View Full Version : монтаж на агу в пловдив
може ли някой да ми каже къде в пловдив могат да ми сложат газ?? на няколко места вдигат ръце- щяля да гърми - две свещи-не давали гаранции и други такива на 1.7 8 клапана как да стане че да нямя провлем???? :x
може ли някой да ми каже къде в пловдив могат да ми сложат газ?? на няколко места вдигат ръце- щяля да гърми - две свещи-не давали гаранции и други такива на 1.7 8 клапана как да стане че да нямя провлем???? :x
Официалния вносител на БРЦ е пловдивска фирма така че със сигурност има читави майстори някъде там ама ако мога да разбера къде са ще напиша!
ааааа за брц не ми говори при тях слагах на миналата ми кола пални некадарници те са некадърници мерси все пак :lol:
аз пък си сложих точно при тях, инжекциона и да ти кажа, който види изпълнението им, казва че добре са си свършили работата а и до сега не съм ходил за нищо при тях, да чукна на дърво...
ако все пак на някой му трябва адреса.., не го знам как е точно но..:
Идваш от ВСИ по бул. Източен.. минаваш там кръстовището по път към ст. Хр. Ботев - първата пресечка вляво и караш само по нея.., не сле дълго ще видиш едни гаражи на които пише BRC ала бала.., точно преди тях има една яко издута шахта, която все едно от сервиза са я слагали та да правят колите от пораженията... :>
Та тва е. Знам че има бая работа и ще трябва си пазиш място с 1-2 седмици поне предварително.
При мойта twinspark отказаха категорично да слагат нещо различно от газов инжекцион.
Dodo 155
31-01-2006, 22:12
Ти с какви колектори си :roll: :?
Ти с какви колектори си :roll: :?
абе бг газистите и на метален се пинкат да слагат газ
нали обикалях преди време - освен брц само робертино каза че ще сложи амо той е =:%""% у скъпара :wink:
с метален колектор съм утре ще слагам на едно място газ дано имам късмет :lol:
Dodo 155
01-02-2006, 23:21
с метален колектор съм утре ще слагам на едно място газ дано имам късмет :lol:
УСПЕХ :!:
Гледай да ти сложат "кихалката" между дебитомера и клапата, защото ако кихне и нямаш предпазител ще псуваш много :idea:
Трябва да смениш въздушен филтър (после на всеки 5К км в града и 8К км извънградско), свещи и кабели, ако не си го правил за да избегнеш съпътващите проблеми (съвет от патил :wink: )
Сложи си "елементарен" изпарител, за да нямаш ядове при центровката после. Такива са ЛОВАТО и СТАРГАС :idea: БРЦ са много хубави и икономични, но трудно се центроват :idea:
Смесителят трябва да бъде 34мм, масово слагат 32мм на коли 1.8-2.0 и не се съобразяват, че Алфа-та е с по-мощен мотор и няма да има дебит за въздуха.
Кажи им да не ти дупчат калника за зареждачката, защото аз лично ще ги намеря после и ще ги ш***м :!: Това им е коронният номер, защото е на много лесно място :evil: