View Full Version : Къде мога да намеря ляв калник за Алфа 145
Интересува ме къде мога да намеря ляв калник за Алфа 145 по евтино от Вантотраде там ми казаха 250лв
при италианеца :)
бтв поне по мое мнение е по-добре хубав втора ръка, отколкото "нов неоригинален" ! това неоригиналното няма припасване и ше стои адски
бтв поне по мое мнение е по-добре хубав втора ръка, отколкото "нов неоригинален" ! това неоригиналното няма припасване и ше стои адски
как така неоригинални
как така неоригинални
ами всяко нещо на което няма надпис "ricambi originali" е неоригинално
;)
а може ли защото мойта е била удряна в Италия в лявата калник и са сложили неоригинален и не са сложили подкалник да изгние калника толкова лесно
а може ли защото мойта е била удряна в Италия в лявата калник и са сложили неоригинален и не са сложили подкалник да изгние калника толкова лесно
е това незнам ... може да се види от вътрешната му страна понякога,
но квото и да е, смени си го и си сложи подкалник и трбява да е ок ?
мерси утре ще проверя при италианеца,ако няма ще помоля чичо ми да вземе от Италия.Да не забравя има ли разлика в калниците в зависимост от годините на производство или няма
мерси утре ще проверя при италианеца,ако няма ще помоля чичо ми да вземе от Италия.Да не забравя има ли разлика в калниците в зависимост от годините на производство или няма
ами според еПер-а за тези след 99та има някаква разлика, поне в парт номера
но доколко е реална немога да кажа, мисля че колегата Stefi беше проучвал повече по този въпрос
а къде да видя къде пише "ricambi originali" да знам че е оригинален калника
а къде да видя къде пише "ricambi originali" да знам че е оригинален калника
е при италианеца са само "оригинални" той други не продава :)
иначе от вътрешната страна на компонента има маркировка, обаче немога да я нарисувам :)
и на опаковката пише "ricambi originali"