PDA

View Full Version : На Къде Ни Отива Държата ?!?!

SSwin4o
29-05-2009, 03:08
http://www.vbox7.com/play:4e4c78d1

http://www.vbox7.com/play:92b999a6

Каква Европа какви 5 лева ..... какво се случва в тази държава :brickwall:

Linkestis
29-05-2009, 06:41
Отговор на въпроса:На Никъде!!!!
Лично аз като родител...гледах няколко пъти взимането на децата по новините.Доста ми е трудно да повярвам че това не е поредния сериал по телевизията.Та тези деца викат за помощ и пищят!Вижте самата майка как дърпа собствените си деца?!?!?!
Поредния случай,с представители на чужда страна в милата България.
Дано не се потули случаят...

Xtrime7
29-05-2009, 07:40
Това с децата е пълно извращение от страна на нашата скапана държава.Толкова ме е яд и нервно като гледах това клипче,че ми е доста трудно да пиша.

Old Fox
29-05-2009, 07:55
Я някой да каже каква е драмата в Асеновград, че съм го пропуснал.

arieca155
29-05-2009, 08:31
радвам се че повдигнахте въпроса,не съм потресен,не съм и бесен.готов съм да тръгна с една тояга напълно в съзнание и емоционално спокойствие,и като почна от тези от закрила на детето,мина покрай този частен съдия изпълнител (който пък нему е работа да е там),че като запукам и полицаите.ама въобще не ме интересува кой си изпълнявал служебните задължения.дееба и продажниците дееба.ако организирате поход в подкрепа на този човек,пари на заем ще взема и тръгвам.и тоягата ще взема.
"Българийо,за тебе те умряха".!

slav40
29-05-2009, 08:52
радвам се че повдигнахте въпроса,не съм потресен,не съм и бесен.готов съм да тръгна с една тояга напълно в съзнание и емоционално спокойствие,и като почна от тези от закрила на детето,мина покрай този частен съдия изпълнител (който пък нему е работа да е там),че като запукам и полицаите.ама въобще не ме интересува кой си изпълнявал служебните задължения.дееба и продажниците дееба.ако организирате поход в подкрепа на този човек,пари на заем ще взема и тръгвам.и тоягата ще взема.
Така трябва да се мисли и действа,тия боклуци нали се сещате, че са се нагушили от рушвети и още по-показно се серат в/у главите ни и погубват живота на децата.Това го има само в тая скапана страна. Не тояга ...напалм трябва да се пусне по институциите за по-сигурно :shoot: а в парламента два, пак за по-сигурно, ..... и отвън ,който е оцелял да се чака с :shoot:
То това е извращение с народа .........

Pepo
29-05-2009, 09:13
Я някой да каже каква е драмата в Асеновград, че съм го пропуснал.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=143238
http://www.blitz.bg/news/article/50689

Old Fox
29-05-2009, 09:30
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=143238
http://www.blitz.bg/news/article/50689
Мерсаж.

По темата: Ми браво на Софийския съд.:brickwall:

code
29-05-2009, 09:31
Това са човешки драми има ги навсякъде по света :( в България децата по закон са на майката, което за мен е чиста дискриминация. Недейте да отнасяте човешките трагедии към държавата, нещата не са черно-бели.

vikoalfa
29-05-2009, 09:51
Ето и продължението
http://www.vbox7.com/play:ac0c719c
Нямам думи,представяте ли си Съдия Изпълнител ЗА ВЗИМАНЕТО НА ДЕЦАТА,майка ви де.. да не са телевизори бе,недвижими имущества,чакайте те са си движими:brickwall:!!!Най-смешното е че родителите нямат развод.
Обаче евала на Полските власти как действат задружно,а се чудя защо мразя тази държава,вече съм разсеял съмненията си.Случая смърди отвсякъде,не става и ясно и къде е момченцето.
Има вече и петиция,макар че невярвам на нищо и на никого вече.
http://www.bgpetition.com/dvetedeca-asenovgrad/index.html

detelazurno
29-05-2009, 12:20

Всички знаем, че с насилие до никъде не се стига. Но моля ви се, стига вече! Какво друго да се направи когато се действа по този начин срещу нас?! Достатъчно дълго време сме подвивали крак! Аз напълно подкрепям колегата! Всеки път когато чуя новини от този сорт в мен се зараждат абсолютно същите чувства! Пък после нека ми изкарват социални проучвания как над 50% от младите в България са все по-песимистично настроени и определят ситуацията в страната ни като престъпна и безнадеждна! На тая тема може да се говори много дълго, а клишета които да използва дори 5 годишно дете превйки го да изглежда зрял и патил от живота има много. Само дето на мен ми е писнало само да се говори. Трябва да има действия!

"Who needs action when you got words?"
Kurt Cobain

morfius
29-05-2009, 12:25
Гнусна картинка, същата като с автобуса - тотално несправяне със задълженията на органите у нас - в случая дипломация, полиция, защита на детето и сие.
Петициите само замиват гузни съвести... други са решенията, не задължително насилствени.

vikoalfa
29-05-2009, 12:56
Не искам да поругавам светлата памет на Апостолите-Левски и Ботев,но ако бяха живи и видят какво се случва,повярвайте ми ще се гръмнат,да направо ще си теглят куршума на жълтите павета.
Нищо,сега следват един вагон избори и пак ще има 45% избирателна активност,пак ще има популистки лозунги,пак автобуси от съседни страни и тн.

Един съвет,гледайте към небето,че вече само самолети не са почнали да падат от небето и да ни отвличат извънземните.

Ще дам и един пример със себе си,заради ПИЯНИ ДОКТОРИ вече цяла седмица едвам ходя и почти всеки ден ми завират дренажи в крака.

Всички знаем къде отива държавата ни,ако не се стегнем и не казваме това нас не ни засяга.

aav
29-05-2009, 13:02
Я чякайте малко.
1. Децата са 100% полячета, няма как да имат българско гражданство, ако сте наясно как се изкарва този документ, а майката не иска. Само бащата не може да издаде такъв документ.
2. Бащата е осъден от ТРИ инстанции, само факта че е баща на децата го спира да не е в затвора за отвличане.
3. Максимално горд съм, защото ако нещата бяха обърнати, полската държава връща децата на българка отвлечени от баща поляк. Интересно ми е какви ще са тогава тук коментарите.

Пожелавам на бащата по най-бързия начин да се разведе и получи правата на родител. Дотогава да се приготви за сериозна съдебна битка, а не да прави сеир. С ходене по медиите децата няма да си върне.

Kostadin`
29-05-2009, 13:04
Относно случката в Асеновград,да ти е** и държавата и сичко.Накъде сме тръгнали и аз не знам.Момиченцето беше с малката ми братовчедка в един клас.Всеки ден минавам по улицата на коята се разигра тая простотия,понякога си купувам хляб от магазина отсреща.Майката на оправията е АК-47,друго не виждам кво ще ни оправи. :shoot::shoot::shoot:

morfius
29-05-2009, 13:14
Я чякайте малко.
1. Децата са 100% полячета, няма как да имат българско гражданство, ако сте наясно как се изкарва този документ, а майката не иска. Само бащата не може да издаде такъв документ.
2. Бащата е осъден от ТРИ инстанции, само факта че е баща на децата го спира да не е в затвора за отвличане.
3. Максимално горд съм, защото ако нещата бяха обърнати, полската държава връща децата на българка отвлечени от баща поляк. Интересно ми е какви ще са тогава тук коментарите.

Пожелавам на бащата по най-бързия начин да се разведе и получи правата на родител. Дотогава да се приготви за сериозна съдебна битка, а не да прави сеир. С ходене по медиите децата няма да си върне.

Горд си от малоумието на органите ни?
Утре може да убият скрилото се дете при опита да го предадат на майка му, пак ли ще си горд?
Това се деца бре, не са семейни ценности да ги дели съдия изпълнител, това са човешки същества и непълнолетието им не ги превръща във вещи!!!

Кой крив кой прав от родителите не знам, акцията във този и вид в нормална държава щеше да доведе до съдилища и оставки.

Galeano
29-05-2009, 13:21
Тя държавата не е била, нее , и няма и да бъде нормална така,че да си свикваме и това е.

aav
29-05-2009, 13:26
Виж какво първосигнални ми приятелю, жертва на медийния сеир.
Съдия изпълнител е ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ, можеш ли да ни светнеш какви решения може да взима и какво зависи от него.
Навсякъде където работата стигне до изпълнителен лист има насилие и то в големи дози.
Бащата можеше кротко да заведе децата в посолството или другаде и да осъди жена си, ако тя е всичко това което той твърди.

morfius
29-05-2009, 13:35
А ти нулевосигнални ми опоненте ... ако ще водим разговора в тоя тон, да ти тегля една (на ум) от сега и да не разговаряме изобщо?

Нали не бъркаш неодобрението ми с начина по който е минало мероприятието с неодобрение на изпълнение на закона да те питам първо?

detelazurno
29-05-2009, 13:46
Виж какво първосигнално ми приятелю, жертва на медийния сеир.
Съдия изпълнител е ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ, можеш ли да ни светнеш какви решения може да взима и какво зависи от него.
Навсякъде където работата стигне до изпълнителен лист има насилие и то в големи дози.
Бащата можеше кротко да заведе децата в посолството или другаде и да осъди жена си, ако тя е всичко това което той твърди.

Виж какво...ако утре ти дам една отвертка и ти я задържиш седмица вместо 3 дни да дойда с полиция, съдя изпълнител и да си я взема с насилие ли? Тук не става въпрос за законовата страна на въпроса. Тук става въпрос за начина по който е изпълнено деянието! Не може едно толкова малко момиченце да крещи за помощ докато тази жена го блъска да влезне в колата, а полицията да я охранява и помага!

nicks1
29-05-2009, 13:47
Виж какво първосигнално ми приятелю, жертва на медийния сеир.

Ти май не си гледал репортажите. Бащата се намеси тогава, когато полякинята използва насилие върху децата. До този момент стоеше отстрани. Ти, ако си на негов място, какво би направил?

aav
29-05-2009, 13:52
Навсякъде, където работата стигне до изпълнителен лист има насилие и то в големи дози.

с това има ли някой несъгласен

detelazurno
29-05-2009, 13:57
......... Тук не става въпрос за законовата страна на въпроса. Тук става въпрос за начина по който е изпълнено деянието! ......

А ти да кажеш нещо по тоя повод?

morfius
29-05-2009, 14:00
Ако беше гражданин на друга държава да - и най вероятно това щеше да направи.
Но понеже си знае, че отпътуват ли тия деца, никой в тая държава няма да си мръдне пръста ако не се дигне медиен шум - вдига шум.
Или да хукне да я съди сам по полските съдилища от България?

Е тук е голямото одрискване на нашите институции - след като работата очевадно не става мирно и кротко, да прекратят акцията и за ден до седмица да го "инструктират" насаме (в смисъл без децата) и безмислената в нашите условия агенция за закрила на детето да вземе да види аджаба що пищят тия деца така, дали са надумани или има обективна причина и ако има такава да се обърне директно към полските си колеги.
Пак повтарям тук не става дума за мебели или уреди дето ги делил съда.

aav
29-05-2009, 14:06
Ти май не си гледал репортажите. Бащата се намеси тогава, когато полякинята използва насилие върху децата. До този момент стоеше отстрани. Ти, ако си на негов място, какво би направил?
не бих си кротувал, надявайки се да ми се размине. Още след първата инстанция, виждайки че я губя наемам банда адвокати и мисия на моя живот става спечелване на делото за децата с развод. Стигайки до изпълнителен лист никой нямаше да разбере как съм ги върнал, не да викам нова да ме дават по телевизията. Много мъжко е да се правиш на палячо - помощ аз съм жертва, помогнете.

И не е полякиня а рускиня, ама толкова си разбрал. ЖЕНАТА, КОЯТО БАЩАТА ДЪРПАШЕ Е РУСКИНЯ. Той трябваше и таз глупост да нарави да удари майката, тогава щеше да е пълен глупак, щеше да е завинаги чао с децата

SSwin4o
29-05-2009, 14:08
всеки си има право на мнение по въпроса... на мене наи силно впечатление ми направи как детето вика за помощ а наще малоумни полицаи седят и гледат като телета в железница и то защото така им е наредено от по горе където играят паричките.Не може маиката изведнъж да се сети че има деца и да доиде да си ги прибере до сега не ги е гледала и сега изведнъж рещава! В неделя от 14:00 часа ще се сабират хора пред полското посолство всеки които реши може да доиде.

aav
29-05-2009, 14:11
...Или да хукне да я съди сам по полските съдилища от България?
....
.

ако трябва и на луната ще иде. Ти как мислиш дали полякинята не е идвала сама по българските съдилища, Още повече тез прекрасни мили съдилища каква слава имат

ПС. Колега кой ти каза, че майка изведнъж се сети. Само нашия съд е заседавал три пъти, като майката е била винаги

SSwin4o
29-05-2009, 14:12
ако трябва и на луната ще иде. Ти как мислиш дали полякинята не е идвала сама по българските съдилища, Още повече тез прекрасни мили съдилища каква слава имат

ти кво тая паплач ли защитаваш дето отмъкна децата против волята им ?

aav
29-05-2009, 14:28
А ти да кажеш нещо по тоя повод?

трети ден го молят бащата да заведе доброволно децата. Той ги чака отвън, събрал махалата, викнал телевизия. На какво се надява на Априлско възстание

Не забравайте децата са поляци, затова има и дипломатическа кола

Pepo
29-05-2009, 14:31
ти кво тая паплач ли защитаваш дето отмъкна децата против волята им ?
Братчед, децата не са пълнолетни! За каква воля разправяш?

bager
29-05-2009, 14:44
Народа ли изпростя, или гледането на екшъни и играенето на компютърни игри направи хората по-малко хора?
Тук не става въпрос за това, има или не право тая шибана полякиня да вземе децата, а за това че не може да ги вземе по тоя начин.
Ако това бяха децата на мой приятел и аз бях там, нямаше да остана безучастен, независимо какво казва разума.
Шибана държава!
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=152716

bobi_j_i
29-05-2009, 14:52
Незнам кой прав и кой крив, но аз като майка ще кажа, че никоя нормална жена не би причинила това на децата си. Може и да е права жената-незнам, но това, което направи с децата си е отвратително. Смятам, че както се казва-Винаги има и друг начин.

Ето още един линк за подкрепа на децата
http://www.facebook.com/group.php?gid=80671308548#/topic.php?uid=80671308548&topic=7995

Ако не се отваря, пише това:

Започваме тази масирана акция до ДАЗЗ и Президента на Република България ,за да помогнем на Николета и Павел.Моля ви копирайте всичко написано по долу ,за да няма грешки при изпращането... Отворете пощата си и изберете да напишете писмо.
В плето "До" или "To" копирайте следното:
press@president.bg , n.markov@prb.bg , infocenter@prb.bg , gospodari@gospodari.com , tazi_sutrin@btv.bg , 1x1@kanal3.bg , 5za4@kanal3.bg , neudobnite@kanal3.bg , zdravei_bulgaria@ntv.bg , story@slavishow.com , e.akcia@gmail.com
В следващото поле, което се казва "относно" или "Subject" копирайте следното: Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето
И накрая текста на самото писмо:
Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето

Копие до:

Президента на Република България

Нова телевизия , БТВ , Канал 3
Господари на ефира
Полско посолство

Уважаеми г-не/г-жо председател на ДАЗД и всички лица, работещи в агенцията, потресени съм от кадрите, излъчени по Нова телевизия, на 28 .05.2009 г, във връзка с двете деца - Николета и Павел. Крайно недопустимо е професионалисти, работещи с деца, отговорни за физическото и психическото им състояние, да позволяват подобни сцени на насилие. Защото това е насилие. Не можем да приемем, че Вашите служители са допуснали да се стигне до подобно нещо. Именно, защото са професионалисти, би следвало да направят изводи дали тази майка е способна до осигури подходяща среда за нормалното развитие на децата й. Защото нито една отговорна и заинтересована за състоянието и развитието на децата си майка, ни би ги подложила на това психическо изтезание. На кадрите ясно си личи грубото, насилствено и безразлично отношение на майката и бабата на двете деца. Вашите служители, както и всички други държавни такива, са отговорни за случилото се, независимо, че има съдебна заповед за отвеждането на децата. Тези служители са длъжни да се уверят, че майката е способна да се грижи за тях. А както се вижда на записа, това съвсем не е така, още повече, че те са присъствали на мястото на събитието. Те не са ли се запитали, след като пред камера и толкова много хора, тази майка се отнася така с децата си, какво би направила, ако са сами? След като всички видяха тази подигравка с децата, нито един родител не би се чувствал уверен в това да разчита на Вас, при нужда от помощ. Нито едно дете не Ви би потърсило, ако се нуждае от закрила, тъй като ясно се видя, че такава НЕ осигурявате.Николета и Павел са български граждани, и каква защита им усигорява нашата държава? Как допускате те да бъдат отвлечени пред очите на толкова хора? Чии интереси се защитават пак ? Случилото се,ще остави неизлечими травми в децата,кой помисли за това?!?! Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.
Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление. http://vbox7.com/play:dab7d60b................( Facebook и Форумът на БГ МАМА )

aav
29-05-2009, 16:12
Незнам кой прав и кой крив, но аз като майка ще кажа, че никоя нормална жена не би причинила това на децата си. Може и да е права жената-незнам, но това, което направи с децата си е отвратително. Смятам, че както се казва-Винаги има и друг начин.

Ето още един линк за подкрепа на децата
http://www.facebook.com/group.php?gid=80671308548#/topic.php?uid=80671308548&topic=7995

Ако не се отваря, пише това:

Започваме тази масирана акция до ДАЗЗ и Президента на Република България ,за да помогнем на Николета и Павел.Моля ви копирайте всичко написано по долу ,за да няма грешки при изпращането... Отворете пощата си и изберете да напишете писмо.
В плето "До" или "To" копирайте следното:
press@president.bg , n.markov@prb.bg , infocenter@prb.bg , gospodari@gospodari.com , tazi_sutrin@btv.bg , 1x1@kanal3.bg , 5za4@kanal3.bg , neudobnite@kanal3.bg , zdravei_bulgaria@ntv.bg , story@slavishow.com , e.akcia@gmail.com
В следващото поле, което се казва "относно" или "Subject" копирайте следното: Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето
И накрая текста на самото писмо:
Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето

Копие до:

Президента на Република България

Нова телевизия , БТВ , Канал 3
Господари на ефира
Полско посолство

Уважаеми г-не/г-жо председател на ДАЗД и всички лица, работещи в агенцията, потресени съм от кадрите, излъчени по Нова телевизия, на 28 .05.2009 г, във връзка с двете деца - Николета и Павел. Крайно недопустимо е професионалисти, работещи с деца, отговорни за физическото и психическото им състояние, да позволяват подобни сцени на насилие. Защото това е насилие. Не можем да приемем, че Вашите служители са допуснали да се стигне до подобно нещо. Именно, защото са професионалисти, би следвало да направят изводи дали тази майка е способна до осигури подходяща среда за нормалното развитие на децата й. Защото нито една отговорна и заинтересована за състоянието и развитието на децата си майка, ни би ги подложила на това психическо изтезание. На кадрите ясно си личи грубото, насилствено и безразлично отношение на майката и бабата на двете деца. Вашите служители, както и всички други държавни такива, са отговорни за случилото се, независимо, че има съдебна заповед за отвеждането на децата. Тези служители са длъжни да се уверят, че майката е способна да се грижи за тях. А както се вижда на записа, това съвсем не е така, още повече, че те са присъствали на мястото на събитието. Те не са ли се запитали, след като пред камера и толкова много хора, тази майка се отнася така с децата си, какво би направила, ако са сами? След като всички видяха тази подигравка с децата, нито един родител не би се чувствал уверен в това да разчита на Вас, при нужда от помощ. Нито едно дете не Ви би потърсило, ако се нуждае от закрила, тъй като ясно се видя, че такава НЕ осигурявате.Николета и Павел са български граждани, и каква защита им усигорява нашата държава? Как допускате те да бъдат отвлечени пред очите на толкова хора? Чии интереси се защитават пак ? Случилото се,ще остави неизлечими травми в децата,кой помисли за това?!?! Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.
Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление. http://vbox7.com/play:dab7d60b................( Facebook и Форумът на БГ МАМА )

Доста неграмотничко, чак жалко.

detelazurno
29-05-2009, 16:17

Неграмотно е, да! Всички обаче си замълчаха, но ти явно не можеш да държиш наперената си уста затворена. Не са жалки допуснатите грешки. Жалко е, че има хора които мислят като теб!

Бобби
29-05-2009, 16:40
Тая полска курва бих я провесил от 15 етаж тя да пищи, а не клетите деца...:shoot:а руската парантия на квадрат!
Просто нямам думи, незнам тия от "защита на детето"...КЪДЕ СА:!:...майка им:shoot:...може ли да са такива помияри????
Весели избори на управляващите:butt:....незнам защо търпим такива управници, който ни унижават по всякакъв начин!
Бесен съм, но тук колкото и да пиша няма файда!

morfius
29-05-2009, 16:45

Айде като си толкова грамотен ти напиши по-добро!

Чудя се личен интерес ли имаш в случая или си просиш внимание?

До тук единственото жалко нещо са мненията ти.

Бобби
29-05-2009, 17:30
Предлагам ти да замълчиш:idea2:
А бе колега, ти не видя ли, че децата са привързани към бащата:!:...сам си направи сметка тая полска кучка какви грижи е полагала за тях:!:...лесно е да ми цитираш някакви си законости:!:...къде оставяш травмата на тези деца????...ако искаш да си адвокат на някоя курава.....ходи на Лъвов мост:idea2:

koolio
29-05-2009, 17:47
Колегата аав е същият, който призоваваше да не обжалваме актовете на КАТ, защото "не било мъжка постъпка". Сега пък се застъпва за бюрократичната машина. Колега, държавен служител си, нали?
В случая с дечицата - очевидно някой не си е свършил съвестно работата за да се стигне дотам. И т.нар. организации за защита на детето, и съдиите. Поредна чиновническа немарливост, от която следва чвешка трагедия.

Бобби
29-05-2009, 17:56
Колегата аав е същият, който призоваваше да не обжалваме актовете на КАТ, защото "не било мъжка постъпка". Сега пък се застъпва за бюрократичната машина. Колега, държавен служител си, нали?
В случая с дечицата - очевидно някой не си е свършил съвестно работата за да се стигне дотам. И т.нар. организации за защита на детето, и съдиите. Поредна чиновническа немарливост, от която следва чвешка трагедия.
..а бе тоя може и да е в листите за евродепутат:noooo:
...с тия разсъждения.....е малко, да е само държавен служител...поне депутат ми се чини:))

aav
29-05-2009, 18:44
признавам по-велики сте
През март 2002 съм организирал първата среща на алфисти, на която хората бяха по-малко от пръстите на ръката ми. После се направи този форум и трябваше активно да се рекламира, за да дойдете Вие да ми кажете да млъкна.

morfius
29-05-2009, 18:51
Това, че имаш заслуги в една област не те прави авторитет в друга.
Нищо лично колега, лошото е, че и мислене като твоето ни яде главите вече маса години.

bobi_j_i
29-05-2009, 19:10
Може наистина да са го написали неграмотно, но поне се опитват да направят нещо за децата. Както казаха и колегите, не е важно кой прав и кой крив, обезпокоителни са в случая действията, или по скоро бездействията, на нашите държавни служители.

Linkestis
29-05-2009, 19:20
признавам по-велики сте
През март 2002 съм организирал първата среща на алфисти, на която хората бяха по-малко от пръстите на ръката ми. После се направи този форум и трябваше активно да се рекламира, за да дойдете Вие да ми кажете да млъкна.

Дай му заслужената почит на тоя човек!
Какво го плюете!?!??!
Поклон пред организаторските ти умения!
Ти явно си от човечетата,които си са въобразили че:
Ти си единствения които е имал Алфа преди да има Форум!
Ти имаш ли деца???
А аз съм сигурен че нямаш,що взимаш отношение бе??????????

Transvaal Premier
29-05-2009, 19:27
На въпроса "На къде ни отива държавата?" отговора е само един-КЪМ ДЪНОТО, въпреки,че има моменти, в които си мисля, че вече сме го достигнали :mf_Flush:. Често пъти се питам проблема в самите хора ли е или е породен от икономическите условия тук. Всички са изтрещяли, но за това си има логично обяснение, а именно факта, че хората са най-общо два типа, единия, който все пак мисли и другия тип, на който това не му се отдава. Мислещия тип характер иска да постигне нещо, има някакви цели и въпреки, кофти ситуацията се стреми към тях... Докато другия тип не мисли за утрешния ден /тук не целя да обидя някой с това, което ще кажа, то просто е факт, който води до определен резултат/ и е с доста елементарни цели, свързани с удовлетворение на чисто физически потребности от различно естество. Та точно този тип хора не се интересуват от образованието си и от това какво ще е последствието от дадено действие, постъпват порядъчно безотговорно и съответно като създадат поколение и то е възпитано в същия дух. :excl: В крайна сметка проблема идва от сблъсъка на тези два вида поведение и разбирания на хората и това е причината да отиваме надолу, просто единия вид са мнозинство...

Kuku
29-05-2009, 19:41
признавам по-велики сте
През март 2002 съм организирал първата среща на алфисти, на която хората бяха по-малко от пръстите на ръката ми. После се направи този форум и трябваше активно да се рекламира, за да дойдете Вие да ми кажете да млъкна.Кой си ти?

detelazurno
29-05-2009, 19:45
признавам по-велики сте

Ооооо, ама такива изказвания тип "чакайте да се похваля, че аз съм майка, баща и Господ" най-много обичам! Осъзнай се малко и разбери, че живота извън форума е много по-различен! Отвори си очите и току виж си забелязал, че база за сравнение няма! Разбери, че това, което казваш е прекалено грубо и е на гърба на малки деца в крехка възраст! Такова поведение е крайно неприемливо било то във форум, кафене или на улицата! Ако не беше ти да положиш началото на този форум бъди сигурен, че в момента този спор щеше да се води на друго място поради простата причина, че ти явно си си такъв!

em4o1
29-05-2009, 20:19
На 31.05.2009 има мач - Левски - Миньор на който най-вероятно ще наградят отбора на Левски във връзка с евентуалното спечелване на шампионата. При добро време на стадиона се очакват да дойдат около 20 000 души. (Поне досега винаги стадиона е бил почти пълен)
Още от сега се прави организацията относно протестът който ще предстои.
http://www.sportal.bg/news.php?id=176110

Мод промяна.

Пряка обида или заплаха към друг участник.Нарушаването на правилата не се толерира.

SSwin4o
29-05-2009, 23:07
колеги няма смисал да се карате просто секи си има мнение по въпроса ест че ще има и хора от опозицията иначе просто няма да е интересно ест че ще има и заблудени хора именно заради тях държавата ни потъва все повече и повече просто изхода явно е само един да се запали пак парламента като през оная паметна година да се свали това правителство и новото да си има едно наум че и обикновенните хора имат собстевно мнение в тая държава

Bonev
29-05-2009, 23:56
Без коментар...:brickwall:

koolio
30-05-2009, 09:31
признавам по-велики сте
Покажи ми къде съм ти казал да млъкнеш?!?

Бобби
31-05-2009, 11:32
признавам по-велики сте
Не виждам в твоето изказване нещо общо с темата!
Нали не обсъждаме основаването на форума и кой какъв алфист е???
п.с. предложих ти да замълчиш, щото дразниш с приказките си, не само мен:pokey:...а ти къде отиде....;-)

Pepo
01-06-2009, 09:25
Понеже тази тема разбуни духовете, изписа се какво ли не (в това число и лични нападки), нека разгледаме ''обратната страна на медала" (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35192)

WhitePower
01-06-2009, 12:16
Според мене децата не трябва да се връщат в българия
майката е права
аз съм бил на същото дередже и се съдехме 2 години
не искам да ви казвам как може да се промие мозъка на едно дете за 2 години че майката е курва и проститутка и .......

просто не беше това начина за децата но като гледам бащата той е възпрепятвал всякакъв достп до децата и до него
просто трябваше бащата да бъде отдведен на страна ( дори и в полицията и лека полека майката да умеди децата да си тръгнат доброволно ( въпреки че ако им е наливано с години че маийка им и пачавра няма стане от раз

Не се безпокойте децата бързо свикват с по хубавото , така или иначе психолози ще ги наблюдават

Kuku
01-06-2009, 14:13
Само да ви питам, от къде знаете, че бащата казва истината?! :roll:

Mind_Control
01-06-2009, 14:23
Само да ви питам, от къде знаете, че бащата казва истината?! :roll:

Тука не става въпрос бащата дали казва истината или не, а за това че децата станаха луди..

Pepo
01-06-2009, 16:10
Тука не става въпрос бащата дали казва истината или не, а за това че децата станаха луди..
Принципно си прав, но темата се разви основно в нападки към майката на децата, което на този етап и при липса на каквито и да било доказателства е абсолютно неоснователно. Да не говорим че жените на цяла една нация бяха обявени за к...и и как им се носела лоша слава, което е също абсурдно твърдение!!! Де факто до този момент нещата са си ок, друг е въпроса че изпълнението беше идиотско. Докато не започне да се търси персонална отговорност на господа "изпълнителите" те винаги ще се крият зад една или друга институция, което няма да промени нещата по никакъв начин.

Derry
02-06-2009, 01:48
От цялата дандания, рев, суполи, тръшкане и блъскане се разбира, че нашата държава не защитава гражданите си. Никаде по света го няма това.

SSwin4o
02-06-2009, 02:44
От цялата дандания, рев, суполи, тръшкане и блъскане се разбира, че нашата държава не защитава гражданите си. Никаде по света го няма това.
именно за това кръстих темата така :)

Kuku
02-06-2009, 03:46
Ми представете си, че бащата е крив - за какво да го защитава държавата?
Казах ви, монетата ВИНАГИ има две страни!
ЕДИНСТВЕНОТО недопустимо в случая е отношението към децата, всичко друго касае единствено родителите :idea:
Чак протести ми организират.... за две деца.... като ви е толкова жал за децата на България, защо не организирате ЕЖЕДНЕВНИ митинги в помощ на СТОТИЦИТЕ болни и осиротели деца, а чакате някой да плесне шамар на детето, за да се направите на загрижени?!
Аман от тъпи реклами.... и още по-тъпи хора!!!

aav
02-06-2009, 08:41
именно за това кръстих темата така :)

Толкова ли не можеш разбереш, че това е психология на тълпата. Видяха сеир (хубавата турска дума) и тълпата вече не може да се спре. Държавата отива на добре, ако въпреки взимането на тежки решения, законите се спазват. И какво общо има държавата в обикновено гражданско дело. Затова написах, че отвореното писмо е неграмотно, защото беше до президента. Наясно ли сте какво може да направи президента, ако не сте това е жалкото и неграмотното.
Колкото до детската психика, ами ден два след сеира, Николета си играеше, говореше на полски и всичко и харесваше.

И най-жалкото, темата за Мая Иванова потъна като Титаник във форума, а именно там трябва да се пита къде е държавата. Обаче там няма сеир, няма я нова тоз страж на справедливостта.

morfius
02-06-2009, 10:27
Е аз пак твърдя, че органите дето трябваше да извършат операцията се осраха слонски.
И това, че не са си я свършили и за друг случай не намалява вината им в този!

detelazurno
02-06-2009, 11:27
Аман от тъпи реклами.... и още по-тъпи хора!!!

Благодарая колега! Задължен съм ти за това, че ми отвори очите! А сега ще те помоля преди да пуснеш мнение, в което да изкажеш мнението си за нас да погледнеш, че в крайна сметка казваме едно и също. Изисква само и единствено елементарно вникване в идеята на това, което казват другите, а не първична реакция!

Kuku
02-06-2009, 14:55
А ти защо се припознаваш в отговора ми?

detelazurno
02-06-2009, 17:39
А ти защо се припознаваш в отговора ми?

Позволи ми да променя първата част от твоето изказване, което цитирах:
Аман от остроумни изказвания.... и още по-тъпи хора!!!

Derry
02-06-2009, 17:40
Според мен е редно в България първо да защитим българския гражданин, после ще видим доколко е прав. Грозна картинка беше влаченето на децата напред-назад.

aav
08-01-2014, 23:04
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2885489

fred
09-01-2014, 20:26
Драги съфорумници, държавата, това сме ние, българите.И отива натам, където ние решим, обществото. С нашето действие, бездействие, негласуване и т.н правим така, че това, което наричаме държава (а то не е нещо извънземно) прави това или онова.Докато това не се разбере ще гризем коравия.