PDA

View Full Version : след ремонт

flipz
13-06-2009, 18:20
След като ми сменига днес двата носача и един тампон .. на цена от 260 лв с труда ... се оказа, че когато волана ми е в хоризонтална позиция, колата завива леко на ляво. Техника твърди, че не е пипал нищо по кормилната уредба, а само е заменил носачите и тампона.

Разхлабихме волана от гайката и го нагласихме, когато е хоризонтален да си върви направо.

Въпросът ми е трябва ли да ходя за регулиране на предница или не ? Като карам колата няма дърпане в някаква посока, върви добре, но ми е необходим съвет.

ne0
13-06-2009, 18:22
задължително на реглаж, проблема не е в майстора

155_8000rpm
13-06-2009, 20:04
задължително на реглаж, проблема не е в майстора
:yes:

flipz
13-06-2009, 23:48
Значи това очудване на техника ми го прави малко аматиор :) Чак да ми развие волана и да го нагласи в нова позиция, за да е хоризонтално, за да върви колата без да се отклонява от права траектория :)

:bash: иначе за смяна на 2 носача 70 лв :) горе долу нормално ми се струва, но вие ще кажете

определено след смяна на носачите се обират вс. вибрации .. не прихлопва никъде, а напоследак си го обяснявах, че Италианските возели по твърдо, дори един пипмян майстор ми спомена това :) аз си взех колата на 89к и сигурно беше с оригиналните носачи, макар поддържана

146_JTD
15-06-2009, 14:52
Значи това очудване на техника ми го прави малко аматиор :) Чак да ми развие волана и да го нагласи в нова позиция, за да е хоризонтално, за да върви колата без да се отклонява от права траектория :)

:bash: иначе за смяна на 2 носача 70 лв :) горе долу нормално ми се струва, но вие ще кажете

определено след смяна на носачите се обират вс. вибрации .. не прихлопва никъде, а напоследак си го обяснявах, че Италианските возели по твърдо, дори един пипмян майстор ми спомена това :) аз си взех колата на 89к и сигурно беше с оригиналните носачи, макар поддържана

колега, дай повече инфо за носачите и на каква цена си ги взел.