View Full Version : Младеж губи 23 000 евро на немски аутобан
Крайно неприятно е да изгубиш пари по нелеп начин. Това се е случило и на 23-годишен германец, който решил да си купи Audi A3 кабриолет.
Дотук нищо нередно. Младежът приготвил 23 000 евро, но преди да сключи сделката, решил да тества бъдещата си кола. Грубата му грешка се състои в това, че оставил парите на задната седалка...
Сами се досещате какво се случило, когато гюрукът бил свален и новото Audi набрало скорост на аутобана. Веднага щом разбрал какво го е сполетяло, клетият човек се обадил на органите на реда, които спрели движението в двете посоки в продължение на половин час (това може да се случи само в Германия).
По щастливо стечение на обстоятелствата, каръкът успял да намери ценни хартийки на стойност 20 000 евро. Поне не е бил капо.
Действието се разиграва преди два дена в провинция Долна Саксония, Германия. Ако имате път натам, отваряйте си очите. Някъде около магистралата кротко лежат 3000 евро, които чакат да бъдат открити. :)
преди 6 месеца на мене ми отмъкнаха 5000лв и 8000$ и една нова нокиа 8800 голд,мн документи от задната седалка на заключена кола с аларма, посред бял ден на оживено място, тъкмо капарирах една кола, но 3 дена по-късно с помоща на познати полицаи на родителите ми и камери намерихме човека, нито лев не бе изхарчен, телфона бе изхвърлен но ден по-късно ми бе платен до стотинката, късмет ей, казвам внимавайте каде оставяте парите си,никога в кола без внимание, само в джоба, и внимавайте като капарирате коли че да няма постановка
за мене вс приключи добре,вс се намери,но имам вече обица на ухото да ми напомня :)
п.с.парите ги бях изкарал сам, не на родители, все пак съм още младо необиграно аганце :) и ме заболя мн, бях се побаркъл,не бях спал 3 дена,отслабнах 5 кг за 3 дни, сега се сещам с насмешка и с усмивка само
бях се побаркъл,не бях спал 3 дена,отслабнах 5 кг за 3 дни, сега се сещам с насмешка и с усмивка само
Поне сега качил ли си пак 5кг :)
Мдаа, откъдето дошло, там и отишло, се казва в такива случаи
ей колега недей така, здраво съм бачкал в америка за тея кинти, качих си даже 10 кг, върнах се отслабнал на 77 кг, неможаха да ме познаят мойте и майка ми осеобено, стоеш до мен и се оглеждаше, неразбра че съм аз, а сега съм 92 кг :)
Може да го патентоваш като диета и да го продаваш на хората написано подробно в книжка :holiday:
Започвам да карам зад кабриолети със специално направена мрежа....може да извадя късмета някой карък по същият начин да го тества......откъде да знаеш от кое кабрио ще изкочи пачката:))
......откъде да знаеш от кое кабрио ще изкочи пачката:))
Виж сега - самото купуване на кабрио е изскачане на пачка, така че няма кво да се чудим :roll2:
pacho_kardana
16-05-2009, 16:44
Може да го патентоваш като диета и да го продаваш на хората написано подробно в книжка :holiday:
Човека си сподели ами вие гледате как да се пошегувате..:crazy:
Виж сега - самото купуване на кабрио е изскачане на пачка, така че няма кво да се чудим :roll2:
E па, това се очаква и ако е оставил парата на седалката....ще му присветкам да кара по бързо и сам аз:crazy:
п.с. голф-1 и 3-ка ще ги пропускам........:))...за жълти стотинки нема да се трепем!
то и аз от 6 месеца карам с две дебитни карти, една за пари за нужди, гориво, дрехи, консумативи, джобни, за жената :) а в другата за мене за черни дни
п.с. за отслабването ако някой му тежат няколко кила да си остави колата с мъкнат процорец и да се моли някой джамбазин да го забележи :) ако не подейства свържете се с мен ще ви скрия колата за една седмица,па ако искате и жената сложете вътре :)