Log in

View Full Version : радиатор на климатроник

life style
22-05-2009, 14:36
и тук пускам темата, радиатора ми се спука да го е*а , изтече ми и фреон и сичко, казаха ми че не може да се оправи и за това търся друг, ЗДРАВ ! ако някои му се намира да казва, че не мога да издържам на тея жеги !

164 td
22-05-2009, 16:07
Ако ти се чака до средата на юни в БГ имам един.

Gligan
22-05-2009, 21:29
Или ако не можеш да чакаш колегата има две се продават на части във форума.

life style
23-05-2009, 00:58
Или ако не можеш да чакаш колегата има две се продават на части във форума.

видях, ама дали техния радиатор ше пасне ? щото са преди феис лифта !

Gligan
23-05-2009, 16:03
За съжаление нямам никаква идея. Виж в някой магазин се направи на идиот и питай имат ли разлика по каталог, друг вариант е да ти ги снимат продавачите или да се изкаже някой по запознат. За водните мога да те светна точно, защото и на двете съм сменял...:grin:

life style
24-05-2009, 02:43
За съжаление нямам никаква идея. Виж в някой магазин се направи на идиот и питай имат ли разлика по каталог, друг вариант е да ти ги снимат продавачите или да се изкаже някой по запознат. За водните мога да те светна точно, защото и на двете съм сменял...:grin:

е кво да се прая на ударен, като ми кажат цена тряя валидол да си нося, по добре някои да ми продаде и да се решава бързо проблема, за водните и аз знам :grin:

icedoc
24-05-2009, 11:41
е кво да се прая на ударен, като ми кажат цена тряя валидол да си нося, по добре някои да ми продаде и да се решава бързо проблема, за водните и аз знам :grin:
Бате снимай си радиатора и ми го пусни тук да го видя , и ще измислиме нещо ;)

Gligan
25-05-2009, 19:21

Мисълта ми е да се направиш на ударен и да разбереш дали имат разлика стария и на суперката. Влизаш и питаш:
- Имате ли радиатор за климатик за Алфа 164?
- Коя година? Ще те контрира оня
- Ми не съм сигурен, защо имат ли разлика, дай да видим в каталога.

И така ще разбереш дали ства от всяка 164-ка или само от суперка.