Log in

View Full Version : проблем със съединителя

vincio
13-06-2009, 22:17
Здравейте ,колеги! отново имам проблем с моята алфа.педалът на съединителя пропада.става въпрос за 145 1,6 тс.не знам какво да правя ?имате ли представа какво може да е?хиляди благодарности!!!

Христо_Сираков
13-06-2009, 22:32
най-напред провери помпите на съединителя

vincio
13-06-2009, 23:36
нямам представа къде са и какво трябва да им гледам .логично е да гледам ,за някакъв теч мейби?

vincio
14-06-2009, 00:00
Още един уикенд , беше провален.Със семейството решихме да отидем до Велико Търново .По инерция след един от мостовете ,ми светна лампичката ,за инжекциона и бензина ми изчезна,някъде около 7,8 литра.На връщане след помраченото от този факт настроние сипах 15 литра от ОМВ и се пребрах до София.Има ли някой представа ,за какво става въпрос????Километрите са 220 ,230 средна скорост 120.

Поясни се малко по-точно!

tonov
14-06-2009, 00:46
нямам представа къде са и какво трябва да им гледам .логично е да гледам ,за някакъв теч мейби?

Мдаа, логично е. Логично е и да се ползва търсачката от време на време. Като напишеш "помпа съединител" и ще видиш колко темички ще излязат.
Без лоши чувства :)

Христо_Сираков
14-06-2009, 11:43
ето рова са помпите на съединителя провери тази вътрешната помпа която е захваната на педала на съединителя дали не тече от нея течност ако е наред провери и рази която е на скоростната кутия

П.П. маи имаше и вариант да не тече помпада,ако са заминали гумичките на буталцето пак да не рабити трябва да се провери