View Full Version : Разочарование от БГ горивата!!!
mladej_it
27-01-2006, 11:00
За пореден път искам да изразя своето разочарование от всички бензиностанциии ,бензинджийници и секви други ийници и най вече УЙНИЦИ (без капка извинение)! Писна ми от това да ни правят на абсолютни балъци! Всички Дигат скорострелно цените на горивото , а когато дойде зимата става ясно че тук няма продукт за който да получаваш платеното!!! Алпин дизел на ОМВ елате да видите как става на Желе при -20 айде друм от тука с тея лъскави реклами!
Неможе да ти взимат почти колкото в германия и да продават същите боклучиви горива като преди!!!!Абсолютно не оправдани цени! :evil: :evil: :evil: Цяло лято немога да се преборя с водата в бензина в колата на баща ми ,по едно време сипвахме повече спирт отколкото бензин доливане само със 100 октана кинитрон и кво АБСОЛЮТНО НИЩО! :evil: да не говорим преди 2,3 години че исфърлих две ел. бензинови помпи заради изцяло замръзнал резорвар!
Може да има несагласни ,но моето мнение за бензинджиите вече е 100% Боклуци!!! :evil: :evil: :evil:
Абсолютно прав си ! Още не мога да си размразя едната кола, пълна с великият ОМВ дизел :evil:
santo_traficante
27-01-2006, 12:41
????? 10??? ??????? ?? ?? ?????? ?? ?????? ?? ? ?????????? ??????? ? ?? ???? ??? ????? ? ????? ????? ?????? ???? ?? ?? ? ????? ??? ??? ???? ?? ???? ??? ??????? ?????? :twisted:
???? ???????? ?? ?????? :twisted:
________
Bmw Xdrive (http://www.bmw-tech.org/wiki/BMW_xDrive)
Колеги, почти всички Български камиони замръзнали НА ОТИВАНЕ /БГ нафта/за Русия и Украйна тази зима!!! То верно , Тир дизела е "друга работа" :D, и студеничко си беше ама от 6 години насам не е имало такава "попара" След като заредят от Руската се оправят. Тука в БГ и нашите камиони немогат да отлепят цяла седмица от склада :evil: нафтата?. Миналата година февруари беше студен ама не е било така! Несмея да си запаля колата щото незнам дали не ми е замръзнал бензина :evil: :evil:
Абе аз се питам кога контролните органи ще ги погнат тия - и не искам да ги глобяват - искам само да се публикуват резултатите от пробите и становището на лабораторията.
Ама като се има впредвид какви далавери се правят с горивото и кви кинти се въртят ме съмнява - освен да почнем да вземаме проба от горивото и да направим сами тест и да публикуваме резултатите във всички форуми и да ги пратим до мейлите на медиите. Да ама тези тестове може да са скъпи - не знам- ако някои знае и са ефтини- може да финансирам една проба. Има ли някой химик за да разясни каква е най-ефтината проба която все пак може да покаже до колко е качествено дадено гориво. :? :? :? Не може тази година при тези цени горивото да е по-скапано от предни години и качеството да продължава да се снижава-обратно пропорционално на цената :evil: :evil: :evil: :evil:
Върти ми се в главата "Комисия за защита на потребителя" - имаше нещо в нета чрез някаква неправителствена организация за да не ти потулят жалбата или знам ли.... :evil:
За това момчета минавате на МЕТАН!
Винаги е един и същ и надежден. Не може като при бензина и пропан бутана да ви мятата както си искат.
Всеки карал на метан знае за какво иде реч. Не е като при пропан бутана например всеки път колата върви по различен начин защото не знеш какво е съотношението - пръдня, газ, маз.....
:offtopic:
та за качеството - нали знаете вица за киркор и гарабед дето искали да стават кебапчии
...
ма ти и кайма ли слагаш попитал гарабед :roll2:
mladej_it
27-01-2006, 19:11
Незнам за вица ,но ми писна да се огъвам под натиска на ШИБАНОТО ни правителство и шибаната им политика това е просто абсурд.Не може да плащаш като поп и да те правят на абсолютен глопак.Айде болшинството караме коли евтеняци ,а какво да кажат момчетата с колите по 20 и повече хиляди лева една изгармяла помпа е майка си и баща си !!!Кой питам аз ще ми плати помпата ако ми замръзне бензина ОМВ или Еко ли ,или пък прехваления Шел!Вече двама комшии им замръзна бензина в резервуара единия вече чака помпа кажете ми какъв ви е коменатара!
ПИТАМ НАЙ ОТГОВОРНО КАДЕ ДА СЕ ОПЛАчА от тея миризливи бензинджии?!!!!
mladej_it
27-01-2006, 19:20
А относно коментара за камьоните вав вторник един познат с 10 камаза каза че паленето тая зима е кошмар каза че на 300 литра нафта сипват 40 литра бензин и пак няма палене разправя "то и бензина замразна па камо ли нафтата" .И ги гледам кво правят накладат оган под картера или с газовата горелка и чак тогава палят!А два от камазите са на по 3,4 месеца чисто нови! Е на кво ви прилича това не е ли на на УЙ в газа щото на мен не само ми прилича ами започвам да го усещам (извинявам се за бруталните цинизми, но не мога да се сдаржа направо откачам) КОРУМПИРАНИ БАТИТИ е това е власта в България (нашата хубава родина :cry: докарана до дъното)
Crusader
27-01-2006, 19:24
Върти ми се в главата "Комисия за защита на потребителя" - имаше нещо в нета чрез някаква неправителствена организация за да не ти потулят жалбата или знам ли.... :evil:
Няма ефект писал съм до тях няколко пъти, дори не си направиха труда да ми отговорят, тия мошеници ядат от ръката на бензинджийте, може би ако повече хора го направим /пишем/....не знам..... дано, но не ми се вярва!
mladej_it
27-01-2006, 19:47
Дайте ми адрес на тая комися! Ще им хакна пощата от писма !
Незнам за вас но аз съм решил да звъна по телевизии,но проблема е че птичка пролет не прави и чуствам че ще ме спират от ефир!!!
Crusader
27-01-2006, 19:53
http://www.ktzp.bg/modules.php?name=ConsProt
Дали да не спретнем нещо с господари на ефира ... върти ми се в главата от известно време. Тази зима колата ми ту гори около 12 ту около 20, слагам все от различни места, последния път от ОМВ , 12 литра за 50-60 км :x За качеството не знам, предполагам че с тяхна помощ пак може да се хване. Дали да не се свържем с тях? Но трябва да съберем повечко материали и сигурно накрая да останем анонимни ... че тез бензинаджиите са повечето мутри май :?
С господари на ефира нищо няма да стане те правят само поръчкови, но като ги пази някой мутрангенс иначе викат много работа имаме и т.н ШУБЕ ги е. :evil: :evil:
Абе незнам, ама аз онази вечер заредих за 20лева 95 на оная бензиностанция на Горублене-Д2 ли е незнам. Слизам от колата и казвам на момчето за 20лева влизам до тоалетната и след като излезнах гледам оня налива още :shock: и си викам тоя май не ме разбра, отивам при него и му казвам:"Абе пич не ти казах до горе, а за 20 лева", а той "Да де, за толкова сипвам" :shock: Поглеждам аз колонката и гледам те цифрите едва-едва се движат. Питам го що така става, а той ми отговаря, че свършвал бензина и затова. ОК платих си 20лева и 43 стотинки-щото прескочи до там и паля да тръгвам. А и не ми дадоха касова бележка, ама страшно много бързах и не ми се разправяше. Паля колата и потеглям и гледам стрелката не там където трябва да е и вече се усещам какво ми се е случило, ама страшно много бързах и нямаше как да се връщам-ако се бях върнал щеше да има разправия до небето. Уж сипах 11 литра, а то се оказа, че е наполовината някъде. Сега какво съм им намислил на тея тапанари там, просто им е бедна фантазията. Ще плащат като попове.
"Време е за разплата"
Не става ли ние да си направим проби?
Ето го и моето предложение: Взима се бензин, нафта (дизел) и т.н. и се слага в хладилник или фризер предварително нагласен на някаква минусова температура и се вижда кое гориво най-много е замръзнало (заскрежило) следователно е некачествено.
Има ли мераклии за тази кауза и дали ще има полза от нея? :roll:
Dodo 155
29-01-2006, 15:45
Не става ли ние да си направим проби?
Ето го и моето предложение: Взима се бензин, нафта (дизел) и т.н. и се слага в хладилник или фризер предварително нагласен на някаква минусова температура и се вижда кое гориво най-много е замръзнало (заскрежило) следователно е некачествено.
Има ли мераклии за тази кауза и дали ще има полза от нея? :roll:
Мераклии много, ама кой ще ти повярва, че не си капнал парафин или вода в горивото преди да го сложиш във фризера и как ще докажеш, че точно това е течността от дадена бензиностанция :?: :roll:
Виж голям съм мераклия да отива с много точен съд и да премеря, която и да е колонка - където и да е :idea: Е тогава ще падне смях :lol: :lol: :lol:
Дори и да бъде доказано нещо подобно - какво мислиш че ще стане :?: За съжаление нищо :frown: :frown:
Кучетата лаят, кервана си върви :idea:
п.с. Май трябва някой да взриви бензиностанция, заради некачествено гориво, за да им светне на педалите да не правят простотии :idea:
...
п.с. Май трябва някой да взриви бензиностанция, заради некачествено гориво, за да им светне на педалите да не правят простотии :idea:
А с тая вода в горивата мислиш ли че ще се взриви :lol: :oops: :roll: :twisted:
Crusader
29-01-2006, 18:07
В тая връзка по закон на 20л бензин, колонката може да даде до 60мл. отклонение, но това не ми се вярва да е истина за която и да е бензиностанция у нас :evil: :evil: :evil:
Dodo 155
29-01-2006, 21:54
В тая връзка по закон на 20л бензин, колонката може да даде до 60мл. отклонение, но това не ми се вярва да е истина за която и да е бензиностанция у нас :evil: :evil: :evil:
Именно :idea:
Аз залагам, че няма колконка, която да не мами поне с 100мл/20л :idea:
А тия "комбайнерските" бензиностанции между селата сигурно лъжат 5л/20л.
А как се мами при ГАЗ-та, не е истина :evil: :evil: Обаче там няма как да измериш горивото в туба :twisted: :twisted:
Dodo 155
29-01-2006, 22:00
...
А с тая вода в горивата мислиш ли че ще се взриви :lol: :oops: :roll: :twisted:
Да пробваме ако искаш :devil: :devil: :devil:
Не знам за вас, ама аз найстина мисля да пробвам с няколко пластмасови бутилки да пробвам да видя от коя какво ще се получи.
Dodo 155
29-01-2006, 22:20
Не знам за вас, ама аз найстина мисля да пробвам с няколко пластмасови бутилки да пробвам да видя от коя какво ще се получи.
Ами може да пробваш с шишета от минерална вода 5л. :idea:
За малкият купуваме вода постоянно и мога да ти осигуря такива :idea:
Те се пълнят почти до горе :wink: А за по достоверно ще измериме пъроначално с мерителен съд точно до къде са 5-те литра :idea:
Ще направиме постановка на някоя бензиностанция и после ще викнеме "Комисия за защита на потребителите" заедно с някоя медия :idea:
Представям си лицата на собствениците на бензиностанцията :lol: :lol:
Пичове вярно с телевизия може и да стане ,но....
Аз лично сам се обаждам миналата година на Защита на потребителя-от където ми съобщиха:
- Ако вие господине искате да направим проверка на (въпросната Бензионстанция) няма проблем, НО.. ако всичко е нормално (т.е. шефа на Бензионстанцията си ПЛАТИ на гладните държавоработници), вие господинЕ трябва да заплатите тази проверка(т.е. нещо беше от рода на 300-500лв.) за (не)извършената проверка.
А доколкото до въпросаза-- колко ми сипаха докато аз бях до тоалетна--няма смисал и да се чудиш. Просто другия път помериши какво има, в кофали ще е , лейка ли ,до колонката точно.Ако ти замерише на 98-Super,па сипи си го и него :) :wink:
Аз мисля да го направя като експеримент за нас си...да видиме какво ще се получи, но може и да изненадаме некой бензинджия.
Dodo 155
29-01-2006, 23:00
Пичове вярно с телевизия може и да стане ,но....
Аз лично сам се обаждам миналата година на Защита на потребителя-от където ми съобщиха:
- Ако вие господине искате да направим проверка на (въпросната Бензионстанция) няма проблем, НО.. ако всичко е нормално (т.е. шефа на Бензионстанцията си ПЛАТИ на гладните държавоработници), вие господинЕ трябва да заплатите тази проверка(т.е. нещо беше от рода на 300-500лв.) за (не)извършената проверка.
А доколкото до въпросаза-- колко ми сипаха докато аз бях до тоалетна--няма смисал и да се чудиш. Просто другия път помериши какво има, в кофали ще е , лейка ли ,до колонката точно.Ако ти замерише на 98-Super,па сипи си го и него :) :wink:
Бъди сигурен, че ако взема една 5л. туба и я напълня до горе и на колонката пише нещо по-различно от 5л. ще вдигна толкова шум, колкото не се вдигна при разтрела на Кюлев :idea:
Не съм дребнав, а ми писна да ме е****т педалчета :evil: :evil: :evil:
И комисията ще дойде и телевизията и радиото за да видят всички шофьори къде НЕ трябва да зареждат вече :!:
След това ще се заема с "рекламата" на друга бензиностанция :idea:
Не може да плащаме горивото колкото е в Европа, та даже и по-скъпо и да ни лъжат едновременно с качеството и количеството ... ебати държавата :evil: :evil: :evil:
п.с. Спирам че след малко ще почна да :sniper:
Може съвсем сериозно да се дигниме повече коли и да п....е някоя бензиностанция. Лошото е че след това като видят Алфа по бензиностанциите и ще отказват да ни наливат :spam_laser: :spam_laser:
Ама мисля че на всички ни писна, оня ден налях за 20 лв на ОМВ и как не минах 12 км и лампата ми пак светна, на 60 изминати километра се наложи да сипа пак а обикновенно минавам поне 90 това от 100октановия. А на бензинджия вече отдавна не давам да ми сипва.
Ама мисля че на всички ни писна, оня ден налях за 20 лв на ОМВ и как не минах 12 км и лампата ми пак светна, на 60 изминати километра се наложи да сипа пак а обикновенно минавам поне 90 това от 100октановия. А на бензинджия вече отдавна не давам да ми сипва.
Абсолютно същия случай, ОМВ, за 20 лв, минах 60 км и свърши почти, слагах онзи ден пак. Копеленца пълни, ОМВ вече само ако няма другаде къде :cussing:
аз правя друго, винаги спирам на дясната колонка, и гърловината на резервоара се пада от далечната страна - е тогава да го видя как ше сипе отстрани .... :twisted:
Ми хайде да организираме нещо :D :D избираме една бензииджиница и го правиме аз съм за :wink: :wink:
mladej_it
30-01-2006, 11:22
Ше дойдете вие на мойта.Аз преди няколко дена до истерия бях докаран! Идеше ми да правя като Пирочет на един стадион и яко мониции! Така ше ги изгладя тия копелета (оправниците) че жив министар от 3- и правителства назаде няма да остане!Мамка им!
Пълно е с комисии които не си вършат работата.
Алпин дизела става на камък-Проверено!!!! :evil: :evil: :evil:
А относно количеството при 40 литрова бутилка газова 45 на колонката кво ше кажете а?! :shock: :evil:
mladej_it
30-01-2006, 11:32
Ето и бих казал прекалено мекото ми запитване във форума на "комисия по ................" никакъв отговор :evil: :evil: :evil:! Поне да ми кажат каде трябва да внеса жалба офицялно!
mladej_it
30-01-2006, 11:34
Забравих линка :oops: http://forum.ktzp.bg/viewtopic.php?p=391#391
Поне да ми кажат каде трябва да внеса жалба офицялно!
тук си пише ксъде се внася жалбата
http://www.ktzp.bg/modules.php?name=ConsProt
и гледай да си земеш входящ номер
Crusader
30-01-2006, 14:49
Тия жалби нямат ефект - МИТ БАСТЕД!
Ето и бих казал прекалено мекото ми запитване във форума на "комисия по ................" никакъв отговор :evil: :evil: :evil:! Поне да ми кажат каде трябва да внеса жалба офицялно!
Аз си мисля че тези жалби резултат май :roll: .Не е ли по добре да се намерят познати журналисти по списания или медии и да се дигне такваз реклама че :twisted: :twisted:
А за горивото в 51л = 56л а може и повече на първото ми пълнене на резервоара :frown: :shock:
santo_traficante
30-01-2006, 16:12
?????? ?? ??? ???? ???????? "???????? ?? ???? ??????? ?? ?????".........................
________
Vaaapp Vaporizer (http://essentialvaaappvaporizer.com)
Между другото сега се връщам от Екото на България в стойката дет седят горивата дизела са го махнали :twisted: :twisted: :twisted:
Май не е издържал на студа :!:
Знаете ли има една приказка "кучетата си лаят кервана си върви".........................
чУвале сме я таа приказка
даже знаем в кой точно исторически период се е появила
ама именно щото има хора дето и днес мислят така сме на това дередже :evil:
santo_traficante
30-01-2006, 16:19
[quote="santo_traficante":1706o3bu]?????? ?? ??? ???? ???????? "???????? ?? ???? ??????? ?? ?????".........................
?????? ??? ? ??? ????????
???? ????? ? ??? ????? ??????????? ?????? ?? ? ???????
??? ?????? ???? ??? ???? ???? ? ???? ?????? ???? ??? ?? ???? ??????? :evil:[/quote:1706o3bu]
???? ???? ?????? ?? ???? ????? ?? ?? ?????? ???????? ..... ?? ??? ?????????? ?? ? ????? ?????? ?? ????? ?? ????!!
________
Vaporizer volcano (http://www.vaporshop.com/volcano-vaporizer.html)
всички са герой на думи!!
скюз ми френч
ама
1. не ме познаваш
2. поне научи как се пишат некои думи в множествино число пък тогава ма критикувай кво съм бил направил и кво не
3. като сме почнали на приказки - айде една от мен - И защо гледаш съчицата в окото на брат си, а не усещаш гредата в своето око?
santo_traficante
30-01-2006, 17:13
[quote="santo_traficante":37gylqgq]?????? ?? ????? ?? ????!!
???? ?? ?????
???
1. ?? ?? ????????
2. ???? ????? ??? ?? ????? ????? ???? ? ??????????? ????? ??? ?????? ?? ?????????? ??? ??? ??? ???????? ? ??? ??
3. ???? ??? ??????? ?? ???????? - ???? ???? ?? ??? - ? ???? ?????? ???????? ? ????? ?? ???? ??, ? ?? ?????? ??????? ? ?????? ????[/quote:37gylqgq]
1.?? ??? ??????? ?? ?? ?????? ?? ??????????!
2.???? ?? ?? ????????? ???? ?? ??????? ????? ???????? ?? ???????!
?.?.?? ?? ??? ????? ??? ????????? ?? ???????.
________
C216 (http://www.mercedes-wiki.com/wiki/Mercedes-Benz_C216)
Dodo 155
30-01-2006, 20:50
[quote="santo_traficante":1xmsma9v]===
:hmm:[/quote:1xmsma9v]
Търтея учител по литература :wow: :wow: :wow: :lol: :lol: :lol:
Ако това стане синът ми никога няма да ходи в часовете по литература :lol: :lol: :lol:
mladej_it
30-01-2006, 23:17
Айде сега без лични напатки!Предлагам да насочиме отрицателната енергия другаде!!!
Относно кучетата и кервана дайте да лаеме колкото сила имаме пък барем конЮ у керванО се спъне да го еб.....!!!
Майната му кат нема да ни обърнат внимание да ни тъпчат ли!
сега по темата: Гледах скоро някво предаване по нова телевизия с Милен Цветков и май се радва на добър рейтинг та мисля утре да им атакувам телефона и да се направя на приятно заинтересуван по темата и лекинко да я отклоня лирически към наболялия проблем!!!
Какво ше кажете леко да атакуваме всякакви такива предавания в по гледано време! Дори дет се вика за козметика да става вапрос да го еб..!
Crusader
30-01-2006, 23:30
Навит! Аз ще пробвам предаването на кака Валя Ахчиева!
[quote="търтей":22cfo5tl][quote="santo_traficante":22cfo5tl]===
:hmm:[/quote:22cfo5tl]
Търтея учител по литература :wow: :wow: :wow: :lol: :lol: :lol:
Ако това стане синът ми никога няма да ходи в часовете по литература :lol: :lol: :lol:[/quote:22cfo5tl]
:offtopic: кво имаш против мойте писания уе? :roll2: :pfbbt:
mladej_it
31-01-2006, 21:35
Днескашния ден без успех!Мноо баби явно го гледат тоз Миленчо!
Утре пак!
мдаа
е некои питаше кво ще направа - е чете труд от днес:
22% от горивата, които са подложени на проверка в бензиностанциите и петролните бази в страната, са с отклонения от нормите. Това показват проверките на Държавната агенция по метрологичен и технически надзор през 2005 г. Някои бензини са с по-ниско октаново число, други имат вредни примеси. Съставени са 206 акта, а глобите, наложени на 9 бензиностанции, са в размер на 480 хил. лв.
на първа страница е :wink:
пия ром :drunk:
Търтея ЗвяррррРрррр Але але але
и кърти мивки направо :lol:
мдаа
е некои питаше кво ще направа - е чете труд от днес:
[quote="труд":38a281ug] 22% от горивата, които са подложени на проверка в бензиностанциите и петролните бази в страната, са с отклонения от нормите. Това показват проверките на Държавната агенция по метрологичен и технически надзор през 2005 г. Някои бензини са с по-ниско октаново число, други имат вредни примеси. Съставени са 206 акта, а глобите, наложени на 9 бензиностанции, са в размер на 480 хил. лв.
на първа страница е :wink:
пия ром :drunk:[/quote:38a281ug]
Тва е супер само дано да се поуплашат и да не лъжат ...да не е само ден до пладне, а нонстоп да правят проверки!!!
ами съответнитге органи трябва да бъдат ръчкани - иначе що да се потат ако могат да се скатят
трябва ни само гражданско съзнание и щъ съ опраим некой ден
Dodo 155
02-02-2006, 11:46
ами съответнитге органи трябва да бъдат ръчкани - иначе що да се потат ако могат да се скатят
БРАВО Търтей :clap2: :respect:
Това е началото :wink:
Интересно ми е кои са бензиностанциите :roll: Има ли ОМВ или ШЕЛ или ЛукОйл между тях или са някакви незнайни и това е просто "лов на вещици" и за пореден път ни хвърлят прах в очите :roll:
Те и големите вериги бензиностанции могат да си плащат за такива "наказателните" мерки на дребната конкуренция :idea:
[quote="търтей":2kxbplai]ами съответнитге органи трябва да бъдат ръчкани - иначе що да се потат ако могат да се скатят
БРАВО Търтей :clap2: :respect:
Това е началото :wink:
Интересно ми е кои са бензиностанциите :roll: Има ли ОМВ или ШЕЛ или ЛукОйл между тях или са някакви незнайни и това е просто "лов на вещици" и за пореден път ни хвърлят прах в очите :roll:
Те и големите вериги бензиностанции могат да си плащат за такива "наказателните" мерки на дребната конкуренция :idea:[/quote:2kxbplai]
БРАВО!!!
Обаче защо не са посочили имената на глобените бензиностанции. Аз си мисля че тях глобата не ги бърка - избиват си я от нас. Виж ако излезе списък с хванатите в нарушение е друго - пък при последваща проверка ако са се поправили - ще се съобщава пак какви са параметрите на гориво и колонки. То така като не съобщават - как защитават потребителя :?: :?: То и аз мога да кажа глобих 5 бензиностанции и 5 млн. (аре върви доказвай има или няма санкционирани) ИМЕНАТА -ИМЕНАТА!!!!! Бой докато признаят :?: :!: :!:
е не съм го писал аз
само се обадих където трябва :wink:
и имена са дали - ама като се сещате на дребни риби
идеята е че а ти сипат бензин дето не те кефи с касовата бележка в агенцията " контрол на течните горива" - жалба с входящ номер и т.н. по каналния ред
с псуване по форумите не става :wink:
Dodo 155
02-02-2006, 12:30
е не съм го писал аз
само се обадих където трябва :wink:
и имена са дали - ама като се сещате на дребни риби
идеята е че а ти сипат бензин дето не те кефи с касовата бележка в агенцията " контрол на течните горива" - жалба с входящ номер и т.н. по каналния ред
с псуване по форумите не става :wink:
А ти как ще докажеш, че не си сипал и от друга бензиностанция калпав бензин и да искаш да топиш тази дето ти е дала бележката :?: :?
Ще отидат момчетата от комисията в набедената бензиностанция, ония фенове ще им "набутат" в ръцете пълни пликчета и ще ти отговорят кратко с писмо: "Уважаеми господине, след направената проверка в обект .... не бе установено отклонение от нормите и показатели в горивото. Поради липса на други факти и показатели се преустановява проверката". С две думи: Ние взехме каквото трябва, а ти си е*и м***а и ходи пак да сипваш там.
И се почва пак омагьосаният кръг :wink:
Прав се че и с псуване на става нищо, но поне ми олеква :lol: :lol:
[
И се почва пак омагьосаният кръг :wink:
Прав се че и с псуване на става нищо, но поне ми олеква :lol: :lol:
абе и така е и не е така
смисъл има какво да се прави - може да ги съдиш и т.н.
то ясно че се дават подкупи ама и това може да се излови
и все пак ако не си търсиш правата сам никой няма да тръгне да ти ги пази ей така за черните ти очи
mladej_it
02-02-2006, 14:42
Е хубаво де и са какво трябва всеки месец по една жалба ли да пускам за да си размърда тлъстия задник някой свинчо в тази комисия!!!
Те просто трябва да си вършат работата за която им се плаща както правим всички ние!!!
не ми е работа да ги защитавам но
те не могат да са нон стоп в бензиностанциите инспекторите - просто това изисква много хора и не е рентабилно и освен на внезапни и планови проверки се разчита на сигнали
пък ти ако не подаваш такива си си виновен сам
чакай и аз да си начеша устата малко, нещо ми скучно, темата е дашна.....
та така ... решението на проблема, са малко кардинални действия... както навсякъде, където нещо не е угодно народу... е визирам демократичните страни:) но нямаме сърце да вдигнем ръка на управляващите...
с две думи, докато не си повярваме.... ще си ляляме по форумчетата
E да ама кво ще кажат управляващите - мислете малко. Ще кажат има закон, има отговорна онституция - ще проверим как са нещата, проверяват и докладват (ако трябва и в Народното събрание) Проверките са ......глобите са .........комисията е увеличила глобените и си е свършила работата. Все пак тази комисия няма и 70 човека - заедно с ТРЗ, счетоводсто и шофьори. За повече служители нямаме пара. Истината е да излиза информацията в медиите и така клиентите ще ги накажат - та вземат ли да отбягват една бензиностанция- ще си помислят другите какво гориво да дават . :?
имат 20 инспектора за горивата - аз затва повтарямч 100 пъти че трябва да се пишат жалби - щото са длъжни да ги разглеждат
ето бе излиза в медиите
толкова като за резултат от едно обажзане :wink:
Dodo 155
02-02-2006, 17:37
имат 20 инспектора за горивата - аз затва повтарямч 100 пъти че трябва да се пишат жалби - щото са длъжни да ги разглеждат
ето бе излиза в медиите
толкова като за резултат от едно обажзане :wink:
Давай линк за жалбите на тази комисия и ги почвам :twisted:
Правя си няколко шяблона и само ще попълвам дата и бензиностанция :wink:
През 3 дни ще им пускам жалба, през 3 дни ще зареждам от различни места и през 3 дни ще констатирам лошото качество на горивото и менте колонките :idea:
http://www.damtn.government.bg/
http://www.damtn.government.bg/page.html?pageID=23
ама за да има ефект ти трябва входящ номер - начи на место - аз на жалби по нет-а нещо вяра нямам :roll:
mladej_it
02-02-2006, 21:08
Съжалявам за :offtopic: ,но имам въпрос:
Хубаво всичко "6",но обаждането от името на обикновен гражданин ли е било или е било към познат точно определен човек?
... аз затва повтарям 100 пъти че трябва да се пишат жалби - щото са длъжни да ги разглеждат
...
И аз това говоря, че само с псуване и лозунги нищо не става. Може и наивно да изглежда, но би трябвало да има такова решение и за дупките. В Закона за движение по пътищата има ясни наказания, за тия дето отговарят за състоянието на пътищата. Ако се пусне жалба, че еди къде си има яма и в някакъв срок няма решение, не може ли да се заведе дело срещу отговорния ? Ако бях адвокат, това със сигурност щеше да ми е хоби - щях да имам заведени десетки дела срещу всякакви институции ... :) И щях да ги спечеля всичките - е не веднага, разбира се ...
[ Ако се пусне жалба, че еди къде си има яма и в някакъв срок няма решение, не може ли да се заведе дело срещу отговорния ?
абе аз що си мисля че понеже пътища и съоръжения са общинска отговорният е г-н кмето ...
демек нъцки :hmm:
абе аз още се надявам да влезе закон ---
-Когато една дупка предизкика катастрофа(т.е. не както е в момента--- Ти не си преценил скорота при преминаване на препятствие, и то какво) ДА Е ВИНОВЕН НЯКОИ ,Т.Е. ОбЩИНАТА КОЯТО Е------НЕОЗНАчИПА-пЪТ С ПрЕПЯДСТВИЯ :lol: ,и както винаги с ограничени средства е?? Защото разбираш ли Българина е БЪЛЪК---т.е. винетките са в +,Гражд. Отг. в +,Път. Дан. и той пак е в +,и ако не даи си Боже удариш не в дупка , а в цяла ЯМА па ти си виновен????????????????рАЗбИрАШ лИ???????????????????????????????????
И за кого да му е..... м......а плащам всички тези глупости?????????
Извинявам се , но имам едно Лично мнение:
точно от такива Форуми се задеистват някои работи в тази наша Държавица,а доколко ще си пускаме жалби за дадена Дупчица
-ако е сам никои няма и да ти отвЪрне
--но ако се събереме и се обадиме 4-5 човека ---ела да видиш (по-бързи са от Пътна Помощ :lol: :twisted: :twisted:
иЗВИНЯВАм СЕ, нека това ми изказване да бъде нова тема.