View Full Version : Абе някой ще ходи ли в джамахирията на Формулата???
ФЕРАРИСТ
01-06-2009, 22:34
.......да фанем да земем да повикаме заедно.......
Мисля да си взема йицето дето си го скатах по миналия великден и да се надявам Монтедземоло да ми мине в обсега......ако ли не той Лу.....или поне Кими......
wallbanger
01-06-2009, 22:36
А някои сме фенове на McLaren :cheers:
ФЕРАРИСТ
01-06-2009, 23:18
Лошо няма - не може сички да сме червени.....
Някой сме и за Алонсо,важното е емоция да има:clap2:Иначе от петък съм там,ако мернете 147-цата свиркайте:)
digitalundgrd
02-06-2009, 21:17
Влади (raiders) и Furious 155 мисля, че ще ходят! Блазе им ;)
Влади (raiders) и Furious 155 мисля, че ще ходят! Блазе им ;)
с рейс обаче...
ако някой патува и се събирате казвайте по-отрано, че ми писна с тоя превоз
mirchozo
02-06-2009, 21:57
Ей блазе ви момци, е т'ва се казва фенове.Ей как искам и аз, ама ни време, ни пари...
Да цъкнете поне някоя снимка ей.
digitalundgrd
02-06-2009, 21:58
До година ще ходя и аз обещал съм си го ;)
Дай Боже живот и здраве с Влади ще се метнем на трибуните на старт-финала :)
ФЕРАРИСТ
02-06-2009, 22:27
Кой на кви трибуни ще е бре????
digitalundgrd
02-06-2009, 22:34
таз година на поляната... пък до година мислим на трибуните срещу боксовете
До година ще ходя и аз обещал съм си го ;)
Дай Боже живот и здраве с Влади ще се метнем на трибуните на старт-финала :)
Аз съм го решил само жив и здрав да съм другата година в турция съм на голд билети на главната трибуна срещу боксовете, сега билета за там е 420лв., даже си мисля, че и Светльо ще е с мен:bounce8:, хора давайте да се съберем и с кола да ходим.
Иначе тази година съм за 4 пореден път на тревата или по-точно свободни зони, има добри места за гледане и 3 дни си обикаляш, остават пари и за някоя друга фанелка или сувенир от сергииите на пистата...
ФЕРАРИСТ
02-06-2009, 23:18
Най си е готино на Формула в Италия - феновете правят уникална атмосфера.....Имола 05 - на награждаването бях на 15 метра от Шумахер......един от най - незабравимите ми моменти.....1000 човека отдолу ревяха при всяка негова мимика към нас все едно беше син божи......страхотно.....
digitalundgrd
02-06-2009, 23:26
Ферарист, ти с какво ще ходиш към Турция?
И аз ще ходя за сефте та направо ще изперкам от кеф. Ние ще пътуваме в петък та ще изпуснеме петъчните тренировки, но важното, е че ще сме събота и неделя.
Наще места са на трибуна 5 /на 9-10 завой/. Ето го и билетчето:BIGsmile:
detelazurno
03-06-2009, 00:21
За сега само ще ви завиждам, но някой ден ще ходя! Пожелавам ви страхотно изкарване и после да пуснете по някоя снимка да оплакнем очи :)
Furious 155
03-06-2009, 00:49
.......да фанем да земем да повикаме заедно.......
Мисля да си взема йицето дето си го скатах по миналия великден и да се надявам Монтедземоло да ми мине в обсега......ако ли не той Лу.....или поне Кими......
ако ги прибараме наблизо ще се пробвам и аз да ги прицеля :)
Най си е готино на Формула в Италия - феновете правят уникална атмосфера.....Имола 05 - на награждаването бях на 15 метра от Шумахер......един от най - незабравимите ми моменти.....1000 човека отдолу ревяха при всяка негова мимика към нас все едно беше син божи......страхотно.....
за това мога само да ти завиждам благородно - Шуми е едн от най-великите в този спорт!!!
За сега само ще ви завиждам, но някой ден ще ходя! Пожелавам ви страхотно изкарване и после да пуснете по някоя снимка да оплакнем очи :)
Снимки ще има - няма да пропуснем!!!
И на мен ще мие първо гран при и нямам търпение! :)
ФЕРАРИСТ
03-06-2009, 07:30
Ферарист, ти с какво ще ходиш към Турция?
Ми с кола някаква на шефчетата на Лаута - нали лани им спечелих турнира и всичко ми е бадева......
Пожелавам ви страхотно изкарване и после да пуснете по някоя снимка да оплакнем очи :)
...на пистата по-скоро си "плакнеш" ушите, отколкото очите ;)!
Е, на VIP паркинга и оченцата може да изплакне човек ;). Доста прилични екземпляри се появяват там. :)
The_Game
03-06-2009, 14:19
Кажете кой за какви места, колко е платил :?
И като цяло ценоразписа какъв е :?
Колега, оправи си заглавието, в света единствено Либия е провъзгласена за джамахирия :th_up:
dilian alfa gtv
03-06-2009, 17:14
И аз ще ходя за сефте та направо ще изперкам от кеф. Ние ще пътуваме в петък та ще изпуснеме петъчните тренировки, но важното, е че ще сме събота и неделя.
Наще места са на трибуна 5 /на 9-10 завой/. Ето го и билетчето:BIGsmile:
аз също ще ходя и съм на същата трибуна на 1 ред