View Full Version : Търся маркуч от турбото към двигателя за Alfa 145 JTD
Търся маркуч от турбото към двигателя за Alfa 145 JTD .
Маркуча който е от турбото и влиза в двигателя се спука , някой да е виждал такъв по моргите или да знае откъде да взема в София ?
Пусни темата в раздел купува ;)
Търся маркуч от турбото към двигателя за Alfa 145 JTD .
Маркуча който е от турбото и влиза в двигателя се спука , някой да е виждал такъв по моргите или да знае откъде да взема в София ?
Те са два колега, от турбинката до кулера и от кулера към колектора. Кой е сдал багажа?
Този който е от кулера към колектора
колега виж моя как го направиха миналата година в Екстрийм Сервиз
То и аз моя го оправих така , но ми се искаше да го сменя с нов или поне такъв който не е снаждан
То и аз моя го оправих така , но ми се искаше да го сменя с нов или поне такъв който не е снаждан
Новия във Варна ми казаха 100-120 лв. но се чака около месец да го доставят и аз като колегите го снадих,но от една морга си намерих със същия диаметър но с различни кривки, щото моя гръмна от коляното,:cheers:
Новия във Варна ми казаха 100-120 лв. но се чака около месец да го доставят и аз като колегите го снадих,но от една морга си намерих със същия диаметър но с различни кривки, щото моя гръмна от коляното,:cheers:
кривките са от основно значение!
кривките са от основно значение!
От два различни маркуча се получи 99% прилика с оригинала, само диаметъра да е същия , но защо точно таз част в магазините я няма? търговците нещо май са се наговорили:cheers: