Log in

View Full Version : Нова генерация

WhitePower
01-02-2006, 14:05
http://web.hit.bg/orlin/garne.jpg

е тва от каде мога да го купя - изкам да са хубави и маркови

мерси предварително

търтей
01-02-2006, 14:15
е тва от каде мога да го купя - изкам да са хубави и маркови

мерси предварително
както ти казах - крафт
http://www.kraft.abto.bg/

gigi
01-02-2006, 14:54
Така сега за крафт ами аз съм безкрайно разочарован от тях. Отивам на околовръсното с ланчията на която средното гърне беше заминало говора с човека и викам да махне и катализатора също така и така съм там. Махат те слагат новите неща- мека връзка резонатор и средно гърне, пала аз ми тя колата като пистов мотор дрънчи от средното гърне, тия се чешаха чудиха единия вика тва гърне явно е за 8 клапановата. Айде пак смяна пала след това имаше малко подобрение но след 4000 оборота пак ставах пистарка. Единия вика карай така то ще попрегори и ще се оправи. Аз вече доста ядосан му обяснявам че не ям доматите с колци. Тия викат ок качиха я пак смениха резонатора. Пала е що годе добре вече силно изнервен след като седа от 10 сутринта а вече е 3 плащам пишат гаранция и тръгвам. След 3 месеца обаче средното гърне почва да бръмчи пак като пистов мотор отивам по гаранция тия викат ами прегоряло е ама не може да го смениме по гаранция защото явно сипвам някакви добавки и от това се е скапало аз еей така :shock: :shock: :shock: тия луди ли са як скандал. Върнаха ми 40 лв от общо 250 който дадох и не ме искали вече като клиент :lol: . Та купих си аз случайно гърне оригинално триъгално от типо един майстор в квартала ми го сложи и колата заспа.вече 4-та година е екстра. Обаче ремуса който беше последно гърне се издъни и отивам септември да го сменям при едни араби махат те слагат обикновенно гърне обаче крафт и ей го на сега пак съм като пистов мотор само след 4 месеца. :evil: :evil:

Mury
01-02-2006, 15:00
Аз немалко пъти съм казвал че кварталните майстори са много по-добри от тези Крафт мрафт и т.н. :wink: :wink:

WhitePower
01-02-2006, 15:20
до тук добре ?? и са кво

маи до драгон ще ходя

Crusader
01-02-2006, 16:17
Колега, провери и при тези:
http://www.aspo-bg.com/index.htm

valjo
01-02-2006, 16:30
оди си при Драгон да ти напраи нераждавейка и да забраяш за случката :)

WhitePower
01-02-2006, 16:46
ма аз не искам да будя махалата

Kostadin
01-02-2006, 16:54
аз пък от Крафт съм доволен, е поне за сега де, има няма вече година и половина никакви ядове цялата генерация от катализатора до края=200лв.+20лвмонтаж=220лв. и си 6-ти номер.

kris11
01-02-2006, 20:01
Aз на това гърне с сложната триъгълна форма съм се заканил да го олекотя с тръбичка. :D .

Dodo 155
01-02-2006, 22:16
Aз на това гърне с сложната триъгълна форма съм се заканил да го олекотя с тръбичка. :D .
Аз на мойта го махнах и нямаше никаква разлика, поне аз не намирах, ама останалите ми бяха здрави :idea:
На мястото на катализатора сложиха резонатор и стана съвсем малко по-шумна, даже беше приятен звука след 3000 :D
Всичко това го направиха в Ем-комплект и по специално един адаш - Владо :idea: Момчето много си игра, особено с катализатора, защото там върви двуцевка, а резонатора е с едно гърло. Преди да продам колата изкара близо година и половина без забележки. Сега да каже новият собственик 8)
Истината е че трябва да се слагат неръждавейка и хубави тръби, за да нямаш ядове :wink: В КРАФТ също ряботят добре, ползвал съм техните услуги, но явно Гиги е попаднал на някой новобранец :roll:
Точно там ми предложиха цялата генерация нова, но излизаше към 400лв. (без катализатора) :shock: :shock: :shock: което си е доста пари :idea:

Bobo
01-02-2006, 22:38
Драго освен шумна (кат мойта) може да ти направи колата и като мушица стига да искаш така че той е човека :wink:

gigi
02-02-2006, 00:51
Аз на мойта го махнах и нямаше никаква разлика, поне аз не намирах, ама останалите ми бяха здрави :idea:
На мястото на катализатора сложиха резонатор и стана съвсем малко по-шумна, даже беше приятен звука след 3000 :D
Всичко това го направиха в Ем-комплект и по специално един адаш - Владо :idea: Момчето много си игра, особено с катализатора, защото там върви двуцевка, а резонатора е с едно гърло. Преди да продам колата изкара близо година и половина без забележки. Сега да каже новият собственик 8)
Истината е че трябва да се слагат неръждавейка и хубави тръби, за да нямаш ядове :wink: В КРАФТ също ряботят добре, ползвал съм техните услуги, но явно Гиги е попаднал на някой новобранец :roll:
Точно там ми предложиха цялата генерация нова, но излизаше към 400лв. (без катализатора) :shock: :shock: :shock: което си е доста пари :idea:
Ооооо много се кефи на звука а аз дето не обичам да ми бръмчи също и се кефя.
А за новобранеца не знам ама я правиха тогава 3-ма :roll:

WhitePower
02-02-2006, 09:04
11 часа сам при драго ще кажа после за какво иде реч

kekc
02-02-2006, 13:49
11 часа сам при драго ще кажа после за какво иде реч

Успех ти пожелавам :!:

Искам само да питам, дали Драго ще е верния човек и за мен. Аз искам да си махна катализатора и да сложа резонаторно (или както там се казва) гърне на негово място след около 20-30 дена.

:idea: ПП. Според мен темата си е баш за общ техн. раздел

MONI
02-02-2006, 14:21

ОФФ
Мноо ми е интересно тва ТОП СПОРТ гърне дето го дават за АР 33 дали става и на други модели????

Dodo 155
02-02-2006, 17:28

ОФФ
Мноо ми е интересно тва ТОП СПОРТ гърне дето го дават за АР 33 дали става и на други модели????
Стига да става тръбата (като дебелина) :wink:
Спортните гърнета, които ги продават са универсални. Представляват права тръба, т.е. гърне което няма "тапи" за заглушаване на шума :wink:
Става доста шумна колата и ако не си свикнал може да те заболи главата :roll:
По-добре въпросният Драго (който разбира от ауспуси) да ти направи нещо интересно :idea:

WhitePower
02-02-2006, 18:05
За резонатор да щото от емк33 ми е резонатора ама е кух
и сега ще слагам какъвто трябва

WhitePower
03-02-2006, 14:33
ето и генерацията
http://web.hit.bg/orlin/DSC00034.JPG

http://web.hit.bg/orlin/DSC00035.JPG

търтей
03-02-2006, 14:36
орлине кач парасъ излезе ако не е тайна?

WhitePower
03-02-2006, 14:41
330лв

MONI
03-02-2006, 17:04
Колега тва последното гърне обикновенно ли е с накрайник или некво спортно, а също и звука ми е интересно дали е същия като преди

WhitePower
03-02-2006, 18:18
последното и некво си с стария ми оригинален накраиник

а звука ммм мърка като котенце

Dodo 155
03-02-2006, 21:22

ЧЕСТИТО :D
Много интелигентна работа :!:
Тоя Драго работи СУПЕР :idea: Ебати заварките, ебати напасването :shock: :shock:

Mury
04-02-2006, 15:24

ЧЕСТИТО :D
Много интелигентна работа :!:
Тоя Драго работи СУПЕР :idea: Ебати заварките, ебати напасването :shock: :shock:Викат му бога-гърне :book: :bigracer: :notworthy:

gigi
24-02-2006, 00:19
Днеска Драго направи същото и на Ланчата. Стана просто супер.
Найстина работи перфектно.
Единственият проблем е че сега се навих да преправя и на Алфата гърненцата и то май със лекинко по спортни.. :twisted: