оцеляла .

Pebles
13-05-2009, 19:30
Мама им мръсна....Да им изсъхнат ръцете......мама им
На мен така лятото на 2008 спрях до МОЛ София в една пряка,където постоянно има патрулни коли и когато си затръгвах: натискам си алармата отключвам я но ми направи впечатление че не изпищя.Качвам се вътре седалката ми дръпната назад и музиката ми я няма.....Човека спокоино си е седял вътре и си е разглабял....Абе хора без съвест....Да им изсъхнат на всичките ръцете...от глад да умрат..........

bouncer
13-05-2009, 19:50
Моита беше с фолио.Шанс.Иначе сичко става в стъкълца и няма изчистване.

ама с такова защитно фолио?!? това значи че са я блъскали зверски бе човек! това спира паве....е не голямо но спира

gelepz
13-05-2009, 19:59
аз пак в студентски сам си оставял колата със свален преден прозорец и нищо

pave
13-05-2009, 20:46
да гармин последния модел 850 лв. реве ми се. а както почети сички знаят,4е в събота смялх и джантите на хубавия ни път и много ми дойде.някак си изпаднах в депресия. и тес от застраховката ми се правят на интересни и като заведа третата щета от днес и ще ми закрият полицата и ще трябва да си търся друга конпания за авто каско.

DiStefano
13-05-2009, 20:52
да гармин последния модел 850 лв. реве ми се. а както почети сички знаят,4е в събота смялх и джантите на хубавия ни път и много ми дойде.някак си изпаднах в депресия. и тес от застраховката ми се правят на интересни и като заведа третата щета от днес и ще ми закрият полицата и ще трябва да си търся друга конпания за авто каско.

застрахован ли беше ?!

164 td
13-05-2009, 20:53
Кавали!

The_Game
13-05-2009, 21:04
аз пак в студентски сам си оставял колата със свален преден прозорец и нищо

Aма ти чупиха прозорец нали.

То и аз съм си оставял колата в студ.град за цяла седмица напълно отключена цяло щастие че не я надушиха.
То пред кръчмите пред нас не вярвам, че някой ще се осмели да влезне в отключена кола.

pave
13-05-2009, 21:04
да като го купих и веднага там с билешките и фактурата и го застраховаха, денс извиках и полицията снимаха зимаха отпечатъци и сега чакам да ми дадът бележка и да ходя при застрахователите.

nachkata
13-05-2009, 21:18
Колеги не сте единствени оня ден се простих с паинер за 400 лева болен съм нямам думи.

santo_traficante
13-05-2009, 21:40
махайте стоиките за навигациите от стъклата.
че чупят и проверяват да не е в жабката ...

Mind_Control
13-05-2009, 21:41
А аз бях останал с впечатлението, че тия неща са намалели.. Явно кризата е подтикнала отново наркоманчетата да вършеят.

pave
13-05-2009, 21:50
явно не и са излезли сериозно на пазара. аз се чудя като е пуснат тас навигация и няма ли да е засекът каде е и да утидат там намясто. нали се пак се конектва към сателите джипиес приемник.

toshko69
13-05-2009, 22:10
днес по обят ми разбиха колата пред офиса. нямам думи просто.да им исахнат ръцете на тия.да ги трашни нещо.дано тос от горе да гледа и да ги съди мамкаим и боклуци.
Лошо колега ,хич не е приятно.Не е само в София е така и при нас в Плевен е същата работа,някои наркоманчета пропаднаха много тежко и са станали абсолютно безкруполни,за една доза са готови на всякакви чудеса.А такива като нас олекват в пари и хабят нерви.Такива елементи като този дето ти е разбил колата и бой му е малко,с камъка на шията и става храна за рибите

pave
13-05-2009, 22:21
все още немога да го проумея и да легна спокоен да заспа. и постоянно се чудя за колата какво става с нея нищо,че днес е оставих на платен паркинг 70 лв. за месец.

AntiLuuP
13-05-2009, 22:23
Мама им мръсна....Да им изсъхнат ръцете......мама им
На мен така лятото на 2008 спрях до МОЛ София в една пряка,където постоянно има патрулни коли и когато си затръгвах: натискам си алармата отключвам я но ми направи впечатление че не изпищя.Качвам се вътре седалката ми дръпната назад и музиката ми я няма.....Човека спокоино си е седял вътре и си е разглабял....Абе хора без съвест....Да им изсъхнат на всичките ръцете...от глад да умрат..........
Ооо познато гадно чувсто горе долу на същото място ме сполетя същото преди няколко месеца и то по светло и отново пред патрулка ... от тогава не съм ходил в мола :dark2: А аз само като видях спрасканото табло и липсващото Цд си казах че ако си купи хероинче с парите ще пукне от свръхдоза много се нервирах ама ми мина ... :spam_laser:

SandoOne
13-05-2009, 22:26
кажете ми как ще я свалят тя не е толкова лесна за махане деба мама им деба

JAMAL
13-05-2009, 22:35
Какви навигации и Сд-та...вчера в Нови Искър намираме на сутринта гаража на дедото разбит. Вътре 35 годишната му жигула. Апашите задигнали некви медни парчета, които се търкаляха последните 2 години и стари акумулатори. Е това, ако не е дъното....остава вратите на гаража да свалят.

p.s. поне бидона с виното беше непокътнат, че що пот съм хвърлил!

qpwo
13-05-2009, 22:35
Колеги пипнете ли такъв - да няма прошка... - бои ли ..с въздушна ли се тая.. . От ся нататък видя ли нещо подозрително, гърмя и хич не ме интересува, мама им мързелива и наркоманска...

Max
14-05-2009, 00:36
Навсякъде са почнали да вилнеят боклуците, по апартаменти и офиси също са плъзнали, а полицията бездейства! Жалка история, не знам как може да се опазим... :shocking:

Fear
14-05-2009, 09:51
Mда, изглежда наистина има ескалация на тези неща. :brickwall:
Полицията бездейства и вика "оправяйте се", ама ако вземеш да натрошиш някой такъв боклук, ще те осъдят после като стой, та гледай! :angry1:

pave
14-05-2009, 09:58
само бой ще ги оправя и тва е. ако бях ги видял щях да му счупя и двете ръце.в бесъзнание щях да го вкарам.без никакво замисляне колеги на месо иначе няма да се оправят само да ги забележиш.

rusiq86
14-05-2009, 09:59
ако хвана някой да вилнее около колата ми или апартамента ми, бия бия и няма даже да званя на полицията, по добре да му счупя краката и толкова, вбаси майката, гепиха ми капачките на джантите, едни дънки от простира посред бял ден, антената на колата посред бял ден на оживена улица, е кво ще направя бия и си заминавам и толкова

firedragon
14-05-2009, 10:09
Какви навигации и Сд-та...вчера в Нови Искър намираме на сутринта гаража на дедото разбит. Вътре 35 годишната му жигула. Апашите задигнали некви медни парчета, които се търкаляха последните 2 години и стари акумулатори. Е това, ако не е дъното....остава вратите на гаража да свалят.

p.s. поне бидона с виното беше непокътнат, че що пот съм хвърлил!

Това много прилича на кражба на ония черните:native: .И на мен ми разбиха колата и взеха радиото,сега е точно под прозореца и ако видя някой да прави нещо по нея жална му майка слизам и го почвам без да го питам какъв е и от къде е :jason2:

Mind_Control
14-05-2009, 15:41
явно не и са излезли сериозно на пазара. аз се чудя като е пуснат тас навигация и няма ли да е засекът каде е и да утидат там намясто. нали се пак се конектва към сателите джипиес приемник.

Няма начин. GPS навигацията е един пасивен приемник на сигналите от сателитите и нищо повече. Сателитите изпращат сигнали за местоположението си и времето, а навигацията ги улавя и изчислява според координатите на сателитите и времето на изпращане на сигнала къде се намирате вие.

pave
14-05-2009, 17:45
мерси за разясняването колега.дано да има бог отгоре и да гледа и да наказва.

Mind_Control
14-05-2009, 21:36
мерси за разясняването колега.дано да има бог отгоре и да гледа и да наказва.

Незнам дали е бог или не, но определено има някакво равновесие в природата.. Ще им се върне. А най- малкото , което може да те успокои е, че ти си изкарал тия пари и пак ще ги изкараш, а те ще крадат, но късметът няма да е вечно с тях, някой все ще ги докопа някъде.

toshko69
14-05-2009, 23:42
Незнам дали е бог или не, но определено има някакво равновесие в природата.. Ще им се върне. А най- малкото , което може да те успокои е, че ти си изкарал тия пари и пак ще ги изкараш, а те ще крадат, но късметът няма да е вечно с тях, някой все ще ги докопа някъде.
Ние не чакахме да го наказва господ един Плевенски идиот,избрахме си произволно един от мръсните наркомани и му дадохме бойна задача в мирно време,до другия ден да разбере кой разби на един колега бмв-то иначе го отнася той,получихме името на извършителя и му се случи незабравима за него случка,а полицайте наистина не им се бачка по тия кражби,завеждат срещу неизвестен и ако излезе нещо излезе,ако не пийваш една водица,

AntiLuuP
14-05-2009, 23:43
Така е ... живота е един писоар .. ти пикаеш той всичко ти връща ...
А каското не застраховат ли подобни екстри :?

pave
15-05-2009, 10:23
застраховано е.чакам протокола от 4-то и да ходя при застрахователите. да видим какво ще стане.

AntiLuuP
15-05-2009, 13:45
застраховано е.чакам протокола от 4-то и да ходя при застрахователите. да видим какво ще стане.
Успех колега , дано го изплатят!

ACEHOB
18-05-2009, 10:12
Дори и най-елементарният гармин има защита.
Моя има пин - ако го заключиш може да се отключи само ако се намира на определено място където си вкарал настройките.

Stefo
18-05-2009, 10:34
Дори и най-елементарният гармин има защита.
Моя има пин - ако го заключиш може да се отключи само ако се намира на определено място където си вкарал настройките.
Абе то и да е защитен те вече са разбили колата и са го взели ...
По-добре тия неща дето могат да се махат да не стоят в купето че тия наркоманчета мамка им мръсна. На една колежка бяха й разбили колата заради една торбичка с миризливи маратонки, ходила на фитнес.

trace
18-05-2009, 19:14
И моята количка го отнесе, още миналия месец де.
Не беше откраднато нищо, а и в колата имаше единствено на детето столчето. С оригиналната музика съм си. Не съм и спирал така, че някой нарочно да го е счупил. А стъклото струваше 157лв. в АутоИталия, дойде след 3 седмици. В Кобра щеше да дойде най-рано след 4 седмици и струва 72лв. с монтажа. Но кой го знае какво е.

http://photo-zona.net/images/user31517/album18277/large/1242662828_miqi7932_alfastyklo2.JPGhttp://photo-zona.net/images/user31517/album18277/large/1242662826_zmac5429_alfastyklo1.JPG

164 td
18-05-2009, 19:17
Няма изчистване.Винаги излизат стъкалца от някаде.

trace
18-05-2009, 21:42
Няма изчистване.Винаги излизат стъкалца от някаде.

Така е, а съм я чистил няколко пъти лично. Вече почнах да се замислям да сваля седалките.
А по-лошото е, че в релсите където върви стъклото е останало парченце. Много внимателно чистих и пак е останало. Ама засега и без това се движа на климатик та ще го правя някой ден.

164 td
18-05-2009, 21:47
Аз имах шанс че съм със фолио и не се пръснаха много стъкла из колата.Иначе като сменях купе намерих доста стъкалца от преди.От всякъде излизат мама им..............

pave
20-05-2009, 21:22
вече оспях да им дам сички докоменти на тия и сякви допълнителни безмислени огледи по колата. сега чакам 15 дена да видя сумата преведена по сметката ми. дано да не съм много разочарован.