View Full Version : Проблем със Климатика
Колеги помагайте отново,имам нужда от нов компресор и Пресостатен клапан.Незнам нито цена за клапана нито за компресор,само чух че за компресора ще ме заболи главата.Ляото дойде и дойде и времето за климата,така че който има познания да каже
Колеги помагайте отново,имам нужда от нов компресор и Пресостатен клапан.Незнам нито цена за клапана нито за компресор,само чух че за компресора ще ме заболи главата.Ляото дойде и дойде и времето за климата,така че който има познания да каже
Есента сменях компресора -250 лв. втора употреба във Варна.:cheers:
galinves71
08-06-2009, 22:28
Есента сменях компресора -250 лв. втора употреба във Варна.:cheers:Там дерат яко.
hristiqn
08-06-2009, 23:20
Имам компресор , цената ще е далеч от тази :flirt:
trustworthy
08-06-2009, 23:24
Пресостат купих преди 3 години нов за 50-60 лв някъде. 'Оригинален' струваше къъм 150 лв тогава.
250 лв за 2-ра ръка компресор си е доста.:flirt:
мм и сега пак никой не каза,има ли няма ли за продаване нещо и сенички обаче,Пича от сервиза иска 280 лева за ремонта на всичко
trustworthy
09-06-2009, 07:22
мм и сега пак никой не каза,има ли няма ли за продаване нещо и сенички обаче,Пича от сервиза иска 280 лева за ремонта на всичко
Аз мисля, че от постовете по-горе получаваш цялата информация, която ти трябва, даже и оферта за компресор ти дадоха. Пишеш едно л.с. на Християн с питане за цената и проверяваш за пресостат в магазините, ако не ти се рискува с 2-ра ръка.
Ти четеш ли изобщо отговорите по темата ти?
а какво представлява този пресостат :roll:
PEPI-2ALFA
13-06-2009, 19:07
а какво представлява този пресостат :roll:
Ето го.
Ето го.
а той за какво служи,колега :)
Пресостат или пиезостат е едно и също.Служи да включва или изключва при определено налягане.