Log in

View Full Version : Отлепване на предно стъкло на 145

makadam
25-01-2006, 22:44
Здравейте колеги, моята сладурана 145 TDI ми поднесе поредната "приятна" изненада, отлепи ми се предното стъкло и на всяка копка, а такива доста по нашите пътища, с просто око се забелязва как се движи - УЖААААС!!! Някой да е лепил предно стъкло??? ПОМОООООЩ !!!

rtfm
26-01-2006, 00:09
Иди в кобра (ако си от софия) тя се намира като тругнеш за военна рампа от надлез надежда на първия светофар завий в дясно и на около 500м 6те го види6 то си пише с големи букви кобра.

Ако искаш сам да си го залепиш вземи си черен силикон за стъкла то е едно в опаковка като пастет и го намацаи. :D Ама по добре майстор да ти го залепи да не ти протече вътре.

gigi
26-01-2006, 00:24
Иди в кобра (ако си от софия) тя се намира като тругнеш за военна рампа от надлез надежда на първия светофар завий в дясно и на около 500м 6те го види6 то си пише с големи букви кобра.

Ако искаш сам да си го залепиш вземи си черен силикон за стъкла то е едно в опаковка като пастет и го намацаи. :D Ама по добре майстор да ти го залепи да не ти протече вътре.
Ами колега човека е написал че е от Плевен
Лошото е че според мен най добре да се отлепи цялото и наново да се лепне хубаво това обаче носи риск от счупване на стъклото. Иначе взимаш както е казал колегата горе черен силикон за стъкла и лепиш както е в момента, но колко е надеждно така не знам. :roll:

rtfm
26-01-2006, 09:53
Опа нов съм и не бях забелязъл че градовете ги пише под аватара :idea: . А колкото до стъклото като ти го махат цялото трябва да им седишна главите и да мрънкаш да не ти изпорежат тапицерията на тавана че се развисява и става много гадно.

koolio
26-01-2006, 15:14
Ми Пешо Джама не го ли знаеш къде е :lol: . Майтапя се. Сега сериозно- видях, че кобра имат представителство на Дойран 162- по мои изчисления трябва да е някъде към пазара :roll: . Телефонът е: 064803991. Успех!

makadam
26-01-2006, 20:55
Благодаря за помощта на всички. Koolio, мерси градски, още утре звъня там, само се притеснявам, че в този студ едва ли ще стане свястно залепване :roll:

Mury
26-01-2006, 21:21
Ще стане не се притеснявай може по бавно да изсъхне но ше стане :th_up: :wink:

shadow Boxer
26-01-2006, 21:40
дано в Плевен тези от кобра са по добри от тези в родната ни столица много пъти съм ги виждал какви са ................ :evil:

DeX
27-01-2006, 10:33
Иди там в тая кобра и виш дали ще може да направят нещо. Ако не стане, пиши ми лс да ти кажа къде може да ти го направят добре, но по скъпичко.

INTEGRALE
30-01-2006, 14:57
Стъклото трябва да се презалепи наново.
За лепенето се използва полиуретан /не знам дали точно така се пише :oops: /.

makadam
31-01-2006, 21:44
Хей благодаря за "полиуретана" ще го имам в предвид, за сега нищо не съм предприемал, но утре отивам, времето се позакрепи и ще пиша какво се случва там, за да знаете колеги, недай си боже ви се случи :roll:

Bobo
31-01-2006, 21:55
Хей благодаря за "полиуретана" ще го имам в предвид, за сега нищо не съм предприемал, но утре отивам, времето се позакрепи и ще пиша какво се случва там, за да знаете колеги, недай си боже ви се случи :roll:

Абе я ходи на майстор да ти залепи стъклото тва определено не е работа за всеки :idea: И да знаеш че стъклото лесно се пука, трудно се лепи и много често тече ако не си го залепил както трябва :!:

makadam
31-01-2006, 22:00
Добре де отивам - не съм си и помислял да го правя сам, до сега сам съм направил едно дете - или поне аз си мисля, че съм бил сам :D

Bobo
31-01-2006, 22:03
Добре де отивам - не съм си и помислял да го правя сам, до сега сам съм направил едно дете - или поне аз си мисля, че съм бил сам :D

Аве аз не само дете и други сложнотии ма стъклото си е кофти работа и аз не бих се нагърбил :wink: Свалял съм стъкло и не беше много лесно па камоли да го слагам :roll: