PDA

View Full Version : Проблем със светеш датчик за ръчна спирачка

georgievgi76
31-05-2009, 15:37
Аз съм със алфа ромео 145 1.6 boxer.От известно време ,датчика за сложена ръчна спирачка свети ,дори когато лоста е долу.Вдигам лоста на ръчната спирачка,после пак го пускам и лампичката не изгасва.Така е вече две седмици,само като натисна рязко спирачките изгасва

soldier
31-05-2009, 16:08
Аз съм със алфа ромео 145 1.6 boxer.От известно време ,датчика за сложена ръчна спирачка свети ,дори когато лоста е долу.Вдигам лоста на ръчната спирачка,после пак го пускам и лампичката не изгасва.Така е вече две седмици,само като натисна рязко спирачките изгасва

Нивото на спирачната течност ти е под минимума. Задължително си долей незабавно спирачна течност. Ако пак почне да свети след известно време значи имаш теч в системата.

galinves71
31-05-2009, 21:54
задържат ти накладките.отвори ги и леко смажи шлиците по които се движат.да не смажеш накладките!!!!!!!!!!!!!!!!!

tonov
01-06-2009, 00:07
задържат ти накладките.отвори ги и леко смажи шлиците по които се движат.да не смажеш накладките!!!!!!!!!!!!!!!!!

:screwy::screwy::screwy:

А колега georgievgi76, преди да пускаш нова тема, потърси с търсачката, има доооста писано по въпроса.