View Full Version : Христо Ботев
На 2 юни 2009 г. се навършват 133 години от гибелта на Христо Ботев и неговите четници загинали за свободата на България.
Поклон пред светлата им памет.
“Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира.”
В 12 на обед на 2 юни спрете ако сте с коли или пеша, понеже гледам някои и това не прватя вече
Дълбок Поклон и с ръка на сърце
Пред Великите!!!
Тяхното дело, никога няма да бъде забравено!
Поклон пред паметта на жертвалите се за Родината!
Дълбок Поклон и с ръка на сърце
Пред Великите!!!
Тяхното дело, никога няма да бъде забравено!
!!!
Kostadin`
01-06-2009, 23:14
Поклон!!!
Alfa User
02-06-2009, 07:23
Вечна памет и дълбок поклон ! :bg:
"Българийо, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях..."
Нека всички днес отдадем почит със минута мълчание колкото и да сме забързани и заети - тези герои заслужават поне това !
Вечна памет и дълбок поклон !
Нека уважаваме Историята си ,за да не се затриеме като Народ !!!
:bg:
Поклон...
И нека всеки направи поне малко, за да сме достойни и ние за паметта им!
galinves71
02-06-2009, 17:35
Малко грубовато но ще го споделя.Днеска в 12:00ч завиха сирените(в/у покрива на фирмата имаме сирена и всяка година я включват)та,зави и се спрях макар и за малко щот машината не чака.Поогледах се около мен да видя колегите.............нищо,все 1но че ........абе нямам думи.От цялата бригада сме само 3ма БГ,другите са от малцинствата.Дори се чуха подсвирквания и бучене от тях.Казах си,ако БОТЕВ стане и види това ,ще си рече.
-Аз за тази родина мила ли си дадох живота?:no::no::no:
A N G E L
02-06-2009, 18:31
Поклон пред паметта му!!!
Малко грубовато но ще го споделя.Днеска в 12:00ч завиха сирените(в/у покрива на фирмата имаме сирена и всяка година я включват)та,зави и се спрях макар и за малко щот машината не чака.Поогледах се около мен да видя колегите.............нищо,все 1но че ........абе нямам думи.От цялата бригада сме само 3ма БГ,другите са от малцинствата.Дори се чуха подсвирквания и бучене от тях.Казах си,ако БОТЕВ стане и види това ,ще си рече.
Е то по времето на Ботев е било същото, жалкото е че и сега Ботев биха го счели за идиот, ако беше жив.
Нищо общо няма с малцинствата това неуважение. Е у големото село само един шофьор спря на цариградско и излезе от колата. А отнема една минута. Не е много. Принципно.
Linkestis
02-06-2009, 22:45
Нищо общо няма с малцинствата това неуважение. Е у големото село само един шофьор спря на цариградско и излезе от колата. А отнема една минута. Не е много. Принципно.
Че то половината не са чували за Ботев и Неговата Чета!Още повече да се спрат и да отделят една минута от нищожното си съществуване.
за голяма жалост сирена ме завари неподготвен в овалния офис и просто нямаше как да се изправя за което се извинявам .... ПОКЛОН пред паметта на всички загинали за свободата на България
Че то половината не са чували за Ботев и Неговата Чета!Още повече да се спрат и да отделят една минута от нищожното си съществуване.
Така е, проблема не е в малцинствата, а в една част от българския народ, това имах предвид и аз, като казах, че по времето на Ботев е било същото