PDA

View Full Version : КОЙ БЕШЕ?!

virusalfa
30-01-2006, 21:37
КОЙ ТАПАНАР МИ ИЗТРИ ТЕМАТА С КЛЕТВИТЕ?! КОЙ БЕШЕ ТОЯ ЦЕЛОМЪДРЕН ИНДИВИД,ОТДАЛ СЕ НА КРИТИКА КЪМ ОКОЛНИТЕ И С МИСЪЛ ,ОРИЕНТИРАНА ЕДИНСТВЕНО КЪМ ТРИЕНЕ НА МНЕНИЯ И СЪЩЕВРЕМЕННО КЪМ ПИСАНЕ НА НАЙ-СЛАБОУМНИТЕ МНЕНИЯ ВЪВ ФОРУМА,ЛИШЕНИ ОТ ГРАМ ТЕХНИЧЕСКА МИСЪЛ?!

П.П.-Сега,когато те посърбя газо,можеш да изтриеш и тая тема!!!

Alfamaniak
30-01-2006, 22:03
КОЙ ТАПАНАР МИ ИЗТРИ ТЕМАТА С КЛЕТВИТЕ?! КОЙ БЕШЕ ТОЯ ЦЕЛОМЪДРЕН ИНДИВИД,ОТДАЛ СЕ НА КРИТИКА КЪМ ОКОЛНИТЕ И С МИСЪЛ ,ОРИЕНТИРАНА ЕДИНСТВЕНО КЪМ ТРИЕНЕ НА МНЕНИЯ И СЪЩЕВРЕМЕННО КЪМ ПИСАНЕ НА НАЙ-СЛАБОУМНИТЕ МНЕНИЯ ВЪВ ФОРУМА,ЛИШЕНИ ОТ ГРАМ ТЕХНИЧЕСКА МИСЪЛ?!

:haha: :screwy: МАКЕДОНСКА ТИКВА

virusalfa
30-01-2006, 22:06

:haha: :screwy: МАКЕДОНСКА ТИКВАТИ ЛИ СТОИШ В ДЪНОТО НА НЕШАТА,БЕ,ГАГАУЗ?! :?: :screwy: :lsabre:

KGB
30-01-2006, 22:16
Не знам кой какво е трил и правил...ама гледайте аз да не почна да трия...че и без това от доста време не съм зачиствал форума.

Има някакви правила тука :idea:

virusalfa
30-01-2006, 22:19
Не знам кой какво е трил и правил...ама гледайте аз да не почна да трия...че и без това от доста време не съм зачиствал форума.

Има някакви правила тука :idea:ДЕМОКРАЦИЯ!!!ДЕМОКРАЦИЯ!!!-НЕ МОЕ ЛИ ПОНЕ ЕДНАЖ ДА СИ КАЖА ТОВА ЩО МИ Е НА СЪРЦЕТО?!

KGB
30-01-2006, 22:21
Вие ще се избиете бре... :roll:

pr_00f
30-01-2006, 22:52
Аз не съм ти я трил макар че много ме сърбяха ръцете - казвам ти го като инфо. Знам че темата е пусната просто за да става весело / и за това не съм я пипал /, ама и ти трябва да слушкаш и да спазваш правилата. А и все пак според правилата на форумо - админи и модератори / опссс вирусе знам какво ще кажеш , внимавай че и ти си мародер/ могат да изтриват/заключват/модерират теми без да дължат обяснение на потребителите. Ако някой потребител сметне че към неговата тема /мнение/ отнесли неправилно - разбира се има право да се оплаче. Ама не в общи приказки. Аре стига сам писал че в къщи тъмно /пестя от ток/ и не мога си нацелвам буквичките по клавиатурата

А и ракииката ми свърши :( Няма да казвам кой е виновен - само ще го посоча. Подлият тип не дойде на Итал Фест, че трябваше да прибира 5 тона грозде, а за членовете на клуба нямаше и по 50 грама ракиика на аваната.

valjo
31-01-2006, 01:09
шшш занков, шо стаа бе
аааа, ама ше висиш 1ва смена на шууусето ми се чини до април, додето се стопли времето ;)

нема да кълнеш ей :) момченце :))))

virusalfa
31-01-2006, 09:55
шшш занков, шо стаа бе
аааа, ама ше висиш 1ва смена на шууусето ми се чини до април, додето се стопли времето ;)

нема да кълнеш ей :) момченце :))))Като админ аку убичъш,си изтрий мнението сам и без бой!!! :lol:

нидобърски
31-01-2006, 12:33

:haha: :screwy: МАКЕДОНСКА ТИКВАТИ ЛИ СТОИШ В ДЪНОТО НА НЕШАТА,БЕ,ГАГАУЗ?! :?: :screwy: :lsabre:

Темата си беше Фного убава :clap2:. Още повече човеко се е потрудил да ги подбере клетвите, не е като само да ги земе наготово.

П.П. И се пишува ГагауЗИН!!!

KGB
31-01-2006, 12:41
Заключвам ви темата и довечера отива в коша :Topic-is-closed-bg: