View Full Version : Извънредна сбирка в събота 30.05.09
RoMeO_156_GTA
28-05-2009, 22:46
В събота ( 30 май ) сборен пункт "Камбаната" от 16:30-17:00 ще направим една извънредна сбирка . Първо ще пием по нещо , после една фотосесийка на хубаво място ( може да доведете и девойки за тази част :lol_sign: ) , а след това ако има надъхани за :go:
Снимки от сбирката : http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26497&AlbumId=131222
Ето снимки от една извънредна сбирка преди доста време , да си припомните :razz:
Еми той Тедо го е казал.Да се срещнем в събота на Камбаната,пък после ще идем до някъде да се поснимаме,па може и да се подръпнем лекинко:evilsmiley:.Дано се посъберем повечко че се позабравихме с някои пичООве:smile:
AlfaRomeo
28-05-2009, 23:13
Сигурно с Лъчо,ще ни няма - защото и двамата сме на мач тогава.Дано се съберете и забавлявате,ще чакаме снимков материал :)
Е баф гу,тъкмо щях да ви кандардисвам
Ъъъ аз като съм до 5 на работа? Тедо, ще ти звъня да кажеш къде сте към 5 и половина 6.
RoMeO_156_GTA
28-05-2009, 23:29
Ъъъ аз като съм до 5 на работа? Тедо, ще ти звъня да кажеш къде сте към 5 и половина 6.
Звънни , имаш ми номера :) Много работиш , че и на събора пак до късно :brickwall:
AutoTeamVercelli
29-05-2009, 10:46
Този път идвам и аз ! :smartass: :rosso_spider:
RoMeO_156_GTA
29-05-2009, 11:08
Хайде дано се съберем повечко , че да отсрамим марката в региона :bounce8:
Звънни , имаш ми номера :) Много работиш , че и на събора пак до късно :brickwall:
Ще звънна.
ми тоо такова нали... ако вали така? :???:
RoMeO_156_GTA
30-05-2009, 09:52
Уж за тогава го дават да не вали :dunno:
Ma нека си вали,тъкмо по-арт:spoko:
П.С. Бат Йоннннннн,де си брееее
ще има ли сбирка? малко бахър навън, ама ще оживеем :)
ще има ли сбирка? малко бахър навън, ама ще оживеем :)
Дори и климатичните усливоя не ни спряха :P
Сега чакаме папарака :) да пусне 3 4 снимки :D
RoMeO_156_GTA
30-05-2009, 20:03
Изложихме се от към присъствие :paddle: Макар и в намален състав , хубава сбирка стана все пак :D Търновчани , вземайте пример от Иван , чак от Враца дойде :respect::tooth:
Хайде да направим по-нататък още една , ако има съгласни . Съботен или неделен ден :wierdo:
Дано случим и на време , за по-хубави снимки :razz:
hell_cat
30-05-2009, 22:41
Хммм защо не виждам ГТВ-та на сбирката :)
RoMeO_156_GTA
30-05-2009, 22:44
Хммм защо не виждам ГТВ-та на сбирката :)
За всичките сбирки въобще май само 1-2 пъти е идвало едно червено ГТВ . Трябва да поправиш това колежке :coolio:
hell_cat
30-05-2009, 22:57
Да виждала съм го червеното.... Надявам се скоро да мога да се включа, защото вече така ми липсва мойта кукла, че полудявам.
Даа,много добре си беше,другата събота може пак дано само времето да е по-добре.
охоооооооооо то и колежки имало ... :naughty:
Готина сбирка стана. Снимковият материал е супер. Скоро може пак... :go:
п.с. Не исках да ви излагам, иначе ми се стори, че тоя дето ни даваше зор да ставаме на Бряста, не е виждал ядосани врачани...:disgust:
RoMeO_156_GTA
31-05-2009, 09:06
И той и времето се опитаха да провалят Алфа уикенда , но с готини хора винаги е весело :wow:
Гледам , че Наско предлага пак другата събота , а и уж го дават хубаво http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100725993#d06.06.2009 Ако има съгласни ? :roll: Може и колежката да дойде :naughty:
на едната снимка на АР ВТ 8803 се вижда и моята 146 в далечината, считайте ме за присъствал :)
абе идваше ми се, ама като видях какъв дъжд заваля. то и точно тогава видях врачанската 156 и те заминаха момчетата и си викам, че сте се отказали... нищо,другия път :afro:
RoMeO_156_GTA
31-05-2009, 11:37
Заминаха за якета , че не бяха подготвени за зимните условия :devil: Тя твойта и старозагорската винаги присъстват пасивно на сбирките ни :bad_evil:
Хайде другата събота .... ? ;-)
:) един четвъртък се разписах
а старозагореца май напусна града, не съм го виждал от поне 1 седмица. имахме с него надпревара коя ще е по-лъсната, но не устоя на напрежението и замина извън града :bouncing_smiley::rotfl:
а вие вчера къде ходихте, че не мога да позная пътя?
RoMeO_156_GTA
31-05-2009, 11:50
Старозагореца май го мернах вчера да отпрашва на някъде . Ходихме до "Бряста" , мястото е хубаво , стига да няма сватби като този път :furious:
те за това ли са ви гонили (доколкото разбрах)? а ти ли караш червената 156 с якия звук и джанти :) :big_bow_down:
за тая събота и аз съм навит :thumbup:
за тая събота и аз съм навит :thumbup:
Аз съм ЗА :) и ако е хубаво времето може и басейна да севтосаме .. :spell:
AutoTeamVercelli
01-06-2009, 12:54
И аз съм навит за басейна :drool: Съжалявам , че неможах на дойда тази събота трябваше да си прескоча до село :big_whoops: Надявам се да успея за другата среща :cheers: