View Full Version : problem s palene 164
kolegi imam 164 sutrin kato palq ne mi darji oboroti i cqlata treperi!!! dneska daje mi ogasna mojete li da mi kajete na kakvo se dalji tova i kade e problema
KirilSol
09-06-2009, 07:53
kolegi imam 164 sutrin kato palq ne mi darji oboroti i cqlata treperi!!! dneska daje mi ogasna mojete li da mi kajete na kakvo se dalji tova i kade e problema
първо - пиши на кирилица
ако си на бензин (тъй като не си конкретен) отиди в някой сервиз да ти погледнат дроселната клапа. моята правеше точно така. след почистване на клапата се оправи
колега, писал съм по подобна тема , изчети я може да ти свърши работа.
MILEN 76
09-06-2009, 09:51
Nasko добави и ако ти е удобно и линка,че доста ще се лута човека.Между другото наистена не се разбира дизел ли е бензин ли е?
колега, писал съм по подобна тема , изчети я може да ти свърши работа.
ам тарсех колега ам ненамерих ништу как се казва темата да я намеря по лесно?
Ох ама то и тема ли имало по въпроса .
То голям flood е било .
Boby като се появи ще има работа хич да не е ;)
ем нов сам и докато навляза ж нештата sorry ам ...
Виж температурни датчици, някой маншон по колекторите да няма скъсан. А свети ли ти 'дюзата' на таблото, докато тресе?
Виж температурни датчици, някой маншон по колекторите да няма скъсан. А свети ли ти 'дюзата' на таблото, докато тресе?
не не ми свети като си запаля и всичко ми огасва
да добавя само... днеска и от парвият пан не ми запали 4ак на 3-тия и като запали на 7000 оборота после се вдигна на 1200 задаржа ги малко и после запо4на да играе пак до 7000 - 1200 падна на 1000 и трагвам от ниските обороти като и подам газ забива мусурата и леко се чува едно паткане! В вискокито обороти няма проблем и като загрее всичко е шес!!!
Tова дето забива муцуната и не поема а после гърми в обороти ми докарва на проблемен дебитомер . казах ти в другата тема да си провериш буксата на дебитомера - да почистиш , да понапръскаш с контактен спрей . Паленето от третия път - бензинов филтър , регулатор налягане на бензина , кофти кабели и свещи , това е в реда на поскъпване .
Абе тази кола да не да има и ГАЗ ?
П.С. Остава да оправим и правописа и ще влезеш в час с форума :Yoda:
да сложих го тази седмица а переди да го сложа паг нямаше обороти сутрин ам полеше от 1-вия пат и на 7000 а ся по зле
Кое сложи бе човек . :bash:
Напука ми се кристалната топка да гадая .
Подробно описвай какво си правил и какво не си за да не гадаем .
А тия 7000 оборота :shocked: може и от прецакан кабел на свещ или бобина да е .
Ти си си за обстойна диагностика при тесен специалист май .
а колега извенявам се не 7000 ам 700 обаркал сам се
а и колега неска много поткашя колата от ниските направо и тожа само на бензин
не 7000 ам 700 обаркал сам се
Абе искаш да ми докараш ти някой инфаркт .... :bash:
ам какво да напрявя обаркал сам се
имам чувството че табори на 3-цилиндара...
Абе ти провери ли нещо от нещата които ти писах ?
Имам чувството ,ч е не си .
Абе ти провери ли нещо от нещата които ти писах ?
Имам чувството ,ч е не си .
Имам чувството, че този някой си Ремикса се гъбарка с вас пичове. 7000, 12000, 3-ма цилиндари, ГЪЗът, 700 обуроти, ауди а-ШЕС, а-8, 6000 евро, 8000 марки. Продавай 164-ката, явно не е за тебе. 200 долара, мусурата, извенявам ти му се, ам убаркал се го и т.н. Ремикс не се праи.....
Дано се лъжа, ама то тогава е и по-зле работата.
Имам чувството, че този някой си Ремикса се гъбарка с вас пичове. 7000, 12000, 3-ма цилиндари, ГЪЗът, 700 обуроти, ауди а-ШЕС, а-8, 6000 евро, 8000 марки. Продавай 164-ката, явно не е за тебе. 200 долара, мусурата, извенявам ти му се, ам убаркал се го и т.н. Ремикс не се праи.....
Дано се лъжа, ама то тогава е и по-зле работата.
Е браво уе брачет , ти го оправи :super:
Няколко пъти се заричам да не пиша в неграмотни теми и да не отговарям на неграмотни постове ама ..... когато обясни като хората какво е направил , какво не е , и го напише четливо с препининателни знаци с малки и големи букви ще отговарям . Модерирам в един голям БГ сайт където се трият постове заради запетайки едва ли не , а да не говорим за такива теми .
Е браво уе брачет , ти го оправи :super:
Няколко пъти се заричам да не пиша в неграмотни теми и да не отговарям на неграмотни постове ама ..... когато обясни като хората какво е направил , какво не е , и го напише четливо с препининателни знаци с малки и големи букви ще отговарям . Модерирам в един голям БГ сайт където се трият постове заради запетайки едва ли не , а да не говорим за такива теми .
Ма дразнещо е. Поне мене ме дразни супер доста много. Айде заради запетайки да не се прави забележка, за 1-2 объркани букви пак, за пропусната дума, за нещо на диалект или жаргонно, па било то и цинично. Ама то има повече глупости и още повече грешки във всяко негово изречение отколкото думички. Върви гадай кое какво е. Ам чи тъй де. Ако искам да чета глупости - ше си зема гейския папирус "24 часа", или "Тпръд". Ма не искам.
Пък и книжки не даваха ли само ако си завършил 8-ми клас?
ем колеги няма проблеми повече няма да пишя какво да няправя че не сам свикнал!!! A по темата ходих в един сервиз и ми махнаха катализатора ште я видя утре сутринта как ште запали и дано е било от това ...
ем колеги няма проблеми повече няма да пишя какво да няправя че не сам свикнал!!! A по темата ходих в един сервиз и ми махнаха катализатора ште я видя утре сутринта как ште запали и дано е било от това ...
Никой не ти е казвал да не пишеш, ма поне пиши кат хората. Проверявай какво си написал и го поправяй - ще свикнеш. Аз си помислих, че се лигавиш и го правиш нарочно за да дразниш колегите. Просто проверявай. Успех.
;) мерси колега ште се постарая ам за колата като махнах катализатора спря да гасне сурин пали си обаче са ниски оборотите ...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34123
съжалявам за късния отговор но смених работата и не влизам в форума често.
п.п. колега всички ние правим грешки, но само да ти отбележа, че "ште" се пише с "Щ" буквичката до "Ш"
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34123
съжалявам за късния отговор но смених работата и не влизам в форума често.
п.п. колега всички ние правим грешки, но само да ти отбележа, че "ште" се пише с "Щ" буквичката до "Ш"
Мараба Насе, къде си сега?
в друга фирма ама се занимавам със същото ;-)
п.п. за повече инфо имаш ми телефонам...а пия и бира ...