View Full Version : Вземете се стегнете! Раздела прилича на септична яма!
Какви ви става бе хора? Толкова злоба и хранилка се изсипа тука, че изобщо не става за четене. Погледнете как е в другите държави. Един предизвиква друг, отиват на пистата и после пускат резултат. Тука само се лае, плюе и тн по чуждата работа. И без това се броят на пръсти сериозните теми ами и те са насрани! Какво си мислите, че постигате с тази простотия? Доказвате се пред някой? Както казах пистата е за това... не изсиране във форум. Само ще ви кажа, че както е тръгнало това ще стане в целия форум и никой няма да спечели от това. По-скоро всички ще загубим, дори злобеещите сега. Призовавам всички да преосмислят държанието си тук и не само. Мисля, че сме цивилизовани хора, а не пещерняци!
ФЕРАРИСТ
19-05-2009, 01:11
Това си е нормално за БГ, аз например нямам нищо против на определен период от време да стават такива циркове, научих много неща, и си извадих ценни изводи......пък иначе чия пръчка е по голяма изобщо не ми пука......
Какви ви става бе хора? Толкова злоба и хранилка се изсипа тука, че изобщо не става за четене. Погледнете как е в другите държави. Един предизвиква друг, отиват на пистата и после пускат резултат. Тука само се лае, плюе и тн по чуждата работа. И без това се броят на пръсти сериозните теми ами и те са насрани! Какво си мислите, че постигате с тази простотия? Доказвате се пред някой? Както казах пистата е за това... не изсиране във форум. Само ще ви кажа, че както е тръгнало това ще стане в целия форум и никой няма да спечели от това. По-скоро всички ще загубим, дори злобеещите сега. Призовавам всички да преосмислят държанието си тук и не само. Мисля, че сме цивилизовани хора, а не пещерняци!
Това е много хубаво което го предлагаш,а и доста други са го правили,но проблема е там че всеки гледа от своята канбанария и на никой не му пука.Напълни се с безсмислени теми и спорове и не става за четене,а какво остава да научиш нещо.
digitalundgrd
19-05-2009, 07:48
...нямам нищо против на определен период от време да стават такива циркове, научих много неща, и си извадих ценни изводи......пък иначе чия пръчка е по голяма изобщо не ми пука......
Абсолютно подкрепям! Нека и ние простосмъртните Юзъри да разберем какво става "зад кулисите" и аджеба дали совите са или не са това, което са.... :prescription:
голямата риба
19-05-2009, 08:36
във връзка с това
не е ли редно един от модераторите да бъде сменен
Подкрепям. Напълно сте прав, колега.
Писта, пистааа :director: И още една тема, и още една... Кво става бря?
SandoOne
19-05-2009, 14:08
Драгчета , ама нема ли нещо планинско майсторско каране сики мое да издуе на права отсечка ще го призная човек за Състезател като влиза в завойте с 120 - 140 Асеновград-Смолян :)
във връзка с това
от КОГО ?
Всичко е на режим Оправяй се сам.:censored:
от КОГО ?
Всичко е на режил Оправяй се сам.:censored:
Не във всеки раздел е така ;)
Не във всеки раздел е така ;)
100 % съгласен с теб!
Имаше едно изказване което завършваше на: "И благодаря за рибата"
тоя с рибата напусна официално... казват че пак пише ...
WhitePower
19-05-2009, 17:59
във връзка с това
Кого предлагаш
Бай Иван... хем ти се направи забележка Орлине хем продължаваш... не си давай дупето къде се мерят пишки.. като започнеш спор тогава се включвай щото те видях колко струваш... мина на 20 см от четирима човека на които много се пулиш пред компа а на живо си по нисък от килима... ма то по-добре че се скри
Бай Иван... хем ти се направи забележка Орлине хем продължаваш... не си давай дупето къде се мерят пишки.. като започнеш спор тогава се включвай щото те видях колко струваш... мина на 20 см от четирима човека на които много се пулиш пред компа а на живо си по нисък от килима... ма то по-добре че се скри
Любител е на храната,знам,ма те някои хора са му набрали,моля се да не се срещнат:director::director::director::director:
Любител е на храната,знам,ма те някои хора са му набрали,моля се да не се срещнат:director::director::director::director:
Ей тоя Орлин, какъв е... много ме дразни, само пречи на полета на мисълта на некои хора и задава неприлични въпроси. И аз съм му набрал, мани, само да го срещна...
Само дето темата е СЪВСЕМ ДРУГА!
75 turbodelta
19-05-2009, 21:27
само бои ше опраи нещата :plane:
Смешното е че тук сте много чок отворени сички а на живо всички налапват сиджаците !!! Нмяа кфо да коментирам половината се виждат по снимки на ляво на дясно иначе са рамбовци на клавиатурата !
а бре кво ви става бре хора низнам станахте кът голфаджииитее маи:big_whoops:
CrazyElement
19-05-2009, 22:55
И ко стана човека пусна тема да се усетим и то пак се осра темата... Незнам аз съм съгласен с колегата пуснал темата.А които имат притенции , че тяхната кола е най-бърза да се пускат на пистата и да се вижда..Всички ще са доволни, ама то едвали и това ще стане, защото победеният ще почне яко с "вариатора ми не бачка" "на газ съм" "гумите ми са износени" "ти беше с 100 октана аз с 95" и т.н.
SandoOne
19-05-2009, 22:58
Трябва да можеш да губиш иначе не си състезател :)
точноооо
Е точно ти не трябаше да се обаждаш в тая тема.
а бре кво ви става бре хора низнам станахте кът голфаджииитее маи:big_whoops:
Да ти кажа напоследък голфаджиите ми се струват нормални в сравнение с надпреварващата се "АЛФАСКРАП" по улиците. Ма то кво, за 3000лв. с клима пък и се изрезва (уш). абе мани... Няма да я чета и тая тема повече!
П.П. Само за инфо, аз с тези които знам, че ги взимам не се пускам. Интересно е да биеш някой с по силна или с по-различна на твоите харектеристики кола!
toshko69
19-05-2009, 23:10
:bravo:за да печелиш трябва да се научиш първо да губиш,и изтинското удоволствие идва след това
75 turbodelta
19-05-2009, 23:11
Е точно ти не трябаше да се обаждаш в тая тема.
е тои да не се обажда а ти така ли :big_whoops: пази боже.....:roll2:
Да ти кажа напоследък голфаджиите ми се струват нормални в сравнение с надпреварващата се "АЛФАСКРАП" по улиците. Ма то кво, за 3000лв. с клима пък и се изрезва (уш). абе мани... Няма да я чета и тая тема повече!
и ас ша пия една ракия
е тои да не се обажда а ти така ли :big_whoops: пази боже.....:roll2:
Ни сам та питал
75 turbodelta
19-05-2009, 23:16
Ни сам та питал
и си ниграмотен усвен тва :fuckoff:
SandoOne
19-05-2009, 23:19
Вижте аз с никого не искам да влизам в конфликти ако искам да се дърпам отивам и действам мога да падна мога и бия важното е че като се прибера сядам си на масата сипвам си биричката и ми е екстра :) така че дайте :cheers:
75 turbodelta
19-05-2009, 23:21
Вижте аз с никого не искам да влизам в конфликти ако искам да се дърпам отивам и действам мога да падна мога и бия важното е че като се прибера сядам си на масата сипвам си биричката и ми е екстра :) така че дайте :cheers:
и аз съм тук за тва :notworthy: наздраве на пиещите биричка...:cheers:
75 turbodelta
19-05-2009, 23:25
е то щото си от село :butt:
ееее нееееещтеееееееееееее,:bravo:
а наздраве на сички:tequilla:::cheers:
И тая тема стана :screwy:
WhitePower
20-05-2009, 10:59
Пред кой съм минал бе ?
кат си толкова отворен шо не ме викна
въобще не съм те забелязал , нито тебе нито другите 4 ма , въобще незнам къде сме ме видели ама аз вас не съм ви видел и не съм се крил нито от тебе нито он никои друг
много ме дразниш с такива постове - дане би ти да си се скрил от мене или може би четиримата сте се скрили ...
и ако имаш нещо да ми критикувал или да се заяждаш даваи на лични щото спата в тези теми започва от тебе напоследък
и раздела запада
Честито, заключихте още една излишна тема!