View Full Version : Къде ви завари ГРАДУШКАта, Софиянци!?
В 15.00ч ми се обажда един колега с 145 Боксер и казва:"спасявай се аз съм в Мусагеница и яко пери градушка"! Егати ужаса търча кат изоглавен и се качвам в колата в този момент почва да бие градушка... но се спасих под един сенник на офиса и нахвърлях стелки и дрехи... ОПАЗИХ СЕ! :excl:
В центьра валя ама мн.дребна:Bolt:
мн кофти, ето затова е нужно да имаш каско, че не се знае каде ще те завари и каква ще е!
DerMeister
08-06-2009, 16:08
Градушката не беше нищо особено, поне в центъра. Колата ми е далеч от тук, дано там не вали по-едра.
мн кофти, ето затова е нужно да имаш каско, че не се знае каде ще те завари и каква ще е!
И като имаш, какво?! На Бравото като ме беше ударила градушка ама зверската през септември 2007 в Обеля(даже беше със счупен преден джам), една голяма застрахователна компания плати 500лв.
Справка само предния джам+работа беше 135лв!
моята като я застаховах имаше допълнителна клауза за метерологични условия, за леко крива джанта ми платиха, зависи явно от застрахователя
Мен ме завари в офиса в Лозенец, а колата - на тротоара срещу Семинарията. Още не смея да ида да погледна има ли щети:online2long:.
отврат е тая градушка като явление ... после кит кит и пак кит ...
в центъра наистина не беше нищо особенно, чух че в Младост е било страшно :surrender::surrender::surrender:
отврат е тая градушка като явление ... после кит кит и пак кит ...
И после пукнатини и пукнатини...
в центъра наистина не беше нищо особенно, чух че в Младост е било страшно :surrender::surrender::surrender:
Да от там е дошло... и е валяло по-сериозно. В Лозенец не беше много страшна колкото лешник беше, но навяваше силно!
Furious 155
08-06-2009, 16:54
ми в младост 3 понаваля, но по колите не видях да има проблеми - за щастие че и моята беше на открито...
иначе града ми се стори мек, даже по-скоро като топки сняг, малко бяха твърдите парчета!
Един приятел ми каза, че в зоната градушката е била с разбери между лешник и грах :tooth::tooth::tooth:
Докато в Люлин градушка май не валя - висях на джама да дебна :please: ама ... нямаше градушка слава богу ...:big_bow_down:
В Младост имаше наистина много яка градушка. Аз точно натам отивах и ме завари на улицата. Приютих се за малко под едно дърво, и като премина си продължих пътя. Не съм оглеждал колата за поражения, дано да няма. А иначе падаха парчета поне колкото лешник! За Младост 2 става въпрос.
SokOtPraskova
08-06-2009, 17:00
Беше нещо страшно...за секунди земята побеля от огромни ледени топчета... За щастие бях на кът в офиса... :)
Jivko7777
08-06-2009, 17:13
лелееее колеги страшно е това което казвате...При нас в Нова Загора пече слънце и направо ме стреснахте като прочетох темата ...
А в Бизнес парка в младост 4 беше съвсем лека.
ФЕРАРИСТ
08-06-2009, 17:43
Какво кефче че не тръгнах сутринта за СФ.....
SokOtPraskova
08-06-2009, 17:43
Беше ужасно.. :( А и сега продължава да има светкавици - страх ме е :(
В Дианабад беше сравнително лека и май няма поражения
В центьра валя ама мн.дребна:Bolt:
:flirt: me too :flirt:
В Студентски град беше доста едра, но не трая повече от 2-3 мин.
AntiLuuP
08-06-2009, 18:49
Аз преди малко разбрах че е валяла градушка :D Ама за да има поражения трябва да е като орех...
Но все пак дано няма пострадали аз още не съм гледал дано и аз не съм пострадал ....
В "Стрелбище" не беше кой -знае какво , ама си прибрах колата в гаража.
SandoOne
08-06-2009, 19:54
На Пирогов .......
The_Game
08-06-2009, 19:57
Като видях градушката слезнах до колата. Направо течеше вода от главата ми. Видях, че е малка и намалява и като спря се качих.
Не пожелавам на никого градушка като тази която беше във Варна преди години .
Иначе дребната не е страшна , фатално е когато е с големина колкото средно голям орех и нагоре . За мой късмет когато беше голямата градушка при нас аз карах Волво 940 комби и имах само един счупен стоп а следите по боята се скриха след пастиране . На колегите колите бяха с потрошени стъкла и ламарини на дядо Волво само един стоп ( умрях да се смея ) . И всичко това в един от най засегнатите райони около КРЗ .
На работа в центъра, досега е имало няколко едри много яки градушки в Сф за 30-40 години, смея да твърдя, старата шкода на баща ми преседя над 30 години само на улицита и нито една градушка не и нанесе щети/ама никакви!!! за този период, та Волвото ряпа да яде/, те това е :choice:
Е може би не е нацелила такава като яйце, ама и това си е малшанс
И аз бях на работа в центъра и падна гръм до нас. За 1-ви път ми се случва да видя такова нещо и толкова близо. Добре, че имаме гръмоотвод. Не видях да има щетити по мойта кола, ама уж тя беше на завет.
Беше ужасно.. :( А и сега продължава да има светкавици - страх ме е :(
Нема да се Плашиш. :flirt:
Като видях градушката слезнах до колата. Направо течеше вода от главата ми. Видях, че е малка и намалява и като спря се качих.
Носеше ли одеялата Ники ?:evil:
И аз бях на работа в центъра и падна гръм до нас. За 1-ви път ми се случва да видя такова нещо и толкова близо. Добре, че имаме гръмоотвод. Не видях да има щетити по мойта кола, ама уж тя беше на завет.
Това си е рядко явлени, защото е пълно с гръмоотводи, ама градушката е по страшна, а колата е фарадеева кутия, демек не бой от мълнии:beer:
Носеше ли одеялата Ники ?:evil:
бе това си е добро решение :online2long:
ми да и аз си нося за такива случаи:beer::beer::beer::beer::big_beer::big_beer:
Може и стари черги, лошото че изхвърлих навремето две три такива, а ако колата не е до теб и да ги носиш все тая
nblagoev
08-06-2009, 22:47
Бах паркирал до офиса, на паметника Левски.
Получих меил, че на 4-ти км вали градушка, изтръпнах, и докато изляза, заваля.
Беше дребна, но и по-голяма да беше, нямаше как да си скрия колата.
Гледах как вали и се надявах да не стане по-едра.
За щастие леко се размина.
Имаше и един минаващ колега със 145-ца, който спря и изчака да спре градушката преди да тръгне.
Az сега ше си скалъпя некво импроеизирано покривало с много меко да ме пази, че старата ми колата беше леш... от такива природни явления!
ВАРНЕНЦИ - възможна градушка тая вечер!
ВАРНЕНЦИ - възможна градушка тая вечер!
Ми да приготвяме уискито тогава :oops:
valentino
11-06-2009, 20:03
аз за моита не се притеснявам вече е изкарала няколко:yes:
LeoVin4i
11-06-2009, 20:05
Ми да приготвяме уискито тогава :oops:
И ти ли я държиш в гараж бре :upsidedwnsmiley: че си такъв спокоен.
И ти ли я държиш в гараж бре :upsidedwnsmiley: че си такъв спокоен.
Не , ама съм преживял голямата градушка дето беше и не ми пука , а и 164 има поне два пъти по-дебели тенеки от 145/6 ,че и от 156 ;)
и три пъти по-дебела от на 33
и три пъти по-дебела от на 33
Е 33 си има технологичен проблем в някой зони на тенекетата .
П.С. Ама оцапахме и темата за шопската градушка де .... :bash:
Споко сега и вас като ви прасне :bash:
Поне няма да отваряте нова тема.
Споко сега и вас като ви прасне :bash:
Поне няма да отваряте нова тема.
:duel::starwars::bash:
:handshake:
найш кога ше ми прасне бабето ... такова густо дърво набарах, най-много някой клон да падне:gruebel::naughty:
Сега СЕРИОЗНО по темата! Днес 12.06.2009г(петък), пак дават градушка в София! Ако някъде почне да пада сигнализирайте да пала драгстера към гаража! :shutup:
За ся слънчево ... тия синоптици объркаха хронологията май.
За ся слънчево ... тия синоптици объркаха хронологията май.
Aма ти вярваш на синоптици ли ? Може ди и в Дядо Мраз вярваш още ?
На синоптици вярвам когато кажат - Днес времето беше .... еди какво си . И пак не познават .
Говориш все едно преди 20тина години те е зарязала синоптичка гадже:wink: