View Full Version : емблема - предна
скоро бях питал за емблемите,та да споделя какво направих днес.обикалях на всякъде без резултат,даже при един ключар,той е пълен с емблеми но не и за alfa.та той ми сподели че трудно се били краднали :tooth: и затова трудно се намират втора употреба,та отидох в един тунинг магазин и там имаше,обаче пластмасова капачката а отгоре картинката гумирана,та купих я и от моята свалих избелялата пластина със змията и със здраво лепило залепих новата,и стана сравнително много добре.та който няма късмет с намирането на емблеми може да опита така :)
ето колега http://store.picbg.net/pubpic/02/C1/beaf47b8316902c1.bmp ,но като имаш в предвид че после я почистих и изтърках и се лъсна,тук е малко умазана и като удара една автомивка :) че е мишена на врабчетата:dyrvo_v_kenefa: дайте мнение дали ви харесва
Честно казано не ми харесва, много са ярки цветовете. Все пак е по-добре от избеляла емблема
Честно казано не ми харесва, много са ярки цветовете. Все пак е по-добре от избеляла емблема
да тук си прав за цветовете,ярки са.но преди не приличаше на нищо
StarChild
15-06-2009, 23:59
Именно!:prescription:
AndreyVelikoff
16-06-2009, 23:33
Аз пък тоя проблем го реших с гумирана лепенка за 5 лв. Оказа се, че стои доста по-добре отколкото си мислех.Цветовете са 1 към 1 с оригинала. Естествено това е временно решение, но не е лошо. :yes:
Аз пък тоя проблем го реших с гумирана лепенка за 5 лв. Оказа се, че стои доста по-добре отколкото си мислех.Цветовете са 1 към 1 с оригинала. Естествено това е временно решение, но не е лошо. :yes:
тая дето съм сложил също е гумирана
На мен начина на PHOENIX-a повече ми допадна.