PDA

View Full Version : Господа администратори имам проблем с ЛС

RaIDeR
12-06-2009, 16:31
Отново ви пишя и този път настоявам някой от господата и госпожите администратори да ми обърне внимание ! Писъх преди тема за същия проблем но никой не ми обърна внимание моля вземете по сериозно проблемите на потребителите относно форума ! Минавам на проблема , вече половин година стана и не мога да получявам лични съобщения дадох дефалт на настройките базиках какво ли не и не става и не става , така не става работата , айде ако обичяте направете нещо та и аз да се почувствам като потребител в тоя форум !

ПС Тоя път няма да благодаря предварително а след като получя ЛС

pr_00f
12-06-2009, 16:36
А бирата къде е ?

RaIDeR
12-06-2009, 16:47
хехе заслужени благодарности на pr_00f ,че ми оправи половингодишният проблем !
А за бирата ако теглим чертата ще излезе ,че вие трябва да ме черпите ;)

galinves71
12-06-2009, 22:42
Отново ви пишя и този път настоявам някой от господата и госпожите администратори да ми обърне внимание ! Писъх преди тема за същия проблем но никой не ми обърна внимание моля вземете по сериозно проблемите на потребителите относно форума ! Минавам на проблема , вече половин година стана и не мога да получявам лични съобщения дадох дефалт на настройките базиках какво ли не и не става и не става , така не става работата , айде ако обичяте направете нещо та и аз да се почувствам като потребител в тоя форум !

ПС Тоя път няма да благодаря предварително а след като получя ЛС

:drunk:

pr_00f
12-06-2009, 23:03
:)
Къде се е чуло и видяло модератор да черпи ?