View Full Version : Алфисти в НБУ-София
Здравейте,колеги.Вече няколко пъти засичам Алфи около университета,някои от които със стикери на клуба.Та мисълта ми е ако някой чете във форума да се обади да се запознаем.Аз съм с черна 147 с хасковски номер X 2563 BM.
аз ходех преди често, ама нещо скоро не съм се мяркала, а трябва, че трябва и да завърша някой ден :flex:
завърших семестриално, не ме търсете много :Tease:
nightroller
14-05-2009, 12:40
аз ходех преди често, ама нещо скоро не съм се мяркала, а трябва, че трябва и да завърша някой ден :flex:
И аз така :) но от есента ще ме засичате - голям тъмно-сив кораб с фейслифт :)
Хихи май много сме така. Една защита е ама за кво да бързам, това е една от причините НБУ за мен да е най якия университет:wub:
Хихи май много сме така. Една защита е ама за кво да бързам, това е една от причините НБУ за мен да е най якия университет:wub:
Абсолютно те подкрепям:th_up: И няма редовни алфисти или не четат?
и аз съм от там... почти всеки ден се мъча с мойто детенце да намерим свестно място за спиране!
devenskia
29-09-2010, 23:05
от 1-ви октомври и аз ще съм редовен там...4-ти курс съм Право,а сега записах и второ висше :shocked: Почти винаги спирам на паркинга пред университета...Сребриста 156-ца софийски номер с "лек" оптичен тунинг. :)
Колеги от 1-ви и аз започвам учението от новоприетите съм.Аз ще бъда с алфата от подписа :)
Там съм от 4тери години :hump::hump: Днес ме приеха за още 2 години мастъргитура....Та смятам това да са последните 4тери 155ци, които ще им изплатя:mrgreen::mrgreen:
Паркирам с алфичката от подписа :)
Йори аз твоята 147ка я знам...Помня че някой беше я надрал много грозно :angry::angry:
и аз съм завършил само семестриално трябва да се прави дипломна ама като ме мързи и така вече 4 години,но този месец ще прескоча да си избера тема за дипломна