View Full Version : проблем със 145 помощ
djigata_
19-05-2009, 23:10
След смяна на ангренажните ремъци и ролки колата започна да издава странен шум - пищи като на лагер или ремък. Ремъка на хидравликата е нов. Ремъка на динамото също. Няма разбити лагери. Преди да влезе в сервиза шума го нямаше. Ако някой е имал същия проблем да помогне. благодаря предварително:brickwall:
Като за начало може да свалиш пистовия ремък и да видиш дали вие от него.
Ако имаш подозрения за пистовия рекъм, не е нужно да го сваляш, просто го намокри и ако спре да вие и пищи значи проблема е в него.
Но моя личен съвет е да отидеш в сервиза в който си обслужвал колата и да ги питаш майсторите
djigata_
19-05-2009, 23:45
не е пистовия не е и този на хидравликата имам подозрения за единия от ангренажните или водна помпа но няма логика да стане от веднъж да се скапе помпата
не е пистовия не е и този на хидравликата имам подозрения за единия от ангренажните или водна помпа но няма логика да стане от веднъж да се скапе помпата
Колега,или пробвай с отстраняване на пистовия ремък или го намокри-както те посъветваха.А и според мен е най-добре който го е обслужвал автомобила той да го погледне,може и да е пропуснал нещо.
Също така е възможно и да се е охлабил ангренажен ремък и да вибрира.