PDA

View Full Version : Александър Томов

Linkestis
27-05-2009, 19:07
Гледам новините и не ми се иска да повярвам какво се случва за пореден път в тая държавица.
Понеже вълка Лупи щял да бъде кандидат за депутат,всички обвинения към него отпадат.
А стига бре.....на маймуни станахме ей хора,какво ни чака в бъдеще...а нашите деца?

fred
27-05-2009, 19:14
Ами такъв е закона, ако смяташ, че не е правилен, бори се за поправянето му, това е изхода колега.:wow:

Furious 155
27-05-2009, 19:22
така де точно проблема идва от така подреденият закон! Не може буквално да си извършил престъпление и след като са те записали за дапутат след това, да не може да се разследва и т.н. - това е пълен абсурд!!! Всичко случило се е преди той да бъде в листата на избранниците и това не трябва да го освобождава за минали деяния! Всичко е така подредено в тая тъпа държавица... престъпника е с повече права от жертвата на престъплението... :laser: :laser: :laser:
НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ НЕЩАТА!!!

Linkestis
27-05-2009, 20:51
Ами такъв е закона, ако смяташ, че не е правилен, бори се за поправянето му, това е изхода колега.:wow:

За мое огромно съжаление нито мога сам,нито още хиляда да се съберем ще променим нещо.Просто изказах възмущението си как поредния човек от Светлото Минало,се измъква.Е не е само тои по този начин...но "кои за какво е учил".

fred
27-05-2009, 21:15
За мое огромно съжаление нито мога сам,нито още хиляда да се съберем ще променим нещо.Просто изказах възмущението си как поредния човек от Светлото Минало,се измъква.Е не е само тои по този начин...но "кои за какво е учил".

Ясно, аз също по принцип казвам, как би трябвало да се оправят нещата, както става в развитите демокрации.
Но замислил ли си се, ако например правителството повдигне обвинения на лидери на опозицията, само и само с идеята да ги провали и чрез това би провалило едни избори,!?Тоест, закона сам по себе си не е толкова лош, по лошото е че не се прилагат други закони и като цяло-не се прилага духът на закона?!

Kuker
27-05-2009, 23:10
Гледам новините и не ми се иска да повярвам какво се случва за пореден път в тая държавица.
Понеже вълка Лупи щял да бъде кандидат за депутат,всички обвинения към него отпадат.
А стига бре.....на маймуни станахме ей хора,какво ни чака в бъдеще...а нашите деца?През 47-ма година другарят Михаил Тимофеевич Калашников е намерил решение.Сега ние просто трябва да го побългарим с едно водно охлаждане за да не прегрява.

Ясно, аз също по принцип казвам, как би трябвало да се оправят нещата, както става в развитите демокрации.
Но замислил ли си се, ако например правителството повдигне обвинения на лидери на опозицията, само и само с идеята да ги провали и чрез това би провалило едни избори,!?Тоест, закона сам по себе си не е толкова лош, по лошото е че не се прилагат други закони и като цяло-не се прилага духът на закона?!Аз мисля че се измъкват с неточно формулиране на обвинението т.е. получават подкрепа от други престъпници/прокуратура.

Ако помните, имаше една мишка Никола Филчев, който го обвиниха в убийство.Да ама той подаде оставка, и го направиха посланик в Афганистан.Покриха го по метод, още от студената война, скриха го.Сега престъпниците се стремят да станат депутати, докато досега беше обратното, депутатите стават престъпници.

Mind_Control
28-05-2009, 10:05
Проблемът в България е, че има много такива дето лапат пари. А това се получава, защото всички са дупедавци и даже в престъпния свят няма босове като хората да се изправи, да смачка конкуренцията и да си прибира парите. Така ако по- малко хора прибират пари ще може да се наядат достатъчно и да започнат да вършат някаква работа.

micevmi
28-05-2009, 10:05
А стига бре.....на маймуни станахме ей хора,какво ни чака в бъдеще...а нашите деца?

А сигурни ли сте, че ще стане депутат???
Няма никакъв шанс да влезне, освен ако не влезне чрез някоя сигурна партия, а доколкото си спомням той беше предишния път с ''Коалиция на розата'', а те не влезнаха...

morfius
28-05-2009, 10:19
Делото е замразено до приключване на изборите, ако не влезе Лупи в парламента, делото ще бъде подновено.
А шанс да влезе има само на суха теория или поредна сделка с БСП.

venko
28-05-2009, 18:00
вчера томов каза по новините че и дори да влезне в парламента,щял сам да поиска да му се махне имунитета и делото да продължи!много ми е интересно ако наистина влезне в парламента дали ще го направи

fred
28-05-2009, 18:12
Ако помните, имаше една мишка Никола Филчев, който го обвиниха в убийство.Да ама той подаде оставка, и го направиха посланик в Афганистан.Покриха го по метод, още от студената война, скриха го.Сега престъпниците се стремят да станат депутати, докато досега беше обратното, депутатите стават престъпници.

В крайна сметка е така:devil2:

Kuker
28-05-2009, 18:45
В крайна сметка е така:devil2:Така е,ама на мен ми настръхва косата като се сетя че идват избори.