View Full Version : Volvo 850 2.0T
Колеги някой да има впечатления от тази кола?
Знам че ще кажете ходи във волво форума ама , на вас някак си по ви имам доверие :) А и там всички ще кажат че е добра :).
Всякаква информация ще ми е от полза!!!
vaseto34
16-05-2009, 20:24
аз специално имам много добри впечетления, едно от които е че много върви, много е бърза :boost:
galinves71
16-05-2009, 21:02
eй тези волва като излязаха направо ми взеха очите.през1995 кумувах в разград.пред църквата имаше 1но бяло паркирало и беше по-готино от булката.
Адски здрава кола, направо Танк!!!
Возил съм се в бая модели на Волво.
А специално тоя модел съм го управлявал
(пробвал)преди 4 год.
и Да си призная - През всякакви дупки и неравности минава тва "Шведско чудо"
и най-големите неравности по пътя. се усещат като бирени капачки... :tooth:
galinves71
16-05-2009, 21:25
има модели волва ката s40, v40 мислябяха ,шведска кола двигател рено а в холандия правено,бягай далеч от тях.дизели бяха.комшията беше взел такова а той се занимава с автомонтьорство и то много добре,и направо се попиля от ремонти и го праждоса накрая.
Абе мене точно този модел ме интересува 850 щото е голямо и и ще ми върши страхотна работа ама не знам дали си струва ....
Адски здрава кола, направо Танк!!!
Возил съм се в бая модели на Волво.
А специално тоя модел съм го управлявал
(пробвал)преди 4 год.
и Да си призная - През всякакви дупки и неравности минава тва "Шведско чудо"
и най-големите неравности по пътя. се усещат като бирени капачки... :tooth:
Като капачки от коя бира ? Ако е Tuborg става :)
Карал съм 940 2.0 Т..960 2.5 и 3.0 ....това са едни от последните бързи и здрави шведски трактори, много здрави...след това се намеси Рено...и това 850 2.0 Т...е правено съвмесно с тях...но не е лошо мисля, че им казваха "бодигард"...вървежни са...но вече не чак толкова здрави.
Това е последното читаво Волво и като изключиш факта, че е вече старичко е много добра кола.
lamborghini miura sv
17-05-2009, 12:31
S40 е всъщност на базата на Митсубиши Каризма. А 850 в края на 90-те става "ес 70" Здрави и бързи са доколкото знам.
Здрави да, но бързи ...
Колега, щом си си го харесал трябва да си фанеш някой дърт маняк на Волво, който разбира кое/как/защо и да го замъкнеш на колата да гледа и да казва. Аз съм попринцип за 850 - стара, сигурна, здрава и сравнително еластична!
Маа ако беше БМВ 850 ....:new_Eyecrazy:
Mind_Control
17-05-2009, 23:19
Абе мене точно този модел ме интересува 850 щото е голямо и и ще ми върши страхотна работа ама не знам дали си струва ....
Ако мислиш да купуваш такова, аз за 5000 лв ти давам S70, което е следващия модел. 99-та година 2.4 бензин, 140 коня. Състоянието му не е перфектно, но е сравнително запазено. Един собственик. Вече 1 година почти не се кара, защото няма кой да го кара.
Ако мислиш да купуваш такова, аз за 5000 лв ти давам S70, което е следващия модел. 99-та година 2.4 бензин, 140 коня. Състоянието му не е перфектно, но е сравнително запазено. Един собственик. Вече 1 година почти не се кара, защото няма кой да го кара.
Не въпроса е че ми предлагат такова ама аз се чудя дали да го взема или не ( за извънградски пътувания ) Иначе ако имах 5к познай на коя марка щях да се спра ......... ;)
Здрави да, но бързи ...
Колега, щом си си го харесал трябва да си фанеш някой дърт маняк на Волво, който разбира кое/как/защо и да го замъкнеш на колата да гледа и да казва. Аз съм попринцип за 850 - стара, сигурна, здрава и сравнително еластична!
Маа ако беше БМВ 850 ....:new_Eyecrazy:
Ами някой от тях са бая бързи.....а за баварка 850 92г. си приготви 22, 23000лв. и е твоя:flirt:
KirilSol
18-05-2009, 09:05
Колеги някой да има впечатления от тази кола?
Знам че ще кажете ходи във волво форума ама , на вас някак си по ви имам доверие :) А и там всички ще кажат че е добра :).
Всякаква информация ще ми е от полза!!!
че то и в нашия форум има фенове и на Алфа и на Волво едновременно:stumm:
търси колегата с ник "mevdo" :flirt:
Едно голямо ЗА и от мен! Спаси ме в критична ситуация! Срещу мен след един завой из зад един ТИР излезе един Espase да изпреварва и се наложи да мина по банкета! Тоя "шлеп" мина като танк през дупките нито трепна нито поднесе със около 110км/ч а колата беше рентакар т.е. не много добре поддържана!
Аз също съм фен на Волво, особено S60 ми е легнало на сърцето.
Просто как и да го гледам това волво не може нищо да ме грабне в него така отвътре особено комбито е отврат некаква:thumbdown: мое мнение избора си е твои
pacho_kardana
19-05-2009, 17:41
Просто как и да го гледам това волво не може нищо да ме грабне в него така отвътре особено комбито е отврат некаква:thumbdown: мое мнение избора си е твои
И на мен не ми харесва,но доколкото разбрах той иска надеждна кола,която да му свърши работа,а не да е красива.. ;)
galinves71
19-05-2009, 21:53
м/у другото това комби е в класацията за най-грозни комбари.
Предишния ми роботодател имаше такова некакъв гаден зелен цвят ужас.Ползвахме го за служебно да возим материли за такава дейност определено става .Като говорим за класации комбито не мерцедес Е класа е едно от най хубавите
PEPI-2ALFA
21-05-2009, 04:10
А пък от Волво точно комбито използваха в шампионата за туристически автомобили (не помня немския или друг).
Между обикновеното 850 и 850Т има доста разлика.