View Full Version : Честито за придобивката на Иее
Снощи след няколко минути разговори по тилифони и масирана атака с линкове от разни мобилета, вкарах в един филм наш Ваньо. Днес рано рано сме се хванали и айдееее в Търговище. Отидохме гледахме, слушахме една 156 2.0 и след обстоен оглед на един колега който само дето не накара колата да проговори си стиснаха ръцете. Колата много красива 156-ца сребърна, вътре салона малко занемарен, но за сметка на това със сменени масла, ремъци, всичко по ходовата част.... абе качваш се и караш.:drunk: на магистралата спи. Вътре разни махагони... мани мани. Утре като я излъска, ще го накарам да качи и малко снимки.
Ай честито и мноооооооооооого беазаварийни килметри, че и бебо идва.:baby_bringin:
RoMeO_156_GTA
17-06-2009, 22:03
Честита да му е :) Още един избягал от фиат клуба :drunk: То като гледам май търсенето е било за 146 , пък каква станала тя :tooth:
Снимкииииии :Lkingsmiley:
RoMeO_156_GTA
17-06-2009, 22:04
Не разваляй кефа на щастливеца! И не се опитвай да го вербуваш за твоята религия! Бензин руулз :go:
Знаех си , че отчето няма да е доволен от избора на двигател :devil: Явно не ги е вербувал достатъчно :naughty:
:))))))) Благодаряяяяя!!!!!!!!Ако не беше ти днес още щях да съм си само с типото, или с една 146-ца. Кво да кажа, кефи ме много!!!! Най-важното е , че и Теодора я хареса:)))
spe4elist
17-06-2009, 22:13
Аее, честито! Много безаварийни и доста бира по сбирките!
пп Щом Господарката я е харесала - значи всичко е наред!
Снимки?
май някой трябва да си променя под:drunk:писа
spe4elist
17-06-2009, 22:21
май някой трябва да си променя под:drunk:писа
Да, освен това, голямо четене ще пада в раздела 156:book:
trustworthy
17-06-2009, 22:40
Е айде честита да е новата придобивка, макар че чета мълчаливото съгласие в очите на собственика, че правилните букви отзад до багажника са 3 и цифрите са други, но както и да е :)
П.С. Не можа толкова да изчакаш 15-20 години да дойде време да сменя мойта, че и евтино щях да ти я дам :)
Мерсииииии!!! Снимчици ще кача утре, че днес ми трепериха ръцете:)Аз май мисля да поизляза да покарам из нощна Варна:dance::dance::dance:
spe4elist
17-06-2009, 22:56
Е айде честита да е новата придобивка, макар че чета мълчаливото съгласие в очите на собственика, че правилните букви отзад до багажника са 3 и цифрите са други, но както и да е :)
П.С. Не можа толкова да изчакаш 15-20 години да дойде време да сменя мойта, че и евтино щях да ти я дам :)
Не разваляй кефа на щастливеца! И не се опитвай да го вербуваш за твоята религия! Бензин руулз :go:
Честито Ваньо
Много безаварийни километри .
Пламен не го слушай направил си правилният избор , важното е ,че бензина ти е в кръвта .
trustworthy
17-06-2009, 23:03
Ти не забравай, че си модератор вече и нямаш право да такива френетични изказвания :director:
момчето въздишаше по 146 жтд още откакто го повозих по пътя за Бургас преди 2 години, ама Емо го е залисал нещо :bash:
Ти не забравай, че си модератор вече и нямаш право да такива френетични изказвания :director:
момчето въздишаше по 146 жтд още откакто го повозих по пътя за Бургас преди 2 години, ама Емо го е залисал нещо :bash:
Важното е ,че е с правилното гориво което не се ползва за отопление през зимата .
trustworthy
17-06-2009, 23:11
Предлагам да продължим със спама на следващата среща. Хем нагледно да ви обясня някои принципни положения :prescription:
spe4elist
17-06-2009, 23:14
:shutup::not-fair::wallbash:
Kostadin`
17-06-2009, 23:28
Честито и от мен!Със здраве да си я караш и много безаварийни километри,а също и в сервиз да не влиза! :biggrin:
old alfist
17-06-2009, 23:29
А, да не би други модератори, да не са имали такива френетични изказвания, но в другата посока
trustworthy
18-06-2009, 08:00
А, да не би други модератори, да не са имали такива френетични изказвания, но в другата посока
Ами затова - споделям му опит, че да не повтаря моите грешки ;-)
Иначе с тук писалите земляците се знаем и затова така си приказваме, пък и нали е в 'общи приказки' :)
Важното е да си я карат колицата със здраве младото семейство. Реално едно от малкото предимства на 146 пред 156 в конкретния случай на Иван и Теодора е обемът на багажника, но това не е болка.
Чакаме да я видим на следващата среща или поне снимки някакви! :)
Абе намерих му аз една 156-ца 2.4 ЖТД, една 146-ца ЖТД ма беше старичка ииии хоп айде на 2-литровия свин спарк. Аз го предупредих в какъв филм се вкарва, но..... колата за сега е супер като мотор и окаване.
Нашата следваща кола ще си е ЖТД...
Ето малко снимки от днес след като леко я приведох във вид:)
http://media.snimka.bg/3372/012998803-big.jpg
http://media.snimka.bg/3372/012998804-big.jpg
http://media.snimka.bg/3372/012998805-big.jpg
http://media.snimka.bg/3372/012998806-big.jpg
http://media.snimka.bg/3372/012998807-big.jpg
trustworthy
18-06-2009, 21:07
Добра е! :rockon:
:Yeeeehaaa::Yeeeehaaa::Yeeeehaaa:
Красота.........:big_love:
RoMeO_156_GTA
18-06-2009, 21:12
Добра е! :rockon:
дори и надписа от дясно ли удобряваш :noooo::noooo::noooo:
:roll2:
trustworthy
18-06-2009, 21:38
:paddle:
spe4elist
18-06-2009, 21:51
Бравус! Толкоз е `арна, че ще си ги бъркаме на паркинга по време на срещите...:dance:
Иво, трябва да идвам при Галин да ми пълни климатроника, че хич го няма.....до колко работите вечер?
Въй, колега ти защо не си се похвалил във Фиатския форум?
Да ти е честита! ;)
mirchozo
18-06-2009, 23:31
Честито за новата придобивка колега, със здраве да си я караш и само приятни мигове ти желая.
Все едно гледам моята кола, 1/1 , браво...
ФЕРАРИСТ
19-06-2009, 10:18
След като се мафне тая мръсотия от пепелника и става перфектната кола......
TheBlueOne
19-06-2009, 11:00
А баш :yes:, иначе честито колега, със здраве да я ползваш и много безаварийни с тая красавица :thumbup:
:bad_evil: Ще я махна, дори Емо я изчегърта вече, ама пак я сложих, че отдолу има малко зачекнато на капачето на пепелника. Като си намеря нещо по-подобаващо ще я сменя:cheers:
веднага ти подарявам една лепенка на италианското знаме колега, честито, мн безавариини и само хубави мигове ви желая