Log in

View Full Version : Къде са най-скъпи застраховките?

S_G_M
10-06-2009, 19:01
http://news.automedia.bg/read/7156.html

santo_traficante
10-06-2009, 20:36
утре може да слушате коментар по темата по Дарик от 13ч до 14ч
изпратил съм мастър оф пърформънс Перник за интервю по медията:spiteful:

ФЕРАРИСТ
10-06-2009, 22:38
утре може да слушате коментар по темата по Дарик от 13ч до 14ч
изпратил съм мастър оф пърформънс Перник за интервю по медията:spiteful:
Ся чух че за Перник щели да са по скъпи гражданските....

AntiLuuP
10-06-2009, 23:16
Ся чух че за Перник щели да са по скъпи гражданските....

Е нормално "ПЕРНИК RACING TEAM" - отбор съставен от около 90% от жителите притежаващи превозно средство ... всяка кола е с "пестин коня" (РК) за отскок подарък от КАТ...
Колегите от Перник да не се убиждат.... не влагам лоши чувства в казаното.
Тези от РК които познавам са супер пичове!

J_I_V_K_O
10-06-2009, 23:31
Това е поредната българска ТЪПОТИЯ вместо да вдигат застраховките на всички във перник, и така сложени под един и същи знаменател да патят и свестните и добрите шофьори. Най-добре да се въведат някакви ограничения и
"подсказки" като, както е розовият талон за примерни шофьори да има и черен за рисковани... има кво да се направи за да се намалят инцидентите но не и с вдигане на застраховките...

AntiLuuP
10-06-2009, 23:38
Това е поредната българска ТЪПОТИЯ вместо да вдигат застраховките на всички във перник, и така сложени под един и същи знаменател да патят и свестните и добрите шофьори. Най-добре да се въведат някакви ограничения и
"подсказки" като, както е розовият талон за примерни шофьори да има и черен за рисковани... има кво да се направи за да се намалят инцидентите но не и с вдигане на застраховките...
Така е и да се направи една застраховка която ти включва и каското и гражданската ... а не да правиш по 15 застраховки ...
Но защо да ги вдигат , се едно са жълти стотинки за стандарта на БГ застраховката е висока дори ...

raiders
11-06-2009, 01:10
Има много мъка по света, ама като в България няма друга..., каквото и да кажа ще е малко и бледнеее пред ума на тези дето са го мислели даже

RoMeO_156_GTA
11-06-2009, 10:05
Не разбрахте ли , че застраховките на пернишките Голфове са високи , защото са по над 600++ к.с. :naughty:

bager
11-06-2009, 10:54
Поредната Българска глупост! Това е абсолютна дискриминация на териториален принцип. Ако наистина го направят ....нямам думи! Не може ли да вземем пример от чужбина, защо все трябва да откриваме топлата вода с безумни методи?
Много по-разумно е да се направят нива на застраховане според възраст, шофьорски стаж, брой ПТП-та и други.

detelazurno
11-06-2009, 11:40
Еми то в тая държава каквото и да сътворят, какъвто и пример да вземат, ако ще да препишат някой закон дословно от цивилизована държава всичко ще седи като изсрано на изметено :repuke:

DerMeister
11-06-2009, 11:43
Бухахахахаха. Това е коментарът ми за това. Забавно е, от където и да го погледнеш. :lol:

pent
11-06-2009, 12:01
да ве, да не е 1ви Април?

Mind_Control
11-06-2009, 12:25
Поредната Българска глупост! Това е абсолютна дискриминация на териториален принцип. Ако наистина го направят ....нямам думи! Не може ли да вземем пример от чужбина, защо все трябва да откриваме топлата вода с безумни методи?
Много по-разумно е да се направят нива на застраховане според възраст, шофьорски стаж, брой ПТП-та и други.

Е какво? Да ме дискриминират, че не съм на 50 години ли? Тогава ще има дискриминация по възрастова принадлежност и пак няма да има доволни ;)

DerMeister
11-06-2009, 12:29
Най-добре да се въведат някакви ограничения и
"подсказки" като, както е розовият талон за примерни шофьори да има и черен за рисковани...
Мани, не думай, че съм сигурен, че това ще стане новата гъзария, на кой му е по-черен талона и ще се изтрепят тотално.:bash:

StarChild
11-06-2009, 16:46
хахахах да се смея ли или да плача...PK vs BP! Хитът на автомобилистите в България!:gayfight: ;0:super:

S_G_M
12-06-2009, 00:11
Колеги , до тук имаме два потенциялни града за тези скъпи застраховки , нека видим кой ще е следващият реисарски град ... :boost:

KoRny
12-06-2009, 00:18
Пффф пълни глупости.В Перник като си карам има дебили,но по София-е няма път,в който да не стане няква простотия и не знам защо,ама не виждам регистрация Пк.Все пак забравят един град малко на юг от София с регистрация КН.Нищо лично,но видя ли такава регистрация 80% следва нещо интересно

S_G_M
12-06-2009, 10:15
Вчера бях в София по работа за 3 часа , и веднага стана проблема с един тъп и нахален бакш.Но 15 мин. след този инцидент видях още няколко :cussing: като него.И се замислих :calc: май .... бакшовете са най-големите рейсари...