PDA

View Full Version : Прави ли нещо полицията? II-ра част

Dodo 155
08-02-2006, 14:07
Докато се ровех спокойно из нетчето попаднах на следното:
http://free.hit.bg/savestin/BG/tine.html
Една може би забравена вече история :roll: Забравена и от мен дори! Но кошмарът за това семейство продължава :horror: :shocking: :sad:
Това е цялата хронология на събитията :!: Доста е дълго, но ако Ви остане малко време я прочетете или си я припомнете :idea:
Аз лично вече незнам в каква държава живея :Suicide: :censored:
И дали това е държава :gruebel:
Не искам да прехвърлям СУПЕР негативното ми отношение и ОГРОМНОТО разочарование от цялата действителност - оставям на Вас да мислите ...

п.с. Пускам и анкета :!: Не искам да си мислите, че това е политически настроена тема :!: Това продължава през 3 /три/ различни правителства :!:

Dodo 155
08-02-2006, 14:09
Аз гласувах с НЕ, защото не вярвам във властта и не вярвам, че биха ми помогнали ако не дай си боже ми се наложи :idea:

Tanuco
08-02-2006, 19:47
Аз само това ще кажа-всяко стадо си има черни овци. Винаги има някой, който не си върши работа, дори в братска Америка към която вървим не всички са изтъкани от съвършенство.
Скромният ми опит с органите на реда показва, че съм имал нужда от тях 2 пъти и 2та пъти си свършиха работата и то по-добре, отколкото сам очаквах. Първия път(няма смисъл да разказвам случая, но ако държите ще го:) ) аз лично не очаквах никакво съдействие, но тъй като бях в емоционален момент и нямаше какво друго да направя-въпреки че поводът беше незначителен на пръв поглед полицаят, към който се обърнах реагира веднага и ми оказа съдействие.

Не искам да съм страна в спора, но е факт че когато съм имал нужда са ми помагали. На други явно не са.
Темата за българската полиция е безкрайно дълга и има много аргументи за и против. Има множество фактори, които влияят върху ситуацията в момента и я правят такава.

Dodo 155
08-02-2006, 20:18
... Не искам да съм страна в спора ...
То спор в случая няма колега :wink:
Фактите говорят :idea:
Идеята на тази анкета е да видиме в колко % от случаите господата с фуражки са си свършили добре работата, т.е. направили са това за което им плащат :wink:

п.с. Искрено се радвам за теб, че в 2 от 2 случая са ти помогнали :D Значи си попаднал на свестни полицаи :wink:

BatVas
09-02-2006, 10:38
Дай боже съвестните да станат повече и да случваме такива на каквото е попаднал колегата - такива които си вършат работата със съзнанието че служат на обществото ака данъкоплатците :!: :!: :!: :!: :!: