Log in

View Full Version : относно амортисьори

Христо_Сираков
23-05-2009, 14:57
колеги налага се да сменям амортисьорите на алфата (146) та въпроса ми е дали някои скоро е сменял за да каже цени може и цени за някакви спортни ама тогава и пружини ще трябват така че ако някои има инфо да казва става въпрос предни и задни

detelazurno
23-05-2009, 15:17
Задни не знам. За предни на Marelli 110 лб/бр. Предлагаха ми и някакви други италиански, но не помня марката 97-96 лв/бр, зависи от магазина. Това е за газови. За маслени не знам, но като питах ми казаха, че в 99% от магазините все газови предлагат. Тези цени са за магазините на ТиН и магазина на Стамболийски. Като гледам не си от София, но поне ще придобиеш представа как са цените по сепциализираните магазини за Алфа.

RahzeL
23-05-2009, 18:05
Аз сменях само задните преди 1-2 месеца и бяха 128лв бройката на някаква италианска марка с "З" почваше ако не се лъжа. За предни не знам...

radostin.atanasov
27-05-2009, 12:56
колега ако ти се бие път мога да ти кажа една тънка лайсна :)
в поморие ги рециклират 4-те за 120-130 лв и ти дават 1 година гаранция :)

nikicarbg
27-05-2009, 15:47
Мога да ти предложа нови амортисьори за 146 на цена 65лв./бр.
-----------------------
0888/613-018

detelazurno
27-05-2009, 17:42
Мога да ти предложа нови амортисьори за 146 на цена 65лв./бр.
-----------------------
0888/613-018

Странно ниска цена! За какви амортисьори става въпрос и как можеш да гарантираш, че са чисто нови и читави?

Христо_Сираков
27-05-2009, 20:58
Странно ниска цена! За какви амортисьори става въпрос и как можеш да гарантираш, че са чисто нови и читави?

това и мен ме интерисува ако може да кажеш марка и цени и за предни

Христо_Сираков
27-05-2009, 21:00
сега ми казаха и цени за билщайн газови предни на 105лв/бр и задни на 70лв/бр някои да има наблюдения над тях

detelazurno
28-05-2009, 15:21
сега ми казаха и цени за билщайн газови предни на 105лв/бр и задни на 70лв/бр някои да има наблюдения над тях

Това което съм чувал е, че предните са им добри, но не и задните. Преки впечатления нямам. А иначе цената ми се струва добра за това което съм чувал, че предлагат. Може ли да споделиш къде ги намери за толкова и някакви координати на магазина?

Христо_Сираков
28-05-2009, 15:24
Това което съм чувал е, че предните са им добри, но не и задните. Преки впечатления нямам. А иначе цената ми се струва добра за това което съм чувал, че предлагат. Може ли да споделиш къде ги намери за толкова и някакви координати на магазина?

ами тук в карлово в един магазин нямам им телефон но мога да взема ако някои иска

detelazurno
28-05-2009, 15:25
ами тук в карлово в един магазин нямам им телефон но мога да взема ако някои иска

О, не обърнах внимание, че не си от София. Мерси все пак, но ще ми дойде малко множко да се разходя до Карлово за едни амортисьори :)

Христо_Сираков
28-05-2009, 15:36
О, не обърнах внимание, че не си от София. Мерси все пак, но ще ми дойде малко множко да се разходя до Карлово за едни амортисьори :)
еми цената я знаеш казваш поръчам ги и ти ги пращам с касова бележка естествено

detelazurno
28-05-2009, 19:10
еми цената я знаеш казваш поръчам ги и ти ги пращам с касова бележка естествено

Ами да и на мен ми мина през главата за този вариант. Благодаря ти, ще го имам предвид. Нека първо видя какво ще намеря аз из София (ако изкочи нещо добро на добра цена може и обратното да направим-аз да ти пратя) и да видя дали ще си намеря скобите за пружините, че ако не ги намеря.....лошо.

146_JTD
28-05-2009, 20:50
а газовите или маслените са по-добри за нашия лунен пейзаж? кои ще издържат повече?

Христо_Сираков
28-05-2009, 21:01
Ами да и на мен ми мина през главата за този вариант. Благодаря ти, ще го имам предвид. Нека първо видя какво ще намеря аз из София (ако изкочи нещо добро на добра цена може и обратното да направим-аз да ти пратя) и да видя дали ще си намеря скобите за пружините, че ако не ги намеря.....лошо.даммм

а газовите или маслените са по-добри за нашия лунен пейзаж? кои ще издържат повече?
и на мен ми е интересно но маи маслените са по добре но са и по скъпи маи

detelazurno
28-05-2009, 21:32

даммм

и на мен ми е интересно но маи маслените са по добре но са и по скъпи маи

Принципно газовите са по-добри, но за нашият лунен пейзаж маслените са по-добре (ама к'во ти дреме, и едните и другите ще ги хвърлиш много по-бързо от нормалното). Иначе маслените не са по-скъпи. Даже би трябвало да е обратното само дето маслени по-трудно ще си намерите.