View Full Version : Халогени
leshoiad
11-06-2009, 07:07
Айде братленца, пак се зарибих ма реших тоя път да мина на макс и си взех 166 2.0 ТС. Както и да е, мн съм доволен за сега. Няма да коментирам защоизбрах 2.0 ТС но купето е тцтцтцтцтц бе мн се кефа. Иам обаче дна молба към вас. Стъклата на халогенчетата са ми пукнати. Ударете едно рамо с намирането на стъкла или направо халогенчета на тънка лаисна. Предварително благодаря!!!
Аз ще питам едни мои хора и ако има ще пиша.
В продава има обява за халогени. За 166 има но не са Валео а Депо за 75лв парчето. Аз си взех и съм доволен, момчето е коректно пък и цената е най-ниската която съм намирал :unsure:
leshoiad
11-06-2009, 13:09
В продава има обява за халогени. За 166 има но не са Валео а Депо за 75лв парчето. Аз си взех и съм доволен, момчето е коректно пък и цената е най-ниската която съм намирал :unsure:
Пусни един линк към обявата че нещо не я виждам!!!
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30478
old alfist
11-06-2009, 21:02
Айде братленца, пак се зарибих ма реших тоя път да мина на макс и си взех 166 2.0 ТС. Както и да е, мн съм доволен за сега. Няма да коментирам защоизбрах 2.0 ТС но купето е тцтцтцтцтц бе мн се кефа. Иам обаче дна молба към вас. Стъклата на халогенчетата са ми пукнати. Ударете едно рамо с намирането на стъкла или направо халогенчета на тънка лаисна. Предварително благодаря!!!
Честито колега, само радост да ти носи тази мания 166. Кажи, защо взе TS, че ние тук сме "малцинство".
Честито колега, само радост да ти носи тази мания 166. Кажи, защо взе TS, че ние тук сме "малцинство".
:naughty:
leshoiad
12-06-2009, 06:49
Не искам да обиждам никого, но аз меря двигателите от опит а не от това кой какво ми е казал. Миналата година за около месец бях с 2.4 JTD и яко се напатих. По същото веме си котках още GTV-то и нправих просто сравнение на 2-та двигателя. Така или инъче бях решил да взема 166 заради купето, та...........не исках да си вкарвам повече "финансови" упражнения. Та общо взето това е причината ;) Нищо против нямам дизеловите агрегати но всеки си робува на акъла. Тва е!!!