PDA

View Full Version : какво ще кажете за смешните германци колеги мислет че могат да се мерат с ФЕРАРИ

stanislav.iliev
15-05-2009, 10:36
:devil2:http://topcars.bg/news.php?id=2033 (http://topcars.bg/news.php?id=2033)

fnt
15-05-2009, 10:49
По-правилно е да напишеш тези от Audi.

Furious 155
15-05-2009, 11:18
рекламата е дръзка и даже груба... сякаш са попрекалили ауди!

DerMeister
15-05-2009, 11:21
Що па да са смешни германците, кво и е грубото на рекламата и т.н. и т.н.?
Много е идейна и забавна, сега очакваме отговорът на Ферари и ще стане още по-яко.
Ква е тая отрицателна нагласа към всичко не мога да разбера.

spe4elist
15-05-2009, 11:41
Надявам се, от Ферари да не паднат толкова низко и да подминат с подобаващо пренебрежение смешните опити на този псевдомаркетинг от Инголщадт...:haha:

Furious 155
15-05-2009, 11:42
Що па да са смешни германците, кво и е грубото на рекламата и т.н. и т.н.?
Много е идейна и забавна, сега очакваме отговорът на Ферари и ще стане още по-яко.
Ква е тая отрицателна нагласа към всичко не мога да разбера.
еми лично аз този род реклами не ги харесвам! Иначе да идейна е, но все пак! Интересен ще е отговора на ферари - примерно с енцо 2, но незнам дали ще се вържат да отговарят ;).

DerMeister
15-05-2009, 11:57
еми лично аз този род реклами не ги харесвам! Иначе да идейна е, но все пак! Интересен ще е отговора на ферари - примерно с енцо 2, но незнам дали ще се вържат да отговарят ;).
Ми да, да прищпорят едно яко Ферари по аутобаните и после на Нюрбунгринг....

nightroller
15-05-2009, 12:00
това за мен е много безвкусен спот :( а и вече съм сигурен, че по нелепо нещо от червено Алди няма :)

spe4elist
15-05-2009, 12:18
това за мен е много безвкусен спот :( а и вече съм сигурен, че по нелепо нещо от червено Алди няма :)

Мда, много им се иска да приличат поне малко на Ферари, ама не...

VFTI
15-05-2009, 12:27
Ебаси грозното Ауди...В черно не е лошо, но червено е направо отврат... Абе ауди от кога произвеждат автомобили не мога да разбера, че започнаха да си мерят чурките с големите:drunk:

kokless
15-05-2009, 12:30
Ебаси грозното Ауди...В черно не е лошо, но червено е направо отврат... Абе ауди от кога произвеждат автомобили не мога да разбера, че започнаха да си мерят чурките с големите:drunk:

Не с големите,ами с НАЙ-големите :prescription:

code
15-05-2009, 12:32
Между R8 5,2 и Ферари . . . все ми е едно кое ще ми подарят :devil: Между другото R8 имаше в Сливен на драга и беше пълен смях, обаче с какъв мотор ще излъжа. Най-вероятно 3,0 или 4,2 ..

diapper
15-05-2009, 12:37
Смешници :|:shoot:

Fear
15-05-2009, 13:22
Наистина е смешно, точно Audi да правят такава маркетингова война, като се има предвид, колко им е сбъркана концепцията поначало. :tooth:
Обяснявам: Дори и това R8, което би трябвало да се води "supercar" има "мижавите" 525к.с. (415к.с. в първият вариант на R8 ), докато същата тази фирма Audi, има семеен автомобил т.е. комби, което има скромните около 700к.с., ако не се лъжа. Това е в един от вариантите на RS6 Avant.
Oбикновения вариант беше 572к.с., ако не ме лъже паметта...

И тези ще ми говорят за маркетинг и сегментация на пазара?! :screwy:

Че даже тръгнали на война с фирма, която от самото си създаване не произвежда нищо различно от именно супер спортни автомобили. :crazy:

СмЕХ в залата! :clapping:

Kris
15-05-2009, 13:27
Нека са смешни, а рекламата е развлекателна ... дано се заформи нещо интересно

Fear
15-05-2009, 13:43
Aбе тя е развлекателна, ама точно толкова, колкото и онази с Джейсън Стейтъм, дето сравняват последното A8 с модели на BMW и Mercedes отпреди 30 години! :hehehm:

Иначе да - чакаме отговорът на Ferrari. :rockon:

georgyg
15-05-2009, 15:06
Между R8 5,2 и Ферари . . . все ми е едно кое ще ми подарят :devil: Между другото R8 имаше в Сливен на драга и беше пълен смях, обаче с какъв мотор ще излъжа. Най-вероятно 3,0 или 4,2 ..

Имат 3 мотора 4.2 е най малкия.
Другите са 5.2 бензин и голямото TDI :waving: Абе супер автомобил, ама печка :torch:

п.с. и аз нямам претенция към цвят и двигател, ако го подаряват.

S_G_M
15-05-2009, 15:10
Според мен е под достойнството на Ферари да се занимават с такива глупости... верно че и Ауди имат спортни автомобили .. ама нека всяка жаба си знае локвата :fish:

VFTI
15-05-2009, 15:22
R8 няма дизел...Заради кризата се отказаха от производството на големия дизел ТДИ... Просто нямат достатъчно продажби...:holiday:

http://news.automedia.bg/read/6884.html

Derry
15-05-2009, 17:48
Алчовците си имат Ламборджини, то вече може да се перчи на ферари. Рекламата малко... бе не ми хареса, можеха да се заядат малко повече.

gigi
15-05-2009, 17:58
Смешници.....:torch:

arieca155
15-05-2009, 18:44
а бе,много набожни станахте.малко обективност не е лошо.бива си я колицата,аз я харесвам,и червена ми харесва.и много готино са уцелили с мястото на рекламата.в общи линии браво на ауди.

spe4elist
15-05-2009, 19:30
а бе,много набожни станахте.малко обективност не е лошо.бива си я колицата,аз я харесвам,и червена ми харесва.и много готино са уцелили с мястото на рекламата.в общи линии браво на ауди.
Никой не е казал, че R8 е лоша.
Факта, обаче, че Ауди се заяжда, предизвиква Ферари, идва да покаже, че имат да доказват нещо. На някого.

Мирише на избиване на комплекси, май ?!?

vankata_ll
15-05-2009, 21:09
Не разбирам какво толкова пищите като ущипани девственици :tooth: Това си е безплатна реклама за Ферари, и те (Ферари) могат само да благодарят на Ауди, но не и да им връщат жеста.

Ma7e4k0
15-05-2009, 21:58
Тази реклама няма нужда от коментар, факт е скапаните аудита никога няма да са по-добри от бмв или мерцедес къде ли пък от ФЕРРАРИ :) ахаха

mirchozo
15-05-2009, 22:10
Абе не че е лоша колицата ама чак пък с Ферари да се мери, малко весело ми изглежда някакси.Първата им спортна кола и айде ще се мерим с най-спортно ориентираната марка автомобили.Ферари трябва да се гордеят че са мерило за най-спортен автомобил.

Fear
15-05-2009, 22:12
Струва ми се, че никой не може да каже, че колата е лоша, пък ако ще и най-големият фанатик да е, защото просто няма да е вярно. Колата си е повече от добра. Обаче според мен подхождат тъпо с PR-a. :)

Dodo 155
15-05-2009, 22:28
:censored: R8 :censored: vs Ferrari :censored:

Харесвах Ауди, но след тази реклама ми паднаха адски в очите :censored: :censored: :censored:

Да си го мерят с другите немски каски, направо е смешно, още повече с този мижав мотор 5.2 FSi :censored: Ами най-слабото Ферари е с по-мощен двигател от този :roll2: :Yeeeehaaa: :roll2:

alfageorgi
15-05-2009, 22:33
Ей тия свини немски умора нямат.Никога , ама никога тъпата , празна и куха бюргерска глава независимо дали е от Щутгарт , Мюнхен или Инголщад няма да надскочи нивото си да лочат вкисналата си бира, ядат вуртсчета , да правят купчини безформени безумия -уж автомобили независимо какви , но показващи липсата на елементарен усет за красота и да си мечтаят да достигнат една автомобилна икона като Ферари.Жалки прасета

Fear
15-05-2009, 22:38
Изглежда съм сбъркал с предния си пост... :tooth:

Sunny
15-05-2009, 22:43
И все пак може да си го имат за спортен автомобил R8 ама моторя си му е чисто Ламборгини Галардо . Каквото и да си говорим трябваше да си купят Ламборгини за да имат двигател за автомобил в този сегмент . :censored::censored::censored:

vankata_ll
15-05-2009, 23:59
И все пак може да си го имат за спортен автомобил R8 ама моторя си му е чисто Ламборгини Галардо . Каквото и да си говорим трябваше да си купят Ламборгини за да имат двигател за автомобил в този сегмент . :censored::censored::censored:

В двигателя на Галярдо пък колко Ламборгини е останало .... :roll2:

thecleaner
16-05-2009, 01:08
Eто моето виждане за Audi R8 vs. Ferrari http://www.youtube.com/watch?v=--2-w5dBxnw
а ето кои са истинските спортни автомобили http://www.youtube.com/watch?v=NWC0lHo6EEQ&feature=related :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:

koolio
16-05-2009, 12:24
Видяла жабата, че подковават вола и вдигнала крак и тя.:dyrvo_v_kenefa::lol:

spe4elist
16-05-2009, 15:24
...Това си е безплатна реклама за Ферари, и те (Ферари) могат само да благодарят на Ауди, но не и да им връщат жеста.

Ааа, и то ва е абсолутно вярно. Ще им се на германците да приличат на италианци ... хи хи ...

BillyBoy`
16-05-2009, 16:00
Lamborghini R8 какво толкова му се чудите като махпете кръгчетата ето а пък и колкото и да опитват да приличат на италианците никога няма да бъдат като тях или както каза някои колега преди мен един вид реклама на Ferrari германците просто са смешни

sheim
16-05-2009, 16:34
Ако я гледа човек просто като реклама.....е перфектна поне според мен...

spe4elist
16-05-2009, 17:08
Ако я гледа човек просто като реклама.....е перфектна поне според мен...

Това не е просто реклама, това е опит за ... :hump:

Alexanderbb
19-05-2009, 23:31
В същото това градче има един музей с голям изправен кон отпред. Та човек имал удоволствието да влезе там и да разгледа експонатите, да застане до изложеното там Enzo може да погледне само с насмешка на тази реклама. А от Audi по-добре да си траят особето след като Nissan GTR ги направи за смях

bouncer
20-05-2009, 11:28
пичове факта че вече има 3 страници за ауди във форума на Алфо Ромое в БГ говори че рекламата си е свършила работата перфектно. Къде в клипа се казва или пише че са по-добри от Ферари? никъде. но ефекта е постигнат. рекламата е супер силна като въздействие върху публката и обратна реакция. ферари просто сега трябва да пуснат продължение на клипа как аудито излиза от Маранело и бива рязко издухано от едно ферари :)
винаги има начин да ги наиграеш - както направиха впрочем и бмв в рекламната кампания с билбордовете в Америка :)
шах и мат!

koleff
20-05-2009, 12:23
ее рекламата е забавна ама и колата си е страшна !!
Е предпо4итам 8С но и тази си е класа .

Kostadin`
20-05-2009, 13:15
рекламата е простотия отсякъде.....да имам една двудцевка и ще види тоя с Аудито за кво става въпрос,колкото до тва ,че щото не е Алфа не ме кефи не е така,Аудито ще си остане една от любимите ми коли,макар да нямам особен мерак да си купувам....за реклама на кола е подходящо ето това:
http://www.youtube.com/watch?v=s8KomUjxLr0&feature=channel_page

koleff
20-05-2009, 20:28
рекламата е простотия отсякъде.....да имам една двудцевка и ще види тоя с Аудито за кво става въпрос,колкото до тва ,че щото не е Алфа не ме кефи не е така,Аудито ще си остане една от любимите ми коли,макар да нямам особен мерак да си купувам....за реклама на кола е подходящо ето това:
http://www.youtube.com/watch?v=s8KomUjxLr0&feature=channel_page

е не е лоша и твоята ама предната е по хитроумна
сори ама си е така :torch:

SwappeR
25-05-2009, 16:50
В коя лига се тикат пък Ауди? В лига, произвеждаща от край време само луксозни автомобили за премиум-клиенти? В случая най-добрият отговор е нещо от този тип:

http://www.funnyplace.org/slike/0139-o.jpg

Grozdan
25-05-2009, 22:59
Ей тия свини немски умора нямат.Никога , ама никога тъпата , празна и куха бюргерска глава независимо дали е от Щутгарт , Мюнхен или Инголщад няма да надскочи нивото си да лочат вкисналата си бира, ядат вуртсчета , да правят купчини безформени безумия -уж автомобили независимо какви , но показващи липсата на елементарен усет за красота и да си мечтаят да достигнат една автомобилна икона като Ферари.Жалки прасета

Колега, малко ти е дръзко изказването.Немците си имат и Порше, което със сигурност има "елементарен усет за красота". Наистина рекламата им е малко дръзка, но всеки знае, че Феррари е много повече от спортна кола-всяко Феррати носи малка част от славната история на марката-това, което Ауди никога няма да имат.