View Full Version : Alfa Romeo MiTo 1.4 QV
От Алфа Ромео обявиха предварително новите бензинови двигатели за малкия МиТо снабдени с революционната технология MultiAir
1.4 бензин 105кс.
1.4 турбо 135кс.
И Топ Версията QV 1.4 Турбо 170кс.
SandoOne
15-06-2009, 23:33
Усеща че Ку вето ще е голяма осичка 170 коня и си преставам как от кат ще забранят на шофьори до 1 година стаж ще карат само до 1.6 двигатели а тва 1.4 е направо .... много наказва
kibika88
16-06-2009, 19:56
Мисля,че има и някво ограничение и на киловатите от кат ама още не е гласувано това :go:
lubo_red
16-06-2009, 20:37
Усеща че Ку вето ще е голяма осичка 170 коня и си преставам как от кат ще забранят на шофьори до 1 година стаж ще карат само до 1.6 двигатели а тва 1.4 е направо .... много наказва
Представям си колко 18г хлапаци ще си позволят такава кола да карат:go:
SandoOne
16-06-2009, 23:58
Представям си колко 18г хлапаци ще си позволят такава кола да карат:go:
Ще има некой богат татко който не разбира от мощности детето ще каже искам алфа мито Ку-ве
Kostadin`
17-06-2009, 00:00
Ще има некой богат татко който не разбира от мощности детето ще каже искам алфа мито Ку-ве
И ти мислиш че на детето и на богатия татко ще им пука за забраната?
Всичко си е до акъла, и с 60к.с автомобил можеш така да се намажеш както никой с колкото и да е мощна кола. :)
Аз само ви се чудя кои богат ще си купи тая скъпа,женска и грозна малка кола и ще спазва закона... СМЕХ :new_Eyecrazy: :hump: :go:
CrazyElement
17-06-2009, 00:18
Екстра е кувето :), а тоз закон е пълна пародия чудят се какво да измислят то на лудия дето иска да се трепи с колата и 75 коня ще му стигнат... ама какво да правим другите съвестните шофъори, който закона ги преебава супер яко а ? ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!
Аз само ви се чудя кои богат ще си купи тая скъпа,женска и грозна малка кола и ще спазва закона... СМЕХ :new_Eyecrazy: :hump: :go:
Чак пък грозна - все пак е алфа..:new_Eyecrazy:
SandoOne
17-06-2009, 08:51
Mитото не е грозна женска кола с 170 коня незнам тя ще ни накаже половината от форума ....
pacho_kardana
17-06-2009, 09:46
Mитото не е грозна женска кола с 170 коня незнам тя ще ни накаже половината от форума ....
Но все пак не е хубава! :prescription:
Е как реши че е хубава, щото е 170 коня и ще те накаже ли?
Чак пък грозна - все пак е алфа..:new_Eyecrazy:
И като е Алфа не може да е грозна ?
Или грозна жена и грозна Алфа нямало ? Ади за жената нямало достатъчно алкохол ами за т`ва ко тебе да пиИм - сода каустик ?
И 220 коня да я направят с тази муцуна на аутист епилептик пак си остава грозотия .
pacho_kardana
17-06-2009, 14:45
И 220 коня да я направят с тази муцуна на аутист епилептик пак си остава грозотия .
Но поне ще върви както трябва.. ;)
Но поне ще върви както трябва.. ;)
E да , ама само това не е достатъчно .
То е като да си вземеш жена само заради секса .
:cheers:
pacho_kardana
17-06-2009, 17:01
E да , ама само това не е достатъчно .
То е като да си вземеш жена само заради секса .
:cheers:
Затова си взимаш каквото ти е на душата и си караш. ;)
Дано сложат тази технология и на новия 1.8 TBi с 200 коня на 159ката. Та да стане 220 коня и да гори с 10% по-малко. Тогава ще стане интересно :rosso_spider:
SandoOne
18-06-2009, 00:05
Що не харесвате митото не мога да разбера това е градска кола ем бърза ем готина и малка ...
Митото е хубаво като го видиш на живо,и предницата има много асоциации с ретро моделите на Алфа от 50-те и 60-те,че дори и по-рано,ако разгледате тези коли,ще видите същото скудето и кръгли фарове на голямо разстояние от него,точно тази ретро вълна налагат в момента и със смяната на цифрите с имена,за което евала им правя,че си запазват традициите-на класически спортно ориентирани автомобили,и точно по този начин са различни,а не като останалите нови модели с еднакви черти.Но всеки има право на мнение все пак:drunk:
Що не харесвате митото не мога да разбера това е градска кола ем бърза ем готина и малка ...
Сравни Брера с Ми.то и ще разбереш :drunk:
Ето малко тунинг новини докато чакамe QV:
http://auto.dir.bg/2009/06/26/news4675956.html
Lester с нов боди кит за Alfa MiTo
Италианскaтa тунер компания Lester преработи Alfa MiTo.
Новият проект включва спортен боди кит, който предлага нови - предна броня, заден дифузьор, спойлер на предния капак и на покрива, странични престилки, странични въздушни отвори като при 8C Competizione. Също така италианските тунери са добавили - 18-цолови колела, обути в Yokohama гуми с размер 215/4018, окачване от H&R и изпускателна система от Inoxcar. Това, което Lester са пропуснали, е да преработят двигателя на Alfa MiTo.
http://i.dir.bg/CMS/2009/06/26/18_1181b7.jpg
Еее,тези отвори на калниците са прекалено големи за там, и задната броня не завършва готино,нещо аз съм пас:-|
На мен само това на предния капак не ми харесва.Но в общи линии изглежда много гут.
:big_love:
Еее,тези отвори на калниците са прекалено големи за там, и задната броня не завършва готино,нещо аз съм пас:-|
и аз като видя жена с големи ц..ци и викам ей не са ли големи тез буфери
мен Митко ме кефи , даже повече от 159 ми харесва
мен Митко ме кефи , даже повече от 159 ми харесва
абе от SW-то на 159 да не е по- готина, обаче отпред и в профил го вади голем. Отзад е Пунто "на етажи"- супер широка броня, после стеснение при стоповете и после пак стеснение при колонките (ако беше не толкова издадена бронята и линията от стоповете надолу беше по-плавна за мене нямаше да има забележки откъм дизайна на бубата)8-)
Затова си взимаш каквото ти е на душата и си караш. ;)
:th_up:
абе от SW-то на 159 да не е по- готина, обаче отпред и в профил го вади голем. Отзад е Пунто "на етажи"- супер широка броня, после стеснение при стоповете и после пак стеснение при колонките (ако беше не толкова издадена бронята и линията от стоповете надолу беше по-плавна за мене нямаше да има забележки откъм дизайна на бубата)8-)
тцтц...да земеш да им станеш дизайнер та да не ги прават толкова грозни за напред:cheers:
Еее,тези отвори на калниците са
прекалено големи за там, и задната броня не завършва готино,нещо аз съм пас:-|
убеден съм,че ако го засечеш някъде по улиците ще ти направи супер впечатление ;) половината,които плуеха Митко след като го видяха на живо си промениха мнението ;)
не разбирам,има един модел,който го правят в най-различни гами като ГТА,QV...много тунинг фирми са се заели и правят различни доработки,подобрения и тн. и пак има недоволни:shocking: не се сещам друг модел на Алфа който да представлява такъв интерес...
не разбирам,има един модел,който го правят в най-различни гами като ГТА,QV...много тунинг фирми са се заели и правят различни доработки,подобрения и тн. и пак има недоволни:shocking: не се сещам друг модел на Алфа който да представлява такъв интерес...
няма нищо за разбиране , не че е един модел , а е единственият актуален модел на Алфа, а малко тъпо уж Алфа по-по-най, пък единственият нов модел от 3 години насам е Митко . Затва има и негативни мения щото очакваният на феновете от Алфа са за нещо повече от Митко . Не че Митко е лош ама все пак .,.
няма нищо за разбиране , не че е един модел , а е единственият актуален модел на Алфа, а малко тъпо уж Алфа по-по-най, пък единственият нов модел от 3 години насам е Митко . Затва има и негативни мения щото очакваният на феновете от Алфа са за нещо повече от Митко . Не че Митко е лош ама все пак .,.
прав си...
то 159,брера и тн. още държат влага и за туй нема нови модели:bounce8::tooth:
Ми един циганинн и в костюм на Армани да го облечеш пак си е циганин .
Който и да я тунингова таа пуча въшка пак ще си е грозна за някой хора - и за мен .
Ми един циганинн и в костюм на Армани да го облечеш пак си е циганин .
Който и да я тунингова таа пуча въшка пак ще си е грозна за някой хора - и за мен .
те ве4е циганина го облиаоха новото ПОЛОО
те ве4е циганина го облиаоха новото ПОЛОО
аз цигането МИто по го харесвам поне има стил а интериора си е 4уууден :pancake: