View Full Version : кому е нужна тая тъпотия ?
75 turbodelta
24-05-2009, 22:08
cvetelin (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=2113) e баннат за пряка обида и открито обсъждане работата на модераторите. Наказанието изтича на 24.06.09 г. ~12.00
ето че отново си имаме баннат потребител заради егото на някои от "шефчетата" ......аз не мога да разбера не че ми влиза в работата де но съм длъжен да ви попитам .... не се ли сещате че тоя начин не помага на форума и състоянието му а точно напротив озлобявате потребителите си един срещу друг ....интересно виждане за развитие на клуб или форум....отново нови лица модерират и тоново се започна ....отново са се взели насериозно ....но отново всичко ще е ден до пладне ....аз съм тук от 5-6 години вече и нещата от тогава насам не са се променили към добро с много ....да не казвам че все по зле става ...освен това с тоя си открит начин на неуважение към членовете на форума и клуба и пьлната липса на нормална комуникация от страна на хората с права тук успяха да дистанцират доста ценни кадри ....от това място ....други от тях са банвани многократно ....е питам ви замислете се какъв успех ви донесе заветното натискане на бутона: "изгони тоя потребител"
мога и аз да ви отговоря ако искате за да не се чешете сега дето не ви сърби ще каже че това ви е донесло само :НЕГАТИВНО ОТНОШЕНИЕ !!!!
та това драги фенове членове потребители шефчета и прочее беше мнение на проз провинциален потребител които е бил собственик на алфа ромео 10 години но не е член на клуба по лични убеждения а по думите на виден пияница и член на клуба (които клуб благодарение на него и групата му дори се разпадна) та тоя виден мамин златен каза че дори съм бил цитирам: " нефен на марката" и се опита да ме злепостави пред много от вас за което още не съм му изказал личните си благодарности :roll: е според вас кои са тогава феновете на марката ако тея като мен ...не са ....????
и на последно място искам да се извиня ако някого съм наранил или пък съм му развалил нормалното храносмилане на някое шефче и ся се е запенил и зачервил в изблик на чувства към особата ми :clown:
Мислех да ти отговоря в твой стил но ще ти пиша като на колега.
1) Ти проечете ли ми забележката за това къде се обсъжда работата на модераторите? Щото пак го правиш публично.
2) Мислиш ли, че окачествяването на нечие действие като тъпотия e правилно или доброжелателно?
3) С отсъствието на този потребител форума спечели липса на спам.
Отново нови лица модерират и отново стари лица спамят и обиждат.
4) Каква липса на комуникация, какви пет лева? За две изтрити мнения, които бяха пълен спам, Цветелин питаше най-заядливо кой "самозабравил се модератор" ги е изтрил. Разбирате ли, някой си е позволил да изтрие неговите велики писания. Беше му обяснено съвсем човешки в темата, че мненията са спам и затова са изтрити, той обаче започна да обижда. Заради пряка обида му беше наложено само предупреждение, въпреки че си заслужаваше още тогава наказанието. Накрая прекали като продължи и на ЛС с глупостите.
Е питам кому е нужна твоята тема? Да ви се извиня публично, че ви прекъснах седянката с Цветелин, която много държахте да проведете в тема за продажба, може би?
75 turbodelta
24-05-2009, 23:11
мисля дори да не ти отговарям лично тъи като темата не е насочена към твоите деиствия персонално а по принцип !!!
не мисля че би имала някакъв успех но не мисля че подминаването на проблемите води до развитие !!! а личната ти воина с цветелин пък която е и причина за бана му не ме вълнува !!!!
75 2.0 TS
24-05-2009, 23:23
6 месеца не бях писал във форума поради нежеланието ми да се занимвам с глупости и банове за щяло и нещяло. заради продажбата на колата прописах пак.
не, че някой са му претрябвали моите писания или глупости, но не съм единствения който спря да се занимава с това нещо тук наречено форум.
Old Fox: както знаеш говорихме с теб за спама в темата за алфата ми. Аз ти казах, че спам в моите теми не ми пречи. И както знаеш ти казах да не триеш, че няма проблеми. Така и в тази тема за релето която стана проблемна. Не знам защо реши, че фразата " самозбравил се мод" е обида... и го прие като такова.
Също така в личното ти съобщение в което ми обясни за точки и т.н. и ме предупреди ти казах " Боли ме прави каквото искаш Велики модераторе" ако това за теб са обиди, Изивянвам се....
както много хора ме познават и мога да кажа, че има адски много хора тук които уважавам адски много и с които се чувам и виждам.Обаче такива хора които се мислят за велики само защото имат мод панел и клатят пръс за щяло и нещяло... повярвай ми дори не искам да чувам. Също така мога да допълня, че на италфеста в София доста хора дойдоха и се държаха приятелски настроени и т.н. и след няколко дни ме банаха пак за това, че съм написал в бмв форума еди какво си ....
Пожелавам Ви леко модериране и клатене на пръс ...
съжелявам, че изобщо направих тази грешка да пропиша отново и да пробвам да бъда полезен с малкото което знам.
Приятна вечер...
п.с. сега може да ми банете и този ник... защото ми е втори, а други лица с бан у форума с вторите си никове имат по 300 поста вече .... срамота
Е там е работата, че няма лична война. Толкова ли е трудно да се схване - ако псуваш из форума получаваш бан. Едва ли е толкова трудно за проумяване.
Цветелине защо пропусна да споменеш и този си пост:
"bягай бе превъзбуденяк ко си ми са разклатил на пръс голема работа
аре трий цялата тема"
75 2.0 TS
24-05-2009, 23:26
Е там е работата, че няма лична война. Толкова ли е трудно да се схване - ако псуваш из форума получаваш бан. Едва ли е толкова трудно за проумяване.
дай да я видим тая псувня?
покажи личното съобщение, че не мога да си влезна с ника
75 turbodelta
24-05-2009, 23:29
безмислието е пълно ......логиката липсва напълно и кво остава ....само светещите в жълто човечета които са решили да изпълняват мисията на живота си .....аа и хора като търтея които ...неее те не са спамери те са компетентни по всички теми имат какво да кажат ето и тук си е изказал мнението въпросния другар ....:spam:
75 2.0 TS
24-05-2009, 23:40
Цветелине защо пропусна да споменеш и този си пост:
"bягай бе превъзбуденяк ко си ми са разклатил на пръс голема работа
аре трий цялата тема"
щото съм го забравил
а така
при полужение, че ти казах, че в мои теми не е проблем спам ти пак реши да триеш наред....
това ли ти е обидата заради която ми сложи бан за 1 месец ?
да му се невиди преди за по сериозно неща ми слагахте бан ... а сега вече за "превъзбуденяк"
сигурно след 6 месеца ще ми сложите бан, че не съм си изрязал ноктите на ръцете...
айде успех в модерирането и приятна вечер
Немам никво желание да се изказвам по темата. Сърдете се, пулете се - Old Fox е постъпил правилно в тоя случай. Много жалко за Цветелин, че е малко по-избухлив и това му носи бан след бан. Малко ли спамерски теми има да си леете мисълта, че трябва все да е където не трябва и ние да се чудим как да оправяме ситуацията без да има скандали. Мислите си, че е лесна модераторската, ама ... от едната страна правилата, от другата - недоволни потребители .... аман
Очевидно не се сещат че е трудно взимането на такива решения... и очевидно УЕБ егото им е над всичко друго....
Ще цитирам сам 2 мнения на колеги.
На много българи винаги им е виновен друг, колата,жената, началника, държавата, не знам кое си, само не и тоя, дето сутрин се пули в огледалото
И
Незнам защо няколко човека отказвате да примете, че във форума си има правила, които ВСИЧКИ трябва да спазваме и когато не го правите сте нарушители, а не потърпевши .
Друго няма какво да добавя.
galinves71
25-05-2009, 21:38
ето че отново си имаме баннат потребител заради егото на някои от "шефчетата" ......аз не мога да разбера не че ми влиза в работата де но съм длъжен да ви попитам .... не се ли сещате че тоя начин не помага на форума и състоянието му а точно напротив озлобявате потребителите си един срещу друг ....интересно виждане за развитие на клуб или форум....отново нови лица модерират и тоново се започна ....отново са се взели насериозно ....но отново всичко ще е ден до пладне ....аз съм тук от 5-6 години вече и нещата от тогава насам не са се променили към добро с много ....да не казвам че все по зле става ...освен това с тоя си открит начин на неуважение към членовете на форума и клуба и пьлната липса на нормална комуникация от страна на хората с права тук успяха да дистанцират доста ценни кадри ....от това място ....други от тях са банвани многократно ....е питам ви замислете се какъв успех ви донесе заветното натискане на бутона: "изгони тоя потребител"
мога и аз да ви отговоря ако искате за да не се чешете сега дето не ви сърби ще каже че това ви е донесло само :НЕГАТИВНО ОТНОШЕНИЕ !!!!
та това драги фенове членове потребители шефчета и прочее беше мнение на проз провинциален потребител които е бил собственик на алфа ромео 10 години но не е член на клуба по лични убеждения а по думите на виден пияница и член на клуба (които клуб благодарение на него и групата му дори се разпадна) та тоя виден мамин златен каза че дори съм бил цитирам: " нефен на марката" и се опита да ме злепостави пред много от вас за което още не съм му изказал личните си благодарности :roll: е според вас кои са тогава феновете на марката ако тея като мен ...не са ....????
и на последно място искам да се извиня ако някого съм наранил или пък съм му развалил нормалното храносмилане на някое шефче и ся се е запенил и зачервил в изблик на чувства към особата ми :clown:
:th_up::th_up::th_up::th_up::th_up::th_up::th_up:: th_up::th_up::th_up:
75 turbodelta
25-05-2009, 23:16
Немам никво желание да се изказвам по темата. Сърдете се, пулете се - Old Fox е постъпил правилно в тоя случай. Много жалко за Цветелин, че е малко по-избухлив и това му носи бан след бан. Малко ли спамерски теми има да си леете мисълта, че трябва все да е където не трябва и ние да се чудим как да оправяме ситуацията без да има скандали. Мислите си, че е лесна модераторската, ама ... от едната страна правилата, от другата - недоволни потребители .... аман
нямаш никакво желание да се изказваш а си написал цял роман не искам дори да си представя ако ти се прииска какви ли ще ги надробиш .....та да те питам с нежелание подобно на твоето : Как така реши че Олд фокс е прав да банва за това че са му казали истината и това го е засегнало ??? и никъде не сме казали че му е лесно на вьпросния медалист да изпълни мисията на живота си в първия си ден като началник на клоака ....:wink:
Очевидно не се сещат че е трудно взимането на такива решения... и очевидно УЕБ егото им е над всичко друго....
очевидно е че тук проблеми има ама по лошото е че е очевадно че с години нищо не се прави за да се променят нещата ....:ranting:
Ще цитирам сам 2 мнения на колеги.......Друго няма какво да добавя.
тук освен спам от админа които е наи виновен в тоя казус друго не виждам дори трябва да се самонакаже в случая въпросния бос :unsure: което надали някога би се случило в нашата мила страна .......:Silent:
:th_up::th_up::th_up::th_up::th_up::th_up::th_up:: th_up::th_up::th_up:
колега наистина се радвам че има дори и рядко срещани трезвомислещи все още в тоя форум :coolio:
п.с. извинявам се за дългия пост ма се чувствах длъжен да отговоря на всички а не ми се пускаха няколко поста ....
Делта,
Прав си... просто не трябваше да се застъпвам за Цветелин преди време.... реално той се изака на всички усилия които положих тогава за него.
Има правила - те трябва да се спазват. Ако някой не го кефи... да не пише, да не чете и т.н.
Всички си имаме проблеми и поводи да сме нервни... ама това не ни дава право и оправдание да нарушаваме правилата.
И малко почвам да се дразня, че все друг ви е виновен - Не сте прави!
75 turbodelta
26-05-2009, 00:02
Делта,
Прав си... просто не трябваше да се застъпвам за Цветелин преди време.... реално той се изака на всички усилия които положих тогава за него.
Има правила - те трябва да се спазват. Ако някой не го кефи... да не пише, да не чете и т.н.
Всички си имаме проблеми и поводи да сме нервни... ама това не ни дава право и оправдание да нарушаваме правилата.
И малко почвам да се дразня, че все друг ви е виновен - Не сте прави!
Григоре прав съм за своеволието на модераторите прав бях и преди време когато ти казах да не се застъпваш за Цветелин ....ти го направи ....но моите извинения ама сега не сте прави да защитавате модератор които не търпи критика било тя градивна или не а веднага започва да наказва ....искам да ви кажч че това драги ми босчета е неподходящо за целта лице :wink: а да не говорим че цветелин не е убил човек в случая и не е нарушил кои знае какво от вездесъщите ви правила ....
И аз се дразня че все има някои повярвал си началник тук но .....нишо не се променя с години вече .....та кои крив и кои прав зависи от гледната точка тоест нямаш никаквото право да ми казваш прав ли съм !!!!
нямаш никакво желание да се изказваш а си написал цял роман не искам дори да си представя ако ти се прииска какви ли ще ги надробиш .....та да те питам с нежелание подобно на твоето
Нямаше как да не се заядеш индиректно, така ли работиш с все сили за погасяването на конфликта ?? Нема оправия с вас, и те т'ва е!
75 turbodelta
26-05-2009, 00:20
Нямаше как да не се заядеш индиректно, така ли работиш с все сили за погасяването на конфликта ?? Нема оправия с вас, и те т'ва е!
а ти кои беше че реши че тряя се саморазправиш с нас :unsure: и тук ако си забелязъл не работя за погасяване на конфликта а за промяна която до сега 5-6 години не е дошла и надали някога ще доиде :dunno: а ти така или иначе не ти се пишеше седи си у черупката си и се кефи
като си погазена безгласна буква и никои не те е чувал че дишаш :afro:
Всек път говорите за "началници" и др. подобни титли... не, няма началници ... има само правила и хора които ги спазват....
Има и такива дето все са контра и все друг им е виновен...
75 turbodelta
26-05-2009, 00:31
Всек път говорите за "началници" и др. подобни титли... не, няма началници ... има само правила и хора които ги спазват....
Има и такива дето все са контра и все друг им е виновен...
напротив има такива хора които се крият зад криворазбраните си правила !!! и оправия с тях няма тоест тея хора не искат да погледнат през другата страна за тях само правилата и спазването им в пунктоация е важно а не кои е човека ....същите тея хора на живо са ти приятели и те се усмихват .......това е истината за нещата през моята гледна то1ка естествено не ви задължавам да се съгласявате с мен но имам и правото да си защитавам вижданията нали ....а шефчетата нека си спазват правилата ....щом е нужно да баннеш някого щото ти е казал истината в очите а това е против конституцията на форумчето ....па банваш го и си лягаш удовлетворен от героичната си постъпка ....да ти си човекът на закона нека треперят ....провинциалните селянчета (някои от босовете някога ни беше нарекъл и така .....)
па банваш го и си лягаш удовлетворен
Па това е положението ... лека и на тебе
... и пьлната липса на нормална комуникация от страна на хората с права тук успяха да дистанцират доста ценни кадри ....
......мога и аз да ви отговоря ако искате за да не се чешете сега дето не ви сърби ще каже че това ви е донесло само :НЕГАТИВНО ОТНОШЕНИЕ !!!!
:bravo: 75 турбо ти ли говориш за нормална комуникация, дето си най-големия простак тука след ония варналията, не ме разсмивай, мене ако питаш и ти си за бан :magic:
правилна страна няма, за годините прекарани тук мога да дам 10000 примери...
както има потребители които очевадно бълват спам и се заяждат за глупости, така има и модератори които или четат буквално правилника или прилагат правомощията си с едното око.
и 2те страни никога не трябва да забравят, че има и живот извън форума :)
galinves71
27-05-2009, 17:05
Чета и си мисля,защо изобщо, и на кому е нужно да разпалва огньове из м/у всички нас:gruebel:Аз бях нападнат преди време за писане на изречения, започващи с малка а не с главна буква,дори още ми стои карантината.Къв е този дележ на критици и критикувани не мога да разбера.Сядаш изморен пред компа за 10-20мин.за да обмениш впечатления или поискаш съвет а те....хоп и скастрен.Ам то тогава хора които не са били прилежни ученици като деца не трябва да посещават който и да било форум.Всичко това според мен е много сиво и скучно,ако ще отговаряш на въпрос отговаряй,никой не ще критики от когото и да било,ни най-малко за неща които нямат нкакъв смисъл.А после се сърдим за нечовешкото отношение към нас от институциите или каквото и да вземеш в България.Та ние сме 1но семейство а се кълвем като орлета.
vankata_ll
27-05-2009, 19:57
Чета и си мисля,защо изобщо, и на кому е нужно да разпалва огньове из м/у всички нас:gruebel:Аз бях нападнат преди време за писане на изречения, започващи с малка а не с главна буква,дори още ми стои карантината.Къв е този дележ на критици и критикувани не мога да разбера.Сядаш изморен пред компа за 10-20мин.за да обмениш впечатления или поискаш съвет а те....хоп и скастрен.Ам то тогава хора които не са били прилежни ученици като деца не трябва да посещават който и да било форум.Всичко това според мен е много сиво и скучно,ако ще отговаряш на въпрос отговаряй,никой не ще критики от когото и да било,ни най-малко за неща които нямат нкакъв смисъл.А после се сърдим за нечовешкото отношение към нас от институциите или каквото и да вземеш в България.Та ние сме 1но семейство а се кълвем като орлета.
Колега, едва ли като те е "скастрил" някой модератор го е направил по груб начин, а ако го е направил така, тогава проблема си е негов. Но не може да няма правила във форума и те да не се спазват. Ако всеки почне да си прави каквото си иска, на това се казва анархия (важи както за едната, така и за другата страна). Повечето от нещата, които се изискват не отнемат повече време или да натоварват прекомерно (давам за пример твоето писане с малки букви). Има някой колеги от форума, които пищат без главни букви, без точки, без запетайки, и ако се случи и така че мисълта им не върви много гладко, върви разбери какво са написали :-) Така че ако всеки спазва правилата, няма да има проблеми с модераторите. Ако пък и тогава има проблем вече можеш да кажеш "Дай на селянина власт и гледай сеир" Поздрави.
galinves71
27-05-2009, 21:24
Колега, едва ли като те е "скастрил" някой модератор го е направил по груб начин, а ако го е направил така, тогава проблема си е негов. Но не може да няма правила във форума и те да не се спазват. Ако всеки почне да си прави каквото си иска, на това се казва анархия (важи както за едната, така и за другата страна). Повечето от нещата, които се изискват не отнемат повече време или да натоварват прекомерно (давам за пример твоето писане с малки букви). Има някой колеги от форума, които пищат без главни букви, без точки, без запетайки, и ако се случи и така че мисълта им не върви много гладко, върви разбери какво са написали :-) Така че ако всеки спазва правилата, няма да има проблеми с модераторите. Ако пък и тогава има проблем вече можеш да кажеш "Дай на селянина власт и гледай сеир" Поздрави.
Ето в момента и ти си за поправка.Пише се пишат а не пищат,или и ти в момента си бързал и нямаш време за проверка преди публикация.Ето за това става въпрос.
vankata_ll
28-05-2009, 00:35
Ееееееееееее, много добре знаеш, че е станала неволна грешка, и пак ме ядеш :bouncing_smiley:
galinves71
28-05-2009, 17:01
Ееееееееееее, много добре знаеш, че е станала неволна грешка, и пак ме ядеш :bouncing_smiley:
Ни най-малко искам да те ям,просто примера си е типичен за момента.:big_beer:
Попитайте ме пак следващият пък когато ви светне картон в поста, защо ....... спамът е не толериран в този форум!
аз па подкрепям Цветели и Павлин на 100% и на тези които незнаят тоша са хора напрашили МНОГО за клуба и хората... помогнали на много хора и мога да си пишат... аз ги подкрепям,,,,,, другото са детски комплексарщини... щото рано или късно алфите закъсват в Русе а Павлин вече не ги пуска в гаража
75 turbodelta
29-05-2009, 01:05
И след като взех решение че алфист повече не искам да виждам и няма да допусна алфа в сервиза освен ако не е на някои близаък човек те помолих Неоно да ми махнеш кординатите от алфисти.бг изтрих от телефона си всички алфисти ....от скаипа и кю-то също ....просто ...след тоя бан и толкова години тук ....и след като определЕни хора решиха че съм нефен на марката .....ЧАШАТА ПРЕЛЯ ....мисля наистина да приключа с това място и потребителите му ....не знам защо изобщо нямам бан след като получих съобщение че съм баннат първо за системно заяждане ......после стана за пряка обида ....явно психиката на управляващите тука е доста слаба и критиката я приемат като лична обида или заядане ....... дори помолих да ме затрият и заключат защото сметнах че няма смисъл да си губя времето с хора които по далече от собственото си его не виждат :smile:.....останете си със здраве банваите за правописни грешки и се чудете защо форума прилича на клуба и защо истинските хора вече ги няма :smile:
vikoalfa
29-05-2009, 10:55
Аууу колеги моля ви,кога ще ви светнат плафоните.
Недейте така,Цецо и Павката са избухливи така е.Но има и други,който са същите като тях.Бъдете по снизходителни и милозливи властимащи в тоя форум.Но не бива и да псуваме модовете както се отнасяме и с политиците.След като си мод не трябва да се засягаш и приемаш всичко което прочетеш в този форум.Пастора показва верния път на стадото,а не го раделя.Има къде къде по-големи спамери от Цецо,регнати преди няколко месеца,купили им 156 и вече са компетентни и алфисти вече.Едно е да го напишеш,друго е да го кажеш в лицето на някой.
Апелирам,моля ви се,оправете се като мъже чуйте се,вижте се и оправете нещата.Сега всеки ще каже-ааа аз с тоя не мога да разговарям.Можеш,ако искаш.И аз имам човек,който не мога да го дишам у тоя форум и спрях да се занимавам с него.
Следя събитията и ме навежда на една мисъл,че май скоро ще се пръкне алтернативен Алфа Форум,което ще е апогея.Къде отидоха хората,които навремето бяха създали атмосферата когато се присъединих към форума.Не искам да правя епопея на забравените,но никой не ги е посочвал по ник,хора,който са спрели вече да пишат.Ще си позволя да го направя с цел някой ако ги е забравил да си ги припомни.
Пинки,Вальо,Насо,Шокса,ЕвгениМ и др.Не ми влиза в работата да разбера защо са спрели да пишат във форума,задавайки си риторичен въпрос.
бтв-Не взимам страна и не сравнявам колегите с овце.Модела 156 е просто образно казано.
Само да добавя-ДА,форума има правила и трябва да има,НО,не трябва да се крият хората зад тях,да се тълкуват и спазват,а не да се прилагат сляпо.Над 80% от мненията са спам,ако трябва да се спазва правилника за спам у форума ще си останат да си пишат десет човека.
И след като Цецо и Павлин ги няма и ОООО ЧУДО, форума вече ще разцъфти и ще върже :rotfl:
Амин!
Аман...аман, а не амин колега МРХ.Защото май никой не вниква в това, което с болка казва колегата 75turbodelta,а ти си мислиш, че той ти чете молитва! Обаче ако бъде прочетен някой модератор на килимчето, ще има наистина аман от гавраджии!:throw:
Аман...аман, а не амин колега МРХ.Защото май никой не вниква в това, което с болка казва колегата 75turbodelta,а ти си мислиш, че той ти чете молитва! Обаче ако бъде прочетен някой модератор на килимчето, ще има наистина аман от гавраджии!:throw:
Нещо не те разбрах.
Ти, ако знаеш какво си искал да кажеш, е добре да обясниш.
Най лошото е че нещата стават все по зле. Вчера и Велин каза че иска да му се махнат телефоните от общ технически, и че неиска повече Алфи да ремонтира и ще ги връща. Колегата Вико е прав много хора с които хем ставаше купон хем пишеха по нещо смислено вече ги няма, а покрай тях изчезнаха и важни съвети. Сега всеки се качил в Алфа и много разбира. И на мене ми писна да споря с радиоточки и вече пиша определено само простотии. Мога съвсем отговорно да заява че в тоз форум вече не пише никои наистина разбиращ и има само смехории. :throw:
Че Павлин веднъж в годината се отрича "завинаги" от форума и клуба е добре позната практика, но друг път все имаше за какво пак да пропише, а сега му се чудя дори за какво се хаби да пише...:cry:
Най лошото е че нещата стават все по зле. Вчера и Велин каза че иска да му се махнат телефоните от общ технически, и че неиска повече Алфи да ремонтира и ще ги връща. Колегата Вико е прав много хора с които хем ставаше купон хем пишеха по нещо смислено вече ги няма, а покрай тях изчезнаха и важни съвети. Сега всеки се качил в Алфа и много разбира. И на мене ми писна да споря с радиоточки и вече пиша определено само простотии. Мога съвсем отговорно да заява че в тоз форум вече не пише никои наистина разбиращ и има само смехории. :throw:
:th_up:
:th_up:
Сори за спама от моя страна ,но и аз подкрепям изказването на gigi!
И като го подкрепяш какво предлагаш.
Понеже старите печени хора не пишат вече , а новите дето са се качили на алфа и "много разбират" и само спямят.
Какво да направим?
Да вземем да изтрием на всички потребители регистрирали се през последните 3 години ( примерно ) за да не останат фалшиви разбирачи ?
И да поканим всички стари потребители да се върнат, и да забраним новите регистрации?
Критиката е чудесно нещо, а още по-чудесно е ако е конструктивна с конкретни предложения как може да се променят нещата.
А изказването че във форума вече не пише никой "наистина разбиращ" е меко казано неточно.
Не предлагам,нищо ....! Това ,че изказването нa "gigi" ми се стори на място не значи,че обвинявам форума за нещо,а и нямам право :) .
Просто хората(повечето) дето разбират,почнаха да си "вадят хляба" от това и даром не "казват" нищо, в което няма нищо лошо.Критикати ми в случая не е конструктивна,а спамерска, за което съм се извинил предварително........!
Няма нищо.
А и както виждаш донякъде си уцелил директно същността на въпроса.
Но "разбирачите" не спират да пишат само защото си имат бизнес. На хората им омръзва да пишат едно и също нещо десет пъти, а и си има хора на които просто им писва от форума и спират да пишат.
Убеден съм че а най-масовите модели всичко което може да се ремонтира извън сервиз е дискутирано поне два пъти.
Към настоящият момент единственото което може да се промени е да има силен и активен модераторски екип който да следи за строгото спазване на правилата ( операцията в момента тече).
За 2 дена има назначени 6 нови модератора.
Което от своя страна ще доведе до една камара обидени спамери, и вой до небесата за потъпкване на човешките права, липса на демокрация и прочие глупотевини.
А като се регистрира всеки потребител "уж" декларира е ще спазва правилата.
А дали някой ще пише във форума, ще помага или просто ще се забавлява си е негов личен избор. Все пак не можеш да накараш някого насила да пише.
Има една много проста максима от зората на демокрацията, не е лошо да я запишете на челно място:
- Правата на личноста вървят в комплект със задължения към обществото, ако желаете вашите права да бъдат спазвани, не забравяйте задълженията си.
И понеже форума е общество сам по себе си, тази максима е особенно валидна, обществените норми/задължения са нетикета и правилата му.
Иначе все някой друг ще е виновен, я колега, я модератор, я админа, я УС на КАРБ.
Сега видях поредната тема разчистена ИЗБИРАТЕЛНО.
Пич съм и няма да кажа нищо повече, кой разбрал-разбрал.
Ако си земе бележка човека хубаво ако не.... продължаваме A baho!
ПЪЛНАТА порнография в тоя форум вече е издигната в култ....
Нормално беше, след порнографисването на клуба същата съдба да сполети и първоизточника