View Full Version : Удариха ми алфата :(
Знае ли някои добър теникижия в София който да не ми одере кожата
защото ми удариха алфичката на паркинга пред стадион Васил Левски
съжалявам колега
кво й има?
та да те насочим по точно
Знае ли някои добър теникижия в София който да не ми одере кожата
защото ми удариха алфичката на паркинга пред стадион Васил ЛевскиАми добър и да не ти одере кожата незнам такъв ама мога да те насоча към едни много добри момчета ма за цената незнам :wink: :wink: на Сименовско шосе бившия серви АвтоБожо незнам дали сега се казва така :wink: :wink:
ми изкривен е заден десен калник от вратата на зад чак до гумата
застрахователите няма да поемат боядисването защото имамо от преди това някви драскотини но май може да мине и без боядисване
Е щом може да мине и без боядисване значи проблема не толкова голям и няма нужда от читав тенекиджия дето се вика можеш и сам да се справиш :wink: :wink: :wink:
Ами добър и да не ти одере кожата незнам такъв ама мога да те насоча към едни много добри момчета ма за цената незнам :wink: :wink: на Сименовско шосе бившия серви АвтоБожо незнам дали сега се казва така :wink: :wink:
Потвърждавам! И аз съм ползвал услугите им, работят много добре!
са се казва "Рок енд Ролл Сервиз" :dance:
работят на "Божо" синовете - големи пичове :)
моята кола е правена там и можете да я видите
santo_traficante
26-01-2006, 12:10
??? ? ??? ?? ?????????? ???? ? ?????? :D ?????????? ?? ????? ?? ???????.??????? ? ????? ?? ???? ??? ??????? ?? 1 ??? ? ???????? ????? ????? ?????.?? ? ??????? ??? ????? ?? ?? ??? ???. ?? ?? ??????? ? ???? ?? ?? ???? ?????? ? ?.?...
________
Starcraft 2 Replays (http://screplays.com/replays)
пич и мен ме опердашиха така в събота :D понеделник си минах на каското.вторник я дадох на един пич оправия за 1 ден с преливка много добре стана.не е кожодер ако искаш ще ти дам тел. да си говориш с него да ти види колата и т.н...
ми може,но май ще изчакам да ми дадат парите от каското да знам с какви пари разполагам
santo_traficante
26-01-2006, 17:15
??? :D ???? ?.?.
________
BUY SILVER SURFER (http://www.vaporshop.com/silver-surfer-vaporizer.html)