PDA

View Full Version : Слагайте катализаторите обратно...

KGB
08-02-2006, 02:26
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopi ... sc&start=0 (http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2025&postdays=0&postorder=asc&start=0)

Dodo 155
08-02-2006, 08:51
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2025&postdays=0&postorder=asc&start=0
То това се очакваше :wink:
Сега ще затегнат и вноса на автомобили :roll:

Mury
08-02-2006, 09:16
Хмм лошо добре че аз си го пазя моя защото не е много запушен да му мислят тези които ги махат и ги хвърлят :cry: :cry: :cry: но като се замисля аз откакто съм шофьор не съм ходил нито един път легално на преглед ма сигурно и това ще затегнат :idea: :idea:

WhitePower
08-02-2006, 09:44
аз ще щркна на гас и пак ще мина

MONI
08-02-2006, 09:47
Абе в крайна сметка ше намериме един оборотен(клубен :wink: ) катализатор дето ше минава през всички дето немаме и няма проблем ГТПто

Dodo 155
08-02-2006, 10:15
Абе в крайна сметка ше намериме един оборотен(клубен :wink: ) катализатор дето ше минава през всички дето немаме и няма проблем ГТПто
То проблема няма да е да минеш на ГТП :wink:
Проблема ще е след това, като те спрат въпросните мобилни еденици и ти измерат газовете и видят, че не са както трябва. Хем си минал на преглед, хем не си в ред :roll: И тогава ще шибат сервиза дето те е пуснал на ГТП :wink:
Абе, че ще намериме цака и на това е ясно, въпроса е да не ставаме по-европейци и от европейците :idea:

MONI
08-02-2006, 10:23
То проблема няма да е да минеш на ГТП :wink:
Проблема ще е след това, като те спрат въпросните мобилни еденици и ти измерат газовете и видят, че не са както трябва. Хем си минал на преглед, хем не си в ред :roll: И тогава ще шибат сервиза дето те е пуснал на ГТП :wink:
Абе, че ще намериме цака и на това е ясно, въпроса е да не ставаме по-европейци и от европейците :idea:

Имам чуството, че ше идват за съвети от ЕС на тема.......КАК ДА ПРЕ****МЕ ПРАВИЛАТА В ЕС :tooth: .....абе мани те хората са си го казали............Сиромах човек...жив дявол

pr_00f
08-02-2006, 10:25
А колко ще са тези мобилни станции и какъв ще бъде шанса да те спрат? 1 към гьотере май ?

Dodo 155
08-02-2006, 10:28
А колко ще са тези мобилни станции и какъв ще бъде шанса да те спрат? 1 към гьотере май ?
Алф е написал в Ланча форума, че ще са 25 и шанса е повече от този :roll: Абе то е достатъчно веднъж за беля да те спрат и да ти шибнат една дебела глоба :evil: :evil:

MONI
08-02-2006, 10:31
[quote="pr_00f":1v9nt89o]А колко ще са тези мобилни станции и какъв ще бъде шанса да те спрат? 1 към гьотере май ?
Алф е написал в Ланча форума, че ще са 25 и шанса е повече от този :roll: Абе то е достатъчно веднъж за беля да те спрат и да ти шибнат една дебела глоба :evil: :evil:[/quote:1v9nt89o]

Ма що ше ме глобяват мен ако си имам талон за преглед????

Dodo 155
08-02-2006, 10:37
[quote="pr_00f":38cxb73y]А колко ще са тези мобилни станции и какъв ще бъде шанса да те спрат? 1 към гьотере май ?
Алф е написал в Ланча форума, че ще са 25 и шанса е повече от този :roll: Абе то е достатъчно веднъж за беля да те спрат и да ти шибнат една дебела глоба :evil: :evil:

Ма що ше ме глобяват мен ако си имам талон за преглед????[/quote:38cxb73y]
Защото ще си в нарушение :idea: Те го констатират на място, издават протокол и ти налагат глоба :idea: Така поне е на запад, но там те принуждават да си монтираш и катализатора, което ще е по-е****о :roll: :evil: :evil:

santo_traficante
08-02-2006, 10:38
?? ?????? ??????? ???? ?? ? ?????? ??? ?? ????? ? ? ???? ????? ??? :D ???? ? ?? ??? ?? ?? ?? ?? ??????? :D ??? ?????? ???? ???? ??? ?????? ?? ????? ??? ???? ?????? :D ?? ??? ????? ? ????? ?????????? ?? ?? ????? ?????? ???? 8)
________
VAPIR NO2 (http://no2vaporizers.com)

lazy
08-02-2006, 11:02
... Те го констатират на място, издават протокол и ти налагат глоба :idea: Така поне е на запад, но там те принуждават да си монтираш и катализатора, което ще е по-е****о :roll: :evil: :evil:
А могат ли да си го начукат ? :evil: Как ще докажат, че вредните емисии не са от скапаните им горива ? Сутринта Браво-то на гаджето ми пак замръзна със шиб@на ЛукОйл-ска нафта :evil: Петко скоро подробно обясни разликите между отделните Евро на горивата - значи ние ще караме нафта пълна със сяра и други боклуци, а отзад ще мирише на рози и ще излиза розово масло ? :evil: На Запад свалят нормите за изгорели газове, но паралелно с това вдигат и изискванията за горивата. Нашите капути тук вдигат само цените :evil:

BatVas
08-02-2006, 11:15
Баси, моя катализатор не беше запушен и остана при Драго :!: :!: :!: даже не ми е изкупен-ама от къде да знам, да го бях взел :? :( :(

santo_traficante
08-02-2006, 11:15
... ?? ?? ??????????? ?? ?????, ??????? ???????? ? ?? ??????? ????? :idea: ???? ???? ? ?? ?????, ?? ??? ?? ??????????? ?? ?? ???????? ? ????????????, ????? ?? ? ??-?****? :roll: :evil: :evil:
? ????? ?? ?? ?? ?? ??????? ? :evil: ??? ?? ???????, ?? ???????? ?????? ?? ?? ?? ????????? ?? ?????? ? ???????? ?????-?? ?? ??????? ?? ??? ???????? ??? ???@?? ??????-??? ????? :evil: ????? ????? ???????? ?????? ????????? ????? ????????? ???? ?? ???????? - ????? ??? ?? ?????? ????? ????? ??? ???? ? ????? ???????, ? ????? ?? ?????? ?? ???? ? ?? ?????? ?????? ????? ? :evil: ?? ????? ?????? ??????? ?? ???????? ??????, ?? ????????? ? ???? ?????? ? ???????????? ?? ????????. ?????? ?????? ??? ?????? ???? ?????? :evil:
??? ?? ???? 3 ???????? ????????? ?? ??? ?????,?????,? ???? ????? ????? ????? ????? ???? ??????? :D ??? ??????? ???? ?? ??? ?? -17 ? ??? ?? ?????? :shock:
________
Hondamatic history (http://www.honda-wiki.org/wiki/Hondamatic)

MONI
08-02-2006, 11:27
Баси, моя катализатор не беше запушен и остана при Драго :!: :!: :!: даже не ми е изкупен-ама от къде да знам, да го бях взел :? :( :(

За моя поне взех некви пари......та май ми излезе безплатен резонатора

търтей
08-02-2006, 11:33

e като е запушен кво ще го правиш??
иначе чичо любо ги изкупува по ~20 лв
продават се някакви ноу неймки за около 200 лв

ама проблема е не дали имате катализатор или не - а колко вредни емсии ще покаже на екзаминера - което зависи от още доста неща :wink:

MONI
08-02-2006, 11:38
ама проблема е не дали имате катализатор или не - а колко вредни емсии ще покаже на екзаминера - което зависи от още доста неща

Точно е тва си мисля през цялото време, че вредните емисии не зависят само от катализатора......

Другото което не ми е ясно кой бензин дава повече вредни емисии ниско или високооктановия???

търтей
08-02-2006, 11:39
Другото което не ми е ясно кой бензин дава повече вредни емисии ниско или високооктановия???

който изгаря непълно което не е задължително свързано с октановото число
може да се добави спирт обаче за подобряване на изгарянето :wink: :drinking:

Mury
08-02-2006, 11:43
Е нали за тва сте с по две свщи на цилиндър бре ко се оплаквате би трябвало да изгаря докрай :wink: :wink:моя катализатор е горе долу добре и ако стане напечено си го монтирам :boost:

BatVas
08-02-2006, 11:46

ама проблема е не дали имате катализатор или не - а колко вредни емсии ще покаже на екзаминера - което зависи от още доста неща :wink:

Аз това казвам ЧЕ НЕ беше запушен - аз го махнах ей така - щото ходих да си махам трапецовидното гърне(имаше дупка) и викам чакай да махна и катализатора - така и така съм тук-ама да се таковам в тиквата - що не си зех катализатора :? :(

Mury
08-02-2006, 11:48
:idea: :brickwall: :brickwall: лошо Васе ми ходи при Драго макар че не ми се верва да е още там като го знам колко чист си държи гаража :idea2:

grale
08-02-2006, 12:12
на газ не дава ли толкова високи емисии?

KGB
08-02-2006, 12:46

Аз това казвам ЧЕ НЕ беше запушен - аз го махнах ей така - щото ходих да си махам трапецовидното гърне(имаше дупка) и викам чакай да махна и катализатора - така и така съм тук-ама да се таковам в тиквата - що не си зех катализатора :? :(

Ако помниш, няколко пъти ти повторих да си запазиш катализатора....ама кой ли да слуша.

търтей
08-02-2006, 12:47
на газ не дава ли толкова високи емисии?

на газ не можеш да минвеш щото на преглед се минава с горивото което е по талон
е освен ако не ги изментиш :wink:

Yon
08-02-2006, 13:06
Като минавах на преглед един от техниците влезе в колата и само накрая ме накара да я преместя Те си мериха, теглиха, писаха... После се обади по телефона на някой?! след което след мене дофтаса една баракуда /408/ без да зануляват апарата мериха ме два пъти :shock: и му прищипаха същите данни и хоп аз и един субект минахме преглед?! Ами нека го хванат по пътя за лозята тоя юнак Ха Ха Ха за дядовия :lol: :lol:

п/с Явно по килца сме си паснали с моско все едно са си плюли в устата с моето алфе :roll2:

Nikiboy
08-02-2006, 13:08
аз както съм с газов инжекцион, като отвори онзи чичко капака винаги вика - Лелелеле колко кабели и мъркучи, та може да се измисли нещо.

Аз съм си мислел и за други финти:
1. Да махнеш катализатора ама така, че да можеш да го слагаш от време на време;
2. При махнат катализатор, някъде на генерацията да се сложи малък жигльор, който като го отвориш да влииза външен въздух - това попринцип ако се направи преди ламбдата обогатява сместта

gigi
08-02-2006, 13:22
Ау и аз нямам катализатор че съм и със чип работата ще е зле. Ама вече толкова ми е писнало че ако трябва минавам в нелегалност да си гледат работата :evil: :evil:

Dexer
08-02-2006, 13:26
Моето мнение е, че е време да почне да се мисли и за замърсяванията, които старите ни коли правят на тоя въздух! И да ви кажа честно предпочитам в София да има 5 пъти по-малко коли и 5 пъти по-чист въздух, отколкото тва, което е в момента! Естествено, че трябва да има катализатори по колите, предполагам, че и за филтрите за твърди частици ще стане така след някоя и друга година. Не става само в БГ всичко да е наопаки на останалите...
И бъркането в джобовете ни е единствения начин да си оправиме колите, не мислите ли?!

pinko
08-02-2006, 13:28
Лоша работа с тия катализатори, а най-лошото е, че ако те спрат на пътя и колата покаже високи стойности на емисиите, веднага я спират от движение, взимат ти талончето за преглед и се налага и глоба, така поне ми обясни един познат.

Аз си запазих катализатора на Дедрата, доста нов и работещ беше, ама като сменях меката връзка и реших да го махна, макар че нямаше нужда.

В ЕМкомплект ми казаха, че имало някакви руски катализатори, приблизително 200-300 лева били...

Май ще се наложи да се купува таквоз руско чудо...

ShoxXx
08-02-2006, 13:51
Аз притеснения за себе си нямам...за едно момче с червено QV ми е притеснението...ще се заяждат яко...

BatVas
08-02-2006, 14:17
Нали знаете че съм по цифрите. Та според една статистика моята кола е по-нова от 90% от автомобилите в БГ. Ако спрат моята трябва да спрат от движение поне 70% от автомобилите(приемам че някои са запазили катализаторите или са дизел.
Мислите ли че ще спрат 70% от автомобилите. Искам да видя правителството как остава на власт след като спре няколко мильона автомобили-много от тях ползвани за малкия бизнес, а и съм убеден че ладите на КАТ и МВР имат повече вредни емисии(щом горят повече от мен, а вървят по-малко) :frown: :? :? :? :twisted: :twisted:

търтей
08-02-2006, 14:22
васе не си съвсем прав
за различните коли има различни изисквания за нивото вредни емисии

BatVas
08-02-2006, 14:25
васе не си съвсем прав

Е, от къде на къде ще правят разлика между жигула и моята кола(не трябва ли закона да важи еднакво за всички) - на всичкото и отгоре данъка ми е над 130 лева а на жигулата е 28 лева. Платена е еко такса и мито колкото три жигули.

Yon
08-02-2006, 14:27
Или да се направи някаква логистика /с правителствена благословия/ да си изнасяме баракудите в африка или близкия изток или приятелска Куба. Ако и парички някой пусне от там за стара ладичка или голфариум единичка :oops: . :D
Ех мечтиии :static:
То и сега има политика на отказване от стари коли. Пример ладичка струва 300-500 лв ,а за да мине преглед, винетки, застраховка и т.н. ? то май станаха 600?!
Само да увеличат парите дето дават за старо желязо и айда бе шест без десет гюбека баткоо :jason2:

търтей
08-02-2006, 14:29
васе не си съвсем прав

Е, от къде на къде ще правят разлика между жигула и моята кола(не трябва ли закона да важи еднакво за всички) - на всичкото и отгоре данъка ми е над 130 лева а на жигулата е 28 лева. Платена е еко такса и мито колкото три жигули.

щото на примерно кола с карбуратор емисиите не могат да паднат под определено ниво
щото производителят е дал ниво на емисии - и ако колата ти не влиза в това ниво значи е развалена

и така нататък - а за цената - нали знаеш - никой не те е бил през пръстите да си зимаш "скъпа" кола

Dodo 155
08-02-2006, 14:31
Нали знаете че съм по цифрите. Та според една статистика моята кола е по-нова от 90% от автомобилите в БГ. Ако спрат моята трябва да спрат от движение поне 70% от автомобилите(приемам че някои са запазили катализаторите или са дизел.
Мислите ли че ще спрат 70% от автомобилите. Искам да видя правителството как остава на власт след като спре няколко мильона автомобили-много от тях ползвани за малкия бизнес, а и съм убеден че ладите на КАТ и МВР имат повече вредни емисии(щом горят повече от мен, а вървят по-малко) :frown: :? :? :? :twisted: :twisted:
Никой не ти говори, че ще ги спрат :wink: Те от нас се хранят колега :wink:
Ще дадат гратисен период и след това, който не отговаря ще плаща дебелите данъци :wink:

BatVas
08-02-2006, 14:33
Е пък ако искат да я спрат от движение- аз за желязо няма да я дам - ще платя на един бетоновоз и ще бетонирам една жигула 76набор пред народното събрание с плоча с надпис - тази кола е по чиста и безопасна от моята по нова с 22години кола. (това дали ще мога да го направя за 10 минути нощем) :? :? :evil: :evil: :evil:

Dodo 155
08-02-2006, 14:36
Е пък ако искат да я спрат от движение- аз за желязо няма да я дам - ще платя на един бетоновоз и ще бетонирам една жигула 76набор пред народното събрание с плоча с надпис - тази кола е по чиста и безопасна от моята по нова с 22години кола. (това дали ще мога да го направя за 10 минути нощем) :? :? :evil: :evil: :evil:
Ще можеш, аз ще ти помогна :wink: Ама и един Трабант ще увековечиме :idea:
Нали с такава "кола" влязохме в НАТО :rotfl: :rotfl:

Yon
08-02-2006, 14:37
По добре ще е да си натовариш жигулатора на един контейнер и айде за африка да си укрепват бреговата линия хе хе и еко таксата ще ти върнат и може и левец да пуснат - берекет версън както се казва :lol: :lol: :lol:

п/с шегувам се не го приемайте сериозно

gigi
08-02-2006, 15:10
А най добре да си вземем по една волга и да се оправят, ще и тура гуми Видинки и ето ти безопасност на движението, то така излиза. Щото с 25г Волга ще мога да мина на преглед и ще си карам даже и през дупките, затова не взимам и винетка гражданската и е евтина а ако ме спрат от движение по някакъв начин пука ми бам на старо желязо.А тия с хубавите коли ако искат и правилника да не спазват и от тях няма да ми пука като се нацепат баба волга е здрава и евтина заварявам с електрожена и газззз, та тамън и автомивка няма да ползвам а и ще сипвам бензин 92 краден при това та да не печелат и бензиностанциите. За бизнеса взимаме по един Жук а за резерва един джип ГАЗ69-текезесарка. Е тогава ше ги вида. :evil: :evil: Д....а скапаняците. Се с ЕС се оправдават ама защо не се погледнат малко имаме 20 пъти повече правителствени коли от Дания, почти колкото Германия а нали се сещате съотнесени колко са на глава от населението. Защо доходите на хората не са като в ЕС или пък данъчното облагане, а може би изпълнението на проектите да е като в ЕС :evil: :evil: :evil: Ей тия дни съм бесен направо, тая държава няма да я бъде. :frown:

Yon
08-02-2006, 15:21
Е как нали трябва с пари на ЕС да купуваме правителствени коли и други подобни машини оборудване в различни отрасли като правим оборот на производители от ЕС ? ами те парите се връщат обратно в ЕС а ние с наши пари пак трябва има да им плащаме за консултанти, посредници наси кви намси онакви , отлитат и тези парици в ЕС / да си ги харчат гърците със здраве/ после западняците се бият в гардите: " Какво искате ние ви дадохме пари за хубави коли магистрали красива България, екология а сега вие се опъвате да затвотие АЕЦ-а??? Примерно.... :shock:

Crusader
08-02-2006, 19:04
....един джип ГАЗ69-текезесарка....

УАЗ - 469 - това е джипа, а фургончето е 452 :wink: , ГАЗ-ките пък са 53 и 66 на последната и викат Виетнамка :lol: :lol: :lol: , слушай старото :wink:

gigi
08-02-2006, 19:19
....един джип ГАЗ69-текезесарка....

УАЗ - 469 - това е джипа, а фургончето е 452 :wink: , ГАЗ-ките пък са 53 и 66 на последната и викат Виетнамка :lol: :lol: :lol: , слушай старото :wink:
Ааааа колега аз обикновенно не говора найзуст. УАЗ-ката е отделно
ГАЗ69 си е баш тъй наречената "текезесарка" :wink: Даже съм карал такава ето едно сайтче за справка :D
http://www.jeep-gaz69.narod.ru/

Crusader
08-02-2006, 19:24
Пара ГАЗ-69А изображает японские командирские машины времен второй мировой войны. :th_up:

Tanuco
08-02-2006, 20:44
Аз да се върна обратно в темата;)
Може и да е лаишки въпроса, но все пак, ако не ми работи ламбда сондата(факт :waving: ) ще показва ли по-високи стойности или? :dunno:

Bobo
08-02-2006, 21:03
Пак сте се превъзбудили :lol: Аз минах с Алфата преди 2-3 седмици знаете кво има отдолу нали :wink: И на Фиата му махнах катализатора оня ден ХАХАХАА :twisted:

MBlaST
08-02-2006, 21:47
Аз пък още си кретам с катализатора. Не ми пречи, а и ми казаха, че има хляб още в него.

valjo
08-02-2006, 23:58
абей, алоооооооо :director:
дето вика Бобо, съвземете се бре ;)
живеем в БГГГ
не в Германия
ако не правите разлика! :)
тука ко ще папата да доде, ше му фанем колая....

си тура катализатора пак, как па не
колкото сам си платил актовете ....
ааае
които иска цивилизация, да си оди по на север
тука е ЮГ :)

KGB
09-02-2006, 03:14
живеем в БГГГ
не в Германия

ааае

Спокойно....и актовете ще си платиш и катализатора ще си сложиш, ако не тази то догодина.

ShoxXx
09-02-2006, 03:37
живеем в БГГГ
не в Германия

ааае

И си прав и не си много прав...само едно ще ти кажа...Що като сме джунгла и е яко, толкова искаме да сме цивилизация?
Пример: дупки, релси, няма маркировка - джунгла - по твоите думи супер, що тогава да сме като Германия: подредени, с маркировка, хубава настилка и т.н. :?:

valjo
09-02-2006, 08:15
ами на мен идеята ми е по-скоро в друга посока, а именно :)

така и така е джунгла, така и така са дупки и прочие, е на гол тумбак и чифте катализатори ?;)

така и така живеем тук, поне да има и някво предимство от това;)
да не сме само набутани ;)

а като цивилизацията ни я набият, тогава лека полка ше се приспособяваме, както гърците, италианците и прочие южноевропейски ... .;)))

Bobo
09-02-2006, 13:51
Спокойно....и актовете ще си платиш и катализатора ще си сложиш, ако не тази то догодина.

Айде да видиме как ще стане тая работа :?: Ти наясно ли си колко е средната заплата в БГ и колко е в европа че реши че и катализатори и екология ще оправяме в тая ДУПКА, а на сичкото отгоре бензина и нафтата са толко качествени че средната годишна заплата на един данъкоплатец няма да стигне само за ремонти и катализатори на година за колата му :!: :idea: :!:

KGB
09-02-2006, 13:52
Няма да е лека по-лека....и по-добре да не е...

идват от ЕС :dark2:

и след това тия дето са гласували за ЕС ама не са знаели що е то...95%от хората :Topic-is-closed-bg:

Душата в рая и онова до края не става...или едното или другото са казали хората :choice:

Bobo
09-02-2006, 13:52
а като цивилизацията ни я набият, тогава лека полка ше се приспособяваме, както гърците, италианците и прочие южноевропейски ... .;)))

Да много си прав италянците изобщо не ходят на преглед плащат и са готови точно като при нас :!: А те не беха ли в европа ми кажете :?:

Bobo
09-02-2006, 13:53
Душата в рая и онова до края не става...или едното или другото са казали хората :choice:

А ко не знаеш да ти кажа че в БГ винаги са и двете само дето онова второто е винаги докрая в нашия задник :!:

KGB
09-02-2006, 13:55

Айде да видиме как ще стане тая работа :?: Ти наясно ли си колко е средната заплата в БГ и колко е в европа че реши че и катализатори и екология ще оправяме в тая ДУПКА, а на сичкото отгоре бензина и нафтата са толко качествени че средната годишна заплата на един данъкоплатец няма да стигне само за ремонти и катализатори на година за колата му :!: :idea: :!:

Лесно и елементарно..ще си спре колата от движение, или ще я продаде ако има кой да я купи.

След като няма пари да си подържа колата, значи тази кола е технически неизправна...тоест опасна.

KGB
09-02-2006, 13:56

Да много си прав италянците изобщо не ходят на преглед плащат и са готови точно като при нас :!: А те не беха ли в европа ми кажете :?:

ДА точно...та за това им прокараха специален закон за Фиат 500....за да не се спре от движение.

valjo
09-02-2006, 15:37
абе Петкан си е Петкан, секи път като стане въпрос за ЕС и се почва с фишеците ;)

сееки път едно и също - я цени , я еко норми, я спиране на местните производители на алуминиева дограма :rotfl:

Kuku
09-02-2006, 15:52
.....тука е ЮГ :)
Много жега.... нема оправия :twisted: :twisted: :twisted:

KGB
09-02-2006, 16:05
абе Петкан си е Петкан

Toва някой твой роднина ли е??? :lol:

kris11
09-02-2006, 18:08
Споко .Няма да се плашите.
Слага се още 1 -2 гърнета , през отвора отзад почти не излизат газове а те си излизат пред вторият тракт .Июхода му е до задните колела но да не се вижда. Катализатора като е запушен не излиза през него,
А пък да се надяваме, че тези с 25 мобилни групи за проверка ще се уредят само колегите от София. Те са с предимство нали :)

75 2.0 turbo
10-02-2006, 00:39
ама някои като ску4аят я колко глупости са се изписали :shock: аз на паметника катализатор ще сложа само ако някои ми даде пари за ЕВО 9 :lol: а на голфа ако някои ми сложи ще се прая 4е не му се сърдя теи 4е
на европеиския съюз мога само да покажа елегантен жест със среден пръст :butt:

kris11
11-02-2006, 19:49
на европеиския съюз мога само да покажа елегантен жест със среден пръст :butt:
@75 2.0 turbo абе човече не е така. /Едно време имаше виц руснаците като пръднат българите се насират/ Ами като седя и си мисля , май няма никаква разлика.
Олигофрено- депутатите така ще ни го нач.. т , че ще се чудим какво да правим. ще стане разминавката -ама срещу евролева. ама колко ще ни е изгодно е въпроса.

75 2.0 turbo
11-02-2006, 22:51
колега тука спора е за катализаторите остаи тая необятна тема те наще управници и без евро съюз ни ебът теи 4е..........