View Full Version : Ум царува, ум робува, ум патки пасе
http://dnes.dir.bg/2009/06/01/news4542097.html
отдавна трябвашв да има камери на OMV-то.полицаите много добре знаят какво става там всяка вечер и само идват и ги прогонват,без актове и тем подобни!един приятел наскоро беше ходил да се бега там и казва че полицаите сядали да гледат гонките:Silent:по някой път.ако имаше по-строг контрол може би това нямаше да се случи
Точно това е един от проблема-знае се и нищо не се предприема, докато не умре някой, а като умре е за три дни точно /поразприказвата се журналистите и разни други и с това се приключва /
сега след тази трагедия много ми е интересно дали ще поствят на тези места камери или ще се засили контрола от страна на полицаите или ще чакат случая да се забрави и всичко да продължава по старо му!
На "ОМВ" ИМА камери от деня в който е открито!
Незаконните гонки се провеждат не от 7-8 месеца, а от ДЕСЕТ ГОДИНИ!
Инциденти е имало много, както и СМЪРТНИ СЛУЧАИ!
Полицаите СА тъпанари, мишоци и заухари - без извинение!
Журналистите са по-зле от полицаите....
ФЕРАРИСТ
01-06-2009, 22:25
Аз не виждам проблем че разни хайвани искат да си мерят колиците и конете, виждам проблем че няма кой да им осигури терен за това......
CrazyElement
01-06-2009, 23:09
Аз не виждам проблем че разни хайвани искат да си мерят колиците и конете, виждам проблем че няма кой да им осигури терен за това......
Най-точно казано колега! И аз мисля , че трябва да е така по 1 писта във всеки град и това е.. колкото си искат си мерят пишки** там.
SandoOne
01-06-2009, 23:50
То имаше Божурище в софия ама доколкото знам вече не се провеждат състезания там .....
Журналистите малко преувеличават чак и алкохол се пиело
WhitePower
02-06-2009, 00:18
То имаше Божурище в софия ама доколкото знам вече не се провеждат състезания там .....
Божурище си е там само дето нас не ни пускат вече на пистата щотот ще се строи нещо си там
според мене трябва да се събере петиция от всички авто клубове и да ни асфалтират някъде една отсечка и там да се трепем
...или някой бизнесмен да осъзнае какви пари ще се изкарват от една писта/права/голям площад, с вход 1-2 лв. и магазинче за семки...
AntiLuuP
02-06-2009, 00:48
Всъщност е така НИМ-а ли се води кво се води пак в бояна на околовръстното но е между дърветата писта перфекна са скоро ходих участъка е затворен и нареден с легнали полицаи... ако този терен го освободят никой нема да се качва на околовръстното да си показва мъжеството ;)
Журналистите малко преувеличават чак и алкохол се пиело
и семки се е шлюпкало.
Мир на Праха на Младите момчета. :rip:
На Военна рампа го има същия филм,преди известно време и там се претрепа едно момче.
Състезания е имало ,има и винаги ще има.
Ми асфалтирайте си отсечка бе. Що трябва някой да ви я асфалтира?
Само не мога да разбера защо всички се правите на ущипани девойки?!? Келемета се събирали, нам си кои се гонели, а вие какво правите- същото. Нямало актове, на какво основание ще ми напишат акт ако съм там- събиране на публично място?!? И още нещо, мир на прахта им на момчетата, но заради смотан пешеходец отново загива участник в движението. Не защитавам изцепките там, но и прекалени светци се изкарахте всички!
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=18756
Хайде да не хвърляме вината на едното или другото момче.... Едното е пресичало на забранено място, а другото е карало с 200км. на задна гума без да има какво да осветява пътя и някой да го забележи...
Просто цялата история е ужасно нелепа...
Аз самия ходя там горе...Обаче няма начин да се напишат актове за това че си седиш в ОМВ>..Виж за всички "тарикати" където правят разни слънца и дърпат ръчни в насрещното може да се направи нещо....А може и да стои една патрулка, която с едно радарче да стои там...Да видим дали ще има състезания с повече от 80км/ч...
А другата истина е че в България мотористите(голямата част и новоизлюпените) нямат култура...Казвам го съвсем отговорно като се има предвид че нося душата на моторджия... Безумия много в нашата мила родина....
Мир на праха на тези 2 поредни жертви и на всички бъдещи такива...
Да, проблема пак казвам, че не се спазва елементарен ред и най вече от тия, дето трябва - МВР.Иначе да стоят по храстите са винаги готови.Защото когато няма ред, такива случаи са просто въпрос на време
WhitePower
02-06-2009, 11:52
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=20673&d=1243932451
ми ето това трябва да е ншия отговор
Повер - пак рекламни трикове на малоумни драскачи....
digitalundgrd
02-06-2009, 21:39
За вината е ясно! Как може дори да си представиш да караш с 200км/ч в София, а на всичкото отгоре на ЗАДНА гума ?!?!? Или трябва да си пълно КАМИКАДЗЕ или с някакво психическо заболяване! Ми, то и на пешеходна пътека да е пресякал, ония с мотора като се е залетял с 200 на задна как ще спре или дори да го забележи?!?
Абсолютна простотия от страна на моторджията!!!!
SandoOne
02-06-2009, 21:54
За вината е ясно! Как може дори да си представиш да караш с 200км/ч в София, а на всичкото отгоре на ЗАДНА гума ?!?!? Или трябва да си пълно КАМИКАДЗЕ или с някакво психическо заболяване! Ми, то и на пешеходна пътека да е пресякал, ония с мотора като се е залетял с 200 на задна как ще спре или дори да го забележи?!?
Абсолютна простотия от страна на моторджията!!!!
Не бе то треа да се покаже не за друго :big_whoops:
А вие да сте чули някъде, че на магистрала е нормално да се пресича?!? Не се излагайте с кълнежите, защото никой от вас не минава по този маршрут в рамките на ограничението!
Това обаче не е магистрала, това си е просто широко шосе, максималната скорост на такъв път е 90, а май има и ограничение.А и едно е да минеш с 90-100, друго е с 200 на задна гума все пак.
Май няма смисъл повече да коментираме, трябва да помислим какви ще ги вършим ................