PDA

View Full Version : SOFIA MOTORSHOW 2009!

StarChild
14-06-2009, 15:14
Преди малко се върнах от автосалона и да ви кажа не бях много очарован. Много слабо представяне тази година(предполагам се дължи заради кризата)!
Поне си побъбрих с познатите ми от шоурума на милано моторс, алпин и топ гиър(определено на щандът на гиърите има какво да се види), но като цяло е слабичко тази година.

Споделете и вашите мнения от посещението на тазгодишният салон.:biker:

StarChild
14-06-2009, 15:36
Ето и малко снимки. Несъм снимал много поради фактът, че с повечето от показаните експонати съм запознат както предполагам и вие....
Нека който има по изчерпателен материал да обогати темата:)

firedragon
14-06-2009, 16:08
Браво за снимките,ако имаш още сложи и тях да видим и ние хората дето няма да можем да стигнем до изложението.
ПП:Митото изглеждало много добре в черно.
ПП2:Аз ли нещо вече недовиждам или има снимка на боксерен двигател,даже не просто боксер,а турбо боксер?

nasty
14-06-2009, 16:13
До колко работеха ? аз малко късно се присетих днес да минем да гледаме...
Мерси май ще е утре ;)

StarChild
14-06-2009, 16:21
Да боксеров мотор на импреза STI!
Инак мисля, че работят до 20:00ch.

reptli
14-06-2009, 16:37
а колко е билета :) някой има ли идея от колко отварят...имало някакви награди за първите посетители :yes:

slaviego
14-06-2009, 18:28
6 лева е билетал Ето една снимка по-късно ще кача ощел

fred
14-06-2009, 18:38
Отварят в 10 ч, а последният ден, неделя, ще може с един билет от 6 лв да влзе семейство с деца под 16 г, иначе шоуто си е добро, по малко марки есттествено.Единствената кола, която имаше проблеми със затварянето на кола беше Алфа Мито :), иначе отвътре най добре миришеха алфите, с нещо готино ги бяха обработили, абе ако имах 500 хиляди щях да си взема 5-6 коли, ама нали е криза си отидох с моята:)

Пепи
14-06-2009, 18:39
6 лева е билетал Ето една снимка по-късно ще кача ощел

Дам , 6 лева е билета.

Относно снимките които си качил - добър HDR се е получил , но мисля ,че може да се пипне :P

Да боксеров мотор на импреза STI!
Инак мисля, че работят до 20:00ch.

От 10 до 20

:)

Аз ще ходя сряда или четвъртък , както дойде .. :)

CrazyElement
14-06-2009, 19:05
И аз отидох да го видя за първи път , не съм бил преди такаче немога да кажа дали е било по слабо от преди, но се накефих на доста коли( най - много на алфите ест :))

slaviego
14-06-2009, 21:01
Още снимки

lubo_red
14-06-2009, 21:12
Е айде и аз да пусна няколко:photo:

VFTI
14-06-2009, 21:57
Намалението за студенти е 3лв. :biker:

Иначе салона е много зле и е нормално...Даже цените на площите са на 50% по евтини.....

И само на мен ли ми се стори, че новата Мерцедес Е класа вътре изглежда ОТВРАТИТЕЛНО и е станала пластмасова като Ц класата???? Абе все едно сядах в мазда 6..:thumbdown: Добре че поне ЕС класата се държи все още...

stelt
14-06-2009, 22:29
За първи път посещавам толкова слабо изложение. Много автомобилни марки липсваха. Други години всички не могат да се съберат в покритите площи, а сега дори и свободно място имаше.

koolio
15-06-2009, 00:00
Намалението за студенти е 3лв. :biker:

Иначе салона е много зле и е нормално...Даже цените на площите са на 50% по евтини.....

И само на мен ли ми се стори, че новата Мерцедес Е класа вътре изглежда ОТВРАТИТЕЛНО и е станала пластмасова като Ц класата???? Абе все едно сядах в мазда 6..:thumbdown: Добре че поне ЕС класата се държи все още...

Стига бе, кво и е на Маздата?

RPWWD
15-06-2009, 09:42
Стига бе, кво и е на Маздата?

Скучна е, виж новата Делта ми хареса тотално.

digitalundgrd
15-06-2009, 09:53
Аз да се похваля - Даже направих тест драйв на Делта туин турбо дизел :) Колата е страхотна!

VFTI
15-06-2009, 10:42
Всичко нови коли са едни и същи вътре с мааалко разлики в дизайна.... На маздата и няма нищо като кола за 40-50хил. ама Е класата, която почва от 80бона, не може да е толкова зле направена....

Ланчията ми направи впечатление, иначе всички са ми ужасно безлични, скучни и пластмасови(изключвам ЕС класа,Лексус и други за по 200бонбона...)... И МиТо също беше дразнещо пластмасово...

mimouzunov
15-06-2009, 14:14
Ford Audi Wv Rover Volvo и др... Аз ли не видях или... липсваха!?

Stello
15-06-2009, 14:19
Липсваха общо 18 марки ,които са взимали участие в предишните издания. Нямаше нито една марка отвън, всички се бяха побрали вътре. Аз лично съм много разочарован, защото отидох с идея да видя конкретно Нисан Кашкавал, но уви Нисан ги нямаше.

Furious 155
15-06-2009, 15:40
Липсваха общо 18 марки ,които са взимали участие в предишните издания. Нямаше нито една марка отвън, всички се бяха побрали вътре. Аз лично съм много разочарован, защото отидох с идея да видя конкретно Нисан Кашкавал, но уви Нисан ги нямаше.

има няколко скайлайна на нисан - аз тях отивам да видя ;) - в общи линии отивам за щанда на топ гиър, така да се каже!

Dexer
15-06-2009, 23:39
от тук казаното се затвърди идеята ми да не ходя тая година....

Дано след 2 години да е пак силен!

lubo_red
16-06-2009, 00:14

защо аз също посещавам салона от много години и съм доволен от видяното сега
кога преди сме виждали ламбургини,порше,ферари,скайлайн и т.н на изложението:rosso_spider: другите коли ги виждаме всеки ден по пътищата

Furious 155
16-06-2009, 01:19
кога преди сме виждали ламбургини,порше,ферари,скайлайн и т.н на изложението:rosso_spider: другите коли ги виждаме всеки ден по пътищата
е да и аз за тях ходих, но можеше повече да се постараят... капаци отворени и малко повече достъп до колите - ясно експонати са, но е хубаво да може да се докоснеш до тези екзотики... 6лв са си 6лв!!!

digitalundgrd
16-06-2009, 02:14
И аз бях там днес :) Най-много се застоях при ЛАНЧА, АЛФА и ФИАТ :)

Много приятно изненадан останах от Мерцедес(като се има предвид, че съм най-големия враг на сребърните стрели)...Новата Ц-класа е доста добра оферта....

Grozdan
16-06-2009, 08:48

Да няма да е грешка, ако не отидеш. Аз съм много недоволоен от показаното. Липсваха много марки, открита площ нямаше(имаше де,ама там бяха Керхер и 2 яхти).
Автосалона се обикаля буквално за 30мин. вече си видял всичко, като поминалата година това ми отне около 2 часа.
Върха на сладоледа бе това, че срещу 6лв. вход не ти осигуряват дори и един най-обикновен плик, където да си сложа брошурите и трябваше да се моля по щандовете за един плик. Отговора на почти всички бяха-"свършихме ги" или "нямаме". Аз се питам тогава къде сте тръгнали. Добре, че от Сеат бяха пичове и дадоха 2 плика....

StarChild
16-06-2009, 23:29
Да няма да е грешка, ако не отидеш. Аз съм много недоволоен от показаното. Липсваха много марки, открита площ нямаше(имаше де,ама там бяха Керхер и 2 яхти).
Автосалона се обикаля буквално за 30мин. вече си видял всичко, като поминалата година това ми отне около 2 часа.
Върха на сладоледа бе това, че срещу 6лв. вход не ти осигуряват дори и един най-обикновен плик, където да си сложа брошурите и трябваше да се моля по щандовете за един плик. Отговора на почти всички бяха-"свършихме ги" или "нямаме". Аз се питам тогава къде сте тръгнали. Добре, че от Сеат бяха пичове и дадоха 2 плика....

ХАхаа вярно паричките не са им стигнали за пликове и торбички криза е все пак...;)

n_netov
17-06-2009, 00:16
Ето малко и от мен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390155

digitalundgrd
17-06-2009, 10:42
"малко" викаш...600 снимки...Ти направо ме уби :)

pa4ito
17-06-2009, 11:04
Мерси колега n_netov! Почувствах се, все едно съм там... Но все пак ще отида и на живо. :)

bad_bat
17-06-2009, 16:02
не че нещо, но и R35, Lamborghini, Ferrari, Porsche-та виждам всеки ден...
би ми било интересно да отида на изложението ако има някакъв тест драйв или просто да се кача в Инсайт или някой спортист, който е заключен до момента:boo:
даже имах оферта да ме возят с GT-R R35, обаче брат ми ме беше излъгал, че ще съм с на Бобо GTV-то и отказах...
момчето, което щеше да ми я уреди беше с Моргана 1221, който е изложен на щанда на ТОП ГИЪР

CrazyElement
17-06-2009, 18:44
Ами аз като за първа година нз останах и аз като се замисля разочарован... доста марки ги нямаше bmw audi vw nissan и още доста де ... като изключа афличките на които се порадвах и Lexus-a, който ми направи добре впечетление , другото което си струваше на изложението да се види бяха няколкото манекенки хаха

lubo_red
17-06-2009, 20:20
не че нещо, но и R35, Lamborghini, Ferrari, Porsche-та виждам всеки ден...
би ми било интересно да отида на изложението ако има някакъв тест драйв или просто да се кача в Инсайт или някой спортист, който е заключен до момента:boo:
даже имах оферта да ме возят с GT-R R35, обаче брат ми ме беше излъгал, че ще съм с на Бобо GTV-то и отказах...
момчето, което щеше да ми я уреди беше с Моргана 1221, който е изложен на щанда на ТОП ГИЪР
Е щом виждаш такива всеки ден значи няма смисъл да ходиш по изложения-само си губиш времето да гледаш шкоди и лади:boo:

Speeder
18-06-2009, 14:07
Компанията, знаете ли до колко часа е отворен автосалона?

spe4elist
18-06-2009, 14:10
Компанията, знаете ли до колко часа е отворен автосалона?
10.00 - 20.00 за посетители, съвет: не по-късно от 19.00

Speeder
18-06-2009, 14:18
10.00 - 20.00 за посетители, съвет: не по-късно от 19.00

Благодаря ти!
Тази вечер май ще се ходи. :)

bouncer
18-06-2009, 14:26
е да и аз за тях ходих, но можеше повече да се постараят... капаци отворени и малко повече достъп до колите - ясно експонати са, но е хубаво да може да се докоснеш до тези екзотики... 6лв са си 6лв!!!

колега, не че нещо ама ако ти си собственик на такава кола дали наистина ще си ок няколко хиляди човека да ти я пипат, да драскат с бижута и часовници по боята, да ти сядат с "модерни" дънки с капси по кожата, да бъркат на всякъде, да бъзикат настройките, да се подхлъзне някой и да ти огъне кланика и т.н.????

да ти кажа четсно аз и за ГТВ-то не съм навит да ги пусна да го докосват! а това всичкото са коли на разни богати пичове дето са си ги дали само за изложението....няма как да можеш да ги пипнеш, особено след като от Топ Гиър имат печален опит с едно Ф 430 с открадната емблема след едно събитие където всеки можеше да ги пипа колите...

MARTI ALFAMEN
18-06-2009, 14:37
Ето малко снимки и от мен

CrazyElement
18-06-2009, 15:10
колега, не че нещо ама ако ти си собственик на такава кола дали наистина ще си ок няколко хиляди човека да ти я пипат, да драскат с бижута и часовници по боята, да ти сядат с "модерни" дънки с капси по кожата, да бъркат на всякъде, да бъзикат настройките, да се подхлъзне някой и да ти огъне кланика и т.н.????

да ти кажа четсно аз и за ГТВ-то не съм навит да ги пусна да го докосват! а това всичкото са коли на разни богати пичове дето са си ги дали само за изложението....няма как да можеш да ги пипнеш, особено след като от Топ Гиър имат печален опит с едно Ф 430 с открадната емблема след едно събитие където всеки можеше да ги пипа колите...

Не съм съгласен колега, а и не е нужно чак да ти позволят да се качиш ами поне да имаш по голям достъп да видиш какво представлява ... А пък и ако се слжожат малко хора да ги вардят невярвам някой да земи ги драска и прочие... Иначе за капсите на дънките и кожата съм съгласен , защото съм го изпитал на моята кожа в колата ;( и май трябва сменям дънките... А и ти каза хиляди хора да ти влизат в колата ами то това изложение може си позволи толкова ако нещо стани ддз 6 лв наистина не са малко пари ако сметнеш в общ план колко се събират.

bouncer
18-06-2009, 15:32
Не съм съгласен колега, а и не е нужно чак да ти позволят да се качиш ами поне да имаш по голям достъп да видиш какво представлява ... А пък и ако се слжожат малко хора да ги вардят невярвам някой да земи ги драска и прочие... Иначе за капсите на дънките и кожата съм съгласен , защото съм го изпитал на моята кожа в колата ;( и май трябва сменям дънките... А и ти каза хиляди хора да ти влизат в колата ами то това изложение може си позволи толкова ако нещо стани ддз 6 лв наистина не са малко пари ако сметнеш в общ план колко се събират.

ами само боята на ЦЛ-а струва колкото една алфа на старо...в най-добрия случай. а огражденията са на по-малко от метър от колите...идеално си е. колко човека да пазят кола за около милион от 100 човека които искат да я пипнат да се снимат (нали нпма адсе повтарям за щетите от капси, дебел гъз и т.н върху боята). лошото е че организаторите си прибират парите, а ако има щети върху колата си ги плаща Топ Гиър щото пича си е дал на тях колата а не на изложителите....та да ти кажа аз бих ги пазил даже повече

Furious 155
20-06-2009, 23:09

принципно си прав, но реално всички други изложители имаха достъп до колите и вътре влизаха какви ли не - имаше една банда деца (до около 18-годишни) и си влизаха в почти всички коли. Заради това пък забърсващите изложените екземпляри имаха доста работа ;). Иначе основната група хора са там точно за да видят и разберат кое как е и какво е усещането в дадена кола, нищо че е в покой. Лично аз помолих и най-учтиво и ми отвориха,показаха и коментираха ЕвоХ. Седнах в него, поразгледах,попипах - внимателно разбира се, само не успях да го покарам :).
Иначе си е кола за 105к лева...
На така нареченият щанд на топ гиър ми направи впечатление, че колите бяха силно прашасали отвън... никой не се е постарал да са в кондиция цялата седмица!!!

Tedo
20-06-2009, 23:40
мен най ме издразни че нямаше кой да забърше брерата и цялата врата беше в отпечатъци и на карлсона оня не си беше измил мушиците и нищо чудно да са му се набили под лака
а па най ми ареса каката на щанда на Agip в трета зала :wow: :tooth:

sen7
21-06-2009, 01:09
Малко се изгаврих с мерцедеса s400 2197221973 Имам яко видео ама едва ли има желаещи.

VFTI
21-06-2009, 11:31
мен най ме издразни че нямаше кой да забърше брерата и цялата врата беше в отпечатъци и на карлсона оня не си беше измил мушиците и нищо чудно да са му се набили под лака
а па най ми ареса каката на щанда на Agip в трета зала :wow: :tooth:

Каката на щанда все още няма 18г. :calc: и не е много кака...ама айде да не се обаждам, че да не ме бият:smartass: Аз се радвам че щанда на Аджип тази година беше на най-хубавото място-срещу топгиар...

П.П Бравооо Sen7 многооо добра снимка :):) Я пусни и един линк към клипчето :go: :):)

Tedo
21-06-2009, 12:13
Каката на щанда все още няма 18г. :calc: и не е много кака...

хаха епа аз съм на 16 :lol:

venko
21-06-2009, 17:26
ето ги и моите снимки

sen7
21-06-2009, 18:30
Ето едно видео от щанда на Top Gear.Имам и от алфа и т.н., но не са за пред хора много.А и само да кажа , че съм сърдит на девойката от щанда на алфа.Като я попитах дали има ключ от 159-тката да я покарам малко, тя каза, че имала два, ама един не ми даде братче :paddle::go::not-fair:
http://4storing.com/8dvy69/f99466ed521771b088c6dbf585205c21.html

Speeder
21-06-2009, 20:05
Аз съм разочарован от Автосалона като цяло.
Много марки ги нямаше.
От както спряха да го правят всяка година салона замря.

Най-интересните коли бяха Италианските и Френските според мен.
Лагуна купе, Брера, 500, Делта, 308CC това бяха красивите коли на салона според мен.

Имаше едно Ауди Q7 пълно с музика на Сони. Е няма такава трагедия. Да дадеш толкова много музика за толкова малко качество... тия момчета сигурно умират от глад.

И мацките на Опел бяха най-приказливи! Много готини и земни момичета.

lubo_red
22-06-2009, 18:14
Имаше едно Ауди Q7 пълно с музика на Сони. Е няма такава трагедия. Да дадеш толкова много музика за толкова малко качество... тия момчета сигурно умират от глад

Самата музика струва към 7000лв а труда към 20000лв,но и на мене не ми харесва качеството на саунда:x
п.п Правена е в Словения

coolboby
22-06-2009, 18:36
Мен ми хареса от пода огледания образ под девойчето! :)