Log in

View Full Version : Подарявам

icedoc
16-06-2009, 16:54
2 комплекта кори за 164 супер ... едните са сиви а другите сини . Една задна седалка ( сива на цвят ) и комплект сини седалки ( за суперка ) !
Имам и задна дясна врата синя ( малко е удраскана ) пак за суперка . На който му трябват да идва да ги взима , иначе заминават в кофите :baby_bringin:
Имам и страничните скъкла на 164 супер !

VLADius
17-06-2009, 00:01
2 комплекта кори за 164 супер ... едните са сиви а другите сини . Една задна седалка ( сива на цвят ) и комплект сини седалки ( за суперка ) !
Имам и задна дясна врата синя ( малко е удраскана ) пак за суперка . На който му трябват да идва да ги взима , иначе заминават в кофите :baby_bringin:
Имам и страничните скъкла на 164 супер !

Ако наистина ще ги хвърляш - земам ги и черпа бира, хем най-накрая ше се повидим. Не ми трябват абсолютно всичките неща, но ако ще те оттървавам - съм навит. Кво ше кажеш за събота - или ще е късно. Нямам проблеми и за утре-другиден, па бирата мое да е в събота.

icedoc
17-06-2009, 23:48
Ако наистина ще ги хвърляш - земам ги и черпа бира, хем най-накрая ше се повидим. Не ми трябват абсолютно всичките неща, но ако ще те оттървавам - съм навит. Кво ше кажеш за събота - или ще е късно. Нямам проблеми и за утре-другиден, па бирата мое да е в събота.
Само да не замина , и ще се видим . Има вариант да ходя малко на запивка , ако не стане ще се разберем . В петък мисля че ще е решено ;)

VLADius
17-06-2009, 23:59
Само да не замина , и ще се видим . Има вариант да ходя малко на запивка , ако не стане ще се разберем . В петък мисля че ще е решено ;)

ОК. Кат решиш - обади.

icedoc
19-06-2009, 09:32
ОК. Кат решиш - обади.
Решено е ;)
Кога можеш да дойдеш да вземеш нещата ?

VLADius
20-06-2009, 00:13
Решено е ;)
Кога можеш да дойдеш да вземеш нещата ?

ОК. ЛС.

icedoc
21-06-2009, 19:54
Аиде "Човека с Бирата " Отнесе повечето неща ;)

VLADius
22-06-2009, 02:57
Аиде "Човека с Бирата " Отнесе повечето неща ;)

Благодарско, поне бях малко от малко подготвен. То май черпенето ти тепърва предстои. Айде сега събираме помагачи при отварянето, разглобяването иииии сглобяването на вратата.

icedoc
22-06-2009, 19:52
Благодарско, поне бях малко от малко подготвен. То май черпенето ти тепърва предстои. Айде сега събираме помагачи при отварянето, разглобяването иииии сглобяването на вратата.
Само няма да й се плашиш , моята за 15 мин я свалях и пак я качвах ;)

VLADius
23-06-2009, 00:28
Само няма да й се плашиш , моята за 15 мин я свалях и пак я качвах ;)

Това вече на 6-тото разглабяне ли?:spiteful:

icedoc
24-06-2009, 00:31
Това вече на 6-тото разглабяне ли?:spiteful:
Чакай да ги преброя .... може и на 8мото - 9 тото разглобяване ;)

VLADius
24-06-2009, 01:06
Леле майко, кво ме чака.

icedoc
24-06-2009, 12:55
Леле майко, кво ме чака.
ти па тфа да ти е проблема .... аз се чудим как да събера пара за море ..... :D :D :D

acko88
24-06-2009, 15:49
Я да ползвам темата,някой ако има за подаряване един преден капак няма значение какъв удраскан изгнил огънат,че да мога да го сложа на моята че със това автопокривало ме е страх така да седи колата.

icedoc
24-06-2009, 17:09
Я да ползвам темата,някой ако има за подаряване един преден капак няма значение какъв удраскан изгнил огънат,че да мога да го сложа на моята че със това автопокривало ме е страх така да седи колата.
Имам заден за 164 ;)

VLADius
24-06-2009, 18:46
ти па тфа да ти е проблема .... аз се чудим как да събера пара за море ..... :D :D :D

Е па тва на мене ми е по-лесното:

* Отиване и връщане - 40-50лв (партийно с позната)
* Спане / Камен Бряг - 1 нощувка / 5-местен апартамент с изглед към морето (иначе изгледа е накъдето си поискам, освен ако не разпъваме в 4-часа поркани на тротинетки) - многозвезден хотел "Звездоброй" - всички екстри - 0лв.
* КММ (Културно-масово мероприятие) July Morning - 0лв.
* Спане / Каварна - 4 нощувки хотел / 5-местен апартамент - многозвезден хотел "Планетариум" (пак с изглед към морето) - всички екстри - пак 0лв.
* Билет за Рок-феста в Каварна - 100лв (може би това ще е най-големия разход)
* Храна - 80-100лв
* ШумЯнско - 40-50лв.
** Хевентуално - MANOWAR в Букурещ - ?лв/евро

Общо 250-350лв + евентуални разходи за концерта в Румънско (кво му плащаш).

Така поне на мен ми изглежда засега. Миналата година бутнахме страотно море по подобна 12-дневна програма със съвсем малко по-големи разходи.

acko88
24-06-2009, 18:57
Имам заден за 164 ;)

Мерси но засега ми трябва преден :) ако имам нужда ще знам към кой да се обърна :)

VLADius
24-06-2009, 19:10
БДУ (Бай Дъ Уей) :comphits: благодарение на Icedoc то това може да се превърне в чудесната тема "Подарявам чаркуляци за Алфи 164-ки" (или дори извъобще във Алфа форумо). Не вярвам в други авто-форуми да го има (кат изключим разбира се разделите за разните му там китки, мачки и помяри). Но дори и да го има защо да си нямаме и ние такъв.
Най-вероятно всеки (или поне почти всеки) от нас има на тавана или в мазето (около мезето) чаркуляци и анджъклами за бивши самолети (вече нелетящи или продадени на други авиатори) за които идва момент да посетят офисите на фирма "Новера", на "Ром-Метал-Снаб" А(йде)Д(е), на Логистичен мобилен оператор "Horse&Каруцата" СД :-0, на "LHRP&Bro" Ltd, а някой в съседен блок примерно плаче за тях. Естествено може (и даже според мен би трябвало) да се сложи цена в бири (поне) на всяка стока. Условията на доставка са ясни EXW.(http://www.abelogistics.net/site/Incoterms/EXW/).

Админе, колеги - имате думата относно така направеното предложение :devil:.

VLADius
24-06-2009, 19:15
И понеже знам, че ще попитате какво значи - "LHRP&Bro" Ltd - отговарям предварително - "Left Hand Right Pocket и Брато" ООД.

:wow:

:bad_evil:

:devil:

icedoc
25-06-2009, 11:10
БДУ (Бай Дъ Уей) :comphits: благодарение на Icedoc то това може да се превърне в чудесната тема "Подарявам чаркуляци за Алфи 164-ки" (или дори извъобще във Алфа форумо). Не вярвам в други авто-форуми да го има (кат изключим разбира се разделите за разните му там китки, мачки и помяри). Но дори и да го има защо да си нямаме и ние такъв.
Най-вероятно всеки (или поне почти всеки) от нас има на тавана или в мазето (около мезето) чаркуляци и анджъклами за бивши самолети (вече нелетящи или продадени на други авиатори) за които идва момент да посетят офисите на фирма "Новера", на "Ром-Метал-Снаб" А(йде)Д(е), на Логистичен мобилен оператор "Horse&Каруцата" СД :-0, на "LHRP&Bro" Ltd, а някой в съседен блок примерно плаче за тях. Естествено може (и даже според мен би трябвало) да се сложи цена в бири (поне) на всяка стока. Условията на доставка са ясни EXW.(http://www.abelogistics.net/site/Incoterms/EXW/).

Ами гледай сега , аз съм навит за тази инициатива . Имам неща които искам да им взема някой лев , но имам такива дето само ми пречат ( както тези неща дето отнесе оня ден ;) ) ...
Предлагам всеки които има нужда от разни части за 164 да пише в тази тема ( или нова да направим ) и да е по лесно да се намират частите , било то и срещу бири ;)

icedoc
25-06-2009, 11:10

Ами гледай сега , аз съм навит за тази инициатива . Имам неща които искам да им взема някой лев , но имам такива дето само ми пречат ( както тези неща дето отнесе оня ден ;) ) ...
Предлагам всеки които има нужда от разни части за 164 да пише в тази тема ( или нова да направим ) и да е по лесно да се намират частите , било то и срещу бири ;)

VLADius
25-06-2009, 22:04

* Естествено някои неща не вървят за бира и си струват пари - не говорим за тях. Говорим само за категория "вече почти боклук". Всичко останало си е продажба.