Log in

View Full Version : Прави ли нещо полицията?

търтей
01-02-2006, 13:49
има доста нитересен коментар в медиапул:

Всеки безработен – охранител, всеки охранител - бомба в лицето на престъпността
Тодор Петров
http://mediapool.bg/show/?storyid=113872&srcpos=5

та ко мислите?
прав ли е човекът?

Dodo 155
01-02-2006, 22:33
има доста нитересен коментар в медиапул:

Всеки безработен – охранител, всеки охранител - бомба в лицето на престъпността
Тодор Петров
http://mediapool.bg/show/?storyid=113872&srcpos=5

та ко мислите?
прав ли е човекът?
"Мутрите" или ескадронът на комунистите се трансформират в охранители, а техните "босове" стават законни БИЗНЕСМЕНИ :screwy:
Не е трудно някой да стане охранител или полицай още повече когато не става за нищо друго :idea: Нужни са само няколко неща:
1. По 3 часа всеки ден във фитнес зала.
2. По 1 кг. протеини + стероиди.
3. Не се изисква образование
4. Колкото е по-брутален, толкова по-добър охранител или полицай ще стане.

Незнам какво да мисля друго Търтей, ставаме пак полицейска държава, но този път няма контрол :idea: Ще си плащаме на хора, които ще осигуряват "чадър" на престъпността или иначе казано - ще си плащаме за да ни ограбват, бият, обиждат, тъпчат децата ни с наркотици и др. подобни "добринки". Западът го устройва това, защото ние за тях сме още маймуни и най-добре ще е и такива да си останем :idea:

Картинката е плачевна, но ние ще докажем че сме прототипи и ще издържим и тази простотия.

п.с. Не искам да пророкувам, но скоро може и "топчето да пукне". Ситуацията е тенджера под налягане, но без предпазен клапан. Въпрос на време е да се сцепи всичко от напрежението :idea:

blagun
02-02-2006, 00:09

1. по 1 час в залата е достатъчно
2. 1кг.протеин е малко
3. Тук се обърка много :!:
4. това да не е Америка през 60те години И хайде стига сте плюели по ПОЛИЦИЯТА :!:

KGB
02-02-2006, 00:17
4. това да не е Америка през 60те години

Не от 30те е...

blagun
02-02-2006, 00:58
60те години са тежък период - на насилие насочено към негрите от страна на полицията. Знаете за - RUBIN "Hurricane" Carter -боксьор - накиснат за убийство от полицията.

Dodo 155
02-02-2006, 00:58

1. по 1 час в залата е достатъчно
2. 1кг.протеин е малко
3. Тук се обърка много :!:
4. това да не е Америка през 60те години И хайде стига сте плюели по ПОЛИЦИЯТА :!:
Виждам, че си блюстител на закона ... най-вероятно :roll: В това лошо няма, но не мога да разбера защо се засягаш от истината :?: Ако плюя по цялата ПОЛИЦИЯ не значи, че плюя по конкретно някой. И аз имам приятели полицаи, които много уважавам и не са кретени ама и те си признават за малоумието в ПОЛИЦИЯТА :idea:
Понеже полицията е печена ми държаха "арестувана" една кола 3г. След като тя изгни и я поокрадоха ми я върнаха. Продадох я като старо желязо почти, само и само да ми се махне от главата :evil: :evil: Виновникът го виждам редовно, но полицията "не може" да го хване, защото него го няма никъде :screwy: Прекратих делото, защото това значеше да си късам нервите с идиоти още дълги години :evil:
Мога да ти дам още много абсурдни примери, ама няма смисъл - ти сам си знаеш положението в полицията :wink:
Колкото до образованието си прав - изисква се средно за да станеш някакъв полицай, но това средно, образование ли е :?: :roll:
Бил съм в Америка и там полицията се уважава много, но тя СЛУЖИ на народа, а не на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, т.е. срещу народа
:idea: Когато това стане в България ще спра да плюя и ще почна да уважавам родната ПОЛИЦИЯ :idea:

Dodo 155
02-02-2006, 01:02
60те години са тежък период - на насилие насочено към негрите от страна на полицията. Знаете за - RUBIN "Hurricane" Carter -боксьор - накиснат за убийство от полицията.
Е това е единственото заради което може да се каже че харесвам ПОЛИЦИЯТА - гони и не си поплюва с нашите негри - мангалите :lol: :lol:
Но пак е малко, слушам постоянно за крабежи, изнасилвания и убийства от страна на циганьорите, трябва още по-твърдо да се действа :idea:

blagun
02-02-2006, 01:20
Позволи ми да не се съглася пак с теб за образованието на полицая!!! В Америка да не би полицайте да са с висше образование!
Как ти се вижда полицай със следното образование - 5години в Националната Гимназия за Древни Езици и Култури - 4 езика научени, 4-години в Софийския Университет-бакалавър, 1година във ВИПОНД-школата в Симеоново :?:
И това не е единствения пример, който мога да ти дам :!:
Иначе в системата на МВР има все още много тапанари-комунистически парашутисти, които един по един си отиват, така че и тук ще се оправят нещата!!!

blagun
02-02-2006, 01:35
Е това е единственото заради което може да се каже че харесвам ПОЛИЦИЯТА - гони и не си поплюва с нашите негри - мангалите :lol: :lol:
Но пак е малко, слушам постоянно за крабежи, изнасилвания и убийства от страна на циганьорите, трябва още по-твърдо да се действа :idea:
за Сиганите и аз съм за :D :bash: :sniper: :boxing:

Dodo 155
02-02-2006, 01:38
Позволи ми да не се съглася пак с теб за образованието на полицая!!! В Америка да не би полицайте да са с висше образование!
Как ти се вижда полицай със следното образование - 5години в Националната Гимназия за Древни Езици и Култури - 4 езика научени, 4-години в Софийския Университет-бакалавър, 1година във ВИПОНД-школата в Симеоново :?:
И това не е единствения пример, който мога да ти дам :!:
Иначе в системата на МВР има все още много тапанари-комунистически парашутисти, които един по един си отиват, така че и тук ще се оправят нещата!!!
Това ми звучи нормално :!: Но ти ми даваш примери за висши полицаи, аз ти говоря за болшинството, тези които киснат в РПУ-тата, тези които името си не могат да напишат без грешка. Колко са свестните полицаи - 20, 50 или 100, може и толкова да няма, а останалите :?: Имаше наскоро една тема, в която в някое си РПУ вместо АУДИ написали АЛДИ :screwy:
Не искам да споря с теб, защото ми изглеждаш интелигентен човек. Започваме спор, в който няма да има победител или победен, спориме за неща в които сме косвени обвързани :wink: Това което мен ме дразни е че плащайки си данъците не получавам това за което съм си платил :idea: Това не важи за полицията само, важи и за всички които са пряко отговорни за подобряване живота в България.
И понеже тази тема няма да се изчерпа скоро, аз лично се оттяглям :wink:

п.с. Търтея е виновен, защото пуска такива теми, т.е. подклажда огъня :Tease: :pfbbt:

blagun
02-02-2006, 01:54
Колега, аз не искам ни най-малко да споря с теб или пък да става причина за някакъв вид конфлик-абсурд! :D Просто ми е приятно да обсъждам с някого тази интересна тема за мен!!!
:spoko: :cheers:

BatVas
02-02-2006, 10:25
Тук първо не става въпрос само за полицията - ставаше въпрос и за охранителите (кво образование - не им трябва) , а ако не се лъжа за сержант са 6 месеца школа и то по време на школата им плащат и живеят в общежитие от наште данъци. После се правят на отворени и се държат с мен (скоро имах среща с тези от охранителна полиция - дето се правят на катаджии и ми просят пари) знаете ли как се държат - вместо да се държат с уважение към хорта които плащат заплатите им - те се правят на велики и се държат с теб от страната на силния - а нима не трябва да се държат с уважение към хората плащащи заплатите им. Предполагам сте виждали как се държат полицайте в някои държави (аз поне имам малко опис с Англииските)Наште освен тези шест месеца в Школата - трябва да ги карат три месеца да повтарят - "аз служа на данъкоплатеца и се отнасям с уважение към него" и да им се напомни да не реват само за пари - че са им малко (ами на хората които им дават заплатите са още по малко) как да им ги вдигната заплатите повече - може би искате да Ви вземат половината заплата като данък ли???? Или може би медицинските работници(те вземат по-малко от полицай - а за медицинска сестра - трябва да си с висше - бакалавър) или да учителите и те - не заслужават ли(те вземат наполовината на сержант) Не искам да чувам да се оплакват от заплащане (ако не им харесва да напускат и да работят в завод или на нивата- за тяхното място чакат хора) и искам да уважават гражданите "негово величество данъкоплатеца". Има и свестни полицаи - но за съжаление са малцинство.И забележете - това което искам не е свързано с пари или конкретни резултати - свързано е само отношение към работата и обществото(съзнание). :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

MONI
02-02-2006, 10:34
Да наистина в полицията в цивилизованите държави се държи коренно различно ...без тъпи подмятания и изказвания и т.н. Дори по реалити ТВ гледам как се обесняват на нарушителите като ученички, а тук се държат с теб като нищожество :evil:

P.S. колегата благун да не се сърди щото наистина има и свестни, но болшинството са доста прости!

KGB
02-02-2006, 13:41
в цивилизованите държави

БГрия не е така държава за съжеление...

търтей
02-02-2006, 13:42
в цивилизованите държави

ем то от нас самите зависи дали ще стане цивилизована

MONI
02-02-2006, 14:01
в цивилизованите държави

Ха Търтей незнам дали си спомняш преди мноо време пак се почна тоя спор :D кой кво прави за да се оправим и т.н. бая голяма тема беше станала

п.с. И аз мисля че народо сме офсе повечето и от нас си зависи до голяма степен

търтей
02-02-2006, 14:04
[

Ха Търтей незнам дали си спомняш преди мноо време пак се почна тоя спор :D
помна ами

ама то няма кой друг - управляващите са там щото аз/ние сме решили да ги сложим да ми/ни служат за което и им плащаме

Dodo 155
02-02-2006, 17:33
в цивилизованите държави

Ако зависи от теб и мен и останалите колеги във форума България ще стане райско кътче :idea: Всеки ще се натиска да живее тук :wink:
Престави си само:
1. Всички полицаи са възпитани и си гледат работата както трябва - карат само Алфи :twisted:
2. Циганите си живеят в гето и не пречат на никой - работят здраво за насъщният 8)
3. Бул. "Витошка" отново е отворен за коли :D
4. Паркинг места за всички :idea:
5. Пътища без дупки :shock:
И много други благинки :wink:

п.с. Не е лошо човек да помечтае малко, все пак само това не може да ни отнемат .... :D

търтей
02-02-2006, 17:35
^^^
като изключим точката за циганите съм съгласен - проблемът няма да се реши с гето

ама то нищо не пречи да ги получим тези неща

ама като некои =:"=%" дори от този форум са гласували за пожарникарчето - е нема оправия

georgyg
02-02-2006, 20:19
Спорид мен квалифицирането на дадено група от хора като идиоти, или глупаци и т.н. е меко казано грешно, защото всички знаем, че както има свестни голфаджии, има и кретени, които карат Алфи, тако и има и нормални, свястни, образовани полицаи.

П.С. То и мутрите не са само борчета.

Dodo 155
03-02-2006, 12:11
Спорид мен квалифицирането на дадено група от хора като идиоти, или глупаци и т.н. е меко казано грешно, защото всички знаем, че както има свестни голфаджии, има и кретени, които карат Алфи, тако и има и нормални, свястни, образовани полицаи.

П.С. То и мутрите не са само борчета.
Прав си, но когато говориш за група хора се визира болшинството :wink:
Естествено, че винаги и навсякъде има светни хора :idea:
Ти не се ядосвай и не го приемай много лично, защото ако свестните хора във въпросните социални групи бяха повече, сега тази тема нямаше да я има :wink:

georgyg
04-02-2006, 11:23
Съгласен на 1000% :D

Инече преди 3-4 години имах проблем с колата (спуках гума на един страхотен лед и не успях да си закребя крика и т.н.) и едно момче с Голф 3 ми помогна, а аз даже не успях да му благодаря, така че съм на мненеие, че всеки човек е различен.
И дайте до гледаме положителните неща, че инече трябва да си купувам калашник :evil: