View Full Version : Къде има хубав музей на Алфа Ромео в Милано?
Къде има хубав музей на Алфа Ромео в Милано? Предстои ми патуване за формула 1 през септември и ми се иска да ида да видя музея на Алфа Ромео. По гугъл ми показва няколко и не знам точно кой е най-големия. Няма даимам много време да обиколя всички та за това питам ако някой е ходил да сподели къде се намира.
Резервирах си билети днес и ме очаква вълуващо преживяване на пистата на Монца :)
AntiLuuP
11-06-2009, 17:05
И задължително много снимки :)
То това ясно. Снимки и видео ще има в изобилие. Нагласил съм един DSLR Канон с обективи специално за хубави снимки :)
Но искам да ида в музея на Алфа.
Музея е в Арезе, не бил далече от Милано.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=18948&highlight=%E0%F0%E5%E7%E5
PEPI-2ALFA
11-06-2009, 21:05
Музея е в Арезе, не бил далече от Милано.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=18948&highlight=%E0%F0%E5%E7%E5
Чух, че щели да го закриват или местят на друго място.:unsure:
Аз като ида там ще питам. Не мое да не знаят италиянци ;) Ма ше го потърся поне на коя улица е да видим чичко гугъл мапс кво ше рече.
PEPI-2ALFA
11-06-2009, 21:36
Аз следобед го гледах на гугъл ърт и е доста близо. Даже не знам дали не си се води в Милано.
Миналата година зимата ходихме група надъхани алфисти до там,но беше затворено. Обясниха ми ,че ще го ремонтират или ще го местят. И за жалост не можахме да го видиме.
Иначе е на 30-40 км от Милано.Което за тамошните разстояния си е мн близко.
Музея е затворен за ремонт до края на годината. По неофициални и непотвърдени данни ремонта ще приключи в края на януари 2010 г.
Но няма да бъде отворен за посещения до 24 юни 2010 г., когато ще бъдат големите празненства по повод 100 години от основаването на марката през 1910 г.
Така че зяпай моите снимки - тази година няма да можеш да го видиш. Сори.
dilian alfa gtv
12-06-2009, 15:38
Аз предлагам за юбилея догодина да се организира една екскурзия ще бъде доста интересно според мен.