View Full Version : Снощи на бояна Боксер срещу дизел
Снощи един боксер ме би с Бравото на Бояна... да се похвали!!!!!
Снощи един боксер ме би с Бравото на Бояна... да се похвали!!!!!
Мале,направо ме засрами бе човече.
Признавам,без бой .
Вчера вечерта около 10,30 си спретнахме невероятна сбирка ,на бояна(няма да ги изброявам,ако желаят те ще се представят)
Интересното ,или по точно най интересното беше,когато се подреждахме с Нено за дръпка,некъв хулиганин с АУДИ реши ,че тези две италянки са много слаби за "аутомобила" му и реши да ни покаже кво прави ВАГ групата.Но за негов ужас един пушещ фиатски дизелак и едно скромно боксерче 1,6 му разказаха играта.
Нали знаете ефекта когато единия дава газ,а другия внезапно набие спирачки-е те тва се случи с АУДИТО
П.С. Много поучителна среща и за двата автомобила .
Маняяяяяци........:metal:
Скрити лимонки сте и двамата, другаря от немската секта добре се е изненадАл :mrgreen:
WhitePower
27-05-2009, 16:59
и аз като страничен наблюдател от ООООНЕ давах стартове , дизелака върви много добре ( като се има предвид че тръгва на втора ) ама и онуй животинче със скъсите скоротси многу бяга
Ай стига се хвалихте бре:tongue2::tongue2::tongue2::tongue2:
digitalundgrd
28-05-2009, 00:14
Е що бре....стига само "храна" в този форум, нека има повече такива теми с малко екшън и краен резултат :)
Всичко добре ... ама що не правите клипове за провинциалистите мама му стара:gruebel:
WhitePower
29-05-2009, 14:35
еми всичко беше много на бързо пък и немаше кой да дава стартове камо ли оператор да намерим ;))
a бе сори че малко в страни от темата ама Дрига тоя боксер последно 1.6 или 1.7 е, обърках се щото в подписа ти е 1,7 а пишеш за 1.6:idea2:
mitaka_cs
29-05-2009, 21:09
a бе сори че малко в страни от темата ама Дрига тоя боксер последно 1.6 или 1.7 е, обърках се щото в подписа ти е 1,7 а пишеш за 1.6:idea2:
1672 ccm:devil2:
И аз бех и аз видех ма клипа дет го снимах го отнема нещо :big_beer:
И аз бех и аз видех ма клипа дет го снимах го отнема нещо :big_beer:
Ми кат си си взел сложен телефон дет не му разбираш:notify:
Беше интересно, Нено хубаво ни опуши, падна едно мерене на стълбове едни разходки за даване на старт.........:jason2:
pacho_kardana
31-05-2009, 18:42
:bravo: Важното е че и двамата сте наказали аудито!
WhitePower
01-06-2009, 01:07
Ми кат си си взел сложен телефон дет не му разбираш:notify:
Беше интересно, Нено хубаво ни опуши, падна едно мерене на стълбове едни разходки за даване на старт.........:jason2:
ееее тва със стълбовете бешеее една математика , мани децата от 3 клас смятат по добре от нас , не мое да сметнеме колко стълба са 400 метра
Клуб Алфа Ромео България е твърдо против организирането на каквито и да е улични, нелегални и др., опасни мероприятия нарушаващи закона на Република България и оществения ред. КАРБ няма нищо общо и не подкрепя желанието на потребителите да участват в гореупоменатите мероприятия и да ги коментират във форума. КАРБ напомня че всеки сам отговаря за постъпките си и носи лична отговорност за действията и намеренията си.
Бъдете внимателни!
Някой май го беше написал и защипал като сериожа тема !...
Модераторите наказват предупреждават за какво ли не , а самите те нарушават поне едно сериозно нещо !
Модераторите наказват предупреждават за какво ли не , а самите те нарушават поне едно сериозно нещо !
Колега , ако си прочел последното изречение от Твоя цитат ще ти станат ясни много неща,а то е "КАРБ напомня че всеки сам отговаря за постъпките си и носи лична отговорност за действията и намеренията си."
С две думи - КАРБ неможе и нетрябва да е ПЪДАР. Всеки има глава на раменете си, не сме в детската градина. Това че си модератор , не означава че трябва да правиш или неправиш други неща разчилни от ангажиментите ти във форума. Това е все едно аз гледам декоративни рибки и това значи да не ходя на риболов.
Мисля, че всеки сам поема отговорност за това което прави и неправи.
WhitePower
09-06-2009, 10:32
Колега , ако си прочел последното изречение от Твоя цитат ще ти станат ясни много неща,а то е "КАРБ напомня че всеки сам отговаря за постъпките си и носи лична отговорност за действията и намеренията си."
С две думи - КАРБ неможе и нетрябва да е ПЪДАР. Всеки има глава на раменете си, не сме в детската градина. Това че си модератор , не означава че трябва да правиш или неправиш други неща разчилни от ангажиментите ти във форума. Това е все едно аз гледам декоративни рибки и това значи да не ходя на риболов.
остави го не си е доспал
Това че си модератор , не означава че трябва да правиш или неправиш други неща разчилни от ангажиментите ти във форума. Това е все едно аз гледам декоративни рибки и това значи да не ходя на риболов.
Именно тези които се опитват да налагат ред трябва да дават пример. А не едно говоря друго правя :wow:
WhitePower
09-06-2009, 10:38
Именно тези които се опитват да налагат ред трябва да дават пример. А не едно говоря друго правя :wow:
мисля че никой от нас не е споменавал че ще спре гонките
а и тука във софия я кажи къде да премерим колите ???
Мисля, че никой не се опитва да налага ред, защото няма как да го направи, а и няма правото на НАЛАГА каквото и да е. Все пак не сме КАТ или МВР.
Това че КАРБ се дистанцира от подобни прояви , не значи,че членовете на КАРБ за хората които налагат ред. Мисля, че такава функция не е застъпена в условието за приемане на членове.
Сигурна съм че и другите сдружения на автомобилни марки се дистанцират от тези неща, но това далеч не значи ,че няма гонки и с други автомобили или че част от лидерите на тези клубове не участват в тях.
Да се накажат, че организират нелегални скоростни отсечки, така ли ? Ако искаш да ги разследваме и за укрити доходи ? Това са дейности извън форума, а това е раздел за Тунинг и Рацинг, където всеки споделя мат'рял. Всеки отговаря за себе си ...
Хайде отново
модераторът е лице на форума (ако е член и на клуба) и най-вече на раздела си.
ПП въпросът е принципен и няма отношение към каквито и да било конкретни лица и факт
Mind_Control
09-06-2009, 16:06
Мисля, че никой не се опитва да налага ред, защото няма как да го направи, а и няма правото на НАЛАГА каквото и да е. Все пак не сме КАТ или МВР.
Това че КАРБ се дистанцира от подобни прояви , не значи,че членовете на КАРБ за хората които налагат ред. Мисля, че такава функция не е застъпена в условието за приемане на членове.
Сигурна съм че и другите сдружения на автомобилни марки се дистанцират от тези неща, но това далеч не значи ,че няма гонки и с други автомобили или че част от лидерите на тези клубове не участват в тях.
Да но КАРБ какво е- именно членовете на клуба са КАРБ, след като те правят такива неща, то следва, че и КАРБ ги подкрепя или най- малкото не е против тях. Т'ва е малко като депутатите- Правителството е против корупцията, но членовете му са си корумпирани :bg:
КАРБ няма нищо общо и не подкрепя желанието на потребителите да участват в гореупоменатите мероприятия и да ги коментират във форума.
Аз май нарочно го сложих в червено да се набива на очи ама май повечето само си клатят пръстите по клавиатурата !!! и пак само 2 думи copy/paste ...и да ги коментират във форума.
Колегата от горе хубаво ви е обяснил за корупцията и депутатите и приликата с моя пост...
A причината да пусна горният си пост е факта че темата се разви от хора ЧЛЕНОВЕ НА КЛУБА...
нямаше да го пусна ако @neo Не беше защипал важната тема от която цитирах...
Освен това ми писна моредатори да се заяждат за глупости с хората от форума затова пуснах нещо което да подразни тях и ето че го постигнах... ми така де всички сме хора !!! Някой беше написал че еди кой си ,като получи права и му никнат крила !
бира по този повод
бира без повод
бира просто така
бира не просто така
Да но КАРБ какво е-
Бе и аз това се питам:yawn:
и сега какво.... идеята на темата е че КАРБ като организация няма нищо общо а аз си знам какво правя... другото е заядливост.... българска..
по здрави
vankata_ll
11-06-2009, 07:30
В случая колегата Balagan е 100% прав. Вие сте едни от лицата на КАРБ, така че да се казва че клуба няма нищо общо е малко лицемерно.
В случая колегата Balagan е 100% прав. Вие сте едни от лицата на КАРБ, така че да се казва че клуба няма нищо общо е малко лицемерно.
Ама ти го казваш сеедно ако бяхме още няколко члена горе на Бояна направо Италфест ще е било.......
WhitePower
11-06-2009, 10:37
малеее чакайте сега
ние сме ходили горе на бояна не като WhitePower,NE0,Drigata ot КАРБ а като Орлин Добри и Нено и др, така че аз какво правя и къде си е изцяло моя работа ,когато не съм на мероприятие организирано от КАРБ , иначе ако КАРБ ме ограничава ще го осъдя :bash:че ми нарушава човешките права
Определено съм на мнението на Нео ,че става въпрос за заядливост явно.
Я стига сте се излагали всички, всеки един от вас има две лица - когато е на работа и когато е извън работа. Същото е. Когато си на работа , не правиш това или онова, защото не е правилно, но като свършиш работа може да отидеш в някоя кръчма на се насвяткаш и да правиш простотии, казвам го примерно. Никой неможе да ти бъде съдник, сам определяш как да живееш и какво да правиш. Ако Нено, Орлин, Добри и т.н. правят неправилни постъпки на Италфест е едно, но ако ги правят извън него е съвсем друго. Айде сега да осъдим всички рацери по улиците, защото са представители на клубове и форуми.
Неофициалните гонки и уличното каране не са организирани от КАРБ
vankata_ll
11-06-2009, 11:12
Тука за някакви двойни самоличности ли става на въпрос?!? Не може във форума ти да си ПРИМЕРНО Neo от матрицата и да казваш, че си против гонките, и в същото време да организираш и участваш в такава. Ако се имаш за състезател и ще правиш такива неща поне недей да пускаш теми, в които да четеш морал на останалите.
Тука за някакви двойни самоличности ли става на въпрос?!? Не може във форума ти да си ПРИМЕРНО Neo от матрицата и да казваш, че си против гонките, и в същото време да организираш и участваш в такава. Ако се имаш за състезател и ще правиш такива неща поне недей да пускаш теми, в които да четеш морал на останалите.
Определено не си на правилния път в разбирането на това което се опитваш да кажа, но както и да е.
НЕО не е КАРБ , и КАРБ не организира НИЩО по улиците. Темата за морала я е пуснал защото е модератор и защото неможеш да я пуснеш ти.
Аз май нарочно го сложих в червено да се набива на очи ама май повечето само си клатят пръстите по клавиатурата !!! и пак само 2 думи copy/paste [/COLOR]...и да ги коментират във форума.
С две думи! МАХНЕТЕ часта в ЧЕРВЕНО в онази тема за КАРБ И НЯМА ДА ИМА СПОР :):)
Слушаите ся щот ме дразните. Форума не е на КАРБ, разграничавайте ги тези две неща, тъй че КАРБ е против гонките, но няма общо с форума на който Не0 е модератор в раздел специално за тунинг и ......... Тъй че тои като лице на този раздел се грижи за доброто му представяне :handshake: Който не му харесва да стане член и по законния ред да подаде искане за отнемане на членстовото на моя милост, Не0 и който още не му харесва. Докато не сте членове и не ви е ясна ситуацията по добре не се занимавайте с глупости, та да трупате мнения. Двоен стандарт единичен стандарт, все някой от нещо не е доволен ами я кажете като не прилагате двоен стандарт вие какво направихте за форума или клуба.:gruebel:
Mind_Control
11-06-2009, 12:12
Няма смисъл от такива дискусии. Докато няма жертви и пострадали сред нас всичко е ОК. Като стане сакатлъка тогава ще му мислим. А и в крайна сметка всеки, който е горе знае че има опасност, така че си поема някакъв риск доброволно. А и какво правят пешеходци на 6 лентов път посредата с мантинела?
:bash:Пичове не ме разбрахте....
След като има важна тема в която ясно е упоменато че КАРБ е против тия неща... и не трябва да се коментират във форума най малко от кленове на клуба....
Интересно ми е ВИЕ като членове пък какво сте направили за КЛУБА след като единия МОдер го направи на въпрос освен доволното количество Его и самочуствие(имат нещо отбщо)... така че Мен ми писна да се заяждате с обикновенните потребители и в теми като тия да се плюнчите само ! Ясен ми е българския манталитет просто съвсем скоро ще спра и да пиша а само да чета понеже сменям марката иии нещо атмосферата във форума наистина ама наистина е супер сектантска и отпеделено има хора с ИЗКРИВЕНИ психики !!! :bash:
карай кашмикая и споко....
WhitePower
11-06-2009, 22:34
След като има важна тема в която ясно е упоменато че КАРБ е против тия неща... и не трябва да се коментират във форума най малко от кленове на клуба....
Интересно ми е ВИЕ като членове пък какво сте направили за КЛУБА след като единия МОдер го направи на въпрос освен доволното количество Его и самочуствие(имат нещо отбщо)... така че Мен ми писна да се заяждате с обикновенните потребители и в теми като тия да се плюнчите само ! Ясен ми е българския манталитет просто съвсем скоро ще спра и да пиша а само да чета понеже сменям марката иии нещо атмосферата във форума наистина ама наистина е супер сектантска и отпеделено има хора с ИЗКРИВЕНИ психики !!! :bash:
Значи КАТ има Правилник да не се превишава скоростта и още един куп правила - ЗАКОНОВО Защитени
а сега си сложи ръка на сърцето и кажи че ти спазваш Всички закони на кат?
стига си спамил
отишли сме пили сме по кафе и сме се покефили
а да не казвам че половината форум трябва да бъде порицан щото и те ходят на бояна :duel:
По всяка вероятност като членове на клуба са си платили членски внос колега, което е абсолютно достатъчно. Да се заяждат? Интересно, но на мен ми се струва че тук се заяждаш ти.. А когато направят една скромна пистичка, след като ни затвориха Божурище, ще се надбягват там. Така че, както за състоянието на пътищата в България, където се избиваме(не нощно време на Бояна) е виновен някой боклук политически, така и за рацерите...Айде със здраве.
WhitePower
12-06-2009, 10:54
и сега ако меже модератора да изтрие спама ще е супер
ихааа толкова много глупости на едно място не бях чел до сега :calc::zzz: само отиде темата, а започваше обещаващо :razz:
и сега ако меже модератора да изтрие спама ще е супер най-добре...!