View Full Version : За колко мога да си продам Алфата?
За колко мога да я продам и мога ли изобщо? Мисля да си купя нещо по-голямо...
Питам относително колко струват алфите сега, като ще дам допълнителни подробности:
- Alfa 145 1.6 120hp - 2000г. - около 170 000км. Карана е около 10-12000 км. в БГ
+ 8 гуми(4 зимни Клебер купени миналата зима, 4 летни Пирели, като 2 от тях са купени преди 2месеца)
- 2(3) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Kлиматроник, Лети джанти, Сив Металик, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване, Чупещ волан, регулиране на седалката във височина, Колата е карана само с масло Селения
- Спойлер малък отзад, подлакътник(барче), вътре е много запазена, държа я само в гараж(имам подземен гараж под блока)
- от година и половина е внесена в БГ
- сменени всички консумативи, ремъци, филтри, свещи и.т.н., дебитомер, ламбда сонда(обичайните неща, дори са в гаранция) + накладки(предни и задни)
- катализатора е премахнат и се чува леко звънене на по-високите обороти.
- mp3 player Panasonic + дистанционно
- бас каса 300w + усилвател PYLE вързани с playera
- Винетки, данъци и застраховки платени
RoMeO_156_GTA
20-05-2009, 12:11
Сложи снимки колега , така ще е много по-лесно :)
Ето ти една примерна обява , на тази цена се продаде доста бързо
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34033
ALFA155Ts
20-05-2009, 12:17
еми виж и моита обява на моита и тарся 3500 от 8месеца ....
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28550
Сложи снимки колега , така ще е много по-лесно :)
Ето ти една примерна обява , на тази цена се продаде доста бързо
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34033
Мерси за забележката, при първа възможност ще сложа снимки!
Колеги в момента пазара е много слаб,по-добре си пазете колиците че иначе ще им земете нищожни пари.145-ци,146-ци 2000г ЖТД щом се намира под 3000лв в добро състояние простооо :priest:
hristiqn
20-05-2009, 18:21
Ако и вземеш и 3000 ще е късмет :priest: Ако нямаш зор не я продавай ;)
galinves71
20-05-2009, 19:58
преди 2-3 дни 1 комшия взел 146 боксер 96г. за 1000лв регистрирана всичко платено,даже може да е от форума.
Колеги в момента пазара е много слаб,по-добре си пазете колиците че иначе ще им земете нищожни пари.145-ци,146-ци 2000г ЖТД щом се намира под 3000лв в добро състояние простооо :priest:
Таква кола нема-145/6 ЖТД под 3000 лв в добро състояние.Представям си що за кенефи са:punk::punk::punk:
Таква кола нема-145/6 ЖТД под 3000 лв в добро състояние.Представям си що за кенефи са:punk::punk::punk:
Па ти мноо хубо напрай, че не я даде за стинки ;)
Мъри чесно да ти кажа нямам и желание да убеждавам някой в нещо :) даже предпочитам никой да неми вярва за нищо:plane:
Мъри чесно да ти кажа нямам и желание да убеждавам някой в нещо :) даже предпочитам никой да неми вярва за нищо:plane:
Батко,повярвай ми познавам добре пазара,знам какви ЖТД-та се продават за по 3000 лв.Я се замисли,колко е струвала тази кола в Европа за да я дават за под 3000 лв.:?::?::?::?:
Батко,повярвай ми познавам добре пазара,знам какви ЖТД-та се продават за по 3000 лв.Я се замисли,колко е струвала тази кола в Европа за да я дават за под 3000 лв.:?::?::?::?:
минус 300 юро за да я вземат за преработка :crazy:
който търси - намира!!! (още в библията е казано)
сериозно - мен също ме учудва, че алфите не държат цена, за разлика от VW (около 5 г (100 000 км) съм карал Пасат 3 и, повярвайте, заради наш илия намразих и свети илия), но фактите са такива... за всяка кола си и ма и купувач - цената е почти без значение... а боксера на алфа (нека не се обиждат колегите) си е живо главоболие.
Нали ти казах,неискам да обеждавам никои в нищо.Тук мога да кажа че пазара го познавам маааалко по-добре :) все пак бащата се занимава с това,отделно съм живял в Италия и познавам много хора който внасят коли,знам какво им е дереджето.Когато пуснах тема в форума че търся жтд исках просто да намеря някое гледано от сектант ама никой неси ги дава,иначе лично имам оферти за 2200лв за жтд и повярвай каквото и да му има цената пак е супер,само ако е по смачкана от мойта няма да ги заслужава парите.
ivan dimitrov
21-05-2009, 01:13
---
Така си е!За 10000 км съм сменил цял термостат!И задни амортисйори са за смяна, а е само на ...найси к. км колата.
Ако си бях взел фолксваген сега щях да имам магазин за авточасти и бензиностанция ама на....!!!!Да им се невиди на Италиянците!Не се научиха да правят коли!Ей го на - и Ферари се издъниха във формулата!!!!ПФУУУ!!!!
колега, не се обиждай, не си ме разбрал правилно - заради онзи пасат (и не само) съм фен на алфите. не бих купил нещо, ако не съм убеден, че ми покрива представите и изискванията - а в случая алфата от подписа е 100% (айде - 95%) от това, което си представям за един нормален автомобил. а за боксерите -явно си е до късмет - аз лично знам 3 случая на блокирали боксери - един на 33-ка и два на 146-ца - за никой друг двигател не съм чувал такова нещо...
RoMeO_156_GTA
21-05-2009, 16:19
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=128267
145 ЖТД = 2400 лв :shock::shock::shock::shock: То за салона само искат една камара пари , а тук ти дават и кола :tooth:
LeoVin4i
21-05-2009, 17:17
аз лично знам 3 случая на блокирали боксери - един на 33-ка и два на 146-ца - за никой друг двигател не съм чувал такова нещо...
Май не четеш много редовно форума...
145 ЖТД = 2400 лв :shock::shock::shock::shock: То за салона само искат една камара пари , а тук ти дават и кола :tooth:
На тази забележките са калник,и по тавана някой е играл кючеци,вече съм говорил с човека :)
ама то и аз съм чел тука и виждал за бая изтрещели t.s.-а
:comphits:
а бе всичкото си е верно до подръжка и късмет!:upsidedwnsmiley:
victtorbg
23-05-2009, 16:42
Така си е!За 10000 км съм сменил цял термостат!И задни амортисйори са за смяна, а е само на ...найси к. км колата.
Ако си бях взел фолксваген сега щях да имам магазин за авточасти и бензиностанция ама на....!!!!Да им се невиди на Италиянците!Не се научиха да правят коли!Ей го на - и Ферари се издъниха във формулата!!!!ПФУУУ!!!!
Аз имам голф 3 и алфа 146тд.на голфа откакто е при мен за 3 години и 70000 км съм му сменил само съединителя защото беше оригиналния,а колата е на 200000 и то не защото беше за смяна,а неисках да ме изнедада.По алфата вече няма чет нещата които съм сменил за 9000 км-то не бяха рейка,турбина,окачване,парно и т.н.Не съм си навил на масрафа иначе изобщо няма да я продавам,а направо ще я подаря на някой.Между другото вчера мерих компресия на голфа- 2 цилиндъра са на 6 един на 8 и един на 9.Не харчи масло,а разхода е 8 л. градско и 6.5 л. извън градско-газ.Така,че не плюй по голфовете.
Аз имам голф 3 и алфа 146тд.на голфа откакто е при мен за 3 години и 70000 км съм му сменил само съединителя защото беше оригиналния,а колата е на 200000 и то не защото беше за смяна,а неисках да ме изнедада.По алфата вече няма чет нещата които съм сменил за 9000 км-то не бяха рейка,турбина,окачване,парно и т.н.Не съм си навил на масрафа иначе изобщо няма да я продавам,а направо ще я подаря на някой.Между другото вчера мерих компресия на голфа- 2 цилиндъра са на 6 един на 8 и един на 9.Не харчи масло,а разхода е 8 л. градско и 6.5 л. извън градско-газ.Така,че не плюй по голфовете.
Бате това за голфовете изобщо него почвай,просто няма смисал.
Absente_
23-05-2009, 21:32
въобще кво общо има с темата , колко неща си си сменил по Гоуфу
victtorbg
23-05-2009, 21:38
Бате това за голфовете изобщо него почвай,просто няма смисал.
А не,не.В спорове изобщо нямам намерение да влизам-всеки си решава сам за себе си.
victtorbg
23-05-2009, 21:40
въобще кво общо има с темата , колко неща си си сменил по Гоуфу
нищо откакто е при мен-само масло и филтри.
detelazurno
23-05-2009, 21:58
нищо откакто е при мен-само масло и филтри.
Браво. Със здраве си го карай и на алфа да не се качиш! :starwars:
Ilko Ivanov
24-05-2009, 00:02
Тая от пръв поглед се виждат още едни 2000лв за да я направиш кола. К'во ше му направиш на тоя таван освен да го смениш? Цялата е за боядисване/освежаване и няма да мине само с полиране. Педалите,кормилото и ск. лост са се разпаднали... Не погледнах на колко "реални" километри е. Не се мразя чак толкова, че да си купя кола в такова състояние,освен ако наистина не си заслужава.
П.П. сега видях,че километрите не са написани.
П.П.2 Пунтото от подписа го взех в подобно състояние за подобна цена. Вече ми струва, повече отколкото да съм си го купил здраво... Единственото предимство е че поне знам със сигурност в какво състояние е в момента.
Не си попаднал на читава алфа, аз по мойта само едни амортесьори дето съм сменил, едно спукано маркуче на спирачките и оная джаджа от оня ден, дето беше дефектна.
П.П. от Ал. Ауто ми дадоха нова без да плащам и си я смених сега в колата е зима като пусна климатика. Требе да се видим да те почерпа неколко бири :bravo:
Тая от пръв поглед се виждат още едни 2000лв за да я направиш кола. К'во ше му направиш на тоя таван освен да го смениш? Цялата е за боядисване/освежаване и няма да мине само с полиране. Педалите,кормилото и ск. лост са се разпаднали... Не погледнах на колко "реални" километри е. Не се мразя чак толкова, че да си купя кола в такова състояние,освен ако наистина не си заслужава.
П.П. сега видях,че километрите не са написани.
П.П.2 Пунтото от подписа го взех в подобно състояние за подобна цена. Вече ми струва, повече отколкото да съм си го купил здраво... Единственото предимство е че поне знам със сигурност в какво състояние е в момента.
Те тва е истината,ма аз повече няма да се обаждам,всеки си купува каквото иска,и полсе нека си троши главата:clown::clown::clown:
victtorbg
24-05-2009, 11:28
Браво. Със здраве си го карай и на алфа да не се качиш! :starwars:
нямам и намерение
Май не четеш много редовно форума...
аз не говоря за деструктивен анализ (от типа http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31876), а за ЛИЧНИ впечатления - има известна разлика...