Log in

View Full Version : възмущение (до модераторите)

maluk
22-06-2009, 19:40
Мили модератори, днес се натъкнах на едно крайно неприятно отношение от модератора sen7 относно темата "ние двете" от раздела "представете се". Темата ми беше заключена (по нелогични за мен причини). За да не ви отегчавам с разкази, Ви paste-вам кореспонденцията си със sen7.

Originally Posted by maluk
Да уточня само,
не съм враждебно настроена, нито ядосана...по-скоро ми стана любопитно, защо точно заключи темата със снимчоците и какъв е точно е принципът, по който решавате , че в някаква тема прекалено са се отнесли, особено при наличието на толкова спам в други теми. (примерно в папараците, с всичките излишни коментари).
Не смятам, че има нещо пошло или засягащо нечии интереси да качиш снимки с колата, която обичаш и защо всъщност има нужда от коректор интересът на хората?
Бих те помолила да не заключваш темата, разбира се не съм аз модератор, а само лоялен юзър на форума, и в крайна сметка защо да не знам какво смятат хората за моите снимки.

мерси за отговора
sen7
Три страници мнения от един и същи тип не са ли достатъчни, за да разберете какво мислят хората за вас и колата ви ? Темата щеше и ще бъде отключена след няколко дни.Иначе за спама в останалите теми - модератор съм от две скоро и няма как да огрея навсякъде.Всичко хубаво.
maluk
не можете да ми кажете, че 3 страници 'ми е достатъчно', особено поради факта, че очевидно на хората им е интересно затова пишат, ако исках темата да е без коментари, вероятно щях още в началото да помоля да няма такива. И какво точно би променило заключването и за 'няколко дни'??
Да си нов в някаква област не е нито лошо, нито страшно, но един съвет - не се занимавайте с по-маловажните неща, преди по-важните. И със сигурност - не бъдете съдник, особено там, където няма нужда.
sen7
А колко отговори са необходими, за да задоволите егото си ? Защото аз до колкото виждам повечето хора не коментират колата.И как се определя кое е фажно и кое не ? И кого съм осъдил ? И на какво съм го осъдил ?

С това си дело не целя интриги, а изразявам дълбокото си възмущение от действията на въпросния модератор. Смятам, че като такъв, модераторът е длъжен да се разпростира според компетенцията си и не да се прави на Бог. В отговор на последното му съобщение искам само да му напомня две неща: първо - сазделът се нарича "представете се", а не "представете колата си", въпреки че всяка тема би трябвало да бъде свързана с нея, както е и в моя случай. И второ - когато познаваш човек от форум, нямаш никакво право ( дори и да си модератор ) да правиш заключения относно неговото его.
Въпросът за мен действително засяга егото ми, но не в подчертания от sen7 смисъл, а в смисъла на собствените ми принципи, виждания и права като потребител на форума.

благодаря за вниманието и се надявам, че спорът ще се разреши по най-добрия начин.

code
22-06-2009, 20:05
Мда модераторските постъпки не се обсъждат по принцип. Затова предварително ще се извиня! Та по темата това за задоволяването на егото, по щях да го разбера ако го беше написала жена, макар че пак е удар под кръста. Момичето е очевидно хубавко, комплиментите си валят - нищо лошо. Разнообразява форума. А sen7 май се опитва да я въвлича в диалог, възползвайки се от някои свои права :p
пп Извиних се, но това е мое мнение ако се налага БАН за това ок. Досега съм казвал всичко 1 към 1. Ако някой може, да отрече!

Kris
22-06-2009, 20:33
ьДосега съм казвал всичко 1 към 1. Ако някой може, да отрече!

Споко, този раздел е точно за обсъждане работата на модераторите ;) По темата - всеки има право да се представи, не виждам какво е нарушила колежката ... спам ли ?

MrX
22-06-2009, 21:49
Прибързал е колегата, получават се и грешки. Можете да изразите възхищението си към главните действащи лица отново!

maluk
22-06-2009, 22:02
значиии......възхитителни сте модератори! бързи и точни - като истински алфи сте, в гърдите си не носите сърца, а боксери, туин спаркове и же те де-та.

мерси за реакцията.

pr_00f
22-06-2009, 23:02
Значи така като гледам в случая няма страна права на 100%.
И все пак ( да защитим мод екипа) - колегата е написал че темата се затваря само временно, така че цялата тази полемика си е излишна според мен.

Има някакви основания темата да се заключи , но пък не са чак толкова сериозни.

@Code - Колега, много грешиш като си мислиш че дейността на модераторите не може да се обсъжда. Може но само по установеният начин - ЛС или в този раздел.

@Maluk- надявам се, че сте се разбрали с отсрещната страна преди да направите публично достояние кореспонденция осъществена чрез ЛС.

maluk
22-06-2009, 23:09
кореспонденцията осъществена чрез лични както може би се вижда не предполага разбиране с отсрещната страна, именно за това е и тази тема, точно тук, където и е мястото.
сам каза, полемиката е излишна, такава всъщност не е и имало, нивото на спора изобщо не бе високо по обясними причини.
с цялото ми уважение към мод екипа, за мен pr_00f въпросът е приключен.

sen7
23-06-2009, 01:26
Сигурно ако разцепя темата на две и пратя половината в разел flirt4e....пардон чат, пак ще остана неразбран, така че май най-добре да млъкна.................а и наистина как очаквахте да се разберем след като ми поставяте ултиматум да я отключа веднага.Както и да е.В крайна сметка това е само форум и аз само се опитвам да си върша "работата" , а ти си само един потребител..................както и аз :spoko: :goodnight:

Pepo
23-06-2009, 08:14
...ако разцепя темата на две и пратя половината в разел flirt4e...

Май така е най-добре :rotfl:

Neokill
23-06-2009, 09:59
Не мога да резбера какъв е проблема и защо да не се пишат още 33 страници. Колежката се е постарала, ние мъжете сме воайори по природа и е нормално след такова представяне да има и подходящо посрещане :) Виж ако аз си направя такива снимки да се търкалям така по колата, не само ми заключете темата ами и доживотен бан :) Айде със здраве и мацка следващият път не се обличай толкова лято е все пак :)

MrX
23-06-2009, 10:43
Изчерпано!