PDA

View Full Version : 145 JTD Въпрс за вода в казанчето

acko88
11-06-2009, 10:28
Преди ми бяха казали че ако дизела пуши сиво,имало вариант да дърпа някаде водата от радиатора.Вчера гледах едно жтд и пушеше по този гаден начин нито бяло нито черно а сиво и водата му в казанчето беше под минимума много.Дали е вярно това което са ми казали?

trustworthy
11-06-2009, 10:48
Сиво може да пуши и от масло. На празен ход ли пушеше, постоянно ли? Дай малко фийдбек ;)

acko88
11-06-2009, 15:55
Сиво може да пуши и от масло. На празен ход ли пушеше, постоянно ли? Дай малко фийдбек ;)

Еми на едно место не пушеше но като я настъпих и един приятел каза абе тая кола как изпуши,мен като цяло ме притеснява липсата на водата в казанчето,иначе човека каза че колата е показала грешка и на дебитомер и каза че ще купи нов ако взимам колата.

acko88
17-06-2009, 10:35
trustworthy каде се изгуби кажи какво мислиш по въпроса

trustworthy
17-06-2009, 10:47
Водата в казанчето може да я няма и заради теч от радиатор или маркучи, но че е под минимума в казанчето смао по себе си нищо не значи. Ако влиза антифриз в цилиндрите, би трябвало да ти бълбука в радиатора, когато отвори термостатът.
Трябва ти някой спец да я погледне на място. ;)

acko88
17-06-2009, 14:52
Водата в казанчето може да я няма и заради теч от радиатор или маркучи, но че е под минимума в казанчето смао по себе си нищо не значи. Ако влиза антифриз в цилиндрите, би трябвало да ти бълбука в радиатора, когато отвори термостатът.
Трябва ти някой спец да я погледне на място. ;)

Тая кола я оставям като резервен вариант,и ще поогледам другите на пазара