PDA

View Full Version : Без коментар !

Alfredo
03-06-2009, 03:02
Цитат от Рено форума:

...Вчера бях на бал на една мацка - Тя беше с Алфа-Ромео ГТВ и кордон от още 10-11 Алфи Представете си тва ако стане МОДА?? Един клас е средно от по 25 човека. Един випуск е средно от по 4 паралелки - та значи 100 човека, ако всеки от тях се появи с по 10 коли?? Е тогава не ми се мисли! Задръстването ще е грандиозно, колкото грандиозно беше вчерашното "представление" на Алфистите.(М-у другото найстина беше яко и им завиждам на организацията)
А я си представете абитуриент/ка с 10-11 Рена - КУУЛ!!!!!!...

...Това е нещо, което ще им остане спомен за цял живот. Харесва ти организацията, искаш и ние да можем така, а ги плюеш Защо? Само че ние за една среща не можем да съберем кфорум, пък за такова нещо да не говорим...все пак тва си е излишен разход на бензин(газ) и мноо хора не се кефят на такива неща, нищо че е фън...

...Евала на алфистите! Не ги плюя, пак повтарям - завиждам им, точно това което Ти г-н Клио написа - ние 10 коли не се събираме на срещите, а те като са толкова ревът че са малко!! Една Алфа среща е поне 25-30 човека с минимум 15 коли... ами Итал Фест?? Искаше ми се и ние да сме такъв обединен форум, ма явно няма да стане....

...Алфата е религия за хората, които я притежават, а и не само за тях. Те са си купили тази кола, защото Я ИСКАТ и то много. Не са си я купили, защото не са им стигнали парите за голф или за някое дърто бмв. Разбираш ме нали? Тук, при нас поне според мен, 80% от притежателите на марката Рено не са фенове. Купили са я по начина, по който се купува бяла техника. Затова тя е за тях просто средство за придвижване. За алфистите, ако ги попиташ, какво е за тях колата, те знаеш ли какво казват: "Когато до теб има красива жена с кеф си даваш парите за да я почерпиш, когато е някоя маймуна изобщо не ти пука". Е тва е разликата м/у тях и останалите и никога, ама никога няма да можем да съберем толкова хора, колкото те ...

...Относно Алфите - Напълно си прав.
Относно Разликата м/у Алфист и Рено-фен (респективно и срещите) - пак съм съгласен - тва е самата истина.

П.П. - Извинете за Офф-а!...

SSwin4o
03-06-2009, 03:51
яко начи имаме респекта в очите на другите ;)

ФЕРАРИСТ
03-06-2009, 07:27
Пък че верно си говорят орицата там......

digitalundgrd
03-06-2009, 07:46
Това само позитиивните мнения ли са взети или? Ако е обратното, значи наистина шапка им свалям на Рено форума, че имат такова колегиално отношение към нас, и не се подведоха по първия пост да почнат да злобеят, и да псуват как аджеба може да дойдем 10-11 Алфи за 1 абитюрентка :)

Bonev
03-06-2009, 08:14
Много сме, силни сме, готини сме!!!:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown :
Сега остава всички рено фенове да станат Алфисти...

JAMAL
03-06-2009, 08:59
Радващо е, че има хора с мнения, които разбират каква всъщност е връзката между нас и автомобилите ни.

zdravio
03-06-2009, 09:07
Най-накрая... някой с друга марка автомобил да разбере какво е да си собственик на Alfa Romeo!

digitalundgrd
03-06-2009, 09:14
Абе, а кой е тоя дето е бил на бала на мацката, която ние ескортирахме и да не сме го видели това РЕНО?

AntiLuuP
03-06-2009, 10:55
Абе, а кой е тоя дето е бил на бала на мацката, която ние ескортирахме и да не сме го видели това РЕНО?

Ми то от нас може и никой да не е забелязал тва рено....

А този пич който реве че ще станат задръствания 100човека с по 10 коли тва никога няма да стане. . . .
Кво някой ще си наеме Порше за бала и от там ще тръгне да се моли на разни мутри да дойдат, нали се сещате че тези ще искат и малко по прилична почерпа щото им е през някъде че ти имаш бал ;)
Тва нещо може да го направят и от БМВ -форума ... и евентуално голфаджиите, само нз кой ще тръгне с голф на бала си .... останалите май са слаби ...

Alfredo
03-06-2009, 11:09
Това само позитиивните мнения ли са взети или? Ако е обратното, значи наистина шапка им свалям на Рено форума, че имат такова колегиално отношение към нас, и не се подведоха по първия пост да почнат да злобеят, и да псуват как аджеба може да дойдем 10-11 Алфи за 1 абитюрентка :)

Това са мненията - само позитивни са , няма негативни

kolev
03-06-2009, 11:11
и в търново имаше ескорт с алфи на конниците. я не се скатавайте 8)

Alfredo
03-06-2009, 11:13

Всъщност колегата от рено форума не е бил с колата си а се возеше при Мадхакер - той е общ познат на много от нас ( който идва на люлинските сбирки го знае ) алфист по душа , но за жалост кара рено и той е повдигнал темата в неговия си форум ...

хубавото е че колегите му са откликнали по този начин

Alfredo
03-06-2009, 11:15

Къде тогава са снимките бре ??

detelazurno
03-06-2009, 12:16
Я ти да видиш какви неща се пишат за нас:thumbup: Мнооооооого от давна не влизам в рено форума, но като гледам май съм изпуснал :spell:

Djalev
03-06-2009, 13:41
Евалата на колегите от френския форум !

mirchozo
03-06-2009, 13:53
Хмм виж колко колегиални са хората от Рено-форума,ако беше пусната подобна тема в БМВ-форума щяха да са ни наплюли тотално.Що толкова ни мразят "баварци", незнам...
А този колега дето е пуснал темата в Рено-форума, ако го познавате, почерпете го момчето поне 1 биричка за хубавите думи по наш адрес.

AntiLuuP
03-06-2009, 14:27
Хмм виж колко колегиални са хората от Рено-форума,ако беше пусната подобна тема в БМВ-форума щяха да са ни наплюли тотално.Що толкова ни мразят "баварци", незнам...
А този колега дето е пуснал темата в Рено-форума, ако го познавате, почерпете го момчето поне 1 биричка за хубавите думи по наш адрес.

Ами ако беше в ГОЛФ форума ...

DerMeister
03-06-2009, 14:29
Ами ако беше в ГОЛФ форума ...
Марката няма значение, важното е какви хора я карат. В БМВ и Голф форума е нормално да оплюват всичко и всеки, там има голям % комплексари и позьори, такива има навсякъде де, та мисълта ми е, че във всеки форум си има плява.

nasty
03-06-2009, 16:22
Вярно е тва с придружителите бях на 4 бала и на 4тите изпращах абитурентките до даскалото и ресторанта.А ако и останалите всички си имаха по 1 дето е с тях 40-50 коли :)
На 26 патриарха преди 5те кюшета стана мазало докато вземат класната :)

Fear
03-06-2009, 16:37

Марката няма значение, важното е какви хора я карат. В БМВ и Голф форума е нормално да оплюват всичко и всеки, там има голям % комплексари и позьори, такива има навсякъде де, та мисълта ми е, че във всеки форум си има плява.
DerMeister е отговорил вместо мен, напълно споделям това мнение.
Лошото е, че напоследък плявата преобладава в повечето форуми, ама те са отражение на нацията, така че не се учудвам.:brickwall:

А иначе браво на колегите от Renault форума! :thumbup:

code
03-06-2009, 17:34
...Алфата е религия за хората, които я притежават, а и не само за тях. Те са си купили тази кола, защото Я ИСКАТ и то много. Не са си я купили, защото не са им стигнали парите за голф или за някое дърто бмв. Разбираш ме нали? Тук, при нас поне според мен, 80% от притежателите на марката Рено не са фенове. Купили са я по начина, по който се купува бяла техника. Затова тя е за тях просто средство за придвижване. За алфистите, ако ги попиташ, какво е за тях колата, те знаеш ли какво казват: "Когато до теб има красива жена с кеф си даваш парите за да я почерпиш, когато е някоя маймуна изобщо не ти пука". Е тва е разликата м/у тях и останалите и никога, ама никога няма да можем да съберем толкова хора, колкото те ...
:thumbup:Е те това ще си го сложа в рамка! Амин!

wallbanger
03-06-2009, 17:41
Много си е ласкаещо да усетиш такава благородна завист , и то не само от един човек . Дано да продължаваме да си заслужаваме положителните отзиви !!! :firstprize:

pacho_kardana
03-06-2009, 19:21
Даааааааааа!Наистина много готино се получи.Наистина колегите от рено форума имат доста колегиално отношение...стана ми много приятно като прочетох това.. :bravo:

Venci
03-06-2009, 21:24
Евала на Рено-феновете :bowdown: настръхнах.

koolio
03-06-2009, 23:41
Можем само да се учим на колегиалност и отношение от въпросния колега.

ACEHOB
04-06-2009, 22:38
Евала! И аз настръхнах! :bowdown:

Derry
05-06-2009, 00:20
Чак драго да ти стане от тия приказки.:evil:

ludkanar
05-06-2009, 00:28
леле как се кефя на тия от рено....немислех че има други хора които разбират нашето "искривено" мислене относно колите ни:bounce8::headbang::headbang::headbang::headbang :

Flame
05-06-2009, 01:03
Евала на пичовете от Рено -това само трябва да ласкае алфистите и още повече да се стягаме и да няма разправии по форума:thumbup:

code
05-06-2009, 07:09
Сега като се замисля наистина защо има Алфисти, а няма например БМВ-исти, Фолксвагенисти, Мерцедисти, Голфисти, Опелисти, Пежотисти и т.н.:haha:
Виж Фераристи има и даже и ние си имаме един :-)

Alfa User
05-06-2009, 09:50
Чудесно е да има такова отношение между феновете на различните марки. Хубаво е да четем такива неща, и да виждаме такова уважение, но трябва непрекъснато да си го заслужаваме и да доказваме, че го заслужаваме. Горните постове определено са пример за отношение за много колеги.

RoMeO_156_GTA
21-06-2009, 22:31
Най-накрая да се намерят хора с коли от други марки , които да ни разбират :)

Признавам си , мен изпращаха :D Няма нищо по-хубаво от това да отидеш с кола , която те кефи , а ако са няколко , кефа е още по-голям :bouncing_smiley: Колега нямаш ли някоя снимка , че нямаше как да снимам .

... и евентуално голфаджиите, само нз кой ще тръгне с голф на бала си .... останалите май са слаби ...

Ееe с това не съм съгласен . Един съученик отиде с личния си Голф 3 . А ето и неговите думи : "иначе и аз се кефя на голфа ама не го чумеря и не ме е срам че не е тунингован , просто си го харесвам , карам си и толкоз
Сега пусни това в форума , да видят че има и един свестен голфър , не голфаджия :):):) "

Alfredo
21-06-2009, 22:53
Колега нямаш ли някоя снимка , че нямаше как да снимам .

Ето ти снимки ...

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34422&page=10

venko
21-06-2009, 23:50
като го прочетох това ми стана много яко!браво на колегите от рено:kicking::headbang:

sen7
22-06-2009, 00:12
М/у и аз знам за един абитуренски в София от тази готина, които също беше с ескорд от алфи.Явно е заразно и се предава бързо по въздух :)

VLADius
23-06-2009, 01:12
Много сме, силни сме!!!:jumping::jumping::jumping::jumping: